Gość: Sz-n IP: *.inter.tuniv.szczecin.pl 13.08.01, 14:01 Takiego badziewia jeszcze nie bylo ,niech zobacza jak np. w Niemczech robi sie takie rzeczy.nie dosc ze dali kupe forsy za prawo transmisji to jeszcze pokazuja gówno. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: macias Re: MAGAZYN PIŁKARSKI GOL W TVP - TOTALNE DNO IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 13.08.01, 16:04 Komentarze - czy te niemieckie, czy te polskie - jakie by nie byly i tak sa zawsze jedynie subiektywnymi opiniami gadajacych glow. Najwazniejsze w takich programach sa fragmenty meczow... Ale prawda jest taka, ze najpierw trzeba miec co pokazywac, zeby robic to ladnie. Niemcy maja silna lige, ciekawe mecze, duzo kibicow, ladne stadiony. Gdyby pokazali polska ekstraklase prawdopodobnie wygladaloby to podobnie do wizerunku z GOLa. Niestety... Podoba mi sie natomiast poprawiony kontakt z widzami (vide maile). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagi Re: MAGAZYN PIŁKARSKI GOL W TVP - TOTALNE DNO IP: *.z.bialystok.pl 13.08.01, 20:25 A czy ktos wie cos o zapowiadanym programie Na zapleczu ekstraklasy traktujacym o rozgrywkach drugiej ligi? Odpowiedz Link Zgłoś
pc Re: MAGAZYN PIŁKARSKI GOL W TVP - TOTALNE DNO 14.08.01, 16:30 ja nic nie wiem... wydaje mi się że ciągle nie ma takiego programu a na pewno nie pod taką nazwą jaka była dawniej (przedsionek ekstraklasy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lyk Re: MAGAZYN PIŁKARSKI GOL W TVP - TOTALNE DNO IP: *.unregistered.formus.pl 17.10.01, 10:32 nie zgadzam sie, ze najpierw trzeba miec co pokazywac. starczy zajrzec do konkurencji (canal+), zeby zobaczyc jak takie same mecze mozna pokazywac w atrakcyjny sposob. canal z miernego widowiska jaki byly kiedys (w tvp) transmisje naszych ligowych meczow potrafil zrobic cos fascynujacego!!! brawo!! pozdro dla Andrzeja Twarowskiego i Tomasza Smokowskiego - tak trzymać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOSOWSKI O WYGRAJ LIGE IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.01, 23:57 SZCZERZE PISZAC, GAZETA TO MOJE ULUBIONE CZASOPISMO, ALE WYGRAJ LIGE TO GOWNO W POROWNANIU DO PILKARSKIEJ RULETKI NA INTERII !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gacjan Re: MAGAZYN PIŁKARSKI GOL W TVP - WCALE NIE DNO IP: *.osh.deal.pl 01.09.01, 16:42 a co, zrobiłbyś to lepiej ja się cieszę, że mogę zobaczyć gole w lidze, a tobie radzę: nie lubisz- nie oglądaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gol Re: MAGAZYN PIŁKARSKI GOL W TVP - TOTALNE DNO IP: 213.25.195.* 02.10.01, 18:20 Bramek to oni nie pokazuja wszystkich np.Amica-Legia smieszne tlumaczenie zagapil sie realizator albo musieli jechac zmontowac material i nie pokazali zadnej bramki to po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twardy Re: MAGAZYN PIŁKARSKI GOL W TVP - TOTALNE DNO IP: 192.168.0.* / 153.19.97.* 09.10.01, 09:39 A najbardziej lubie w Golu powtórki akcji nagrane przez kamerzyste stojącego na linii autu . No po cholere pokazywac powtorke akcji , jeśli z takiej perspektywy nic nie widać . Te same bramki w Lidze+ wyglądają o wiele ładniej . Fajne są też pytania z serii "Panie Darku , jak pan myśli ..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misza Re: MAGAZYN PIŁKARSKI GOL W TVP - TOTALNE DNO IP: *.elite.com.pl 09.10.01, 12:42 Ktoś mnapisał,że w Polsce nie ma czego pokazaywać. Nie zgadzam się. Popatrzcie na transmisje i skróty z Canal+. Tam nawet mecze Odra-Radomsko (nie ubliżając) przy prawie pustych trybunach są pokazane ciekawie i profesjonalnie. Niemcy mają najlepsze programy o lidze na świecie, umieją po prostu pokazać piłkę. Uważam,że profesjonalne pokazanie ligi naprawdę może uczynić ją atrakcyjniejszą niż jest w rzeczywistości. Gol to szczyt amatorszczyzny z bełkoczącym Dziekanowskim, który mówi prawie perfect po polsku, bramki pokazywane z dwóch kamer. Jak w tytule- Totalne Dno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: MAGAZYN PIŁKARSKI GOL W TVP - TOTALNE DNO IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 20:40 Dno do sześcianu!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: MAGAZYN PIŁKARSKI GOL W TVP - TOTALNE DNO IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 20:35 Panie darku, a jak pan mysli, może zaprosić do GOLA red. szpakowskiego, który puści nam pare piosenek Maryli R. zamiast zajmować nas niepotrzebnie piłka nozną? Odpowiedz Link Zgłoś