Gość: acomitam Prezydent Poznania na blogu: Prowokacje służb p... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 05.05.11, 23:14 Następny polityk pożal się boże, który popiera bandytyzm na imprezach sportowych. Ale co sie dziwić jacy bandyci stadionowi taki sam i ten prezydent. Ciekawe co opowiadalby ten prezydent pożal sie boże gdyby mu przy okazji ktoś zdemolował gabinet albo jeszcze lepiej jego dom. Dopóki tego rodzaju będą istniec politycy popierający bandytów kazy normalny człowiek może sie obawiać przyjazxdu i pobytu w jakims tam grajdołku zwanym poznań. Odpowiedz Link Zgłoś
lejagal Prezydent Poznania na blogu: Prowokacje służb p... 05.05.11, 23:17 To racja, ze dzikim krajem jest Polska. Niby prawo jest / niewazne jakie / ale nikt tego nie przestrzega. Za punkt honoru Polak sobie postawil omijac prawo a kto przestrzega to naiwniak.Zaostrzyc, karac, obciazac finansowo a jak nie maja pieniedzy to przepadek mienia itp. podawac bandziorow pelne nazwiska, imiona tak jak jest w innych krajach. Na imprezach sportowych / w innych krajach/ mozna kupowac piwo ale jest sprzedawane w plastikowych kubkach. Mozna pic ale sprobuj zaczac rozrabiac. Tu jest jakas niemoc ,niemoc nas wszystkich. Czepiamy sie wszystkich ale dgybysmy byli na tych miejscach to robilibysmy to samo. To jest stan umyslu Polaka. Wszystko krytykowac, dzialac przeciwko drugiemu, zazdroscic , nie szanowac co nie jest moje, widziec egoistycznie koniec wlasnego nosa- tylko i byc przeciwko wladzy.Powolujemy sie ciagle jak sie zyje w innych krajach, nie patrzac dlaczego tam jest lepiej. A tam poprostu ludzie szanuja wlasny kraj, to co zrobione jest dla wszystkich a prawo jest ostre dla marginesu. Ale co tu gadac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Prezydent Poznania na blogu: Prowokacje służb p... IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.11, 23:26 A kiedyś uważałem, że prezydent Poznania to całkiem rozsądny gość, ale skoro pisze takie bzdury i nie widzi, że na stadionie rządzi zorganizowana grupa prawie mafijna to albo jest ślepy, albo nie ma pojęcia co się dzieje!!! Do stołka przyrósł!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Kończ waść wstydu oszczędź nam Poznaniakom IP: *.icpnet.pl 05.05.11, 23:40 To co Pan wygadujesz to jak ględzenie popieprzonej babci z magla a nie wysokiego i dojrzałego urzędnika. Ale czego się nie robi by zdobywać głosy - bez znaczenie czyje. Solidarność z tubylcami ma swoje prawa i granice ..... śmieszności / groteski. Miałem nadzieję, że stać Pana na wyższej klasy reakcję - ale kolejny raz się zawiodłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magik Łukaszenkowskie metody IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.11, 23:40 Co Wy robicie? Przyklaskujecie tym łobuzom z rządu? Od dłuższego czasu Tusk stosuje metody Łukaszenki - likwiduje hazard, odgórnie zamyka sklepy z dopalaczami, teraz również poważnie naginając prawo i stosując odpowiedzialność zbiorową zamyka stadiony wrogich jego Lechii Gdańsk klubów. Wszystko w imię kolejnej krucjaty, kolejnego wymyślonego na potrzeby propagandy wroga! Były dopalacze, był Bratko, był krzyż. Kaczyński się ostatnio uspokoił, więc trzeba było czymś zagadać w mediach nieudolność rządu i fatalny stan przygotowań do Euro 2012. Media mają o czym klepać, a cichaczem się przepycha budżet na 2012 r... Odpowiedz Link Zgłoś
