Gość: zzz IP: *.as.kn.pl 07.04.10, 20:39 Skompromitowanego Reissa zaprosili. To już chyba przegięcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czechoslowacja Manchester - Bayern, czyli ćwierćfinały Ligi Mi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.10, 20:44 Ciekawe kiedy Fryzjera zaproszą do polsatu. On zna się na piłce jak mało kto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lobuz Manchester - Bayern, czyli ćwierćfinały Ligi Mi... IP: 109.243.16.* 07.04.10, 20:44 Jak to jest ze nawet mogac poogladac jakis mecz w super jakosci, z milionem kumpli i tak zawsze odpalam z czuba i co chwila odswiezam doskonale komentarze? Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz.mackiewicz Manchester - Bayern, czyli ćwierćfinały Ligi Mi... 07.04.10, 20:46 skompromitowanym byc dzis to i tak sukces:D:D ooooo menju do boju!! Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz.mackiewicz Manchester - Bayern, czyli ćwierćfinały Ligi Mi... 07.04.10, 20:48 jejeje gol!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mrmucha Hermetyczny dowcip 07.04.10, 20:50 Tak się składa, że Yatamany wypaczyły mi dzieciństwo - zawsze czekałem jakie roboty wystawią do walki z Trójką Drombo. W pamięci zapadły mi dropsy kontra cukierki i łapcie kontra dywaniki, gdzie dywaniki zostały pokonane przez małego kapcia, który był pomarańczowy i się inne z niego śmiały... To były czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz.mackiewicz Manchester - Bayern, czyli ćwierćfinały Ligi Mi... 07.04.10, 20:51 dzis oczywiscie juz podnietkow z barcelony i wielkiego messiego nie ma :D typowe dla sezonowych kibicow znawcow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lav Manchester - Bayern, czyli ćwierćfinały Ligi Mi... IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 07.04.10, 20:52 Panie Bohdanie, niech pan nie odchodzi! Pana relacje są najlepsze jakie mogą być, oglądam mecz a mimo to czytam zczuba ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Manchester - Bayern, czyli ćwierćfinały Ligi IP: *.as.kn.pl 07.04.10, 20:52 Butt to chyba ma właściwe nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BAY Re: Manchester - Bayern, czyli ćwierćfinały Ligi IP: 188.110.235.* 07.04.10, 23:00 zzz, alez ty madry jestes!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz.mackiewicz Manchester - Bayern, czyli ćwierćfinały Ligi Mi... 07.04.10, 20:55 mrmucha won wiesniaku stad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Manchester - Bayern, czyli ćwierćfinały Ligi Mi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.10, 20:55 to coś obok autora to może i siedzi ale w kieszeni ITI... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Michał Szadkowski IP: *.devs.futuro.pl 07.04.10, 20:56 To ten od paszkwili na kibiców? Nie możecie go tam jakoś strącić, niech idzie do domu oglądać albo cuś? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Johann... zrób coś... IP: 94.75.118.* 07.04.10, 21:03 do k. nędzy!!! Piorą naszych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafnucy Re: Johann... zrób coś... IP: 85.222.87.* 07.04.10, 21:11 też miałeś dziadka w Wermachcie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Johann... zrób coś... IP: 94.75.118.* 07.04.10, 22:51 dzięki wodzu! wiedziałem, że pomożesz! Odpowiedz Link Zgłoś
normalniepodfryzurka Manchester - Bayern, czyli ćwierćfinały Ligi Mi... 07.04.10, 21:09 ochy i achy nad goniacymi za pilka milionerami a potem....kolacyjka kwasne mleko i ser z chlebem z wczoraj a rano skoro swit do roboty, ale dzis wy paniska !!! ogladacie przeciez wielki swiat to tak jak polizac milion zlotych przez szybe w sejfie bankowym.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miecio Manchester - Bayern, czyli ćwierćfinały Ligi Mi... IP: 85.222.87.* 07.04.10, 21:09 Sądząc po przebiegu spotkania do 22 minuty, Bayern wystawił dziś chyba w składzie strażników przemysłowych .... (to jest też wskazówka, gdyby ktoś chciał napaść na fabrykę aspiryny - teraz jest dobry moment ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: Manchester - Bayern, czyli ćwierćfinały Ligi IP: 188.110.235.* 07.04.10, 22:43 Gosciu, mylisz Bayern z Bayerem, to taka roznica jak Slask i Pomorze. Fahofcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Manchester - Bayern, czyli ćwierćfinały Ligi Mi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.10, 21:10 Manchester ładnie zaczął. Oby tak jak Barca strzelił 4 brameczki. Niech oboje się w ten sposób przybliżą do finału. Życzę obu drużynom aby sie tam znalazły i rozegrały piękny rewanż. Man U do bojU !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beksa Gibson = Iwanski IP: *.icpnet.pl 07.04.10, 21:17 Porownanie Gibsona do Iwanskiego dyskredytuje tego pana jako dziennikarza sportowego zajmujacego sie pilka nozna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babcia Berta Re: Gibson = Iwanski IP: *.147.162.191.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.04.10, 22:55 Iwanski gra w piłkę jak Gibson.Ale jak Mel Gibson. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Niemcy dostają srogie baty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.10, 21:11 Manchester do boju!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MP Manchester - Bayern, czyli ćwierćfinały Ligi Mi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.10, 21:11 Ktos sie zastanawial jak czesto Alex Ferguson zmienia gumy? Odpowiedz Link Zgłoś
nikalaj Szwajnsztajger 07.04.10, 21:12 Nic. Zero... Serio ? Nie będzie dowcipów o "Wspinającym się na świnie" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz.mackiewicz Manchester - Bayern, czyli ćwierćfinały Ligi Mi... 07.04.10, 21:15 chy i achy nad goniacymi za pilka milionerami a potem....kolacyjka kwasne mleko i ser z chlebem z wczoraj a rano skoro swit do roboty, ale dzis wy paniska !!! ogladacie przeciez wielki swiat to tak jak polizac milion zlotych przez szybe w sejfie bankowym.... najwazniejsze ze ty jestes prezesem jakiejs wspanialej firmy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Manchester - Bayern, czyli ćwierćfinały Ligi IP: *.icpnet.pl 07.04.10, 21:25 Nie małpuj nieswoich postów durniu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vdsvsd Manchester - Bayern, czyli ćwierćfinały Ligi Mi... IP: *.mmpnet206.tnp.pl 07.04.10, 21:24 wszyscy komentatorzy nsport na koncu kwestii tak wzdychaja jakby mieli orgazm. niemal za kazdym razem, po dluzszej wypoeidzi, ostatnie litery sa wypowiedziane dramatycznym szeptem. to strasznie denerwujae. ale za to zabawne jest, jacy przygaszeni i smutni sa po 2 golach manchesteru hehe Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Manchester - Bayern, czyli ćwierćfinały Ligi 07.04.10, 21:33 Ależ szmatę puścił Edwin,Kuszczak by to wybronił z zawiązanymi oczami... Odpowiedz Link Zgłoś
robi2009 Polsat? 07.04.10, 21:27 Mam pytanie - czemu oglądacie mecze na Polsacie, a nie na nSporcie, gdzie są o niebo lepsi komentatorzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Polsat? IP: *.as.kn.pl 07.04.10, 21:30 Hahahahahhaha na nsporcie lepsi komentatorzy :DDDD To ty dobry jesteś. Może znajdziesz zatrudnienie na zczuba. Chłopaki macie kandydata :D He is applying for job. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fd Re: Polsat? IP: *.mmpnet206.tnp.pl 07.04.10, 22:40 tez sie usmialem ;dddd nsport jest naprawde zenujace, komentatorzy - kompletne stronnicze dno. juz wole polsat ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Polsat? IP: *.zone11.bethere.co.uk 07.04.10, 22:58 nie wiem jak na polsacie bo takowego nie posiadam w telewizorze, ale na nSport jak ogladam ta lige mistrzow to i slucham co ci goscie czasami mowia to mam ochote jechac tam do studia i jednego drugim zabic.. dno dna. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz.mackiewicz Manchester - Bayern, czyli ćwierćfinały Ligi Mi... 07.04.10, 21:29 Mam pytanie - czemu oglądacie mecze na Polsacie, a nie na nSporcie, gdzie są o niebo lepsi komentatorzy? buhaahahah Odpowiedz Link Zgłoś
justinehh Re: Manchester - Bayern, czyli ćwierćfinały Ligi 07.04.10, 21:31 Robben mógłby być sobowtórem Zidane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Manchester red devils !!!!l....pozdrawiam IP: *.range81-131.btcentralplus.com 07.04.10, 21:31 jw Odpowiedz Link Zgłoś