zadbad Re: El. MŚ 2010. Mariusz Lewandowski czeka na sło 12.10.09, 14:37 Gość portalu: Alf napisał(a): > Nawolywanie do lapowy? A co na to te rury z PZPN? "Czyli piłkarze przede wszystkim powinni się utożsamiać z PZPN? - Oczywiście. Wspólnie odpowiadamy za wizerunek związku".Powiedział w wywiadzie Piechniczek. Już wiesz co na to PZPN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajajakies a ja bede wspieral slowakow... IP: *.groni1.gr.home.nl 12.10.09, 14:37 wole slowakow niz PZPN i ich synow grajacych w reprezentacji. po dzisiajszym wywiadzie z piechniczkiemstracilem resztki nadzieji ze cos sie poprawi. oni nie chca poprawy oni chca zeby bylo tak jak jest, dla PZPN liczy sie tylko kasa a pilkarze potwierdzili to slowami kapitana Mariusza L. ODCINAM SIE OD NICH. NIE CHCE ZEBY KTOS TAKI MNIE REPREZENTOWAL W EUROPIE I NA SWIECIE. jestem za polska polskimi siatkarzami koszykarzami, plywakami, i kazdym innym sportem polskim i bede ich wspieral jak tylko sie mocno da ale POLSKICH NIE BEDE KIBICOWAL POLSKIM PILKARZOM, BO DLA MNIE TO ONI NIE ZASLUZYLI NA TO BY NAS REPREZENTOWAC... Odpowiedz Link Zgłoś
ari.vatanen Zmiany potrzebne jak oddech,tylko tlenu wciąż brak 12.10.09, 14:37 Czeka nas długi kryzys w polskiej piłce. Tak pzpn jak i trenerzy, piłkarze, sędziowie poczynając na B klasie a kończąc na ekstraklasie są skażeni korupcją. Choć nie każdy sam brał czynny udział ale zgorszenie się szerzy. Jak ktoś to wszystko widzi i w bezradności nie protestuje, to i też się staje taki jak pozostali. Chłopaki z naszej drużyny w małopolsce byli w V lidze i ustawiali się z innymi drużynami za skrzynkę piwa! Wiem to na 100%. I nie widzę innego sposobu aby coś zacząć robić jak bojkot. Wypowiedź Lewandowskiego o propozycji od Słoweńców tylko mnie w tym utwierdziła. Trzeba wyżenić zarząd pzpn i wprowadzić tam kogoś kto nie jest związany z pzpn a zna się na piłce nożnej. Tylko kto miałby to być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p jaka motywacje? IP: *.pljtelecom.pl 12.10.09, 14:39 ze niby przekupic, zeby przegrali mecz? haha. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo El. MŚ 2010. Mariusz Lewandowski czeka na słowe... IP: *.acn.waw.pl 12.10.09, 14:42 "El. MŚ 2010. Mariusz Lewandowski czeka na słoweńską "motywację" Co za dureń myli Słowację ze Słowenią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur dureń, to jesteś ty IP: *.infocoig.pl 12.10.09, 15:12 po za tym niech sie wstydzą też twoi rodzice i nauczyciele Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk El. MŚ 2010. Mariusz Lewandowski czeka na słowe... 12.10.09, 14:45 "Mecz będzie ciężki, nam nie jest łatwo grać co cztery dni, a po porażce - to już w ogóle." No tak, inni muszą pracować codziennie i jakoś nie narzekają. "Jeśli chcą, byśmy zagrali z jeszcze większym charakterem, niż zamierzamy, niech dzwonią do naszej federacji i złożą jakąś ofertę." A na to to już chyba są paragrafy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fixes El. MŚ 2010. Mariusz Lewandowski czeka na słowe... IP: 87.105.182.* 12.10.09, 14:45 Jakie mamy społeczeństwo, takich mamy wybrańców... Odpowiedz Link Zgłoś
mako75 El. MŚ 2010. Mariusz Lewandowski czeka na słowe... 12.10.09, 14:46 Typowy reprezentant PZPNu: sprzedać, kupić, zarobić, a orzełka piep.... Odpowiedz Link Zgłoś
adrjan Jeb.. jeb.. Lewandowskiego! 12.10.09, 14:50 Nie dość, że pazerny na kasę, to jeszcze niebotyczny kretyn że mówi o tym wprost Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: Jeb.. jeb.. Lewandowskiego! 12.10.09, 15:25 A jak ma mówić, tak jest wytrenowany. W PZPN to normalka. Nawet na mistrzostwach świata sprzedawaliśmy mecze. Prawda Panie Lato? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulkazmaslem SPOKÓJ Mówię!!! IP: 92.251.131.* 12.10.09, 14:51 Dla wszystkich, którzy wieszają psy na Lewandowskim - czy ktoś z Was może wyobrazić sobie siebie, który np. po przekroczeniu dozwolonej prędkości na jakiejś drodze zatrzymuje się przy najbliższym posterunku policji i informuje o tym fakcie dyżurnego???? Nie widzicie ironii i sarkazmu w tej wypowiedzi???? Brawo dla tego Pana, że przez tą prowokację pokazuje młodym piłkarzom patologię, w której musi brać udział a którą właśnie przez TĄ wypowiedź stara się uzdrowić. Jeszcze raz jego wypowiedź cytowana za GW rozłożona na pojedyńcze zdania z moją interpretacją: - Mecz będzie ciężki, nam nie jest łatwo grać co cztery dni, a po porażce - to już w ogóle. (tłumaczenie jakich nie powstydziłby się człowiek z PZPN - pamiętajcie, że to samo można powiedzieć o drużynie ze Słowacji) Spójrzmy prawdzie w oczy, budujemy nową drużynę(Czyż to nie jest ironia - że budujemy drużynę na 1 spotkanie do końca kwalifikacji???!!! przecież w tym momencie nasza drużyna powinna być spójna i mocna - ale te solidne fundamenty są tylko w PZPN - jeśli chodzi o drużynę bałbym się stwierdzenia że ma nawet grzązkie fundamenty). Czekamy więc na motywację ze strony Słoweńców - mówi Mariusz Lewandowski. - Jeśli chcą, byśmy zagrali z jeszcze większym charakterem, niż zamierzamy, niech dzwonią do naszej federacji i złożą jakąś ofertę(Oj Panowie - jeśli nie widzicie w tym zdaniu na co zwraca uwagę i z kim się łączy ten Pan w akcji pt. bojkot - to ja Was uświadamiam - z Wami). Może to będzie dodatkowy bodziec dla młodych piłkarzy?(A to że pada pytanie a nie stwierdzenie w ostatnim zdaniu też nie jest przypadkowe - biedak sam już nie wie jak pokazać tę bezsilność wobec wielmożnych...) Jescze raz proszę o opanowanie - Facet ma jaja z których można by zrobić jajecznicę dla dwunastu apostołów. Naraził się teraz i to sporo - mam nadzieję że potrzebnie nawet jeśli PZPN zrobi z niego kozła ofiarnego niestety przy Waszym udziale. Pamiętajcie że tylko krowa nie zmienia zdania i PZPN. Jesteście kibicami czy PZPN? pozdrawiam bulkazmaslem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ef1 Re: SPOKÓJ Mówię!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.09, 15:07 jasne, ironia, bo z L. taki bystrzacha, zdolny do ironii.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulkazmaslem Re: SPOKÓJ Mówię!!! IP: 92.251.131.* 12.10.09, 15:22 nie wiem jaki bystrzacha z niego - ale "strzelać sobie w kolano" potrafi jedynie wariat - on mi na bystrzache wcale nie wygląda tak samo jak i na wariata. Stąd zgodzę się z Tobą i napiszę - że daleko mu do Nietche. Jednak natura akceptuje coś takiego jak "przebłyski". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HI-polit Re: SPOKÓJ Mówię!!! IP: *.chello.pl 12.10.09, 15:52 Żaden cel i kontekst takiej wypowiedzi nie usprawiedliwia, nawet przez największych satyryków. Tak można wypowiadać się tylko w kabaracie. Doskonale zrozumiałem intencję M.L i proszę nie wciskać ludziom wody do mózgu! Przecież dla "zdegenerowanych" piłkarzy to normalka, poza oczywiście garstką uczciwych tych na miarę gloria victis! Dlaczego jest umoczonych w piłkarskiej aferze korupcyjnej ponad 200-stu zawodników + sędziowie i działacze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulkazmaslem Re: SPOKÓJ Mówię!!! IP: 86.47.30.* 12.10.09, 17:30 Drogi Hi-poklicie, Wodę z mózgu moim zdaniem robią zarówno media jak i PZPN. Media poprzez odwałkowywanie po raz kolejny kotletów Lewandowskiego - o którym było dokładnie to samo co jest w tym wątku - ale nie- trzaba zrobić kolejną poczytną notkę apropo tego samego problemu. I tu ukazują się interesy właśnie tego medium - w tym wypadku GW i jego naczelnego z działu sport - pana Steca. Otóż w dobie spadającej koniunktury na piłkę nożną i co za tym idzie oglądalności i wpływów z tejże właśnie pan Stec i inni mu podobni organizują folwark w postaci głosowań na Pana Lewandowskiego. A Pan Lewandowski - powtarzam bardziej mi wygląda na niemądrego w moich kategoriach aniżeli wariata, który miałby sobie strzelić w kolano. Ja w wyrocznię się nie bawię Hi-poklyto - ja wyrażam swoją opinię popartą przemyśleniami, wnioskami o których pisałem. Robienie "wody z mózgu" jak dla mnie, objawia się tezami pochodzącymi z kosmosu, z niebios, niejako proroczymi, aksjomatami. Do takich należy Twoja wypowiedź Hi-polito. Dlatego zapytuję ponieważ rzeczą ludzką jest się pomylić i może coś przeoczyłem - ale niestety nie widzę, wobec tego pytanie następujące: skąd ten wniosek? cytuję:"Żaden cel i kontekst takiej wypowiedzi nie usprawiedliwia, nawet > przez największych satyryków. Tak można wypowiadać się tylko w > kabaracie. " W dodatku jedno zdanie przeczy drugiemu. Jeśli to nie jest robienie wody z mózgu to co nim jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicka Slowency i Slowacy to rozne narodowosci IP: *.cec.eu.int 12.10.09, 14:51 nie wiem czy autor artykulu o tym wie, ze Slowency mieszkaja w Sloweni, a mieszkancy Slowacji, to Slowacy...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: Slowency i Slowacy to rozne narodowosci IP: *.mgsp.pl 12.10.09, 15:00 IQ 50, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
emikal10 Słoweńcy to nie słowacy!!! 12.10.09, 14:55 Czyżby nasz "kapitan" miał problemy z odróżnieniem Słoweńców od Słowaków, jak zresztą większość uczestników tego wątku?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ef1 Re: Słoweńcy to nie słowacy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.09, 15:00 to ty masz problem, Polska gra ze Słowacją, przegrana Słowacji jest w interesie Słowenii, stąd L. oczekuje "słoweńskiej motywacji"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur emikal10 chciałeś błysnąc IP: *.infocoig.pl 12.10.09, 15:09 a zrobiłeś z siebie idiotę Odpowiedz Link Zgłoś
duffie nie ośmieszaj się chłopie,zrzeknij się opaski i... 12.10.09, 14:57 ...albo odejdź na zawsze z kadry,albo przeproś wszystkich kibiców i błagaj o przebaczenie.Co się w ogóle kur.. dzieje?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: has zróbcie listę jak do św. Mikołaja IP: *.chello.pl 12.10.09, 15:03 i jak kibicom będzie zależeć, to kupią Wam z niej prezenty, a Wam wtedy zacznie zależeć i może doczekają się lepszej gry. To jest DNO, że nie masz już honoru, Panie L. - piłka na dnie, a Ty zamiast dupę w troki wziąć i coś zagrać domagasz się większej kasy - chyba Ci się Reprezentacja z Caritasem pomyliła, albo kombinujesz skąd by wziąć pieniądze na rachunki, bo premii za awans i mecze na MŚ nie będzie. Dla mnie jesteś skończony, szanowny Panie Kapitanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kewiz koniec pilki 12.10.09, 15:05 piłka nożna w Polsce umarła, bez łapówki nie wygramy ze Słowacją, bo nikomu się nie będzie chciało grać i to się po prostu nie opłaca - im potrzeba motywacji kur... mać! rzygać się chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bernwald El. MŚ 2010. Mariusz Lewandowski czeka na słowe... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.09, 15:08 Lewy jest debil i to nie od dziś wiadomo. Ale moim zdanie to, co powiedział to bardziej idiotyczny żart niż nawoływanie do przestępstwa. Odsunięcie od meczu i grzywna jak najbardziej, ale żeby od razu sobie włosy rwać z głowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patałachy won El. MŚ 2010. Mariusz Lewandowski czeka na słowe... IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.10.09, 15:09 kolejny powód by bojkotować mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LumpySVK El. MŚ 2010. Mariusz Lewandowski czeka na słowe... IP: *.185-jumbo.eccenet.net 12.10.09, 15:09 pozdrawiam zo Slowacji :)...musime vyhrat u vas ,ale ak nevyhrame tak na MS nepatrime,tak je to,ja bol v sobotu na zapase v Bratislave i ja myslel,ze to uz budeme oslavovat,ale nic nebolo :-( baraz bude velmi tazka a tam sancu nemame....prosim,prosim,prosim potrebujeme 3body :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kix Re: El. MŚ 2010. Mariusz Lewandowski czeka na sło IP: *.mgsp.pl 12.10.09, 15:22 vyhrat`, vyhrat`. pokojna hlava. bude dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LumpySVK Re: El. MŚ 2010. Mariusz Lewandowski czeka na sło IP: *.185-jumbo.eccenet.net 12.10.09, 15:52 dakujem :) a kolko tiketov v Polsku je predanych?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HI-polit Re: El. MŚ 2010. Mariusz Lewandowski czeka na sło IP: *.chello.pl 12.10.09, 16:29 Możemy przegrać nawet 0:5 body z sympatii do Słowaków, ale w uczciwej, sportowej i bezkompromisowej "walce". Do body, do body!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dk_1 El. MŚ 2010. Mariusz Lewandowski czeka na słowe... 12.10.09, 15:15 Nawet milion dla każdego z tych cieniasów nie jest w stanie zagwarantować wygranej. No chyba, żeby tymczasowym zrobić ętliczka-pętliczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elfutbolo El. MŚ 2010. Mariusz Lewandowski czeka na słowe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.09, 15:16 Przestańcie nakręcać /się/ tą spiralę nienawiści i chamstwa. No i co z tego, że tak się wypowiedział - to tylko słowa, może nie do końca przemyślane; przecież nie tu leży problem. Akurat panu Lewandowskiemu najmniej można zarzucić, jako jeden z nielicznych w meczach reprezentacji zawsze jest solidnym graczem, a i o brak zaangażowania na pewno nie można go posądzić: stara się i walczy - i tak było choćby w ostatnim meczu, jak ktoś tego nie widział to do okulisty, albo na terapię antyindoktrynacyjną od tych wszystkich ogólnikowych, tendencyjnych ocen i komentarzy. PZPN - tu leży jądro ciemności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nty pilka El. MŚ 2010. Mariusz Lewandowski czeka na słowe... IP: 77.223.204.* 12.10.09, 15:18 Prymitywny cep ... zaden kapitan ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam przecież to jest dozwolone.mam nie ma tu żadnego s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.09, 15:20 skadalu. niektórzy pitolą o korupcji w tej sytuacji- bezsens! motywowanie innej drużyny aby WYGRAŁA swój mecz nie jest niczym złym. to mniej więcej to samo jak propozycja czeskiego browaru dla Słowaków. Tam nikt nie mówił o skandalu etc. ponadto jestem już zmeczony tą krytyką reprezentacji Polski. Naprawdę, co człowiek w te cholernie zimne dni wejdzie na chwilę na neta to albo o stoczniach, albo o piłce- jakieś analizy że Luksemburg miał więcej udanych zwodów czy coś w tym stylu. to naprawde męczy. ciekawe czy w Rumunii, Walii, Bułgarii , Irlandii Północnej, Belgii , Szkocji czy Norwegii a więc krajach gdzie piłka jest rozwinięta , mają tradycję i ambicję osiagania sukcesów też jest takie samobiczowanie się. wątpie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: przecież to jest dozwolone.mam nie ma tu żadn IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.10.09, 18:35 skandalem nie jest fakt motywowania innej druzyny dodatkowymi premiami, ale to ze kapitan reprezentacji Polski publicznie mowi ze zagraja z wiekszym zaangazowaniem za jakas dodatkowa kase, dla nich motywacją powinien byc sam fakt grania z orzełkiem na piersi... I tylko niech nikt nie mówi o jakiejs ironii tej wypowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amado Lato Majewski i ten cały syf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.09, 15:20 WON ! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek I to jest prawdziwa "polska myśl szkoleniowa"!! 12.10.09, 15:21 Jedyna polska myśl szkoleniowa!! Tej myśli nasi trenerzy z Piechniczliem na czele uczą od lat naszą młodziez. Tfuj! Cholera! J...ć PZPN!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek I to jest prawdziwa "polska myśl szkoleniowa"!! 12.10.09, 15:21 Jedyna polska myśl szkoleniowa!! Tej myśli nasi trenerzy z Piechniczliem na czele uczą od lat naszą młodziez. Tfuj! Cholera! J...ć PZPN!! Odpowiedz Link Zgłoś