chrisdk Die judenzeitung znów o kibicach 05.05.11, 23:44 Odpie...a sie od kibica :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m RTL tez IP: *.pools.arcor-ip.net 06.05.11, 00:12 teraz caly swiat bedzie ogladal bydlo rzucajace barierkami. Przypuszczam, ze sie "kibice"cieszycie? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtas1981 Prezydent Poznania na blogu: Prowokacje służb p... 05.05.11, 23:46 panu prezydentowi coś się najzwyczajniej pozajączkowało krótko mówiąc Pyrlandia schodzi na psy za sprawą takiego prezydenta pener to pener! Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczne_oko kibic ma oglądać mecz a nie zadymiać 05.05.11, 23:50 jeśli robi coś innego to już nie jest kibicem i należy go traktować jak każdego innego chuligana. Pod sąd i karać. Nie zakazem stadionowym bo to jakies idiotyzmy tylko normalnie - grzywna, prace społeczne a jeśli idiota używał np. kija baseball'owego to więzienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniek Prezydent Poznania na blogu: Prowokacje służb p... IP: 83.1.171.* 06.05.11, 00:04 Panie Grobelny zmniejsz pan dawkę albo dilera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witus Wyszedl z grobelnego stary TW IP: *.196-178.cust.bluewin.ch 06.05.11, 00:09 Nawyki od czasu jak wspolpracowal z SB nie zaniknely. Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Wyszedl z grobelnego stary TW 06.05.11, 00:11 Pamiętam jak Ty współpracowałeś. Byłeś, jeśli dobrze pamięrtam, nadzieją na przyszłość. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo zabezpieczanie takich impez to cały wielki dział IP: *.centertel.pl 06.05.11, 00:14 nauki o bezpieczeństwie. służby porządkowe mają koordynatora bla, bla, bla. oddawanie takiej roboty amatorom bądź ignorantom jest wg mnie przestępstwem, które również powinno być ścigane. kto to wszystko organizował? kto zabezpieczał? nie było zgłoszenia? czego nie dopełniono? to jakiś koszmarek. a ten tekst to normalnie rozbawił mnie do łez: "W Bydgoszczy był minister sportu, władze PZPN oraz delegacja UEFA, która przyjechała skontrolować, czy Polska gotowa jest do organizacji i zapewnienia bezpieczeństwa przed przyszłorocznymi mistrzostwami Europy. Byli mocno wystraszeni, kiedy na płycie boiska kibole stoczyli bitwę z policją i ochroną, demolując po drodze wyposażenie i trybuny lekkoatletycznego stadionu Zawiszy." to w zasadzie był pokaz tej waszej polskiej nie wiem jak to nazwać - beznadziei? permanentnej niemocy? szopka normalnie. i wy chcecie żeby świat reagował na was inaczej niż reaguje? to NIEMOŻLIWE. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc9876 Zamykać chuliganów, nie stadiony. 06.05.11, 00:16 W USA jest wolność, ale ci, którzy nie umieją z niej korzystać, siedzą w więzieniach. A siedzie tam ponoć co najmniej 2% społeczeństwa. Wielu - z dożywotnimi wyrokami w więzieniach-obozach pracy. Można to nazwać po imieniu - obozy koncentracyjne. I ja nie mam nic przeciw temu. W każdym społeczeństwie są ludzie, którzy się nie nadają do życia na wolności i coś trzeba z nimi robić. W Ameryce jest też rytualne wykonywana kara śmierci. A jak ustrzelą wroga narodu - to cały naród się ciszy na ulicach. Bo Amerykanie są normalni, a Europa jest nafaszerowana filozoficznymi ideałami tolerancji i miłości dla każdego człowieka - które nijak nie przystają do agresywnej natury człowieka. Mniej filozofów, mniej humanistów, więcej szeryfów - i będzie się lepiej żyło porządnym ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
wykiwany Poznań powinien zmienic Prezydenta 06.05.11, 00:21 Najlepiej na któregoś z koziołków Odpowiedz Link Zgłoś
wlody1 Grobelny 06.05.11, 00:28 Cóż, to że Grobelny nie jest dobrym prezydentem wiadomo od dawna, ale ludzie są dziwni głosując na tego... nie chcę obrażać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obczaj Prezydent Poznania na blogu: Prowokacje służb p... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.11, 00:33 Dołącz do obczajam.pl - Nowopowstałego, rozwijającego się portalu. Co nas różni od innych? Rejestrujesz się raz, a oglądasz filmy bez limitu i za darmo cały czas! Zero opłat, żadnego wysyłania smsów! Zarejestrowałeś się, ale nie ma filmu, którego szukasz? Nic prostszego! Z menu wybieramy dodaj film, dodajemy tytuł, link i opis i cieszymy się naszym filmem BEZ LIMITU! Zapraszamy już teraz! obczajam.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnyhs Prezydent Poznania na blogu: Prowokacje służb p... IP: *.play-internet.pl 06.05.11, 00:50 Nie jestem fanem ani Rysia, ani fanem Lecha, aczkolwiek jestem kibicem zwykłym, szarym,przeciętnym Lecha. I cieszę się kiedy Lech wygrywa, i martwię się kiedy Im nie idzie. Raz kiedyś dałem się namówić synowi na mecz wyjazdowy z Legią do Warszawki. Z dworca PKP policja zarówno na stadion, jak i z powrotem zrobiła nam "lekką ścieżkę zdrowia", poganiając nas, tak, że niemalże cała droga biegiem. Przy tym padały niewybredne, prowokacyjne komentarze ze strony policji. Byliśmy popychani, poganiani. W końcu ( jestem po zawale ) nie wytrzymałem i jednemu z nich zwróciłem uwagę na niestosowne, prowokujące zachowanie. Usłyszałem w odpowiedzi "zamknij ryj ch...u", niewiele brakowało abym oberwał pałą, całe szczęście, że miałem przy sobie legitymację rencisty mundurowego, zdążyłem ją wyciągnąć i powiedzieć że to nagrywam. Zaraz znalazł się jeden z ich dowódców i chciał koniecznie, abym to skasował "bo wie pan, jak to bywa w ferworze działań" i trochę przystopowali. Powiedziałem, że sobie to zachowam, gdyby sytuacja się powtórzyła, że nawet bydła tak się nie pędzi. Zatem - coś w tym jest, że często czy policja czy inne służby porządkowe sami prowokują awantury, aby "coś się działo". Więc ci którzy krytykują decyzję POlityczną o meczach bez widowni mają całkowicie rację. Jeśli ja chcę iść na mecz Lecha i za to, że kilkudziesięciu ( kilkuset ) kibiców nie zdołało się pohamować na skutek prowokacji służb porządkowych i kibiców Legii jest to ewidentna dyskryminacja. Czemu ja mam być karany za nieudolność czy prowokacyjne zachowania służb porządkowych ??? Tym bardziej, że płacę podatki m.in. na policję i opłacam służby porządkowe ( bilet ). Zatem mam prawo oczekiwać uczciwego traktowania, a nie przedwyborczych zagrywek POlitycznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le Ming Prezydent Poznania na blogu: Prowokacje służb p... IP: 178.73.49.* 06.05.11, 01:00 Ja widze, ze prezydent Poznania ma calkiem zryty beret, skoro pisze takie glupoty. Przesuniecie sie sluzb bylo "prowokacja, ktora musiala doprowadzic do zamieszek"? Czy jak pan prezydent widzi policjanta, ktory idzie w jego kierunku, to wyrywa sobie spod d*py krzeselko, na ktorym siedzi (albo fotel samochodowy) i rzuca nim w policjanta? Co to za pieprzenie o prowokacji?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europa z 5 maja. Prezydent Poznania na blogu: Prowokacje służb p... IP: *.ipv.net.pl 06.05.11, 01:06 Tylko z dzisiaj zachód Europy ;) Półfinał Ligi Europejskiej www.youtube.com/watch?v=rzstAONqWQI Południowi sąsiedzi: www.youtube.com/watch?v=MUgsYKNJeT4&feature=player_embedded Wszystko 5 maj I jedno i drugie o wiele gorsze od tego co się stało we wtorek ale założe się że ani w Portugalii ani w Czechach nie będzie zmasowanej nagonki. Pozdro Psy Donka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lex czasem tesknie za komunizmem.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.11, 01:06 po takiej wypowiedzi ta szmata grobelny w kilka godzin przestalby byc prezydentem miasta a stadion by zaorano nie liczc sie z kosztami,klub zostalby rozwiazany...dzialacze na Zuławy. KOMUNO WROC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towarzysze .. Re: czasem tesknie za komunizmem.... IP: *.ipv.net.pl 06.05.11, 01:26 hehe "Komuno wroc" oto prawdziwe oblicze zagorzałych czytelników wyborczej ;) A kwiatki złożone na 1 maja? Odpowiedz Link Zgłoś
apollo1966 Prezydent - burak? 06.05.11, 01:39 Wystarczy zwrócić uwagę na styl tekstu pana Grobelnego - nieporadność w posługiwaniu się polsczyzną, właśnie jakby nieco bardziej rozgarnięty kibol to napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: partone Prezydent Poznania na blogu: Prowokacje służb p... IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.11, 03:38 kibolskie bydełko i bohaterowie tej reklamy simplusa: www.youtube.com/watch?v=wVM9HEnTs7g&NR=1 Znajdz trzy szczegoly, ktorymi roznia sie obrazki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Prezydent Poznania na blogu: Prowokacje służb IP: *.lsanca.fios.verizon.net 06.05.11, 05:28 wszystkie stadiony w Polsce musza byc zamkniete na kilka lat jak ludzie sie wychowaja na normalntch . Grobelny to glupiec ktory nie wiadomo dlaczego nie zostal wypie...ny przez Tuska, mam na mysli stanowisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le Ming Re: Prezydent Poznania na blogu: Prowokacje służb IP: 178.73.49.* 06.05.11, 09:27 Bo Tusk nie jest od wyrzucania prezydentów miast. Tusk mógłby ewentualnie wyrzucić wojewodę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Prezydent Poznania na blogu: Prowokacje służb p... IP: *.altec.pl 06.05.11, 06:07 a pan prezydent Poznania Grobelny chyba juz zjadl kielbaski od Litara bo sie wypowiada w obronie BANDYTOW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: góral Rozumiem że gdy policjant zbliża się do mnie mogę IP: 77.236.26.* 06.05.11, 06:30 strzelić go w pysk, następnie zdemolować wszystko dokoła - bo zostałem wyraźnie sprowokowany - dość usprawiedliwiania agresji zwykłych bandziorów - aparat państwowy - DO ROBOTY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mick Prezydent Poznania na blogu: Prowokacje służb p... IP: *.radiolan.sk 06.05.11, 06:35 Ależ prowokacja! No niesamowite! Przesunęli się w stronę kibiców Lecha! Należało więc od razu zaatakować, tak? Byłem kiedyś na meczu reprezentacji - pierwszy i ostatni raz. Pod koniec meczu słuzby porządkowe zaczęły spokojnie ustawiać się dookoła boiska, a pół sektora zaczęło drzeć mordy do policjantów, wymachiwać łapami, i krzyczeć "PROWOKACJA!", mecz się nie liczył. Jak ktoś jest debilem i tylko szuka zadymy, to nawet widok policjanta go sprowokuje. Jedynym ratunkiem jest usunięcie tych kretynów ze stadionów, niech oglądają mecze pod klatką na ławce z sobie podobnymi bezmózgami, a nie wchodzą między ludzi. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś