Dodaj do ulubionych

Trwają mecze Ligi Mistrzów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 21:27
...a co tu komentować?
Obserwuj wątek
    • ruda40 Re: Trwają mecze Ligi Mistrzów 09.03.04, 21:43
      Sędzia kalosz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie było spalonego- droga bramka MU.
      Byleby wytrzymali drugą połowę.
      MU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: HAHAHAHA Manchester najbogatszy ale nie najlepszy IP: *.ght.iadfw.net 09.03.04, 22:59
        najbogatszy klub swiata, Manchester united wlasnie zostal rozprawiczony przez
        malenkie Porto, z budzetem 10 razy mniejszym

Hahahahahaha
        co za szmaty :-)))))
        • Gość: ale wstyd !!!!! male Porto roznioslo wielki Manchester, hahahahaha IP: *.ght.iadfw.net 09.03.04, 23:01
          • Gość: PORTO = ZWYCIEZCY Porto 10 x mniejszy budzet niz Man Utd IP: *.ght.iadfw.net 09.03.04, 23:09
            zabrac pensje "gwiazdom" Manchesteru !
            jak juz te pozal sie boze "gwiazdki" przegrywajo z malenkim Porto to po cholere
            im tyle placic ?

Pieniadze dac na kawe pilkarzom Porto !
            • Gość: FuriaFaga Komuno wróć ? Hehehehe IP: *.toya.net.pl 09.03.04, 23:31
              Komunizm widzę chcesz wprowadzić do piłki nożnej. No no? Śmiała teza.
              Mam dla ciebie złą wiadomość Manchester i tak będzie lepszy.
    • Gość: matus Re: Trwają mecze Ligi Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 21:43
      a wlasnie ze jest co komentowac. zanosi sie ze juve odpadnie bo musi teraz
      strzelic 3 bramki. malo prawdopodobne.. a to spora sensacja. hyh
      • Gość: Kuba Re: Trwają mecze Ligi Mistrzów IP: *.net.autocom.pl 09.03.04, 21:53
        Depor bierze odwet za Barcę rok temu
    • Gość: hubert Re: Trwają mecze Ligi Mistrzów IP: *.euro / 62.233.230.* 09.03.04, 21:54
      o co właściwie chodzi z tymi spalonymi?
    • Gość: luzer teatr marzeń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.04, 22:33
      q...wa jeszcze raz komentator powtórzy że to niby teatr marzeń, to mnie szlag trafi. Tylko palanty powtarzają bezmyślnie takie puste frazesy.
    • Gość: luzer 1:1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.04, 22:34
      Bravo Porto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MU płynie...
    • Gość: jaceloth MU go out!!! IP: *.icpnet.pl 09.03.04, 22:37
      hahahahaha...ferguson na emeryturę!!!bramkarz MU do pracy do stajni
      • Gość: Kruq Re: MU go out!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.04, 22:54
        Dobrze tak nadetemu Manchesterowi, mysla ze sa niewiadomo kim,a to tylko
        przecietna europejska druzyna. Brawo Porto !! Niech ten Basałaj cos pomysli
        zanim powie. "Tylko w Teatrze Marzen kibice tak ciesza sie po zdobyciu bramki".
        To on chyba nie widzial wloskich kibiców w jaki szał wpadają po bramce, albo
        niektorych polskich. Ja jestem ciekawy gdzie on widzial ten fanatyzm na
        Manchesterze o ktorym mowil.
        Kurna, szkoda ze Juve przegrało, lipa totalna :(
      • Gość: Proangol Re: MU go out!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 22:55
        Ty palancie nie masz pojęcia o piłce.MU był 100 razy lepszy .Nie było
        spalonego.Sędzia był 12 zawodnikiem Porto.A na koniec brudasy miały szczęście.W
        następnym meczu Porto dostanie tak w dupę że będzie wstyd na cały świat.To
        beznadziejna drużyna
        • Gość: barabara nie płacz, jak na takich amatorów jak ManU IP: *.sti.net.pl 09.03.04, 23:03
          to wyjsćiem z grupy i tak sprawili sporą sensacje, ale nie chce mi sie wierzyc
          ze ktokolwiek liczył ze sprawia jeszcze jedna eliminujac Porto . W tym meczu w
          piłke grała tylko jedna drużyna (POrto) a wybijanki na zamieszanie w stylu
          Gejczsterów sa dobre na trzecią lige. Moze za pare lat uda wam sie awansowac do
          cwiercfinalów - wtedy bedziesz mógł chodzic dumny ..hehehehh
      • Gość: qruq Re: MU go out!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.04, 22:57
        Dobrze tak nadetemu Manchesterowi. Mysla ze sa niewiadomo kim w Europie, a tak
        naprawde to przecietna europejska druzyna. Ja jestem ciekawy gdzie Basalaj
        widzial ten fanatyzm o ktorym mowil. "Tylko w Teatrze Marzen kibice tak sie
        ciesza ze zdobytej bramki" To on chyba nie widzial włoskich kibiców albo
        niektórych polskich.
        Szkoda ze Juve odpadlo, kaszanka totalna :(
    • ruda40 Re: Trwają mecze Ligi Mistrzów 09.03.04, 22:51
      ....BEZ KOMENTARZA.
    • Gość: SEVEN chelsea ocalila honor anglikow.. IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 22:52
      zeby jeszcze tylko arsenal awansowal, licze ze zmierza sie w finale...!!!
    • Gość: znawca Juve OUT! heheheheheheehehehehe IP: *.aster.pl / *.acn.pl 09.03.04, 22:52
      Cool!
    • Gość: ja Re: Trwają mecze Ligi Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 22:57
      Ale sie qrwa mu zdziwili!!!hahahahaha dobrze im tak!!!buhahahaha oni sa
      przecierz daremni a najbardziej ten ferguson!!!!buhahahahahhahaha
      • Gość: Proangol Ja czy masz ja ja ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 23:06
        Wątpię !!.O piłce pojęcia nie masz.MU to ekstraklasa Europy a Porto to
        antypody.Porto może nawet przerżnąć z Wisła Kraków lub Legią(a to już pełny
        upadek!!!).Mieli tylko szczęście ,12 zawodników(11+sędzia) i chamskie faule.W
        ćwierćfinale dostaną baty na jakie zasługują.
        • Gość: szkot a potem cie mama obudzi do szkoły :)) IP: *.sti.net.pl 09.03.04, 23:35
          tylko pamiętaj o śniadanku - bedziesz mial czas na długiej przerwie porozczulac
          sie z chłopakami nad Gejczesterm heheheh
      • Gość: Proangol Re: Trwają mecze Ligi Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 23:08
        Porto to dno -które miało szczęście i 12 zawodników(11+sędzia).MU szkoda mi
        was .Ferguson to wybitny trener,też go szkoda.
    • Gość: imp Jeeeee MU do doMUuuuuuuuuuuu!!!!! IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 23:00
      Rudi gdzieś ty był? ileś goli strzelił?
      • Gość: ALE JAJA :-)))))) Manchesterowi pozostalo ogladac mecze Arsenalu IP: *.ght.iadfw.net 09.03.04, 23:03
    • Gość: kow3l slabiutki mecz-zarozumialy MU out! IP: 81.210.124.* 09.03.04, 23:03
      Slabiutki mecz, gdyby nie to, ze caly mecz toczyly sie losy o awans do kolejnej
      rundy to rownie dobrze moglbym pojsc spac. MU po raz kolejny "udowodnil"
      ze "najbogatszy" klub swiata przezywa kryzys jakiego nie mial od dobrych 10
      lat. Mecz (szczegolnie w pierwszej polowie) polegal na bezsensownym wykopywaniu
      pilki do przodu-w ciagu kilku minut w pierwszej polowie naliczylem
      kilkadziesciat (sic!) strat. Portugalczycy zagrali slabo-jak w pierwszych
      dziesieciu minutach u Superpuchar z Milanem. Byli skazani na utrate bramki. W
      drugiej polowie rowniez niczego wielkiego nie pokazali, ale przynajmniej
      zagrali poprawnie, choc bardzo schematycznie. Pewnie niczego by nie zdzialali,
      gdyby nie to, ze byl rzut wolny, ale i tak ciesze sie ze to Porto awansowalo do
      8 najlepszych na naszym kontynencie. MU OUT-nalezalo sie tym zarozumialcom.
      Najciekawsze po tym meczu jest to czy grubianin sir Fergoson straci sowja
      posadke. A powinien, bo wszystko co bylo do przegranian juz przegral w tym
      sezonie (nawet jesli chodzi o transfery, a wlasciwie za ich brak).
      • Gość: przeplacone gwiazd SZMATY Z MANCHESTERU IP: *.ght.iadfw.net 09.03.04, 23:04
      • Gość: FuriaFaga Zarozumiały? Na jakiej podstawie....? IP: *.toya.net.pl 09.03.04, 23:28
        > Portugalczycy zagrali slabo-jak w pierwszych
        > dziesieciu minutach u Superpuchar z Milanem. Byli skazani na utrate bramki

2 bramek strzelonych prawidłowo przez Scholesa :). No bądzmy już obiektywni.

> MU OUT-nalezalo sie tym zarozumialcom.

Powiedz jak uzasadniasz to, że piłkarz MU jest bardziej zarozumiały od piłkarza
        Porto?

Manchester zagrałby jeszcze lepiej gdyby nie fatalna postawa Sahy, bardzo słaby
        występ Butta. Może jakby strzelili wówczas z 6 bramek to ze 3 by sędzia uznał.
        Bo on sobie chyba losował zanim podniósł chorągiewkę.

• hakon666 Liniowy ty szmato!!!! 09.03.04, 23:03
      jak ja nienawidze jak sie okrada kogos z wyniku. od dzisiaj nienawidze porto za
      zenujaca chamowe, a szczegolnie tego gnoja carlosa alberto za aktorstwo
      siodmego rzedu.

czy ktos mi wytlumaczy dlaczego na podstawie zapisu wideo nie zagra roberto
      carlos a nikt scholesowi gola nie uzna? albo sie przyznajemy do ulomnosci
      sedziow, albo nie. tymczasem wyglada to tak ze jesli mozna narobic komus
      klopotu to chetnie, a jesli nalezaloby uznac czyjs kunszt to niestety nie,
      dziekujemy.

wiem ze nie jestem obiektywny bo jestem wsciekly. ale prosze mi wytlumaczyc czy
      ja zle rozumuje? wiem ze van nistelrooy co najmniej 2 razy koszmarnie spapral,
      no ale do diaska, przeciez cala europa widziala jak w 43ciej minucie scholes
      strzela eleganckiego PRAWIDLOWEGO gloa!!! czy ogladalismy inne mecze?

jedyne co mi slodzi dzisiejszy wieczor to fakt ze szmata juve tez sie zegna z LM

jeszcze zeby jutro real pogonil szkopow to moze sie uspokoje.

ale jestem zly!
      • Gość: ja CIPY Z MANCHESTERU dostaly lanie :-) hahahahaha IP: *.ght.iadfw.net 09.03.04, 23:06
      • Gość: szkot teoretycznie masz racje IP: *.sti.net.pl 09.03.04, 23:08
        ale idąc twoim tokiem rozumowanie, to POrto powinno wygrac u siebie 2:0 , bo
        Gejczester strzelił bramke po wolnym "z sufitu" , a wtedy 2:1 u siebie i tak by
        ich pogrzebało.
      • Gość: majrix Za rok Czerwoni znowu na Szczycie!! IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 09.03.04, 23:12
        Zgadzam sie z Tobą. Ale to nie zmienia faktu ze czas MU sie skonczyl. Ferguson
        tez sie wypalil, czas na zmiane, moze Jose Murinho by byl zainteresowany?
        Jeszcze jedno! Jak mozna bylo wydac kupe kasy na takiego kołka jak Saha?????
        Taki zespol jak MU powinno byc stac na cos lepszego. Jedne co ten Saha
        zademonstrowal w obu meczach to wejścia z wyprostowanym wysoko uniesionym
        kopytem. No i na koniec ze "Starego dobrego" MU tylko Scholes i Gary Neville
        zagrali dobrze. Reszta z nich jest juz tak samo wypalona jak Ferguson (Butt,
        Phil Neville, Giggs, Solskjaer).
        Za rok bedzie lepiej.
      • Gość: imp Re: Liniowy ty szmato!!!! IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 23:14
        *no tak gol Scholsa może i prawidłowy, ale gol dla MU z pierwszego meczu - na
        powtórce nie zauważyłem powodu podyktowania rzutu wolnego

*a co do aktorstwa to nie wiem czy zauważyłeś ale MU ma też niezłego aktora
        Rudi van N. (pierwszy mecz próba wymuszenia karnego albo kartki - nie pamiętam
        przy wysoko podniesionej nodze piłkarza Porto złapał się za twarz i udawała
        dupa jedna na powtórce wszysko wyszło jak mocno "dostał") - oszukać starają się
        wszyscy raz jednym wyjdzie raz drugim

• gloom Re: Liniowy ty szmato!!!! 09.03.04, 23:17
        A ja ostatnio od znajomego Anglika slyszalem, ze pilkarscy kibice na Wyspach
        dziela sie na fanow MU i prawdziwych.
        I zgadzam sie z ta mysla.
    • Gość: Yogi JAKiego Pucharu UEFA? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 09.03.04, 23:08
      przeciez poodpadali z rozgrywaek Ligi Mistrzów
    • Gość: mihu2002 Re: Trwają mecze Ligi Mistrzów IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.04, 23:11
      no to man utd nic raczej nie wygra w tym sezonie Odejdź sir Alex z długo i za
      często przedłuzasz kontrakt idź naemeryture i kłuc się o konia A zreszta co
      mnie to obchodzi ja się ciesze razem z PORTO!!!
    • Gość: Hesus Ferguson wyy...aj!!! IP: *.swietochlowice.org / *.swietochlowice.org 09.03.04, 23:12
      Ferguson wypierdalaj!!! Gdzies ty te diably zaprowadzil?
    • Gość: blq Manchester - dobrze. Juve - gorzej...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.04, 23:13
      dobrze ze Porto wygralo. Wspanialy klub i wspaniali kibice. Gozej, ze przeszlo
      Deportivo a nie Juventus. Stracilem razem z bratem 60pln na zakladzie :(
    • Gość: FuriaFaga Dać sędziemu replaya!Chyba nerwy puściły liniowemu IP: *.toya.net.pl 09.03.04, 23:15
      Sędzia się pomylił, już nie pierwszy raz.... i nie uznał drugiej bramki
      Scholesa.
      Ostatnio widziałem taki numer w meczu Bordeaux z Groclinem.
      Ale to się zdarza dużo częściej. Przecież replaye są dostępne już natychmiast
      po akcji. Przynajmniej sędzia techniczny nie pierdziałby w stołek.
      I tak zamiast pogratulować Porto można mieć tylko żal do UEFA / FIFA. Do meczów
      na takim poziomie powinno się dać możliwość podpierania się replayami sędziom.
      Odpadł lepszy klub.
      • Gość: szkot w co oni byli lepsi ? IP: *.sti.net.pl 09.03.04, 23:25
        w wybijaniki na oślep , w tych spotkaniach tylko jeden zespół grał w piłke i
        było to Porto ! Gejczester grał w jakiąś archaiczną gre, która cechowała sie
        tylko i wyłącznie na dalekich wykpach na tzw. zamieszanie i na próbach
        oszukania sędziego .A tak swoja to ten rusek musiał sporo funtów skasowac , za
        tak beznadziejne decyzje, jak mnóstwo nie słusznych fauli na korzyść ManU czy
        końcowe bezpodstawne przedłużanie meczu - cale szczęscie ze nie udalo mu sie
        wypaczyc wybiku tej rywalizacji.
        • hakon666 w co oni byli lepsi ? w pilke! 09.03.04, 23:36
          to chyba ogladalismy inne mecze.

cala pierwsza polowa bezdyskusyjnie naleala do ManUtd czego dowodem byly dwie
          bramki. w oszukiwaniu sedziego najlepszy byl carlos alberto, ktorego slusznie
          trener zdjal w 60 minucie bo by sie doczekal gnojek karteczki i to niejednej za
          cyrkowanie

w drugiej rzeczywiscie smoluchy przycisnely i rzeczywiscie byla wybijanka na
          oslep, ale juz pod koniec.

i tyle.

teraz ManUtd spokojnie moze sie skupic na wydarciu tytulu tym nadetym zabojadom
          z londynu
        • Gość: FuriaFaga No no IP: *.toya.net.pl 09.03.04, 23:38
          Przy twoim sokolim wzroku i geniuszu słowotwórczym ("Gejczester") muszę ci
          przyznać rację. Powalasz, człowieku powalasz. Proponuję rugby na początek.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka