Gość: vitfal IP: *.radom.vectranet.pl 26.01.10, 14:17 Janas nie brał żony na zgrupowaniach. To kto ją wtedy brał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Janas odpowiada Smudzie: To nieprawda. Nigdy ni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.10, 14:18 Przypomina mi się zdjęcie z magazynu Piłka Nożna. Szczęśliwa para Pani i Pana Janas na tle hotelu we Wronkach podczas zgrupowania kadry. Kto tu kłamie Panie Janasie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tester Re: Janas odpowiada Smudzie: To nieprawda. Nigdy IP: 194.187.74.* 26.01.10, 14:37 z tego co wiem to janas ma dom we wronkach :] to ciezko zeby tam zony nie bylo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlask Nie rozumiem tej idiotycznej histerii.To sztuczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.10, 15:56 dym dwóch redaktorów Wyborczej. Nie ma nic złego w zabraniu żony przez trenera, bo niby w czym to przeszkadza? W "skoncentrowaniu" się ?Podobnego debilizmu jeszcze nie słyszałem. Przecież ta żona nie lata gołą po boisku w czasie meczu. Korwa, jakie te nasze pseudoelity inteligenckie są popjerdolone, to się w pale nie mieści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Nie rozumiem tej idiotycznej histerii.To sztu IP: *.tktelekom.pl 26.01.10, 16:33 jakos caly swiat tak nie robi. ale oczywiscie ty pracownik w biurze/kasie/gdziekolwiek, ale na pewno nie w sporcie wyczynowym druzynowym, wie lepiej o tym jak dzialac z druzyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Janas odpowiada Smudzie: To nieprawda. Nigdy IP: *.toya.net.pl 26.01.10, 14:41 h..Oni chyba wtedy we Wronkach mieszkali, więc... Odpowiedz Link Zgłoś
kognitywna Re: Janas odpowiada Smudzie: To nieprawda. Nigdy 26.01.10, 15:56 Zdaje mi się wszak, że podówczas Janas mieszkał we Wronkach. Żona zaś jego pochodzi z niezbyt odległej od Wronek miejscowości i mogła dojechać. Poza tym wyjazd do Wronek to nie znów taka atrakcja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apelka Smuda/prymityw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.10, 14:27 Będziemy jeszcze tęsknić za ignorantem z Holandii..Ten Smuda, zresztą, wystarczy spojrzeć i posłuchać...Żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
naczelny_troll_forum Re: Smuda/prymityw 26.01.10, 15:25 No i gdzie te cuda Smudy? Tam gdzie Tuska czyli w... Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichu_bhp Wronki 26.01.10, 14:27 Może żony nie brał i to może źle bo na zgrupowania we Wronkach jak z kadrą przyjeżdżali to Pawełek na bani chodził jakby bujało na statku. A tak to może żona by go trochę przypilnowała. Może się nie znam ale to była chyba jakaś nowa myśl szkoleniowa? Kto tam wie? Odpowiedz Link Zgłoś
rabingoldblatt Hmmm pezetpeenowskie buldogi sie gryza 26.01.10, 14:29 az im sie dywan odwinął i wszystko widac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ll Janas odpowiada Smudzie: To nieprawda. Nigdy ni... IP: 109.243.134.* 26.01.10, 14:32 Nawet jakby ją zabrał na koszt PZPN,to co by sie stało? A jak związkowcy jeżdżą na zgrupowania in urządzają libacje,to niby nie ma problemu.Znowu się wpieprzają w pracę trenera.Lepiej jak weźmie żonę ,a nie kur....ę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banka mydlana Janas odpowiada Smudzie: To nieprawda. Nigdy ni... IP: *.adsl.alicedsl.de 26.01.10, 14:33 a taki smuda byl piekny i gladki a tu nagle juz nie taki piekny i juz nie taki gladki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahit Janas odpowiada Smudzie: To nieprawda. Nigdy ni... IP: *.chello.pl 26.01.10, 14:36 ale ten Smuda to wieśniak!!!Zenada!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Janas odpowiada Smudzie: To nieprawda. Nigdy ni... IP: *.toya.net.pl 26.01.10, 14:37 Ludzie o niskim morale i bez zasad.Pierzcie brudy we wlasnym gronie.Dzialacze,trenerzy,sedziowie to ludzie bez honoru. Odpowiedz Link Zgłoś
nononr1 Kolesie nadal sie kreują... 26.01.10, 14:37 Dalej większość z Nas daje się manipulować takimi niby kłótniami i niby oskarżeniami jakich komuna wyuczyła tysiące swoich wtyk.Gdzie jest Koniec PZPN? Smuda wie ,ze sie "nie uda " to se robi z nich jaja. Piłkarzom też się należy coś za wystawianie na pośmiewisko.Zakończmy ten etap nawet za cenę EURo 2012 ,które tylko wstyd Nam przyniesie a biznes nomenklaturze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Janas odpowiada Smudzie: To nieprawda. Nigdy ni... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.01.10, 14:41 Oj, coś misie widzi, że Franz źle zaczął bycie selekcjonerem. Ale mam nadzieję, że kto we łzach sieje itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan ze wsi Janas odpowiada Smudzie: To nieprawda. Nigdy ni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.10, 14:42 To,że trenerzy biorą żony na zgrupowania i mecze dyscyplinuje towarzystwo... nie zawsze różańcowe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt ach gdzie te czasy... IP: 94.75.121.* 26.01.10, 14:42 Paweł Janas bez noszenia w lektyce i płacenia kroci osiągał takie same świetne wyniki jak ten Leoś.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dewiant82 Janas odpowiada Smudzie: To nieprawda. Nigdy ni... IP: *.aster.pl 26.01.10, 14:47 Smuda... Przecież od początku było wiadomo, że to będzie porażka. Równie dobrze mogliśmy zatrudnić w roli selekcjonera mojego woźnego z podstawówki. Byłoby nawet lepiej: mój woźny umie tyle samo, a jest bardziej wygadany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Janas odpowiada Smudzie: To nieprawda. Nigdy ni... IP: 158.75.64.* 26.01.10, 14:52 Szczerze mówiąc nie bardzo rozumiem o co tyle krzyku. Nie wiem tylko jakie sa szczegóły kontraktu trenera ze związkiem ale chyba nie jest tak, że podczas zgrupowania trener musi pracować 24 godziny na dobę. Nie ma znaczenia czy w czasie odpoczynku od pracy trener ogląda telewizję, zwiedza miasto, czyta gazetę czy przytula się do żony. Każdy z nas jadąc w delegacje moze na własny koszt wziąć żonę i jeżeli dobrze wykonuje swoje obowiązki to nikomu nic do tego. Ponadto, osoby o odpowiedniej pozycji oraz stanowisku maja zagwarantowane, że moga wziac członka rodziny na koszt pracodawcy. Czy ktoś może mnie uswiadomić dlaczego wzięcie żony przez trenera jest złe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Louen Re: Janas odpowiada Smudzie: To nieprawda. Nigdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.10, 14:58 Jakież to niemilknące echa kazały znów zaśmiecac internet takimi "szokującymi" artykułkami? I jak wielu komentatorów było oburzonych żoną p. Smudy?? Dwóch?? Trzech?? No sensacja roku!! Że też nikt tym dziennikarzynom rozumu nie życzył z okazji Nowego Roku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zauamka Komu przeszkadza żona trenera na zgrupowaniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.10, 15:04 Może teraz gazeta.pl (sport.pl) wejdzie Smudzie pod łóżko? Może przeszuka jego śmieci? Zero klasy! Zero przyzwoitości! Kogo wy tam zatrudniacie w tych waszych redakcyjach?? Jakieś odrzuty z plotek.pl ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kot_Alik Janas odpowiada Smudzie: To nieprawda. Nigdy ni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.10, 15:07 Nie wozi się drzewa do lasu ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palant Janas bral Rasiaka ... IP: *.cust.tele2.se 26.01.10, 15:10 jak zona nie przeszkadza, szczegolnie w Tajlandii, to bardzo wskazane wziac ze soba zone. Szczegolnie na puchar krola... A Janas okazal sie palantem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko Smuda stracil twarz IP: *.upt.com 26.01.10, 15:11 Godzac sie na warunki, o niekrytykowaniu PZPN... Odpowiedz Link Zgłoś
czyli.kon.karne Janas odpowiada Smudzie: To nieprawda. Nigdy ni... 26.01.10, 15:11 Janosik, a co Ty pamiętasz, jak ty grzałeś na około... Odpowiedz Link Zgłoś
ldicamillo Polacy grają dzisiaj o półfinał...a tu co? 26.01.10, 15:17 Proszę was... Polacy grają dzisiaj o półfinał a główna wiadomość sportowa na stronie jest o zabieraniu swoich żon przez selekcjonerów na zgrupowania? Naprawdę chyba już czas skupić się na zawodnikach z których możemy być dumni. Rozumiem, że kibic na dobre i na złe a sam też jestem fanem piłki nożnej, ale jakieś kłótnie o takie brednie moim zdaniem nie powinny być głównym tematem podczas tak świetnej passy naszych szczypiornistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trandy Re: Polacy grają dzisiaj o półfinał...a tu co? IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 26.01.10, 16:28 no i co ztego że grają.Meczów jest dużo a pan Janas jeden.To co w końcu jest ważniejsze,bo piłka ręczna to co to za sport w porównaniu do futbolu??? Odpowiedz Link Zgłoś
ldicamillo Re: Polacy grają dzisiaj o półfinał...a tu co? 26.01.10, 17:47 Co to za sport? Sport który daje polakom ostatnio tyle radości... że o nożnej można niemal zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Polacy grają dzisiaj o półfinał...a tu co? IP: *.e-wro.net.pl 26.01.10, 18:21 Gość portalu: trandy napisał(a): > no i co ztego że grają.Meczów jest dużo a pan Janas jeden.To co w > końcu jest ważniejsze,bo piłka ręczna to co to za sport w porównaniu > do futbolu??? Jest to sport, w którym nie ma nurków i symulantów. btw nie wiem czy jakikolwiek polski futbolista dorasta mentalnie choćby do pięt piłkarzom ręcznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyton jakie wykształcenie posiada Smuda? IP: 145.36.234.* 26.01.10, 15:19 Proszę o konkret. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Janas odpowiada Smudzie: To nieprawda. Nigdy ni... IP: *.chello.pl 26.01.10, 15:20 ech. w polskim bagienku znów wrze... sztukakopania.wordpress.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antropoid Janas odpowiada Smudzie: To nieprawda. Nigdy ni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.10, 15:25 Pozwoliły mu ją zabrać te stare pryki z PZPN w nagrodę za to, że włazi im w tyłek i sławi ich zasługi na każdym kroku. Beenhakkera spaliliby za to samo na stosie, wrzeszcząc jakież to lekceważenie obowiązków. Pomijając już tę żonę - Franz nie spodziewałem się po Tobie, że tak im wleziesz bez wazeliny... Odpowiedz Link Zgłoś