Gość: mally IP: *.olsztyn.vectranet.pl 18.11.09, 10:23 W CMie 03/04 świetnym defensywnym pomocnikiem był Freddy Guarin. W rijalu grał nawet w kadrze Kolumbii w meczu z Polską. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nocer Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager 18.11.09, 10:39 nie wspomnienie przy tej okazji o peterze prosparze z trynidadu jest niedopuszczalne. tsigalko przy calej swej swietnosci moze sie przy prosparze schowac. a! i jeszcze mikael dorsin wymiatał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sir Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.09, 10:44 A Sergeey Kisily? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łoło Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.parpa.pl 18.11.09, 10:45 A gdzie Peter Prospar?? nastoletnia super gwiazda z trynidadu lub z tobago w jednym CM-ie a w kolejnym, wydanym zaledwie rok później, trzydziestoletni parówiak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żagi / łoło Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.parpa.pl 18.11.09, 10:46 nocer do pracy a nie do komentowania artykułów na z czuba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żagi Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.parpa.pl 18.11.09, 10:49 nocer bierz się do pracy a nie do komentowania artykułów na z czuba i odpowiadaj na smsy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pooh84 Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager 18.11.09, 10:52 A Tó Madeira (lub Medeira). Jeszcze był jeśli dobrze pamiętam lewy ofensywny pomocnik chyba Jens Blomqvist. I jeszcze (choć oni akurat karierki zrobili) Riquelme i Kim Kallstroem. No i jeśli dobrze pamiętam to Bledzewski był na bramce niczego sobie. No i Kasper Schmeichel (chociaż nie pamietam czy to ta wersja). Jeszcze paru by się znalazło :-) tylko, że skleroza już mnie toczy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biper Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.mofnet.gov.pl 18.11.09, 10:53 heh, zaraz komentarze zapełnią się pytaniami z cyklu "a gdzie X i Y", więc może ja zacznę - a gdzie jest To Madeira, Helder Rosario i Kieran Richardson ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żagi Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.parpa.pl 18.11.09, 10:58 Jesper Blomqvist to były gracz Man Utd - zdobywca ligi mistrzów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fear Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.09, 11:05 W ogóle Białoruś potęgą była: Sergey Nikiforenko, Eugeniy Branovickiy, Andrey Milevskiy, Pavel Beganskiy, Roman Trpachkin... Nikiforenkę nawet widziałem na żywo, jak Szachtior Soligorsk grał z Cracovią w Intertoto :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rikitiki Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.icpnet.pl 18.11.09, 11:06 a To Madeira nigdy nie istnial :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: 84.38.160.* 18.11.09, 11:07 (..)do dziś japońskie i koreańskie dzieci słysząc ''długa piłka na Kałużnego'' śmieją się tak długo, że aż bolą je brzuszki(...) po prostu umarłem i też boli mnie brzuszek dzieki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kac Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: 84.38.160.* 18.11.09, 11:15 A gdzie Adrian Napierała z FM07? Koleś był tam chyba najlepszym polskim obrońcą (wtedy w drugoligowej Jagiellonii), zapewnił mi mistrzostwo Cracovią, a teraz gra ciągle w drugiej lidze, w GKSie Katowice). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminek Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 11:40 Hahaha, dzięki za Ostrołękę zczubaki! :) :* Odpowiedz Link Zgłoś
kosma84 Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager 18.11.09, 11:49 A gdzie Kabba Samura, Sun Jihai i Jon Ostembor! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hakon666 Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: 217.147.243.* 18.11.09, 11:52 a gdzie Kevin Kyle? - najlepszy Walijski napastnik!! :) Grając jakos 5-6 lat temu wyciągnąłem tez bodajże z Molde niejakiego Mortena Gamst Pedersena, który wywrócił całą Anglie do góry nogami. Obecnie całkiem nieźle mu idzie w Blackburn. To chyba jeden z nielicznych co im sie udało i w realu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cherno samba Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.09, 12:16 a gdzie ja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamperas Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.09, 13:06 Czekamy na to samo tylko o FM'ach, czyli nowszych odsłonach starego CM'a ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bloos Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.acn.waw.pl 18.11.09, 13:20 Kupilem kiedys 17-letniego Zlatana w jakiejs prehistorycznej wersji cma i pamietam jak w ciagu 3 minut strzelil dwie bramki z 40 metrow;) generalnie dawal rade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maata Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 13:32 Peter Prospar rządził i wymiatał. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: 153.19.25.* 18.11.09, 13:45 Mi brakuje pilkarzy ktorzy rzeczywiscie osiagneli cos poza tym ze byli wielkimi nazwiskami w grze. Javier Saviola, rewelacja z River Plate, gral w w realu w Realu (smiesznie to brzmi) oraz w Barcelonie i bodajze w Monaco, Riquelme tez sobie radzil w paru klubach, on w CMie byl w Boca Juniors jeszcze, Pablo Aimar, rowniez z RiverPlate, gral przeciez w Valencii... podejrzewam ze znalazloby sie jeszcze troche takich pilkarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_kali Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager 18.11.09, 13:56 jest jeszcze Piotr Frankowski z Lubuszanina Drezdenko i Kabba Samura z IFK Goeteborg - jedyny koleś, który na koniec swojego debiutanckiego meczu, w którym walnął hat-tricka w superpucharze Włoch przeciwko Interowi, miał 100% kondycji :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fear Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.09, 14:03 Daleko szukacie. A nasi wymiatacze - Szymkowiak, Mariusz Pawlak, Arkadiusz Bąk, Maciej Bykowski? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.icpnet.pl 18.11.09, 14:14 a gdzie Robin Kieft ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.chello.pl 18.11.09, 14:17 A Clayton Zane? Odpowiedz Link Zgłoś