tigerpol 29.11.09, 23:26 lepszy byl Real, ale brakowalo wykonczenia. No i nie wiem czemu Higuain w 1 skladzie gral. =========================== wejdz i uwierz! www.a-zszkolajazdy.cba.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wgw Europa po Gran Derbi: Barcelona nie zdradziła s... IP: *.toya.net.pl 29.11.09, 23:44 do bramki nuuuuuudny mecz... 5min po bramce znowu nuuuuda;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 11 Spalony IP: *.tktelekom.pl 30.11.09, 00:19 imageswink.com/view-876_ibrahimovic.offside.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
slonx Czyściutko 30.11.09, 00:39 Zlatan stoi idealnie w linii z ostatnim obrońcą. To, że jakiś kretyński kibol realu, siejący durną propagandę nakreślił ci linię rzekomego ofsajdu, która nie pokrywa się z liniami na boisku, to nie znaczy, że jest spalony. Zauważ, że kamera jest pod lekkim kątem. Na dodatek linie powstałe na skutek koszenia pod włos pomogły asystentowi w jak najbardziej słusznej ocenie sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 11 Re: Czyściutko IP: *.tktelekom.pl 30.11.09, 00:47 nie jestem kibicem realu :) pomylilem sie wobec tego :) przepraszam za sianie paniki :DDDD pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ref Re: Spalony IP: *.ptim.net.pl 30.11.09, 07:17 swietne zdjecie, doskonale widac ze spalonego nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
ant44 [...] 30.11.09, 00:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
golema Zesrala sie bida i placze 30.11.09, 02:08 Skad sie biora ci zalosni pismacy sportowi? Za darmo pracuja? Cieniutkie pisanie z ciekawego meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asadsadsa I po co tyle kasy w błoto? Realu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.09, 07:17 Kibicom realu jest smutno? Jaką teraz wymyślicie wymówke? Sędzie zły? Murawa? Ze złej strony wiatr zawiał przy bramce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raul Re: I po co tyle kasy w błoto? Realu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.09, 09:11 To jest sport, przed golem Zlatana był faul w polu karnym na C. Ronaldo ale sędzia "nie zauważył". Równie dobrze mogło być 1:0 dla Realu. Odpowiedz Link Zgłoś
slonx Re: I po co tyle kasy w błoto? Realu? 30.11.09, 11:25 Oooo, jakaś nowość. Myślałem, że będziesz męczył jakimś spalonym czy czymś w tym stylu... Cristiano Ronaldo nurkuje w polu karnym w 99 przypadkach na 100 możliwych. Teraz nie odstąpił od reguły, zanurkował, a na jego nieszczęście sędzie nie dał się nabrać. Także kibice Realu musicie przyznać, że Barcelona była tylko odrobinkę, ale jednak lepsza. Żadne żale nie pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_opticum Barca wydaje niewiele mniej 30.11.09, 13:16 Nie wiem skąd ta podjarka i przekonanie o wyższości Barcelony. Przecież oni wydają mnóstwo kasy, a że mniej od Realu, to nic nie znaczy. Nikt nie wydaje więcej od Realu. W 99 przypadkach na sto, ktoś kto ma coś przeciwko Ronaldo jest małym frustratem, który pisze, bo go nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Europa po Gran Derbi: Barcelona nie zdradziła s... IP: *.ptim.net.pl 30.11.09, 07:21 messi wymiata, ten to potrafi utrzymac sie przy pilce i te zabawy z przeciwnikiem na kilku metrach kwadratowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observator Gdzie polska liga? Pomiędzy Burkina Faso a Gabonem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.09, 07:58 Ciekawe czy dożyje czasów kiedy na derby w polskiej lidze będą przyjeżdzać kibice i dziennikarze z całej Europy? Kiedy stadion pełen kibiców będzie źródłem prawdziwych piłkarskich emocji a nie chamstwa, dziadostwa i korupcji. Niestety raczej nie, choć jestem młodym człowiekiem... Odpowiedz Link Zgłoś