Dodaj do ulubionych

Maciej Szczęsny: Lech uciekł spod topora

IP: 195.8.216.* 22.07.10, 11:56
No cóż... Okazało się, że król jest nagi. Niestety. Za krótka ławka
rezerwowych. Od dawna negocjowali sprzedaż Lewandowskiego. I co? nie mieli
żadnych planów, nikogo nie obserwowali? Prawda jest taka, że Lech potrzebuje
jeszcze ze 4 graczy będących wzmocnieniami. Nie wierzę, że nie mieli i nie
mają kasy na transfery.
Obserwuj wątek
    • Gość: optymista Maciej Szczęsny: Lech uciekł spod topora IP: *.nat.student.pw.edu.pl 22.07.10, 13:07
      W sumie to dobrze że lech wygrał w karnych może zahartował się trochę i ze spartą będzie grał normalnie
      • Gość: THIS IS SPARTA!!!! THIS IS SPARTA!!!!!!!!!!!! IP: 193.201.137.* 22.07.10, 13:21
        THIS IS SPARTA!!!!!!!!!!!!
        • Gość: alek Re... IP: 78.149.144.* 22.07.10, 15:24
          Gość portalu: THIS IS SPARTA!!!! napisał(a):

> THIS IS SPARTA!!!!!!!!!!!!

what is sparta, is it some kinf of a cock or cunt?
      • Gość: alek Re: Maciej Szczęsny: Lech uciekł spod topora IP: 78.149.144.* 22.07.10, 15:22
        Gość portalu: optymista napisał(a):

> W sumie to dobrze że lech wygrał w karnych może zahartował się trochę i ze spar
        > tą będzie grał normalnie

Co to ku...wa znaczy zahartowal sie?

Czy kibic polski musi byc glupim capem pozbawionym zdolnosci rozumowania?

Jezeli druzyna jest zupelnie nie przygotowana do sezonu, jezeli pilkarze marnuja
        czas na treningach, bo trener nie ma zielonego pojecia, jak ich przygotowac, to
        jak oni maja sie zahartowac i co im przyjdzie z tego zahartowania, jak dalej
        strzaly beda nie skuteczne, krotnkie podania niedopracowane, gra pressingiem
        bedzie poza ich mozliwosciami fizycznymi itd.?

Myslcie glaby, MYSLCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: babou Re: Maciej Szczęsny: Lech uciekł spod topora IP: *.net.stream.pl 22.07.10, 15:08
      Wydaje mi sie, ze po prostu - o czym wspominany nielubiany przeze mnie Szczesny
      - Lech zaspal. Dlaczego CZOLOWY polski klub (nawet jesli ktos nie lubi Lecha
      ciezko sie nie zgodzic) ma TYLKO jednego napastnika z prawdziwego zdarzenia? BA,
      nie ma nawet zmiennikow! I co? Beda grali DWOMA dobrymi napastnikami i trzecim
      mlodzianem? W takim klubie powinno byc 2 super-mocnych plus dwoch niezlych,
      grzejacych lawe. Jakos dawniej chyba nie mieli z tym problemow?
      • Gość: alek Re: Maciej Szczęsny: Lech uciekł spod topora IP: 78.149.144.* 22.07.10, 15:33
        Gość portalu: babou napisał(a):

> Wydaje mi sie, ze po prostu - o czym wspominany nielubiany przeze mnie Szczesny
        > - Lech zaspal. Dlaczego CZOLOWY polski klub (nawet jesli ktos nie lubi Lecha
        > ciezko sie nie zgodzic) ma TYLKO jednego napastnika z prawdziwego zdarzenia? BA
        > ,
        > nie ma nawet zmiennikow! I co? Beda grali DWOMA dobrymi napastnikami i trzecim
        > mlodzianem? W takim klubie powinno byc 2 super-mocnych plus dwoch niezlych,
        > grzejacych lawe. Jakos dawniej chyba nie mieli z tym problemow?

