Dodaj do ulubionych

Piłka nożna. Syn wielokrotnego reprezentanta Sz...

IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.11, 14:11
"zawodnik czwartoligowego szwedzkiego klubu Utsiktens BK " gwiazda światowego formatu!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kmieciu Piłka nożna. Syn wielokrotnego reprezentanta Sz... IP: *.197.159.178.ip4.galileusz.pl 10.03.11, 14:39
      o ile czarnoskorzy zawodnicy nie maja zycia na polskich boiskach to murzyn ktory przyznalby sie w Polsce do homoseksualizmu wogole bylby chyba zasztyletowany na ulicy...
      • watako23 Teraz muszą go wziąć do pierwszej ligi 10.03.11, 17:36
        Przecież nie może być tak że homoś gra w jakiejś podrzędnej lidze. Toż to jawna dyskryminacja. Postępowcy idźcie demonstrować pod ambasadą szwecji.
        • Gość: papież tygodnia A kiedy przyzna się Krystyna Ronaldo.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.03.11, 18:44
          ..oraz połowa kiboli na polskich stadionach? Nie ma się czego wstydzić, i tak wiemy, że połowa z was to krypto-geje xDD
          • Gość: alex ~~~ Znajomy kolegi syna brata... IP: *.radom.vectranet.pl 10.03.11, 20:01
            Znajomy kolegi syna brata piłkarza jest pederastą, to zaiste wielki coming out w światomy futbolu.

;-))

Kogo obchodzi jakiś tam zboczeniec, czy on pederasta, zoofil, nekrofil czy jeszcze jakiś inny koleś.
            • widz.i.czytelnik Re: ~~~ Znajomy kolegi syna brata... 10.03.11, 21:11
              Gość portalu: alex napisał(a):

> Znajomy kolegi syna brata piłkarza jest pederastą, to zaiste wielki coming out
              > w światomy futbolu.
              >
              > ;-))
              >
              > Kogo obchodzi jakiś tam zboczeniec, czy on pederasta, zoofil, nekrofil czy jesz
              > cze jakiś inny koleś.
              A kogo obchodzi twoja glupota?
              • losiu4 Re: ~~~ Znajomy kolegi syna brata... 11.03.11, 08:42
                widz.i.czytelnik napisał:

> Gość portalu: alex napisał(a):
                >
                > > Znajomy kolegi syna brata piłkarza jest pederastą, to zaiste wielki comin
                > g out
                > > w światomy futbolu.
                > >
                > > ;-))
                > >
                > > Kogo obchodzi jakiś tam zboczeniec, czy on pederasta, zoofil, nekrofil cz
                > y jesz
                > > cze jakiś inny koleś.
                > A kogo obchodzi twoja glupota?

czy ja wiem czy głupota? Raczej stwierdzenie faktu ze pewien koleś z zupełnie podrzednego klubiku najwyraźniej cierpiący na przerost ambicji "pokazania sie" widzac ze jego umiejętności czysto "zawodowe" są mizerne postawił na lans w dziedzinie modnej u lewusów trzymających media - tzw. numer "na część rowerową". Dla normalnie myslącego człowieka takie nic, zupełnie z piłką niezwiązane. I gość się nie pomylił - od razu po wybiórczych i innych tabloidach pisza o nim jak o jakimś kosmicznym wydarzeniu.

Pozdrawiam

Losiu
                • widz.i.czytelnik Re: ~~~ Znajomy kolegi syna brata... 19.03.11, 19:35
                  Wrzucanie do jednego worka pedofilii, nekrolilii razem z homoseksualizmem swiadczy o glupocie i ignorancji. Pozdrawiam.
                  losiu4 napisał:

>
                  > czy ja wiem czy głupota? Raczej stwierdzenie faktu ze pewien koleś z zupełnie p
                  > odrzednego klubiku najwyraźniej cierpiący na przerost ambicji "pokazania sie" w
                  > idzac ze jego umiejętności czysto "zawodowe" są mizerne postawił na lans w dzie
                  > dzinie modnej u lewusów trzymających media - tzw. numer "na część rowerową". Dl
                  > a normalnie myslącego człowieka takie nic, zupełnie z piłką niezwiązane. I gość
                  > się nie pomylił - od razu po wybiórczych i innych tabloidach pisza o nim jak o
                  > jakimś kosmicznym wydarzeniu.
                  >
                  > Pozdrawiam
                  >
                  > Losiu
    • Gość: kaban Piłka nożna. Syn wielokrotnego reprezentanta Sz... IP: *.ds3.agh.edu.pl 10.03.11, 14:41
      a pochwalił się zeby znaleźć sobie chłopaka
    • Gość: nobody Piłka nożna. Syn wielokrotnego reprezentanta Sz... IP: *.miedzyrzecz.com.pl 10.03.11, 15:09
      NO I??? . widze ze sport.pl zamienia sie na plotek.pl hah
    • Gość: KSP Piłka nożna. Syn wielokrotnego reprezentanta Sz... IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.11, 15:29
      Czekamy na coming out chlopakow z Legii.
      • Gość: te 5oo mln Re: Piłka nożna. Syn wielokrotnego reprezentanta IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.03.11, 18:51
        lol xD
    • Gość: asd Piłka nożna. Syn wielokrotnego reprezentanta Sz... IP: *.183.190.188.dsl.dynamic.eranet.pl 10.03.11, 15:42
      Homoseksualizm to choroba psychiczna. Można się z niej wyleczyć.
      • Gość: Kolejorz Re: Piłka nożna. Syn wielokrotnego reprezentanta IP: *.icpnet.pl 10.03.11, 17:02
        Nieprawda:

agniveer.com/248/hope-homo/?cid=1083
        • Gość: asasa Re: Piłka nożna. Syn wielokrotnego reprezentanta IP: *.umed.lodz.pl 10.03.11, 17:14
          Prawda, tylko pedały twierdzą że nie.
          • Gość: ab Re: Piłka nożna. Syn wielokrotnego reprezentanta IP: *.tbcn.telia.com 10.03.11, 17:19
            Zaloz wiec klinike i lecz ich - zarobisz straszne pieniadze. A dla takich madrusiow jak ty tez sa pigulki.
            • losiu4 Re: Piłka nożna. Syn wielokrotnego reprezentanta 11.03.11, 08:53
              Gość portalu: ab napisał(a):

> Zaloz wiec klinike i lecz ich - zarobisz straszne pieniadze.

u nas sie raczej nie uda. Natomiast za granicą jak najbardziej takowe istnieją, czesza niezłe pieniądze i szczyca sie zarówno dosc wysokim procentem wyleczeń jak i wdziecznoscią pacjentów których udało się wyleczyc. Tyle ze w GW tego nie przeczytasz a jak juz - to tylko w negatywnym świetle. Po prostu wybiórcza już ma takie odchylenie programowo-ideologiczne i nic na to nie poradzisz :) Tak jak u O. Rydzyka mozesz sie spodziewać niezbyt pochlebnych opinii o "gejach" (gejach, a nie zwykłych homosiach, bo jest zasadnicza róznica między zwykłym homosiem a działaczami i lanserami zwanymi gejami) tak w wybiórczej będziesz miał ich wynoszenie pod niebiosa z nie wiadomo jakiego powodu.

Pozdrawiam

Losiu
              • traianus-hadrianus-augustus Re: Piłka nożna. Syn wielokrotnego reprezentanta 11.03.11, 12:10
                Tylko, że homoseksualizm jest naturalnym i normalnym wariantem ludzkiej seksualności i wynosi stale ok. 5% w społeczeństwie. Natomiast katolicyzm jest zaburzeniem rozwojowym, "wiarą" w mitologię prymitywnych ludów z epoki brązu, jest neurozą i nerwicą imprintingowaną w niewłaściwym - religijnym - procesie socjalizacji. Może być też wynikiem innych zaburzeń i chorób psychicznych.
                • losiu4 Re: Piłka nożna. Syn wielokrotnego reprezentanta 11.03.11, 12:41
                  traianus-hadrianus-augustus napisał:

> Tylko, że homoseksualizm jest naturalnym i normalnym wariantem ludzkiej seksual
                  > ności i wynosi stale ok. 5% w społeczeństwie.

raz: jesli mu sie nie pomaga, jak pingqinom z berlińskiego zoo, to wynosi max 1-2%
                  dwa: nie jest normalny, bo Bóg/Matka Natura/Przypadek (niepotrzebne skreslic, zaleznie od wyznawanej wiary np.: katolicyzm/kult MatkiGai/ateizm) stworzyła nas i wiele innych gatunków dwupłciowcami. To ze istnieją odchyły od normy oznacza tylko tyle że są to odchyły od normy nic poza tym.

> natomiast katolicyzm jest zaburzeniem rozwojowym,

od biedy jest taką samą wiarą jak ateizm, czyli wiara w to, ze Boga nie ma. Przy czym "od biedy" oznacza, ze ateizm jest ułomniejszy i nieco na siłę podciągam go w góre.

Pozdrawiam

Losiu
                  • pe11 Re: Piłka nożna. Syn wielokrotnego reprezentanta 11.03.11, 18:53
                    > dwa: nie jest normalny, bo Bóg/Matka Natura/Przypadek (niepotrzebne skreslic, z
                    > aleznie od wyznawanej wiary np.: katolicyzm/kult MatkiGai/ateizm) stworzyła nas
                    > i wiele innych gatunków dwupłciowcami. To ze istnieją odchyły od normy oznacza
                    > tylko tyle że są to odchyły od normy nic poza tym.

Jest takim samym odchyłem od normy jak leworęczność albo rudy kolor włosów. Norma nie polega na tym, że wszyscy są identyczni. Norma polega na tym, że populacja ma rozkład (nomen omen) normalny, czyli pewne przypadki są bardzo prawdopodobne, a inne mniej. To co nazywasz odchyłem od normy jest odchyłem od ŚREDNIEJ.
        • Gość: asd Re: Piłka nożna. Syn wielokrotnego reprezentanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 18:15
          aleś dojebał dowodem pedale
        • losiu4 Re: Piłka nożna. Syn wielokrotnego reprezentanta 11.03.11, 08:32
          Gość portalu: Kolejorz napisał(a):

> Nieprawda:
          >
          > agniveer.com/248/hope-homo/?cid=1083

jeśli naprawdę Cię ten temat interesuje, to "nieprawdą" stało sie to po "demokratycznym" głosowaniu grupki lekarzy, która wyczekała gdy z obrad wyjechali lekarze którzy twierdzili co innego. Czujesz baze? Równie dobrze można przegłosować ze schizofrenia od dziś choroba nie jest.

Pozdrawiam

Losiu
          • Gość: Kks Re: Piłka nożna. Syn wielokrotnego reprezentanta IP: *.icpnet.pl 11.03.11, 10:59
            No to proszę podaj jakiś dowód tego, co piszesz, bo wygląda mi to na kompletne bzdury. Wg mnie nienawiść do gejów najczęściej czują ci, którzy sami nie są pewni swojej orientacji i "boją się" (bo u nas się trzeba tego oczywiście bać), że też są gejami. Ja gejem nie jestem i odkąd jestem pewien tego na 100% zacząłem być całkowicie tolerancyjny dla gejów. Co za różnica, kto jaką ma orientację, co wam w tym przeszkadza?
            • losiu4 Re: Piłka nożna. Syn wielokrotnego reprezentanta 11.03.11, 13:01
              Gość portalu: Kks napisał(a):

> No to proszę podaj jakiś dowód tego, co piszesz, bo wygląda mi to na kompletne
              > bzdury.

znaczy chcesz powiedziec że nie wiesz skad się wzieło to, ze od jakieos czasu czesć lekarzy i "ludzi cywilnych" (głównie lewusów) moze tierdzic ze homoseksualizm nie jest chorobą podpierając sie WHO? A sięgnij leniwcu do netu. Sie dowiesz. Na ułatwienie: zacznij od pewnej amerykańskiej organizacji, myku jaki zastosowano i tego kto prowadzi dość kuteczną klinikę leczenia pederastów :)

Wg mnie nienawiść do gejów najczęściej czują ci, którzy sami nie są pew
              > ni swojej orientacji i "boją się" (bo u nas się trzeba tego oczywiście bać), że
              > też są gejami.

a czego tu się bac? No może tego że teraz byle - za przeproszeniem - gej może Cię po sadach ciagac uznając ze sie tak jakoś antygejowsko popatrzyłes/odezwałes

Ja gejem nie jestem i odkąd jestem pewien tego na 100% zacząłem
              > być całkowicie tolerancyjny dla gejów. Co za różnica, kto jaką ma orientację,
              > co wam w tym przeszkadza?

nam nic. Prócz tego ze w dziale sport to bysmy chcieli cos o sporcie poczytać a nie to ze pod pretekstem sportu jakiegos piłkarskiego cieniasa sie szmugluje bo powiedział że jest tym kim jest. Nie lubimy po prostu jak się nam nachalnie wciska cos, co do tematu działu NIE NALEŻY.

Pozdrawiam

Losiu
      • Gość: Janek Ale głupota pozostaje nieuleczalna. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.03.11, 18:43
        Przykre, prawda?
        • losiu4 Re: Ale głupota pozostaje nieuleczalna. 11.03.11, 13:07
          Gość portalu: Janek napisał(a):

> Przykre, prawda?

ano przykre. Ale przepraszam bardzo, w artykule nic nie ma o tym, by ten mierny kopacz był głupi. Ma tylko skrzywioną seksualnosc albo na lans poszedł jak ta para nibygejów co to na pokaz "małżeństwo" zawarła, a jak już kasę na sensacji zarobiła, to jak kazdy normalny chłop wzieli sobie po panience :)

Pozdrawiam

Losiu
      • Gość: Lukas Re: Piłka nożna. Syn wielokrotnego reprezentanta IP: *.devs.futuro.pl 10.03.11, 19:12
        Z głupoty niestety nie można. Szczerze Ci w związku z tym współczuję
        • losiu4 Re: Piłka nożna. Syn wielokrotnego reprezentanta 11.03.11, 13:15
          Gość portalu: Lukas napisał(a):

> Z głupoty niestety nie można. Szczerze Ci w związku z tym współczuję

znaczy komu? Temu miernemu kopaczowi skórzanego balona? Fakt, jest dość załosny, ale nic nie wskazuje na to by był głupi, więc tak daleko bym nie szedł, bo on gej, geje delikatne są i czułe, mógłby się rozpłakac gdyby Twoja opinie przeczytał.

Pozdrawiam

Losiu
    • Gość: Bruno Piłka nożna. Syn wielokrotnego reprezentanta Sz... IP: *.class147.petrotel.pl 10.03.11, 16:56
      Chciał sobą zainteresować świat i wreszcie mu się udało. Teraz kariera w jakimś "BigBrowar" czy "Gwiazdy chodzą po wodzie" murowana. Temat raczej do plotka, a nie do działu sportowego.
    • Gość: homofob Ciekawe czy stał mu pod prysznicem? IP: *.238.64.20.ip.abpl.pl 10.03.11, 17:02
      hehe
      • Gość: Janek Dziwne rzeczy cię ciekawią. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.03.11, 18:37
        Podglądasz też innych przez niezasłonięte okna i słuchasz dyszenia po drzwiami cudzych sypialni? Żałosne masz te zainteresowania.
        • losiu4 Re: Dziwne rzeczy cię ciekawią. 11.03.11, 09:01
          Gość portalu: Janek napisał(a):

> Podglądasz też innych przez niezasłonięte okna i słuchasz dyszenia po drzwiami
          > cudzych sypialni? Żałosne masz te zainteresowania.

może stara się dorównać poziomem maglowi wybiórczej? W której nawet dział sportowy zajmuje się plotkami i lansem czesci rowerowyh zamiast tym czym powinien, czyli sportem? No to wyraził zainteresowanie na tym poziomie :)

Pozdrawiam

Losiu
    • Gość: gxpo Piłka nożna. Syn wielokrotnego reprezentanta Sz... IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.11, 17:06
      No przy takim wyznaniu to pierwszoligowe szwedzkie kluby będą się biły o tego zawodnika,przecież ten człowiek marnuje się w jakimś czwartoligowym klubiku. Organizacje gejowskie i inne o właściwej poprawności politycznej aby patrzeć to będą się pienić,że taki talent piłkarski marnuje się gdzieś w czwartej lidze.
      A co mnie to qrwa obchodzi,że jakiś klient jest pederastą? On ma grać i to dobrze a nie robić reklamę sobie bo gdyby i sam Messi podobne wyznanie złożył to i tak szacunku do niego bym nie stracił bo jest najlepszy.
      • Gość: :) Re: Piłka nożna. Syn wielokrotnego reprezentanta IP: *.dip.t-dialin.net 12.03.11, 00:00
        Np. Peer Mertersacker gra w Bundeslidze.
    • Gość: jatoja Piłka nożna. Syn wielokrotnego reprezentanta Sz... IP: *.umed.lodz.pl 10.03.11, 17:12
      W języku polskim zdaje się, że takich ludzi określa się mianem "pedał", po co nam obcojęzyczne określenia ?
      • losiu4 Re: Piłka nożna. Syn wielokrotnego reprezentanta 11.03.11, 08:46
        Gość portalu: jatoja napisał(a):

> W języku polskim zdaje się, że takich ludzi określa się mianem "pedał", po co n
        > am obcojęzyczne określenia ?

niestty lewusy zawłaszczyły słownik, redefiniowały okreslenia i teraz poczciwe słowo stało sie scigane paragrafem. Postep jest nieubłagany...

Pozdrawiam

Losiu
    • Gość: kot Tytul z Fucktu,reszta normalny,denny poziom IP: *.range86-180.btcentralplus.com 10.03.11, 17:20
      gazety pe el
    • kaszelem ponowny plagiat GW z wikipedi!!!!!!!!!! 10.03.11, 17:29
      Żal mi was śmieszne pismaki z GW, ile można kopiować słowo w słowo wpisy z wikipedi????!!!!!!!!!

pl.wikipedia.org/wiki/Justin_Fashanu
    • Gość: janspruce Piłka nożna. Syn wielokrotnego reprezentanta Sz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 17:55
      A ch** to za przeproszeniem kogos obchodzi?
      • Gość: sf Re: Piłka nożna. Syn wielokrotnego reprezentanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 18:16
        na pewno typa który to pisał - pewnie jest jednym z nICH;d
    • Gość: cool Piłka nożna. Syn wielokrotnego reprezentanta Sz... IP: 83.1.92.* 10.03.11, 18:56
      No i dobrze, wiecej dziewczyn dla nas, nie wiem tylko skad to podniecenie. Jest gejem i juz, co w tym takiego, przeciez sobie nie wybieral kim sie urodzi?

• losiu4 Re: Piłka nożna. Syn wielokrotnego reprezentanta 11.03.11, 08:57
        Gość portalu: cool napisał(a):

> No i dobrze, wiecej dziewczyn dla nas, nie wiem tylko skad to podniecenie. Jest
        > gejem i juz, co w tym takiego, przeciez sobie nie wybieral kim sie urodzi?

nie znasz wybiórczej i innych lewusów. Dla nich byle pierdniecie to objawienie na miarę odkrycia Ameryki przez Kolumba, pod warunkiem ze pierdzącym jest gej który właśnie się kamingałtuje :)

Pozdrawiam

Losiu
    • Gość: sraj na donka wspolczuc jego staremu syna ciotki?? IP: *.internetia.net.pl 10.03.11, 19:42
      żałosne GWno
      • Gość: :) Na stos go! IP: *.superkabel.de 10.03.11, 19:59
        Alleluja i w pieriod!
        • losiu4 Re: Na stos go! 11.03.11, 13:47
          ale dlaczego na stos? Mało mu ze sie wygłupił robiąc ze swojej inności szopkę?

Pozdrawiam

Losiu
    • Gość: kroolik Prysznic IP: 77.236.28.* 10.03.11, 20:33
      Rozumiem, że pod prysznic będzie chodził osobno? Jakoś sobie nie wyobrażam kąpać się obok kolegi, któremu na mój widok sterczy do nieba. Obrzydliwość po prostu
    • Gość: xyz Piłka nożna. Syn wielokrotnego reprezentanta Sz... IP: *.c193.msk.pl 10.03.11, 20:34
      Kiedy jakiś Żyd zrobi coming out?

To będzie dopiero news dnia.
      • Gość: o właśnie Re: Piłka nożna. Syn wielokrotnego reprezentanta IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.03.11, 20:47
        Jestem z Marsa, pracuję dla marsjańskiego CBOS-u, aktualnie konstruujemy kibolską piramidę Masłowa na rzecz nadchodzącej inwazji i podboju i mam w związku z tym pytanie:

- Kogo najbardziej nie lubią kibice w Polsce - murzynów, pedałów, żydów, dziadków z PZPN, Tuska, komuchów czy legionistów?

Można uzasadniać. Dzieeenx

papież Marsa
    • jeruzalem51 kogo obchodza deklaracje pedalstwa 10.03.11, 21:09
      genetycznie chorzy,lubia sie ostatnio chwalic, dlaczego? Przy okazji, kiedy GW wyjdzie z szafy i przyzna sie,ze jest zydowska gazeta?
      • Gość: teho a kogo obchodzą twoje wynurzenia? IP: 193.109.212.* 11.03.11, 07:57
        dawno nie czytałem takiego bełkotu pełnego jadu. ktoś cię skrzywdził w dzieciństwie czy to choroba psychiczna odziedziczona po rodzicach?
        • Gość: wsx Re: a kogo obchodzą twoje wynurzenia? IP: *.ip.netia.com.pl 11.03.11, 12:30
          morda pedale
          • Gość: ssij Re: a kogo obchodzą twoje wynurzenia? IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.03.11, 13:32
            Prawda boli, genetyczny spaprańcu?
            • Gość: asd Re: a kogo obchodzą twoje wynurzenia? IP: *.raciborz.vectranet.pl 11.03.11, 16:00
              wyrażaj się izraelito
      • Gość: Gother Re: kogo obchodza deklaracje pedalstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 12:41
        Upośledzona to Ty jesteś zacofana dewotko.A co powiesz ludziom,których dotknęła jakaś choroba genetyczna?Do pieca z żydami,pedałami i ...?Proponuję wyprowadzkę do kraju zwanego Ciemnogród.Poszukaj na mapie:) .Znalazłaś ciemniaczko?!
    • Gość: czerstwy.stefek Piłka nożna. Syn wielokrotnego reprezentanta Sz... IP: *.range81-158.btcentralplus.com 10.03.11, 21:19
      A co mnie obchodzi jakiś kochający inaczej piłkarz amator ze Szwecji? Czy to news sportowy czy informacja wpisująca się w linię programową "GW"?
      • losiu4 Re: Piłka nożna. Syn wielokrotnego reprezentanta 11.03.11, 13:40
        Gość portalu: czerstwy.stefek napisał(a):

> A co mnie obchodzi jakiś kochający inaczej piłkarz amator ze Szwecji? Czy to ne
        > ws sportowy czy informacja wpisująca się w linię programową "GW"?

Dokładnie. To jest informacja wpisująca się w linię programową "GW". Wybiórcza nie przepuści zadnej okazji by polansowac postępowe dziwadła.

Pozdrawiam

Losiu
    • Gość: buba Piłka nożna. Syn wielokrotnego reprezentanta Sz... IP: *.c197.msk.pl 10.03.11, 21:45
      a myslałem ze o cristiano ronaldo chodzi
    • Gość: normalny Polak Polacy SA jednak lepsi ! IP: *.proxy.aol.com 10.03.11, 22:34
      My - Polacy jestesmy jednak ulepieni z lepszej gliny.
      Nie ma wsrod nas tylu psychicznie chorych ZBOCZENCOW.

Popatrzcie tylko na niemcy. Kiedys byli mordercami, teraz sa gejami.
      Ich minister MSZ-tu to gej.
      Nadburmistrz Berlina to gej.
      Szef jednej z najwazniejszych partii (FDP) to gej.
      Szefowa partii Zielonych to gejowka.
      Zreszta nawet Ci nie-geje sa nienormalni, np. poprzedni kanclerz byl 4 (!) razy zonaty.

Czy mozemy miec jakiekolwiek watpliwosci, ze nasza POLSKA rasa jest ponadprzecietna???

U nas na szczescie w zyciu publicznym nie ma zboczencow !
      • Gość: anty-idiot Sieg... IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.03.11, 00:00
        Popatrzcie tylko na niemcy. Kiedys byli mordercami, teraz sa gejami.
        > Ich minister MSZ-tu to gej.
        > Nadburmistrz Berlina to gej.
        > Szef jednej z najwazniejszych partii (FDP) to gej.

Wielkie mi mecyje, nasz minister MSZ to mydłek, sprzedawczyk i gej, burmistrz Warszawy to nawiedzona gadająca z duchem św. a szef najważniejszej partii opozycyjnej to też gej, choć się kryje. To już chyba wolę uczciwych pederastów. Słaby jesteś z tymi swoimi kompleksami.
    • Gość: ble Re: Piłka nożna. Syn wielokrotnego reprezentanta IP: *.aster.pl 10.03.11, 23:54
      Order mu i transfer do Realu. Będzie grał... z Kryśką.
    • Gość: nie, odwrotnie Syn wielokrotnego geja - jestem reprezentantem IP: *.252.26.200.internetia.net.pl 11.03.11, 01:46
      tak lepiej?
    • plendz Eee, a ja myślałem, że to Christiano Ronaldo... 11.03.11, 02:37
      albo Felipe Inzaghi;-)
      • Gość: Hautausmaa Re: Eee, a ja myślałem, że to Christiano Ronaldo. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.11, 08:50
        Inzaghi to ma taką laseczkę... i cały czas jedną :) nie to co Krystyna, która dobiera sobie zabawki do ukrycia swojej orientacji.
    • losiu4 Piłka nożna. Syn wielokrotnego reprezentanta Sz... 11.03.11, 08:26
      cóż. Chce zaistnieć, a nie potrafi grać, to co innego bidulce pozostało jak nie tani lans? A ze wybiórcze i inne lewusowe tuby propagandowe chętnie łykną taki "news", który z obiektywnego punktu widzenia nie rózni sie niczym od pokazania cycków przez jakąs "gwiazdkę szołbiznesu, to się nie pomylił, piszą o nim :)

Pozdrawiam

Losiu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka