Gość: zosiek IP: *.jmdi.pl 14.03.11, 10:55 jóżwiak ty tępaku ty cymbale jak długo jeszcze będziesz doił Waltera tykrowom ogony wiązać z ciebie taki menager jak z koziej dupy trąba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolaj.plank Ekstraklasa. Jóźwiak: Skorża lub ja potrzebowal... 14.03.11, 10:57 W komu bije dzwon jest postać taka postać: Primitivo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czak Ekstraklasa. Jóźwiak: Skorża lub ja potrzebowal... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.11, 10:57 Tytuł jest mylny. Interpetacja "Skorza lub ja potrzebowalibysmy chirurga to bledna interpretacja tego co powiedzial beret. "Gdyby powiedział tak do mnie kilka lat temu, jeden z nas potrzebowałby chirurga szczękowego" znaczylo tyle ze jozwiak poprostu by mu przemodelowal szczęke zanim skorza by sie zorientowal o co chodzi. Dal to jasno do zrozumienia w swojej wypowiedzi i nie ma sensu tego przekrecac. Poprostu nie powiedzial tego wprost, bo nie mogl :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hj Re: Ekstraklasa. Jóźwiak: Skorża lub ja potrzebow IP: *.zone3.bethere.co.uk 14.03.11, 16:09 dzieki za wyjasnienie , bo wogole nie moglem zaczaic o co chodzi z tym chirurgiem szczękowym. jaki klub taki menagero, buractwo i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt Beret frustracie, wyp.... IP: *.acn.waw.pl 14.03.11, 16:57 Beret to tchórz, Skorża mu powiedział wyp.... i beret wyp...lił Beret to specjalista od puszczania bąków, niech opowie jak tę broń biologiczną stosował na przeciwnika, Jak takiego kmiotka i prostaka mogą zatrudniać w Legii Beret to frustrat i tchórz, dlatego go zatrudniają w Legii, mierny, ale wierny. Nie ma odwagi, by na forum odpisać, bo to pustak i nie wiedziałby co napisać, woli golnąć z butelki, i wtedy odwaga wstępuje, aż do czasu, gdy ktoś mu powie wyp... a więc Beret frustracie, wyp.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt beretowi chodziło o szczenkowego, on innego nie zn IP: *.acn.waw.pl 14.03.11, 17:09 to kłamstwo, że beret powiedział "potrzebowałby chirurga szczękowego" beretowi chodziło o szczenkowego, on innego nie zna, bo to prosty beret, napić się, nakopać, nasmrodzić, narozrabiać, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bill Ekstraklasa. Jóźwiak: Skorża lub ja potrzebowal... IP: *.acn.waw.pl 14.03.11, 11:04 zamiast zabrać się do roboty by zmienić SŁUSZNY pogląd, że w Legii uwala się młodych zdolnych to on sobie pianę bije w przekręcie sportowym. Gdzie jest młody Kosecki się pytam?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Ekstraklasa. Jóźwiak: Skorża lub ja potrzebow IP: *.114.c91.petrotel.pl 14.03.11, 11:11 Nie wiem kogo ten człowiek chce oszukać, ale Pielak do Wisły trafił właśnie z Ursynowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja A kogo w ogóle obchodzi to IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.11, 11:12 co się działo w obszczanej ległej na cyprze? Co to ma być? Wspomnienia z porażki? Skupcie się na grze w lidze, bo młóci was każdy. Cieniujecie tak, że rzygać się chce. A Maciej - Levadia -Skorża już wkrótce usłyszy do właścicieli klubu to, co sam powiedział Jóźwiakowi - skautowi od siedmiu boleści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realfoot Re: Ekstraklasa. Jóźwiak: Skorża lub ja potrzebow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.11, 11:55 Gościu śmieszny jesteś. Jóźwiak to inteligentny facet. Inny nie mógłby został dyrektorem sportowym w holdingu gdzie ludzie są wykształceni. Skorża jest rozliczany za bieżący wynik a Marek za trafne zakupy na parę lat... polityka się rozmija..jak Skorża każe kupić różnego rodzaju ogórki, że nikt w normalnym świecie nawet by nie spojrzał na te pontony. W czerwcu przyjdzie jego koniec. Wspomnij moje słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt beret to specjalista od puszczania bąków IP: *.acn.waw.pl 14.03.11, 17:00 beret to specjalista od puszczania bąków, gwniany manago Odpowiedz Link Zgłoś
xym Jóźwiak jest słaby 14.03.11, 12:21 sprowadzenie Hubnika tego nie zmieni, gość się nadaje do Burzy Rogi. Poza poszukiwaniem talentów mógł by się tam zająć wywozem nieczystości. To była by praca akurat dla niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechista Re: Jóźwiak jest słaby IP: 78.133.177.* 14.03.11, 14:41 Dlacaego obrażasz osoby które wywożą nieczystości. Beret nawet do tego się nie nadaje. A poza tym kto kogo powinien przepraszać i stawiać "flaszkę" - TRENER berecika??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt józiu, gdzie jesteś frustracie IP: *.acn.waw.pl 14.03.11, 17:02 Beretowi każdy moze nakopać w doopę, bo to tchórz, no józiu, gdzie jesteś frustracie, dalej jazda po berecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Ekstraklasa. Jóźwiak, a Lewandowski, czy Vukovic? IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.11, 12:39 Tylko z powodu niezbyt poważnej kontuzji pogoniliście Lewego pogardliwym kopniakiem. Przyczyna jest prosta: jak Legia kogoś kupuje, to agent zarobi i panu dyrektorowi działkę odpali. A jak awansuje do I zespołu młody chłopak z klubu, ani macher ani jego kumpel dyrektor kasy nie zobaczą ... A niby czemu pozbyto się Rogera czy Vukovica? Ludzie zaaklimatyzowani, sprawdzeni, czujący klub, mający wsparcie fanów - sprzedano ich, a na miejsce każdego z nich kupiono dwóch leszczy. I znów - Legia sportowo i finansowo ma w plecy, ale agenci i działacze są finansowo do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ylli Boże, co za prymityw... IP: *.xdsl.centertel.pl 14.03.11, 12:42 Facet ma 43 lata na karku a nadal głupi jak but. Niech się skupi na swojej pracy a nie komentatorce... Skorża dobrze mu powiedział, a ten się poczuł wielce urażony. A teraz zgrywa jak go to bardzo musiał Skorża przepraszać... Żenujący... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenada przez rz Re: Boże, co za prymityw... IP: *.zone3.bethere.co.uk 14.03.11, 16:14 dobrze ze nie postraszył starszym bratem z wojska,bo skorza musialby chyba oprocz wina i kanapki i kieszonkowe oddawac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt jedziemy po berecie, IP: *.acn.waw.pl 14.03.11, 17:05 jedziemy po berecie, równo, frustrat beret musi wiedzieć gdzie dziada miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ape Jóźwiak: Czy on Wam kogoś nie przypomina? IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.11, 13:02 No wykapany miś Fazi (Fozzie) z Mupphet Show, tylko Fazi był przynajmniej zabawny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mocher Ekstraklasa. Jóźwiak: Skorża lub ja potrzebowal... IP: *.interpc.pl 14.03.11, 14:06 Beret widac ,ze masz slaby leb,widac ten jabol do dzisiaj Cie trzyma,bo pieprzysz od rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fejsrol Jóźwiak i jego face IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.11, 14:57 Może by się Jóźwiakowi face wyrównał gdyby dostał od Skorży... Jóźwiak ma coś z face'em, powinien poszukać dobrego chirurga twarzowego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Ekstraklasa. Jóźwiak: Skorża lub ja potrzebowal... IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.11, 16:29 Legia - banda prostaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt Beret frustracie, wyp.... z Legii, wszystkie niesz IP: *.acn.waw.pl 14.03.11, 16:58 Beret frustracie, wyp.... z Legii, wszystkie nieszczęścia Legii to beret, chama pogonić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt Re: Beret frustracie, wyp.... z Legii, wszystkie IP: *.acn.waw.pl 14.03.11, 17:03 wygarbować prostakowi plecy, beret musi codziennie dostawać 10 kijów inaczej chłop nie wie co robić, Skorża niech codziennie mówi Beretowi wyp. Beret frustracie, wyp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puchatek Ekstraklasa. Jóźwiak: Skorża lub ja potrzebowal... IP: 84.241.248.* 14.03.11, 17:16 a Jozwiak juz sobie zafundowal dentyste czy nadal wyglada jakby go c-w-elka spod budki z piwem zgarnela i w garnitur ubrala? Odpowiedz Link Zgłoś
matka_bosaka Ekstraklasa. Jóźwiak: Skorża lub ja potrzebowal... 14.03.11, 18:04 Beret, opanuj się póki nie jest za późno. Skorża nie chodzi w twojej wadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiwan SKLW Jóźwiak IP: *.aster.pl 14.03.11, 18:54 Popieramy "Bereta", beret to nasz ziommm... SKLW Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Ekstraklasa. Jóźwiak: Skorża lub ja potrzebow 14.03.11, 19:55 Jeszcze parę lat temu jak beret grał to za dziwne teksty i słabą grę zawodników trener postawiłby go na bramie ubranego w mundur szeregowca na miesiąc - bramę główną na stadion by otwierał salutując w dekiel . Teraz jak widać najlepiej być szydercą stojąc z boku i odkopywać trupy które dawno przysypała ziemia - no coś zawsze musi się dziać w eterze Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Ekstraklasa. Jóźwiak: Skorża lub ja potrzebow 14.03.11, 19:55 Jeszcze parę lat temu jak beret grał to za dziwne teksty i słabą grę zawodników trener potawiłby go na bramie ubranego w mundur szeregowca na miesiąc - bramę główną na stadion by otwierał salutując w dekiel . Teraz jak widać najlepiej być szydercą stojąc z boku i odkopywać trupy które dawno przysypała ziemia - no coś zawsze musi się dziać w eterze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr-gg Ekstraklasa. Jóźwiak: Skorża lub ja potrzebowal... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 14.03.11, 21:38 Jóźwiak nadal grasz, taką opinię trzeba było wydać na gorąco, a nie teraz jak się Skorży noga powinęła. JESTEŚ NIESZCZERY, BYDLĘCY GRACZ. Odpowiedz Link Zgłoś