wesna07 19.04.06, 10:47 Bardzo proszę o info, gdzie można zrobić dobre zdjęcia okolicznościowe i/lub paszportowe. Dziękuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Wyszukiwarka 19.04.06, 11:04 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=643&w=25179847&a=25180008 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=643&w=25566308&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
wesna07 Re: dobry fotograf - Kabaty, Natolin 19.04.06, 11:19 Dziękuję. Chodziło mi zwłaszcza o referencje z autopsji, nie tylko adres. Może nie wyraziłam się dość jasno ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: dobry fotograf - Kabaty, Natolin 19.04.06, 11:43 Z autopsji to powiem, że mniej więcej naprzeciwko Leader-Price na Szolc- Rogozińskiego jest świetny fotograf (po drugiej stronie ulicy) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wesna07 Re: dobry fotograf - Kabaty, Natolin 19.04.06, 13:09 Doskonale. Udam się tam zatem jeszcze dziś. Serdecznie dziękuję i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
wesna07 Re: dobry fotograf - Kabaty, Natolin 19.04.06, 20:09 Byłam. Potwierdzam. Pozdrowionka :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.galli Re: dobry fotograf - Kabaty, Natolin 20.04.06, 11:52 ja moge polecic dobre studio fotograficzne (i chyba dosyc przystepne cenowo) przy metrze ursynow na pasazu handlowym w tych blokach tuz przy wyjsciu z metra (tam gdzie na dole jest apteka i taka kladka " napowietrzna" łaczaca dwa pasaze - nie wiem czy wyrazam sie jasno ;) po prawej stronie obok salonu ery chyba ladnie zdjecia robia ;) ps. nie polecam za to stanowczo salonu (fuji chyba) na tym kolorowym pasazu przy belgradzkiej - drogo i tak nieuprzejmekj wlascicielki to dawno nie mialam okazji spotkac - z tym ze to bylo dawno - wiec moze cos sie zmienialo... Odpowiedz Link Zgłoś
maciek608 Re: dobry fotograf - Kabaty, Natolin 20.04.06, 20:31 paulina.galli napisała: > ja moge polecic dobre studio fotograficzne (i chyba dosyc przystepne cenowo) > przy metrze ursynow na pasazu handlowym w tych blokach tuz przy wyjsciu z metra > (tam gdzie na dole jest apteka i taka kladka " napowietrzna" łaczaca dwa pas > aze - nie wiem czy wyrazam sie jasno ;) > po prawej stronie obok salonu ery chyba > ladnie zdjecia robia ;) O, właśnie wszedłem żeby tego samego fotografa polecić, a w takim razie przyłączam się do pozytywnej opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiuniaaa1 Re: dobry fotograf - Kabaty, Natolin 05.05.06, 05:57 hejjj, wiecie może w jakich godzinach czynne są te zakłady fotograficzne?! będę wdzięczna za info, pozdrawiam przedweekendowo :) Kasia Odpowiedz Link Zgłoś