To nie jest zadne wytlumaczenie, bo pilkarze indywidualnie i zespolowo sa
        zupelnie nieprzygotowani do sezonu!
        • Gość: bb Re: Maciej Szczęsny: Lech uciekł spod topora IP: *.dbd-ipconnect.net 22.07.10, 15:49
          jak bys wiedzial to liga sie zaczyna ale nie teraz. wiec trudno powiedziec ze do
          ligi nieprzygotowanii. inne ligi juz graja albo zaraz zaczna a Polska to dopiero
          plany na rozpoczecie robi.
          po prostu olali Azerow i jak w Wisle kiedys przygotowuja zespol na 3 albo
          pozniejsza runde.

ciekawi mnie jak Poznan poradzi sobie z murawa na Euro jak juz po 2 meczach sie
          nie nadaje du uzytku a tam w ciagu tygonia beda 3 mecze
          • Gość: alek Re: Maciej Szczęsny: Lech uciekł spod topora IP: 78.149.144.* 22.07.10, 16:39
            Gość portalu: bb napisał(a):

> jak bys wiedzial to liga sie zaczyna ale nie teraz. wiec trudno powiedziec ze d
            > o
            > ligi nieprzygotowanii. inne ligi juz graja albo zaraz zaczna a Polska to dopier
            > o
            > plany na rozpoczecie robi.
            > po prostu olali Azerow i jak w Wisle kiedys przygotowuja zespol na 3 albo
            > pozniejsza runde.
            >
            > ciekawi mnie jak Poznan poradzi sobie z murawa na Euro jak juz po 2 meczach sie
            > nie nadaje du uzytku a tam w ciagu tygonia beda 3 mecze

Olali, A ha, olali Azerow, a moze olali ciebie glupi kibicu.?

bua ha h ah h ah ah a h
            • Gość: bb Re: Maciej Szczęsny: Lech uciekł spod topora IP: *.dbd-ipconnect.net 22.07.10, 17:14
              olewa to sie takie gowno jak ty.
        • Gość: babou Re: Maciej Szczęsny: Lech uciekł spod topora IP: *.net.stream.pl 22.07.10, 16:49
          A czy to brzmi jak wytlumaczenie? XD
        • Gość: Miq Re: Maciej Szczęsny: Lech uciekł spod topora IP: 95.108.15.* 22.07.10, 22:43
          pamiętam komentarze z chazarem, krytykę Franza, krytykę Zielinskiego
          itp...jednak ta polityka tak przez wielu krytykowana przynosi efekty,
          nie mamy w tej chwili budżetu by trzymać 4 supernapastników skoro
          klubiki kiedy czytają w GW że Lech chce kogoś kupić podbijają
          niemiłosiernie cene by zreperować swój dziurawy budżet kosztem
          Krezusa, wk...wił mnie ten mecz wczoraj i niepokoi od jakiegoś czasu
          nonszalancja w marnowaniu okazji - widac to było juz w meczu z
          Rosenborgiem ale liczę na to że ów zimny prysznic wczorajszy zadziała
          bo mecz rozgrywa się też w głowach i tu widać jakiś problem . Zgadzam
          się z panem Maciejem S. - lech pomimo gry poniżej swych mozliwości
          był wczoraj stroną dominującą a wyszydzany słabiak z Baku twardą
          poukładaną drużyną z budzetem wyższym od większości naszych klubów,
          słabym napastnikiem w grze ( dzięki Bogu) Poskusem i lepszym na
          ławce . CZekam na Spartę z niepokojem ale też z nadzieją że zaskoczy
          sprawny mechanizm Lokomotywy Hej Kolejorz!!! ps. Przyjemnie zaskakuje
          Wichniar pracą dla całej druzyny :)
    • Gość: alek Maciej Szczęsny: Lech uciekł spod topora IP: 78.149.144.* 22.07.10, 15:18
      Drogi Szczesny, z wielkim szacunkiem dla twoich osiagniec, ale prawda jest
      taka, ze indywidualnie i jako druzyna Lech byl i jest zupelnie nie
      przygotowany nie tylko do meczow eleminacyjnych, ale rowniez do ligi, pilkarze
      na boisku popelniali dziecinne bledy nie dlatego, ze im sie nie chcialo, tylko
      dlatego, ze sa nie przygotowanie przez trenera!

Owszem, nie mozna obwiniac trenera za krotna lawke, ale nalezy go obwinic za
      przyjecie fatalnej taktyki, bo jezeli wiedzial, ze Baku bedzie atakowac w
      koncowce meczu, bo to bylo logiczne nawet dla 10 letniego dziecka, to dlaczego
      nie rozpoczal meczu bez Wichniarka i ne wpuscil go na boisku w 2 polowie?

Myslcie ludzie, bo cwaniacy typu Zielinski i Skorza robia z was glupie waly za
      ogromne pieniadze!
      • Gość: prof Re: Maciej Szczęsny: Lech uciekł spod topora IP: *.chello.pl 22.07.10, 15:54
        alek synku, mądralo... idź z petycją do zarządu Lecha jako doradca ds. sportowych... jako obeznany w kwestii zagadnień trenerskich, organizacji gry itp, będący wewnątrz klubu i żyjący na bieżąco jego problemami na pewno będziesz wybawicielem przed zbliżającymi się kolejnymi meczami... masz kompleks tego trenera i cała wypowiedź kręci się wokół jego pracy... siedzisz przed kompem, zgrywasz filozofa piłki nożnej a trenerką masz tyle do czynienia co gracz "fify"... domyślam się że smuda jest twoim idolem więc poczekamy na jego dokonania z naszymi orłami i podyskutujemy o problemach w pracy z ludźmi
        • Gość: alek Re: Maciej Szczęsny: Lech uciekł spod topora IP: 78.149.144.* 22.07.10, 16:46
          Gość portalu: prof napisał(a):

> alek synku, mądralo... idź z petycją do zarządu Lecha jako doradca ds. sportowy
          > ch... jako obeznany w kwestii zagadnień trenerskich, organizacji gry itp, będąc
          > y wewnątrz klubu i żyjący na bieżąco jego problemami na pewno będziesz wybawici
          > elem przed zbliżającymi się kolejnymi meczami... masz kompleks tego trenera i c
          > ała wypowiedź kręci się wokół jego pracy... siedzisz przed kompem, zgrywasz fil
          > ozofa piłki nożnej a trenerką masz tyle do czynienia co gracz "fify"... domyśla
          > m się że smuda jest twoim idolem więc poczekamy na jego dokonania z naszymi orł
          > ami i podyskutujemy o problemach w pracy z ludźmi

Jestem glupi prostaku kibicem pilkarskim, ktory placi pieniadze za ogladanie
          meczow mojej druzyny i dlatego mam pelne prawo krytyki, na ktora ty jestes za
          glupi, jezeli moja krytyka ci sie nie podoba, to jej nie czytaj, ale nie staraj
          sie mi bydlaku zamykac ust, bo co najwyzej moge za to dac ci prztyczka w nos, bo
          na meskie przywalenie ci w morde jestes zbyt zniewiescialy :D

• Gość: alek Re: Maciej Szczęsny: Lech uciekł spod topora IP: 78.149.144.* 22.07.10, 16:48
            I jeszcze jedno glupi prostaku, ty sie domyslasz czegos tam, pewnie jestes az
            tak inteligetny i ty wiesz, ze jestem zwolennikiem Smudy, ale zmartwie cie
            glupia cipko, bo nie jestem zwolennikiem Smudy, pedalku maly :D
      • Gość: onegumas Re: Maciej Szczęsny: Lech uciekł spod topora IP: *.umcs.akademiki.lublin.pl 22.07.10, 16:55
        A to dobre...Nie wiedziałem, że w Polsce jest tyle specjalistów od Piłki nożnej!
        Marnujecie się! Zastąpcie w końcu Gmocha :)
    • Gość: XXL Maciej Szczęsny: Lech uciekł spod topora IP: *.icpnet.pl 22.07.10, 15:26
      No tak panowie ale nie rozdrabniajmy się ... to że nie ma zmienników w ataku
      .... OK, ale dlaczego ci którzy byli na boisku nie zapewnili sobie awansu w
      regulaminowym czasie gry ? Nagle wszyscy zapomnieli jak się kopie w piłkę ?
      Inna sprawa Azerowie skupili się na obronie i wybijaniu z rytmu ale takie ich
      prawo i do tego trzeba przyznać przygotowali się znakomicie. Jeśli inne
      zespoły zagrają tak samo z Kolejorzem to mamy pozamiatane .... niestety trener
      nie znalazł na Azerów sposobu ... nie odrobiliśmy lekcji i wszystkim wydawało
      się że z Azerami pójdzie gładko i wystarczy tylko pojawić się na boisku ... i
      samo wpadnie. Mimo zapewnień piłkarzy przed meczem oni już byli myślami w
      Pradze ....
      Jestem kibicem Kolejorza ale ..... pewne zespoły nie nadają się do LIGI
      MISTRZÓW i wczoraj oglądaliśmy niestety dwa takie zespoły
    • Gość: kolo Maciej Szczęsny: Lech uciekł spod topora IP: *.tvk.torun.pl 22.07.10, 17:22
      jaki stan murawy ja od dizecka gram na piaskowych boiskach i takich glupich
      podan akcji nigdy nie robilem z chlopakami na osiedlu... przeciez Ci z Baku
      ledwo biegali.. gdyby koles biegnacy sam na sam byl chociaz poziomem
      porownywalnym do Wichniarka albo Brozka napewno by strzelil w 1 polowie i lech
      by plakal...

LEGIA!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka