Gość: Leser IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 21:27 ...a co tu komentować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruda40 Re: Trwają mecze Ligi Mistrzów 09.03.04, 21:43 Sędzia kalosz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie było spalonego- droga bramka MU. Byleby wytrzymali drugą połowę. MU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAHAHAHA Manchester najbogatszy ale nie najlepszy IP: *.ght.iadfw.net 09.03.04, 22:59 najbogatszy klub swiata, Manchester united wlasnie zostal rozprawiczony przez malenkie Porto, z budzetem 10 razy mniejszym Hahahahahaha co za szmaty :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale wstyd !!!!! male Porto roznioslo wielki Manchester, hahahahaha IP: *.ght.iadfw.net 09.03.04, 23:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PORTO = ZWYCIEZCY Porto 10 x mniejszy budzet niz Man Utd IP: *.ght.iadfw.net 09.03.04, 23:09 zabrac pensje "gwiazdom" Manchesteru ! jak juz te pozal sie boze "gwiazdki" przegrywajo z malenkim Porto to po cholere im tyle placic ? Pieniadze dac na kawe pilkarzom Porto ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FuriaFaga Komuno wróć ? Hehehehe IP: *.toya.net.pl 09.03.04, 23:31 Komunizm widzę chcesz wprowadzić do piłki nożnej. No no? Śmiała teza. Mam dla ciebie złą wiadomość Manchester i tak będzie lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matus Re: Trwają mecze Ligi Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 21:43 a wlasnie ze jest co komentowac. zanosi sie ze juve odpadnie bo musi teraz strzelic 3 bramki. malo prawdopodobne.. a to spora sensacja. hyh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Trwają mecze Ligi Mistrzów IP: *.net.autocom.pl 09.03.04, 21:53 Depor bierze odwet za Barcę rok temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubert Re: Trwają mecze Ligi Mistrzów IP: *.euro / 62.233.230.* 09.03.04, 21:54 o co właściwie chodzi z tymi spalonymi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzer teatr marzeń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.04, 22:33 q...wa jeszcze raz komentator powtórzy że to niby teatr marzeń, to mnie szlag trafi. Tylko palanty powtarzają bezmyślnie takie puste frazesy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzer 1:1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.04, 22:34 Bravo Porto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MU płynie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaceloth MU go out!!! IP: *.icpnet.pl 09.03.04, 22:37 hahahahaha...ferguson na emeryturę!!!bramkarz MU do pracy do stajni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kruq Re: MU go out!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.04, 22:54 Dobrze tak nadetemu Manchesterowi, mysla ze sa niewiadomo kim,a to tylko przecietna europejska druzyna. Brawo Porto !! Niech ten Basałaj cos pomysli zanim powie. "Tylko w Teatrze Marzen kibice tak ciesza sie po zdobyciu bramki". To on chyba nie widzial wloskich kibiców w jaki szał wpadają po bramce, albo niektorych polskich. Ja jestem ciekawy gdzie on widzial ten fanatyzm na Manchesterze o ktorym mowil. Kurna, szkoda ze Juve przegrało, lipa totalna :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Proangol Re: MU go out!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 22:55 Ty palancie nie masz pojęcia o piłce.MU był 100 razy lepszy .Nie było spalonego.Sędzia był 12 zawodnikiem Porto.A na koniec brudasy miały szczęście.W następnym meczu Porto dostanie tak w dupę że będzie wstyd na cały świat.To beznadziejna drużyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barabara nie płacz, jak na takich amatorów jak ManU IP: *.sti.net.pl 09.03.04, 23:03 to wyjsćiem z grupy i tak sprawili sporą sensacje, ale nie chce mi sie wierzyc ze ktokolwiek liczył ze sprawia jeszcze jedna eliminujac Porto . W tym meczu w piłke grała tylko jedna drużyna (POrto) a wybijanki na zamieszanie w stylu Gejczsterów sa dobre na trzecią lige. Moze za pare lat uda wam sie awansowac do cwiercfinalów - wtedy bedziesz mógł chodzic dumny ..hehehehh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qruq Re: MU go out!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.04, 22:57 Dobrze tak nadetemu Manchesterowi. Mysla ze sa niewiadomo kim w Europie, a tak naprawde to przecietna europejska druzyna. Ja jestem ciekawy gdzie Basalaj widzial ten fanatyzm o ktorym mowil. "Tylko w Teatrze Marzen kibice tak sie ciesza ze zdobytej bramki" To on chyba nie widzial włoskich kibiców albo niektórych polskich. Szkoda ze Juve odpadlo, kaszanka totalna :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN chelsea ocalila honor anglikow.. IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 22:52 zeby jeszcze tylko arsenal awansowal, licze ze zmierza sie w finale...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Juve OUT! heheheheheheehehehehe IP: *.aster.pl / *.acn.pl 09.03.04, 22:52 Cool! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Trwają mecze Ligi Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 22:57 Ale sie qrwa mu zdziwili!!!hahahahaha dobrze im tak!!!buhahahaha oni sa przecierz daremni a najbardziej ten ferguson!!!!buhahahahahhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Proangol Ja czy masz ja ja ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 23:06 Wątpię !!.O piłce pojęcia nie masz.MU to ekstraklasa Europy a Porto to antypody.Porto może nawet przerżnąć z Wisła Kraków lub Legią(a to już pełny upadek!!!).Mieli tylko szczęście ,12 zawodników(11+sędzia) i chamskie faule.W ćwierćfinale dostaną baty na jakie zasługują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkot a potem cie mama obudzi do szkoły :)) IP: *.sti.net.pl 09.03.04, 23:35 tylko pamiętaj o śniadanku - bedziesz mial czas na długiej przerwie porozczulac sie z chłopakami nad Gejczesterm heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Proangol Re: Trwają mecze Ligi Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 23:08 Porto to dno -które miało szczęście i 12 zawodników(11+sędzia).MU szkoda mi was .Ferguson to wybitny trener,też go szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imp Jeeeee MU do doMUuuuuuuuuuuu!!!!! IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 23:00 Rudi gdzieś ty był? ileś goli strzelił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALE JAJA :-)))))) Manchesterowi pozostalo ogladac mecze Arsenalu IP: *.ght.iadfw.net 09.03.04, 23:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l slabiutki mecz-zarozumialy MU out! IP: 81.210.124.* 09.03.04, 23:03 Slabiutki mecz, gdyby nie to, ze caly mecz toczyly sie losy o awans do kolejnej rundy to rownie dobrze moglbym pojsc spac. MU po raz kolejny "udowodnil" ze "najbogatszy" klub swiata przezywa kryzys jakiego nie mial od dobrych 10 lat. Mecz (szczegolnie w pierwszej polowie) polegal na bezsensownym wykopywaniu pilki do przodu-w ciagu kilku minut w pierwszej polowie naliczylem kilkadziesciat (sic!) strat. Portugalczycy zagrali slabo-jak w pierwszych dziesieciu minutach u Superpuchar z Milanem. Byli skazani na utrate bramki. W drugiej polowie rowniez niczego wielkiego nie pokazali, ale przynajmniej zagrali poprawnie, choc bardzo schematycznie. Pewnie niczego by nie zdzialali, gdyby nie to, ze byl rzut wolny, ale i tak ciesze sie ze to Porto awansowalo do 8 najlepszych na naszym kontynencie. MU OUT-nalezalo sie tym zarozumialcom. Najciekawsze po tym meczu jest to czy grubianin sir Fergoson straci sowja posadke. A powinien, bo wszystko co bylo do przegranian juz przegral w tym sezonie (nawet jesli chodzi o transfery, a wlasciwie za ich brak). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przeplacone gwiazd SZMATY Z MANCHESTERU IP: *.ght.iadfw.net 09.03.04, 23:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FuriaFaga Zarozumiały? Na jakiej podstawie....? IP: *.toya.net.pl 09.03.04, 23:28 > Portugalczycy zagrali slabo-jak w pierwszych > dziesieciu minutach u Superpuchar z Milanem. Byli skazani na utrate bramki 2 bramek strzelonych prawidłowo przez Scholesa :). No bądzmy już obiektywni. > MU OUT-nalezalo sie tym zarozumialcom. Powiedz jak uzasadniasz to, że piłkarz MU jest bardziej zarozumiały od piłkarza Porto? Manchester zagrałby jeszcze lepiej gdyby nie fatalna postawa Sahy, bardzo słaby występ Butta. Może jakby strzelili wówczas z 6 bramek to ze 3 by sędzia uznał. Bo on sobie chyba losował zanim podniósł chorągiewkę. Odpowiedz Link Zgłoś
hakon666 Liniowy ty szmato!!!! 09.03.04, 23:03 jak ja nienawidze jak sie okrada kogos z wyniku. od dzisiaj nienawidze porto za zenujaca chamowe, a szczegolnie tego gnoja carlosa alberto za aktorstwo siodmego rzedu. czy ktos mi wytlumaczy dlaczego na podstawie zapisu wideo nie zagra roberto carlos a nikt scholesowi gola nie uzna? albo sie przyznajemy do ulomnosci sedziow, albo nie. tymczasem wyglada to tak ze jesli mozna narobic komus klopotu to chetnie, a jesli nalezaloby uznac czyjs kunszt to niestety nie, dziekujemy. wiem ze nie jestem obiektywny bo jestem wsciekly. ale prosze mi wytlumaczyc czy ja zle rozumuje? wiem ze van nistelrooy co najmniej 2 razy koszmarnie spapral, no ale do diaska, przeciez cala europa widziala jak w 43ciej minucie scholes strzela eleganckiego PRAWIDLOWEGO gloa!!! czy ogladalismy inne mecze? jedyne co mi slodzi dzisiejszy wieczor to fakt ze szmata juve tez sie zegna z LM jeszcze zeby jutro real pogonil szkopow to moze sie uspokoje. ale jestem zly! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja CIPY Z MANCHESTERU dostaly lanie :-) hahahahaha IP: *.ght.iadfw.net 09.03.04, 23:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkot teoretycznie masz racje IP: *.sti.net.pl 09.03.04, 23:08 ale idąc twoim tokiem rozumowanie, to POrto powinno wygrac u siebie 2:0 , bo Gejczester strzelił bramke po wolnym "z sufitu" , a wtedy 2:1 u siebie i tak by ich pogrzebało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Za rok Czerwoni znowu na Szczycie!! IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 09.03.04, 23:12 Zgadzam sie z Tobą. Ale to nie zmienia faktu ze czas MU sie skonczyl. Ferguson tez sie wypalil, czas na zmiane, moze Jose Murinho by byl zainteresowany? Jeszcze jedno! Jak mozna bylo wydac kupe kasy na takiego kołka jak Saha????? Taki zespol jak MU powinno byc stac na cos lepszego. Jedne co ten Saha zademonstrowal w obu meczach to wejścia z wyprostowanym wysoko uniesionym kopytem. No i na koniec ze "Starego dobrego" MU tylko Scholes i Gary Neville zagrali dobrze. Reszta z nich jest juz tak samo wypalona jak Ferguson (Butt, Phil Neville, Giggs, Solskjaer). Za rok bedzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imp Re: Liniowy ty szmato!!!! IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 23:14 *no tak gol Scholsa może i prawidłowy, ale gol dla MU z pierwszego meczu - na powtórce nie zauważyłem powodu podyktowania rzutu wolnego *a co do aktorstwa to nie wiem czy zauważyłeś ale MU ma też niezłego aktora Rudi van N. (pierwszy mecz próba wymuszenia karnego albo kartki - nie pamiętam przy wysoko podniesionej nodze piłkarza Porto złapał się za twarz i udawała dupa jedna na powtórce wszysko wyszło jak mocno "dostał") - oszukać starają się wszyscy raz jednym wyjdzie raz drugim Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: Liniowy ty szmato!!!! 09.03.04, 23:17 A ja ostatnio od znajomego Anglika slyszalem, ze pilkarscy kibice na Wyspach dziela sie na fanow MU i prawdziwych. I zgadzam sie z ta mysla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi JAKiego Pucharu UEFA? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 09.03.04, 23:08 przeciez poodpadali z rozgrywaek Ligi Mistrzów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mihu2002 Re: Trwają mecze Ligi Mistrzów IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.04, 23:11 no to man utd nic raczej nie wygra w tym sezonie Odejdź sir Alex z długo i za często przedłuzasz kontrakt idź naemeryture i kłuc się o konia A zreszta co mnie to obchodzi ja się ciesze razem z PORTO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hesus Ferguson wyy...aj!!! IP: *.swietochlowice.org / *.swietochlowice.org 09.03.04, 23:12 Ferguson wypierdalaj!!! Gdzies ty te diably zaprowadzil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Manchester - dobrze. Juve - gorzej...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.04, 23:13 dobrze ze Porto wygralo. Wspanialy klub i wspaniali kibice. Gozej, ze przeszlo Deportivo a nie Juventus. Stracilem razem z bratem 60pln na zakladzie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FuriaFaga Dać sędziemu replaya!Chyba nerwy puściły liniowemu IP: *.toya.net.pl 09.03.04, 23:15 Sędzia się pomylił, już nie pierwszy raz.... i nie uznał drugiej bramki Scholesa. Ostatnio widziałem taki numer w meczu Bordeaux z Groclinem. Ale to się zdarza dużo częściej. Przecież replaye są dostępne już natychmiast po akcji. Przynajmniej sędzia techniczny nie pierdziałby w stołek. I tak zamiast pogratulować Porto można mieć tylko żal do UEFA / FIFA. Do meczów na takim poziomie powinno się dać możliwość podpierania się replayami sędziom. Odpadł lepszy klub. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkot w co oni byli lepsi ? IP: *.sti.net.pl 09.03.04, 23:25 w wybijaniki na oślep , w tych spotkaniach tylko jeden zespół grał w piłke i było to Porto ! Gejczester grał w jakiąś archaiczną gre, która cechowała sie tylko i wyłącznie na dalekich wykpach na tzw. zamieszanie i na próbach oszukania sędziego .A tak swoja to ten rusek musiał sporo funtów skasowac , za tak beznadziejne decyzje, jak mnóstwo nie słusznych fauli na korzyść ManU czy końcowe bezpodstawne przedłużanie meczu - cale szczęscie ze nie udalo mu sie wypaczyc wybiku tej rywalizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
hakon666 w co oni byli lepsi ? w pilke! 09.03.04, 23:36 to chyba ogladalismy inne mecze. cala pierwsza polowa bezdyskusyjnie naleala do ManUtd czego dowodem byly dwie bramki. w oszukiwaniu sedziego najlepszy byl carlos alberto, ktorego slusznie trener zdjal w 60 minucie bo by sie doczekal gnojek karteczki i to niejednej za cyrkowanie w drugiej rzeczywiscie smoluchy przycisnely i rzeczywiscie byla wybijanka na oslep, ale juz pod koniec. i tyle. teraz ManUtd spokojnie moze sie skupic na wydarciu tytulu tym nadetym zabojadom z londynu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FuriaFaga No no IP: *.toya.net.pl 09.03.04, 23:38 Przy twoim sokolim wzroku i geniuszu słowotwórczym ("Gejczester") muszę ci przyznać rację. Powalasz, człowieku powalasz. Proponuję rugby na początek. Odpowiedz Link Zgłoś