Dodaj do ulubionych

MAGAZYN PIŁKARSKI GOL W TVP - TOTALNE DNO

IP: *.inter.tuniv.szczecin.pl 13.08.01, 14:01
Takiego badziewia jeszcze nie bylo ,niech zobacza jak np. w Niemczech robi sie
takie rzeczy.nie dosc ze dali kupe forsy za prawo transmisji to jeszcze
pokazuja gówno.
Obserwuj wątek
    • Gość: macias Re: MAGAZYN PIŁKARSKI GOL W TVP - TOTALNE DNO IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 13.08.01, 16:04
      Komentarze - czy te niemieckie, czy te polskie - jakie by nie byly i tak sa
      zawsze jedynie subiektywnymi opiniami gadajacych glow. Najwazniejsze w takich
      programach sa fragmenty meczow...

Ale prawda jest taka, ze najpierw trzeba miec co pokazywac, zeby robic to
      ladnie. Niemcy maja silna lige, ciekawe mecze, duzo kibicow, ladne stadiony.
      Gdyby pokazali polska ekstraklase prawdopodobnie wygladaloby to podobnie do
      wizerunku z GOLa. Niestety...

Podoba mi sie natomiast poprawiony kontakt z widzami (vide maile).
      • Gość: sagi Re: MAGAZYN PIŁKARSKI GOL W TVP - TOTALNE DNO IP: *.z.bialystok.pl 13.08.01, 20:25
        A czy ktos wie cos o zapowiadanym programie Na zapleczu ekstraklasy traktujacym
        o rozgrywkach drugiej ligi?
        • pc Re: MAGAZYN PIŁKARSKI GOL W TVP - TOTALNE DNO 14.08.01, 16:30
          ja nic nie wiem... wydaje mi się że ciągle nie ma takiego programu a na pewno
          nie pod taką nazwą jaka była dawniej (przedsionek ekstraklasy)
      • Gość: lyk Re: MAGAZYN PIŁKARSKI GOL W TVP - TOTALNE DNO IP: *.unregistered.formus.pl 17.10.01, 10:32
        nie zgadzam sie, ze najpierw trzeba miec co pokazywac. starczy zajrzec do
        konkurencji (canal+), zeby zobaczyc jak takie same mecze mozna pokazywac w
        atrakcyjny sposob. canal z miernego widowiska jaki byly kiedys (w tvp)
        transmisje naszych ligowych meczow potrafil zrobic cos fascynujacego!!!
        brawo!!

pozdro dla Andrzeja Twarowskiego i Tomasza Smokowskiego - tak trzymać
    • Gość: KOSOWSKI O WYGRAJ LIGE IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.01, 23:57
      SZCZERZE PISZAC, GAZETA TO MOJE ULUBIONE CZASOPISMO, ALE WYGRAJ LIGE TO GOWNO W
      POROWNANIU DO PILKARSKIEJ RULETKI NA INTERII !!!!
    • Gość: gacjan Re: MAGAZYN PIŁKARSKI GOL W TVP - WCALE NIE DNO IP: *.osh.deal.pl 01.09.01, 16:42
      a co, zrobiłbyś to lepiej
      ja się cieszę, że mogę zobaczyć gole w lidze, a tobie radzę: nie lubisz- nie
      oglądaj
    • Gość: gol Re: MAGAZYN PIŁKARSKI GOL W TVP - TOTALNE DNO IP: 213.25.195.* 02.10.01, 18:20
      Bramek to oni nie pokazuja wszystkich np.Amica-Legia smieszne tlumaczenie
      zagapil sie realizator albo musieli jechac zmontowac material i nie pokazali
      zadnej bramki to po co?
      • Gość: Twardy Re: MAGAZYN PIŁKARSKI GOL W TVP - TOTALNE DNO IP: 192.168.0.* / 153.19.97.* 09.10.01, 09:39
        A najbardziej lubie w Golu powtórki akcji nagrane
        przez kamerzyste stojącego na linii autu . No po cholere
        pokazywac powtorke akcji , jeśli z takiej perspektywy nic nie widać .
        Te same bramki w Lidze+ wyglądają o wiele ładniej .

Fajne są też pytania z serii "Panie Darku , jak pan myśli ..."

• Gość: misza Re: MAGAZYN PIŁKARSKI GOL W TVP - TOTALNE DNO IP: *.elite.com.pl 09.10.01, 12:42
          Ktoś mnapisał,że w Polsce nie ma czego pokazaywać. Nie zgadzam się. Popatrzcie
          na transmisje i skróty z Canal+. Tam nawet mecze Odra-Radomsko (nie ubliżając)
          przy prawie pustych trybunach są pokazane ciekawie i profesjonalnie. Niemcy
          mają najlepsze programy o lidze na świecie, umieją po prostu pokazać piłkę.
          Uważam,że profesjonalne pokazanie ligi naprawdę może uczynić ją atrakcyjniejszą
          niż jest w rzeczywistości. Gol to szczyt amatorszczyzny z bełkoczącym
          Dziekanowskim, który mówi prawie perfect po polsku, bramki pokazywane z dwóch
          kamer. Jak w tytule- Totalne Dno
    • Gość: MMM Re: MAGAZYN PIŁKARSKI GOL W TVP - TOTALNE DNO IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 20:40
      Dno do sześcianu!!! :)
      • Gość: arek Re: MAGAZYN PIŁKARSKI GOL W TVP - TOTALNE DNO IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 20:35
        Panie darku, a jak pan mysli, może zaprosić do GOLA red. szpakowskiego, który
        puści nam pare piosenek Maryli R. zamiast zajmować nas niepotrzebnie piłka
        nozną?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka