Gość: hitler MŚ 2010. II wojna, Kaizer i Goebbels w brytyjsk... IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.06.10, 13:05 powiem tak pajac e daj marchewe a królik jaą pokona tak właśni e jest na tym słabym forum jebać te fałen ,a cha i jeszcze ,jedna hazeta wybiórcza precz z NA ZAwSZe z pzpr , a w zime do sklepu po juniorki komunisci beda wisiec zamioast lisci ,kondony ameryki Odpowiedz Link Zgłoś
lactum Re: MŚ 2010. II wojna, Kaizer i Goebbels w brytyj 26.06.10, 13:29 Gość portalu: hitler napisał(a): > powiem tak pajac e daj marchewe a królik jaą pokona > > tak właśni e jest na tym słabym forum > jebać te fałen ,a cha i jeszcze ,jedna hazeta wybiórcza precz z > NA ZAwSZe z pzpr , a w zime do sklepu po juniorki komunisci beda > wisiec zamioast lisci ,kondony ameryki No nie, przez twoje komentarze szykuje mi sie przerywana noc w spaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hitler MŚ 2010. II wojna, Kaizer i Goebbels w brytyjsk... IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.06.10, 13:09 pajcyk czek a, orkiestra czeka .i Lacky Luuck taz .end z z fundations , zlodzieje do roboty drogi budowaĆ Odpowiedz Link Zgłoś
lactum Re: MŚ 2010. II wojna, Kaizer i Goebbels w brytyj 26.06.10, 13:33 Gość portalu: hitler napisał(a): > pajcyk czek a, orkiestra czeka .i Lacky Luuck taz .end z z > fundations , zlodzieje do roboty drogi budowaĆ Interesuje mnie tylko jak zes ty to polskie c z kreska znalazl? Czyzbys wpadl na wirtualna klawiature? Jezeli tak, to zrobiles duzy krok naprzod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za Odry moje uszanowanie... IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.10, 13:15 Orly, Sokoly nadwislanskie machac,machac szabelkami zapowiada sie bezwietrzy upal w niedziele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna obydwa zaspoly sa w kiepskiej formie IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.06.10, 13:25 nie ma komu kibibowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hitler MŚ 2010. II wojna, Kaizer i Goebbels w brytyjsk... IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.06.10, 13:28 do Pana Za odry 1000% racja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanys MŚ 2010. II wojna, Kaizer i Goebbels w brytyjsk... IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.10, 13:42 w twoim opisie pobiles nawet niemieckich faszystow .Goebbels by tego lepiej nie opisal.Niestety najwieksi szowinisci i faszysci z toba wlacznie wywodza sie z Polski.W Niemczech faszyzm prawie nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanys MŚ 2010. II wojna, Kaizer i Goebbels w brytyjsk... IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.10, 13:57 "Rodzice Mirka Klose i Lukasa Podolskiego nie mają niemieckich korzeni. Po prostu są Ślązakami, dzięki temu mogli łatwo emigrować do Vaterlandu. To wynika z historii mojego regionu, przecież kilka pokoleń wstecz (2,3) mieli oni niemieckie obywatelstwa, mieszkali w państwie niemieckim. Co więcej ich rodzice (rodzice rodziców Klose), jako Ślązacy, zostali uznani przez władze nazistowskie jako rodowici Niemcy (zyskano w ten sposób możliwość powiększenia armii niemieckiej o mieszkańców Górnego Śląska). Nie można, więc napisać, że osoby te miały niemieckie korzenie, raczej Śląskie. To trochę tak, jak pisanie o Auschwitz, jako polskim obozie - oczywiście nie chodzi tu o tragizm, ale o podobny skrót myślowy." Jak czytam takie brednie to mnie skreca.Glupota jest bardziej niebezpieczna od faszyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
lactum Re: MŚ 2010. II wojna, Kaizer i Goebbels w brytyj 26.06.10, 14:14 Gość portalu: Hanys napisał(a): > "Rodzice Mirka Klose i Lukasa Podolskiego nie mają niemieckich > korzeni. Po prostu są Ślązakami, dzięki temu mogli łatwo emigrować do > Vaterlandu. To wynika z historii mojego regionu, przecież kilka > pokoleń wstecz (2,3) mieli oni niemieckie obywatelstwa, mieszkali w > państwie niemieckim. Co więcej ich rodzice (rodzice rodziców Klose), > jako Ślązacy, zostali uznani przez władze nazistowskie jako rodowici > Niemcy (zyskano w ten sposób możliwość powiększenia armii niemieckiej > o mieszkańców Górnego Śląska). > > Nie można, więc napisać, że osoby te miały niemieckie korzenie, > raczej Śląskie. To trochę tak, jak pisanie o Auschwitz, jako polskim > obozie - oczywiście nie chodzi tu o tragizm, ale o podobny skrót > myślowy." > > Jak czytam takie brednie to mnie skreca.Glupota jest bardziej > niebezpieczna od faszyzmu. A ja pytam, co zescie sie przyczepili dwoch szczesliwie zyjacych ludzi? Nawet spokrewnieni z nimi nie jestescie prawdopodobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
stix Cała Polska przeciw Niemcom. 26.06.10, 14:11 Po czym poznać zdrajcę? Kibicuje Niemcom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanys Re: Cała Polska przeciw Niemcom. IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.10, 14:28 tak objawia sie intelekt zakompleksionego polaczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tmk Re: Cała Polska przeciw Niemcom. IP: *.zask.pl 26.06.10, 17:02 do hanys definicja zdrajcy stixa idealnie do ciebie pasuje, nie podoba ci się to spieprzaj do frycolandii P.S takim zasranym, sprzedajnym szmaciarzom jak ty powinni zabronić oddychać. Nie zdziwię się jeśli twoja matka sprzedała się frycom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanys Re: Cała Polska przeciw Niemcom. IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.10, 18:04 problem w tym ze moja matka jest Niemka urodzona na Slasku. Nikomu nie musiala mnie sprzedawac. Jak znajdziesz kogos kto zabroni mi oddychac, to daj mi znac. I nie zapomnij 04.07.2010 zaglosowac na Kaczora.Wsrod swoich zawsze razniej. Odpowiedz Link Zgłoś
lactum Re: Cała Polska przeciw Niemcom. 26.06.10, 14:31 stix napisał: > Po czym poznać zdrajcę? Kibicuje Niemcom. Zakladajac, ze zdrajca jest ten kogo wlasnie ty wytypujesz. Twoje zdanie jest jak najbardziej subiektywne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Cała Polska przeciw Niemcom. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.10, 15:54 > Zakladajac, ze zdrajca jest ten kogo wlasnie ty wytypujesz. Twoje zdanie jest > jak najbardziej subiektywne. jego zdanie jest po prostu z dupy Odpowiedz Link Zgłoś
sinhuesinhue Re: Cała Polska przeciw debilom 26.06.10, 14:41 po czym poznać debila? po poście. Jak byś się nie zapierał Niemcy będą w finale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nemuri Jednoosobowa Polska? IP: *.pools.arcor-ip.net 26.06.10, 15:14 No tak. W koncu kto mialby decydowac o woli calego narodu polskiego, jak nie ty... Odpowiedz Link Zgłoś
gonzor Re: Cała Polska przeciw Niemcom. 26.06.10, 15:44 od 30 lat kibicuję Niemcom - kilka razy skutecznie :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomal101 MŚ 2010. II wojna, Kaizer i Goebbels w brytyjsk... IP: *.olsztyn.mm.pl 26.06.10, 14:21 I co z tego. Niemcy to Niemcy. A Schweinsteigger, Lahm, Friedrich, to niby kto ? Tacy sami normalni Niemcy, jak wymienieni w artykule. Oczywiście dla zakompleksionego polskiego świra to będzie jakiś problem - na szczęście tacy są tylko nic nie znaczącymi nędznymi robakami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elf Trzymam kciuki za brytoli! IP: *.icpnet.pl 26.06.10, 15:01 Naprzód Anglio!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Uszaszowski Jedni i drudzy mi wisza i powiewaja... IP: *.VIC.netspace.net.au 26.06.10, 16:40 Niech wygra lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
d41 Gary Lineker 26.06.10, 15:05 Jestem ciekaw dlaczego anglicy nie przytaczaja opnii ich bylego reprezentanta Gary Linekera: “Football is a simple game; 22 men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans always win”. www.englandcaps.co.uk/GaryLineker.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i dobrze MŚ 2010. II wojna, Kaizer i Goebbels w brytyjsk... IP: *.range86-186.btcentralplus.com 26.06.10, 15:07 A mnie to rybka. Lubię Niemcy, lubię UK, mecz będę oglądał w Kornwalii i niech wygra lepszy - bez zaglądania w paszporty i drzewa genealogiczne. Szkoda tylko, że obie drużyny są bez specjalnej formy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: MŚ 2010. II wojna, Kaizer i Goebbels w brytyj IP: *.sotn.cable.ntl.com 26.06.10, 15:10 Za co lubisz niemcow? za ich wspaniala historie? czy za to ze setki tysiecy polakow jezdzi tam teraz dla nich robic jak niewolnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanys Re: MŚ 2010. II wojna, Kaizer i Goebbels w brytyj IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.10, 15:19 a kto tu Polakom kaze przyjezdzac i pracowac. A moze im zazdroscisz ze za zarobione pieniadze w 3 miesiace moga przezycz w Polsce 12 miesiecy. Oni maja zarobione (ciezko) Euro a ty masz tylko nienawisc.Oto cala roznica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nemuri Nie Joahim, tylko Jozef Goebbels, autorze... IP: *.pools.arcor-ip.net 26.06.10, 15:08 Bledy na "gazecie" to rzecz raczej normalna. Jakby na to jednak nie patrzyc - negatywna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek MŚ 2010. II wojna, Kaizer i Goebbels w brytyjsk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.10, 15:31 Jak ktoś urodził się w Niemczech czy Anglii, lub mieszka tam od bardzo dawna to jak najbardziej nadaje się do reprezentacji, ale ludzie, na litość boską, nie dawajcie przypadkowym ludziom obywatelstwa polskiego (Olisadebe, Roger Pereiro czy Obraniak) bo akurat zbliża się turniej. To uwłaczające dla pojęcia obywatelstwo i reprezetnacja. Niech grają w Polskiej reprezentacji sami czarni albo cyganie, ale urodzeni w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sad najwięksi faszole w Europie to obecnie Polacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.10, 15:51 smutne ale prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farfau Re: największy faszysta to Hans Bekenbauer IP: 213.251.189.* 26.06.10, 18:27 fanatycznie nienawidzi zawodnikow niespiewajacych "doiczland uber alez" podczas meczow. podobno w czasie wojny dusił polakow i zydow gołymi rękami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanys Re: największy faszysta to Hans Bekenbauer IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.10, 19:40 tak masz racje -dusil Polakow i Zydow golymi rekami jako jeszcze nienarodzony (ur. 11.09.1945 roku czyli 4 miesiace po skonczeniu wojny) Poza tym on sie nazywa Franz Beckenbauer nie Hans. Lecz sie czlowieku na nogi, bo na glowe jest juz za pozno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gps-sk MŚ 2010. II wojna, Kaizer i Goebbels w brytyjsk... 26.06.10, 15:59 Mam nadzieję,że ci multi-kulti rozjadą bufoniastych angoli, a potem po Niemcach pojadą Argentyńczycy. Odpowiedz Link Zgłoś
milech MŚ 2010. II wojna, Kaizer i Goebbels w brytyjsk... 26.06.10, 16:01 << Mesut Ozil - urodzony w Niemczech, rodzice są obywatelami Niemiec urodzonymi w Turcji, podczas śpiewania niemieckiego hymnu, czyli trzeciej zwrotki "Deutschland, Deutschland uber alles", recytuje Koran. >> Wiekszej bzdury juz dawno nie czytalem. Chodzi o hymn niemiecki. Wato aby autor troche zainteresowal sie tematem. Troche inne slowa. Ten cytowany juz dawno wyszedl z obiegu. YouTube trzeba tez umiec sie poslugiwac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin recytuje koran.. IP: *.adsl.alicedsl.de 26.06.10, 23:35 "(...)podczas śpiewania niemieckiego hymnu, czyli trzeciej zwrotki "Deutschland, Deutschland uber alles", recytuje Koran" - jak mozna wypisywac takie bzdury? co to za redaktorzyna pisala, ktora nie ma najwyrazniej pojecia, ze slowa "Deutschand, Deutschalnd über alles"nalezaly do pierwszej zwrotki, ktora dawno juz nie nalezy do niemieckiego hymnu.prosze nie wprowadzac ludzi w blad. Odpowiedz Link Zgłoś