Dodaj do ulubionych

Ekstraklasa. Jóźwiak: Skorża lub ja potrzebowal...

IP: *.jmdi.pl 14.03.11, 10:55
jóżwiak ty tępaku ty cymbale jak długo jeszcze będziesz doił Waltera tykrowom ogony wiązać z ciebie taki menager jak z koziej dupy trąba
Obserwuj wątek
    • mikolaj.plank Ekstraklasa. Jóźwiak: Skorża lub ja potrzebowal... 14.03.11, 10:57
      W komu bije dzwon jest postać taka postać: Primitivo
    • Gość: czak Ekstraklasa. Jóźwiak: Skorża lub ja potrzebowal... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.11, 10:57
      Tytuł jest mylny. Interpetacja "Skorza lub ja potrzebowalibysmy chirurga to bledna interpretacja tego co powiedzial beret. "Gdyby powiedział tak do mnie kilka lat temu, jeden z nas potrzebowałby chirurga szczękowego" znaczylo tyle ze jozwiak poprostu by mu przemodelowal szczęke zanim skorza by sie zorientowal o co chodzi. Dal to jasno do zrozumienia w swojej wypowiedzi i nie ma sensu tego przekrecac. Poprostu nie powiedzial tego wprost, bo nie mogl :D
      • Gość: hj Re: Ekstraklasa. Jóźwiak: Skorża lub ja potrzebow IP: *.zone3.bethere.co.uk 14.03.11, 16:09
        dzieki za wyjasnienie , bo wogole nie moglem zaczaic o co chodzi z tym chirurgiem szczękowym.

jaki klub taki menagero, buractwo i tyle
        • Gość: zgrzyt Beret frustracie, wyp.... IP: *.acn.waw.pl 14.03.11, 16:57
          Beret to tchórz, Skorża mu powiedział wyp.... i beret wyp...lił

Beret to specjalista od puszczania bąków, niech opowie jak tę broń biologiczną stosował na przeciwnika,

Jak takiego kmiotka i prostaka mogą zatrudniać w Legii

Beret to frustrat i tchórz, dlatego go zatrudniają w Legii, mierny, ale wierny.

Nie ma odwagi, by na forum odpisać, bo to pustak i nie wiedziałby co napisać, woli golnąć z butelki, i wtedy odwaga wstępuje, aż do czasu, gdy ktoś mu powie wyp...

a więc Beret frustracie, wyp....

• Gość: zgrzyt beretowi chodziło o szczenkowego, on innego nie zn IP: *.acn.waw.pl 14.03.11, 17:09
            to kłamstwo, że beret powiedział "potrzebowałby chirurga szczękowego"

beretowi chodziło o szczenkowego, on innego nie zna, bo to prosty beret, napić się, nakopać, nasmrodzić, narozrabiać,
    • Gość: bill Ekstraklasa. Jóźwiak: Skorża lub ja potrzebowal... IP: *.acn.waw.pl 14.03.11, 11:04
      zamiast zabrać się do roboty by zmienić SŁUSZNY pogląd, że w Legii uwala się młodych zdolnych to on sobie pianę bije w przekręcie sportowym.

Gdzie jest młody Kosecki się pytam??
    • Gość: kibol Re: Ekstraklasa. Jóźwiak: Skorża lub ja potrzebow IP: *.114.c91.petrotel.pl 14.03.11, 11:11
      Nie wiem kogo ten człowiek chce oszukać, ale Pielak do Wisły trafił właśnie z Ursynowa.
    • Gość: ja A kogo w ogóle obchodzi to IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.11, 11:12
      co się działo w obszczanej ległej na cyprze? Co to ma być? Wspomnienia z porażki?
      Skupcie się na grze w lidze, bo młóci was każdy. Cieniujecie tak, że rzygać się chce.
      A Maciej - Levadia -Skorża już wkrótce usłyszy do właścicieli klubu to, co sam powiedział Jóźwiakowi - skautowi od siedmiu boleści.
    • Gość: realfoot Re: Ekstraklasa. Jóźwiak: Skorża lub ja potrzebow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.11, 11:55
      Gościu śmieszny jesteś. Jóźwiak to inteligentny facet. Inny nie mógłby został dyrektorem sportowym w holdingu gdzie ludzie są wykształceni. Skorża jest rozliczany za bieżący wynik a Marek za trafne zakupy na parę lat... polityka się rozmija..jak Skorża każe kupić różnego rodzaju ogórki, że nikt w normalnym świecie nawet by nie spojrzał na te pontony. W czerwcu przyjdzie jego koniec. Wspomnij moje słowa.
      • Gość: zgrzyt beret to specjalista od puszczania bąków IP: *.acn.waw.pl 14.03.11, 17:00
        beret to specjalista od puszczania bąków, gwniany manago
    • xym Jóźwiak jest słaby 14.03.11, 12:21
      sprowadzenie Hubnika tego nie zmieni, gość się nadaje do Burzy Rogi.
      Poza poszukiwaniem talentów mógł by się tam zająć wywozem nieczystości. To była by praca akurat dla niego.
      • Gość: lechista Re: Jóźwiak jest słaby IP: 78.133.177.* 14.03.11, 14:41
        Dlacaego obrażasz osoby które wywożą nieczystości. Beret nawet do tego się nie nadaje. A poza tym kto kogo powinien przepraszać i stawiać "flaszkę" - TRENER berecika???????????
        • Gość: zgrzyt józiu, gdzie jesteś frustracie IP: *.acn.waw.pl 14.03.11, 17:02
          Beretowi każdy moze nakopać w doopę, bo to tchórz, no józiu, gdzie jesteś frustracie, dalej jazda po berecie
    • Gość: warszawiak Ekstraklasa. Jóźwiak, a Lewandowski, czy Vukovic? IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.11, 12:39
      Tylko z powodu niezbyt poważnej kontuzji pogoniliście Lewego pogardliwym kopniakiem. Przyczyna jest prosta: jak Legia kogoś kupuje, to agent zarobi i panu dyrektorowi działkę odpali. A jak awansuje do I zespołu młody chłopak z klubu, ani macher ani jego kumpel dyrektor kasy nie zobaczą ... A niby czemu pozbyto się Rogera czy Vukovica? Ludzie zaaklimatyzowani, sprawdzeni, czujący klub, mający wsparcie fanów - sprzedano ich, a na miejsce każdego z nich kupiono dwóch leszczy. I znów - Legia sportowo i finansowo ma w plecy, ale agenci i działacze są finansowo do przodu.
    • Gość: ylli Boże, co za prymityw... IP: *.xdsl.centertel.pl 14.03.11, 12:42
      Facet ma 43 lata na karku a nadal głupi jak but. Niech się skupi na swojej pracy a nie komentatorce... Skorża dobrze mu powiedział, a ten się poczuł wielce urażony. A teraz zgrywa jak go to bardzo musiał Skorża przepraszać... Żenujący...
      • Gość: zenada przez rz Re: Boże, co za prymityw... IP: *.zone3.bethere.co.uk 14.03.11, 16:14
        dobrze ze nie postraszył starszym bratem z wojska,bo skorza musialby chyba oprocz wina i kanapki i kieszonkowe oddawac
        • Gość: zgrzyt jedziemy po berecie, IP: *.acn.waw.pl 14.03.11, 17:05
          jedziemy po berecie, równo, frustrat beret musi wiedzieć gdzie dziada miejsce
    • Gość: ape Jóźwiak: Czy on Wam kogoś nie przypomina? IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.11, 13:02
      No wykapany miś Fazi (Fozzie) z Mupphet Show, tylko Fazi był przynajmniej zabawny.
    • Gość: mocher Ekstraklasa. Jóźwiak: Skorża lub ja potrzebowal... IP: *.interpc.pl 14.03.11, 14:06
      Beret widac ,ze masz slaby leb,widac ten jabol do dzisiaj Cie trzyma,bo pieprzysz od rzeczy
    • Gość: fejsrol Jóźwiak i jego face IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.11, 14:57
      Może by się Jóźwiakowi face wyrównał gdyby dostał od Skorży...

Jóźwiak ma coś z face'em, powinien poszukać dobrego chirurga twarzowego...
    • Gość: xyz Ekstraklasa. Jóźwiak: Skorża lub ja potrzebowal... IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.11, 16:29
      Legia - banda prostaków.
    • Gość: zgrzyt Beret frustracie, wyp.... z Legii, wszystkie niesz IP: *.acn.waw.pl 14.03.11, 16:58
      Beret frustracie, wyp.... z Legii, wszystkie nieszczęścia Legii to beret, chama pogonić
      • Gość: zgrzyt Re: Beret frustracie, wyp.... z Legii, wszystkie IP: *.acn.waw.pl 14.03.11, 17:03
        wygarbować prostakowi plecy, beret musi codziennie dostawać 10 kijów inaczej chłop nie wie co robić, Skorża niech codziennie mówi Beretowi wyp.

Beret frustracie, wyp...
    • Gość: puchatek Ekstraklasa. Jóźwiak: Skorża lub ja potrzebowal... IP: 84.241.248.* 14.03.11, 17:16
      a Jozwiak juz sobie zafundowal dentyste czy nadal wyglada jakby go c-w-elka spod budki z piwem zgarnela i w garnitur ubrala?
    • matka_bosaka Ekstraklasa. Jóźwiak: Skorża lub ja potrzebowal... 14.03.11, 18:04
      Beret, opanuj się póki nie jest za późno. Skorża nie chodzi w twojej wadze.
    • Gość: obiwan SKLW Jóźwiak IP: *.aster.pl 14.03.11, 18:54
      Popieramy "Bereta", beret to nasz ziommm...
      SKLW
    • morfeusz_1 Re: Ekstraklasa. Jóźwiak: Skorża lub ja potrzebow 14.03.11, 19:55

Jeszcze parę lat temu jak beret grał to za dziwne teksty i słabą grę zawodników
      trener postawiłby go na bramie ubranego w mundur szeregowca na miesiąc - bramę główną na stadion by otwierał salutując w dekiel .
      Teraz jak widać najlepiej być szydercą stojąc z boku i odkopywać trupy które dawno przysypała ziemia - no coś zawsze musi się dziać w eterze
    • morfeusz_1 Re: Ekstraklasa. Jóźwiak: Skorża lub ja potrzebow 14.03.11, 19:55

Jeszcze parę lat temu jak beret grał to za dziwne teksty i słabą grę zawodników
      trener potawiłby go na bramie ubranego w mundur szeregowca na miesiąc - bramę główną na stadion by otwierał salutując w dekiel .
      Teraz jak widać najlepiej być szydercą stojąc z boku i odkopywać trupy które dawno przysypała ziemia - no coś zawsze musi się dziać w eterze
    • Gość: rr-gg Ekstraklasa. Jóźwiak: Skorża lub ja potrzebowal... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 14.03.11, 21:38
      Jóźwiak nadal grasz, taką opinię trzeba było wydać na gorąco, a nie teraz jak się Skorży noga powinęła. JESTEŚ NIESZCZERY, BYDLĘCY GRACZ.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka