Dodaj do ulubionych

dobry fotograf - Kabaty, Natolin

19.04.06, 10:47
Bardzo proszę o info, gdzie można zrobić dobre zdjęcia okolicznościowe i/lub paszportowe. Dziękuje i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • yavorius Wyszukiwarka 19.04.06, 11:04
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=643&w=25179847&a=25180008
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=643&w=25566308&v=2&s=0
    • wesna07 Re: dobry fotograf - Kabaty, Natolin 19.04.06, 11:19
      Dziękuję. Chodziło mi zwłaszcza o referencje z autopsji, nie tylko adres. Może nie wyraziłam się dość jasno ;)
      • yavorius Re: dobry fotograf - Kabaty, Natolin 19.04.06, 11:43
        Z autopsji to powiem, że mniej więcej naprzeciwko Leader-Price na Szolc-
        Rogozińskiego jest świetny fotograf (po drugiej stronie ulicy) ;-)
        • wesna07 Re: dobry fotograf - Kabaty, Natolin 19.04.06, 13:09
          Doskonale. Udam się tam zatem jeszcze dziś. Serdecznie dziękuję i pozdrawiam :)
          • wesna07 Re: dobry fotograf - Kabaty, Natolin 19.04.06, 20:09
            Byłam. Potwierdzam. Pozdrowionka :)
        • ami670 Re: dobry fotograf - Kabaty, Natolin 19.04.06, 21:19
          Potwierdzam.
          • paulina.galli Re: dobry fotograf - Kabaty, Natolin 20.04.06, 11:52
            ja moge polecic dobre studio fotograficzne (i chyba dosyc przystepne cenowo)
            przy metrze ursynow na pasazu handlowym w tych blokach tuz przy wyjsciu z metra (tam gdzie na dole jest apteka i taka kladka " napowietrzna" łaczaca dwa pasaze - nie wiem czy wyrazam sie jasno ;)
            po prawej stronie obok salonu ery chyba
            ladnie zdjecia robia ;)

ps. nie polecam za to stanowczo salonu (fuji chyba) na tym kolorowym pasazu przy belgradzkiej - drogo i tak nieuprzejmekj wlascicielki to dawno nie mialam okazji spotkac - z tym ze to bylo dawno - wiec moze cos sie zmienialo...
            • maciek608 Re: dobry fotograf - Kabaty, Natolin 20.04.06, 20:31
              paulina.galli napisała:

> ja moge polecic dobre studio fotograficzne (i chyba dosyc przystepne cenowo)
              > przy metrze ursynow na pasazu handlowym w tych blokach tuz przy wyjsciu z metra
              > (tam gdzie na dole jest apteka i taka kladka " napowietrzna" łaczaca dwa pas
              > aze - nie wiem czy wyrazam sie jasno ;)
              > po prawej stronie obok salonu ery chyba
              > ladnie zdjecia robia ;)

O, właśnie wszedłem żeby tego samego fotografa polecić, a w takim razie
              przyłączam się do pozytywnej opinii.
              • kasiuniaaa1 Re: dobry fotograf - Kabaty, Natolin 05.05.06, 05:57

hejjj,

wiecie może w jakich godzinach czynne są te zakłady fotograficzne?!
                będę wdzięczna za info,

pozdrawiam przedweekendowo :)
                Kasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka