Gość: Dr Yamak IP: *.chello.pl 05.11.10, 11:45 Takie oceny to mógłbym przyznać "na randomie" oglądając tylko skrót meczu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iksiński Re: ...Najlepszy Siergiej Kriwiets, IP: 91.90.61.* 05.11.10, 11:53 Dokładnie. Arboleda i jego pojedynki z Adebayorem były ozdobą spotkania w 2 połowie meczu, a został oceniony jedynie za "fartownego" gola. Na tle całego spotkania dla mnie znów bezsprzecznie był bohaterem. Jego determinacja i heroiczna wręcz walka została przypieczętowana tym, że znalazł się w odpowiednim miejscu i czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemot To juz gimnazjalistów zatrudniają w GW??? IP: *.awakom.net 05.11.10, 12:05 Komentarze do ocen na poziomie gimnazjalisty niewyżytego artystycznie. Co to ma być? To juz lepiej zostawić same oceny, a każdy sobie dopowie czy się zgadza czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
b-r-e-s-i-o Najlepszą ocenę otrzymuje zespół !!! 05.11.10, 12:07 Piękne pojedynki Arboledy, wspaniałe bramki Injaca i Możdżenia, bardzo aktywna gra Kiełba i tak można wymienić całą drużynę... więc najlepiej w ocenach wypada LECH Poznań! Gratulacje! :) Odpowiedz Link Zgłoś
takisobiejac Dziwne te oceny... 05.11.10, 12:11 Być może wysłannicy goal.com oglądali inny mecz? Wg mnie najlepsi w Lechu: Luis Alfonso Henriquez - 8,0 Maniek Arboleda - 7,5 Jacek Kiełb - 7,0 Najsłabsi: brak Najlepsi w City: Emmanuel Adebayor - 7,0 Najsłabsi: David Silva 3,0 (2 stuprocentowe okazje!) Milner, Bridge - 2,5 ligue1.nlog.org Odpowiedz Link Zgłoś
libl Re: Dziwne te oceny... 05.11.10, 13:46 takisobiejac napisał: > Być może wysłannicy goal.com oglądali inny mecz? > Wg mnie najlepsi w Lechu: > Luis Alfonso Henriquez - 8,0 Zgadzam się. Henriquez był wczoraj wyśmienity. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredzio Liga Europejska. Najlepszy Siergiej Kriwiets, n... IP: *.btk.net.pl 05.11.10, 13:21 Kompany wniósł do gry niewiele jednak 7.0 dostał :D ciekawe za co ? Odpowiedz Link Zgłoś
endriu666 Kriwiets - po jakiemu to? 05.11.10, 13:36 Trochę na inny temat: Dlaczego dziennikarze posługują się dziwną transliteracją, pisząc "Kriwiets"? Po jakiemu to? Białoruskie Крывец lub rosyjskie Кривец transliteruje się na polski jako Krywiec, względnie Kriwiec - i tak powinno to wyglądać. Natomiast forma Kriwiets jest po nijakiemu, bo gdyby to miała być transliteracja angielska to powinno być raczej "Kriviets", bo literkę w Angole czytają trochę inaczej. Może więcej staranności, panowie dziennikarze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chakal Re: Liga Europejska. Najlepszy Siergiej Kriwiets, IP: *.internet.radom.pl 05.11.10, 15:02 A jak Burić się spisywał wczoraj? Bo niestety mecz mogłem obejrzeć dopiero od 80 minuty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ot co Lech do Bundesligi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.10, 15:47 nie pasuje do tej Polski, jak i Poznań zresztą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalogowany Plusy i minusy IP: *.ztpnet.pl 05.11.10, 20:32 Plus, autorze, za cudownie wreszcie spolszczony zapis: "...Siergiej Kriwiets..." Minus za: "...Artjoms Rudnevs..." - zamiast "Artioms Rudnews". Oraz minus za: "...Dimitrije Injac (7.5) Zdobył gola otwierającego wynik, genialnym strzałem z daleka..." zamiast: "...Dimitrije Iniac (7.5) Zdobył gol otwierający wynik genialnym strzałem z daleka..." Za: "To jak powolny jest ujawniły kontry Lecha" a nie: "To, jak powolny jest, ujawniły kontry Lecha" Za: "Nie trudno był o zauważyć dlaczego Bridge (...) przez Lecha Poznań...." A nie: "Nietrudno było zauważyć, dlaczego Bridge (...) przez Lech Poznań. Za: "Aleksander Kolarov" - zamiast: "Aleksander Kolarow". Może to nawet "Aleksandr? Dobrze, że nie wydrukowany jako "Alexandr"... Zamiast "...podkręcić tempo pościgu..." - jest "...podkręcić temu pościgu...". A to "...Niestety nie pomógł..." - to zapewne "...Niestety, nie pomógł..."? --- A miałem chęć tylko pochwalić! Za cudowne "Siergiej Kriwiets"... *** W meritum - poczekamy [do następnych] meczy, zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś