Dodaj do ulubionych

Losowanie LE i LM. Potencjalni rywale polskich ...

IP: 94.141.142.* 14.07.11, 20:25
3 polskie drużyny i tylko jeden ewentualny dobry rywal (Fulham). Jest dobrze. Trzymam kciuki.Powinno być łatwo, ale znając 'naszych' takowo nie będzie
Obserwuj wątek
    • Gość: bartuś Losowanie LE i LM. Potencjalni rywale polskich ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 20:28
      O k... strach się bać. Same potęgi :))
      • Gość: poznaniak Re: Losowanie LE i LM. Potencjalni rywale polskic IP: *.173.22.16.tesatnet.pl 14.07.11, 20:38
        Legia moze przegrac z kazdym z tych zespołów, Wisla sie nie pokazała z dobrej strony ale moze da rade. Oby slask sobie dał rade w 3 rundzie lepiej
        • slonx Re: Losowanie LE i LM. Potencjalni rywale polskic 15.07.11, 09:26
          Z Rennes też raczej będzie wpie.....
        • Gość: tadek-wku...ony Re: Losowanie LE i LM. Potencjalni rywale polskic IP: 78.145.16.* 15.07.11, 11:28
          Gość portalu: poznaniak napisał(a):

> Legia moze przegrac z kazdym z tych zespołów, Wisla sie nie pokazała z dobrej s
          > trony ale moze da rade. Oby slask sobie dał rade w 3 rundzie lepiej

Wisla grala z druzyna, ktora jest w cyklu meczowym, rozegrana i grala przez 80 minut na swojej polowie cala jedenastka, jezeli wiesz cokolwiek o pilce, to z pewnoscia zrozumiesz o czym pisze ;)
    • garym Białystok 14.07.11, 20:38
      a z kim może zagrać Jagielonia?
      • Gość: MaxioR Re: Białystok IP: *.microchip.net.pl 14.07.11, 20:42
        jaga juz odpadla
      • Gość: POLSKAGÓRĄ Re: Białystok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 21:00
        sparing z niecieczą
      • bez.komentarza Re: Białystok 14.07.11, 21:19
        Jagiellonia zagra przeciwko polskim sępom. Polskie sępy grają na prostych zasadach - ignorują wszystkie sukcesy, wszystko, co pozytywne w Polsce (sport, gospodarka, polityka) i skupiają się na niepowodzeniach. Gdy już coś Polsce się nie uda, polskie sępy rzucają się na zdobycz i szydzą, drwią, wyśmiewają. Polskie sępy sa niestety szeroko rozpowszechnione w Polsce. Nie podoba im się wszystko, co polskie - polskie kluby są według nich słabe, polski rząd tak naprawdę nie jest polski, polska gospodarka jest zła, polscy artyści są do niczego.

Polskie sępy mają to do siebie, że wyśmiewanych przez siebie faktów nawet nie widzieli. Polskie sępy drwiące z polskich klubów nie oglądają meczów piłkarskich, ba, w ogóle nie interesują się futbolem. Polskie sępy drwiące z polityków mają małą wiedzę o polityce, polski sępy szydzące z polskiej gospodarki nie mają zielonego pojęcia o ekonomii.

Dlaczego tak jest? Wytłumaczenie jest proste - otóż polskim sępom chodzi tylko o kłótnie, wyzywanie, ubliżanie, umniejszanie. Myślę, że polskie sępy mają poważne zaburzenia psychiczne spowodowane narastającą frustracją, kompleksami, niezaspokojonymi potrzebami. Taki jeden polski sęp z drugim widocznie znajduje ulgę, gdy dokopie temu, co polskie, bo przecież wiadomo, że po to jesteśmy Polakami, żeby gnoić wszystko, co polskie. Bo niby po co innego? Wspierać Polaków? A gdzie tam. Trzeba być chorym psychicznie, żeby wspierać drugiego Polaka. Polaka trzeba gnoić, wyzywać i upokarzać. Trzeba gnoić, wyzywać i upokarzać polskie kluby.

Jaga gra obecnie przeciwko sępom i najsmutniejsze jest to, że te sępy tak naprawdę czekają, aż Wisła i Śląsk odpadną. Bo wtedy znowu sobie odpalą neta i zaleją fora komentarzami, jaka to Polska jest do dupy. A jak polskie kluby awansują, polskie sępy będą musiały siedzieć z zamkniętymi mordami i jak wtedy uleczą swoje kompleksy? Przecież gdyby nie net, polskie sępy chyba by zwariowały, bo kto by ich słuchał? Przecież wszyscy mają w dupie takie żałosne jednostki.

Jaga gra kontra sępom, a ja kocham Widzew, Jagę i Polskę.

Jeszcze jakieś pytania, cwaniaczku za dychę?
        • Gość: GKS Szombierki Re: Białystok IP: *.sgyl.cable.virginmedia.com 14.07.11, 21:50
          "polskie kluby są według nich słabe"

a wedlug Ciebie sa mocne?
          • bez.komentarza Re: Białystok 14.07.11, 23:16
            Według mnie jesteś tak dobry, jaki jest Twój ostatni mecz. Na tle lig zachodnich jasne, że polskie kluby wypadają blado. Na tle klubów bałkańskich i wschodnich (poza rosyjskimi i ukraińskimi) wypadamy lepiej.

Chodziło mi o samo zjawisko krytykowania wszystkiego, co dzieje się w Polsce. Ja tego kompletnie nie rozumiem. Są ludzie, także na tym forum, którym dosłownie nic w Polsce się nie podoba. To po co tacy ludzie siedzą w Polsce, skoro Polska jest do dupy? Zagranica czeka.
            • szatek100 Re: Białystok 14.07.11, 23:35
              > Według mnie jesteś tak dobry, jaki jest Twój ostatni mecz. Na tle lig zachodnic
              > h jasne, że polskie kluby wypadają blado. Na tle klubów bałkańskich i wschodnic
              > h (poza rosyjskimi i ukraińskimi) wypadamy lepiej.
              >

Na tle klubów bałkańskich wypadamy beznadziejnie. Kluby rumuńskie radzą sobie w pucharach o niebo lepiej, niż polskie. Steua dość regularnie pokazuje się w LM. 2 czy 3 lata temu dwa kluby rumuńskie spotkały się w ćwierćfinale pucharu UEFA- rzecz w Polsce nie do pomyślenia. Do półfinału awansowała znów Steua i pechowo odpadła z angielskim Middlesbrough. Serbskie kluby też dobrze sobie radzą. Transferują piłkarzy do czołowych klubów świata, gdy u nas wydarzeniem jest sprzedaż "gwiazd" do Trabzonsporu.

Turcja ma PKB tylko o 30% wyższy, niż Polska, a w przeliczeniu na mieszkańca jest wręcz dużo biedniejsza. Tymczasem ich czołowe kluby mają budżety dochodzące do 150 mln Euro- budżet Lecha jest 10 razy mniejszy. Nawet słabiutkie kluby tureckie o trudno wymawialnych nazwach bez trudu wyciągają "gwiazdy" naszej ligi, jak Grosicki, Bieniuk, czy Robak, dystansując Legię czy Wisłę. Czołówka pozwala już sobie na transfery po kilkanaście milionów Euro za jednego zawodnika (np. Daniel Guiza czy ostatnio Jeremy Toulalan z Lyonu). 20 lat temu my ich laliśmy a dziś sytuacja odwróciła się o 180 stopni. Tym właśnie różni się efektywne zarządzanie po turecku od beznadziejnego zarządzania po polsku
            • Gość: ja. Re: Białystok IP: *.escom.net.pl 15.07.11, 11:44
              Ja wczoraj widziałem Pana w Telewizji, który mówił, że macz Śląska był dobry, że Śląsk grał ładnie i było cacy tylko piłka nie chciała wpaść do bramki. Żeby smak był lepszy: to nie był Polsrat!!!
              Ja obejrzałem z akuratnego braku zajęcia sporą część kaszany pt. Śląsk - Dundee i mówię - jeśli dla polskiego komentatora to był dobry mecz, to znaczy, że oglądanie polskiej ligi powoduje nieodwracalne zmiany w mózgu.
              A Panu "bez.komentarza" proponuję zastanowienie się, co lepiej wpływa na otoczenie - nazywanie gówna pomarańczą czy nazywanie gówna gównem i szukanie pomarańczy...
              • Gość: tadek-wku...ony Re: Białystok IP: 78.145.16.* 15.07.11, 12:01
                Gość portalu: ja. napisał(a):

> Ja wczoraj widziałem Pana w Telewizji, który mówił, że macz Śląska był dobry, ż
                > e Śląsk grał ładnie i było cacy tylko piłka nie chciała wpaść do bramki. Żeby s
                > mak był lepszy: to nie był Polsrat!!!
                > Ja obejrzałem z akuratnego braku zajęcia sporą część kaszany pt. Śląsk - Dundee
                > i mówię - jeśli dla polskiego komentatora to był dobry mecz, to znaczy, że ogl
                > ądanie polskiej ligi powoduje nieodwracalne zmiany w mózgu.
                > A Panu "bez.komentarza" proponuję zastanowienie się, co lepiej wpływa na otocze
                > nie - nazywanie gówna pomarańczą czy nazywanie gówna gównem i szukanie pomarańc
                > zy...

Mam dla ciebie jedna rade. Dorosnij, zrob w swoim zyciu cos na takim poziomi, jak zrobil wczoraj Slask, to moze zrozumiesz o czym mowil pan w telewizji ;D
          • Gość: tadek-wku...ony Re: Białystok IP: 78.145.16.* 15.07.11, 11:36
            Gość portalu: GKS Szombierki napisał(a):

> "polskie kluby są według nich słabe"
            >
            > a wedlug Ciebie sa mocne?

Sa polskie, niedoinwestowane, sparpane mentalnosciatakich debili, jak ty, wiec jak moga byc mocne?
        • Gość: skz Re: Białystok IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.11, 22:09
          Uuu stary to było piękne, szacunek. Pozwól, że pocytuję twą wypowiedz tu i ówdzie.
          • bez.komentarza Re: Białystok 14.07.11, 23:13
            Śmiało.
        • maz-48 Re: Białystok 14.07.11, 23:04
          Wybacz stary, ale Jaga zasłużyła sobie tylko na to, by "sępy" ją pożarły. Jest padliną i nic ją po "wspaniałym występie" z Irtyszem Pawłodar nie usprawiedliwia.
          Jeśli chodzi o polskich artystów, to pokaż mi takich, którzy robią furorę w światowym showbiznesie. Najlepszym przykładem niech będzie festiwal Eurowizji, gdzie od kilku lat tylko wstyd i zażenowanie udziela się nam po występach naszych pseudo-gwiazdeczek.
          Człowieku, to są jakieś nic nie znaczące rundy kwalifikacyjne, o których cywilizowany piłkarski świat w ogóle nie ma pojęcia, że się odbywają! Gdy cywilizowany piłkarski świat zaczyna zabawę w europejskie puchary, to po naszych drużynach z reguły nie ma już śladu. I nie zmienia tego faktu nawet sporadyczne sukcesiki Lecha Poznań w ostatnich latach...
          • bez.komentarza Re: Białystok 14.07.11, 23:28
            Wybacz, stary, ale jak Ci tak bardzo uwiera i tak bardzo nie podoba się Polska, to złóż wniosek o bycie bezpaństwowcem, oddaj dowód osobisty, wyjedź za granicę i zostać sobie Włochem, Belgiem albo Niemcem.

"> Wybacz stary, ale Jaga zasłużyła sobie tylko na to, by "sępy" ją pożarły. Jest
            > padliną i nic ją po "wspaniałym występie" z Irtyszem Pawłodar nie usprawiedliwi
            > a."

Wybacz, stary, ale trzeba mieć bardzo niską samoocnę, bardzo niskie mniemanie o sobie i masę problemów z psychiką, żeby jedyną rozrywką w życiu było dokopywanie słabszym/leżącym i to tylko w necie. Sorry, ale według mnie Ty masz coś nie tak z głową. Naprawdę. Póki co Ty krytykujesz dosłownie wszystko, co polskie. Jaga jest "padliną"? Człowieku, Ty musisz mieć niesamowicie słabą psychikę, skoro tak lubisz pastwić się nad przegranymi.

Napisałem komentarz o sępach i paru idiotów swoimi wpisami tylko potwierdziło moją opinię. Potwierdziło też moja opinię, że sieć to totalne bagno. To bagno, bo to raj dla totalnych frustratów, którzy mogą kłócić się w necie do woli i pisać kompletne brednie. Nie wiem, czego brakuje tym ludziom? Pracy? Alkoholu? Seksu? W każdym razie coś sprawia, że mają coś nie halo z głową.

W dupie mam takich komentujących. Powinni chodzić do psychiatry i mieć zabroniony dostęp do neta.

A Ty pluj dalej na wszystko. Sporo w Tobie jadu i nienawiści. Masz narąbane pod kopułą i to konkretnie.
            • maz-48 Re: Białystok 14.07.11, 23:39
              Wiesz co stary, zupełnie nie rozumiem, o co ci chodzi. Jeśli zadowala cię poziom prezentowany przez nasze zespoły w pucharach, to współczuję ci z całego serca. Jeśli podobał ci się występ Jagi tegorocznej edycji LE, to albo jesteś sadomasochistą, albo jakimś (z całym szacunkiem) zboczonym przygłupem, który głębokie doznania emocjonalne przeżywa podczas najbardziej żenujących występów.
              Nasi kopacze od piłki nożnej zasłużyli sobie, na to, by ich lżyć i wyszydzać. To ogromna tragedia polskiego sportu, że upadli tak nisko pozwalając się eliminować w rundach przedwstępnych jakimś "pseudo-azjatyckim Papuasom".
              A może ostatni występ naszej pseudo-artystki na Eurowizji dostarczył ci niezapomnianych wzruszeń! Bo mnie dostarczył - wstydu i upokorzenia...
              • Gość: mazi Re: Białystok IP: 192.166.203.* 14.07.11, 23:49
                Panowie - "artyzm" to nie Eurowizja. Papka TV to nie wszystko. W naszym kraju jest wielu cenionych w Europie i świecie artystów a podawanie Eurowizji jako przykładu jest, delikatnie mówiąc niekompetencją.
                Kolega "bez.komentarza" pasuje idealnie do plujących jadem postaci przez niego opisywanych, niesamowite:) Po co prowokować broniąc postawy Jagi - podczas, gdy wszyscy widzieliśmy...
                • bez.komentarza Re: Białystok 15.07.11, 16:44
                  Nie bronię postawy Jagi, bo mimo wszystko powinni przejść Irtysz. Krytykuję tylko to, że tak po Jagielloni się jedzie. Ok, Jaga odpadła. I żyjemy dalej. Będą kolejne mecze, będzie liga. A i tam mam wrażenie, że niektórzy będą wałkować porażkę z Irtyszem przez cały rok. Po co?
              • Gość: tadek-wku...ony Re: Białystok IP: 78.145.16.* 15.07.11, 11:46
                maz-48 napisał:

> Wiesz co stary, zupełnie nie rozumiem, o co ci chodzi.

Bo jestes glupi. :)

Te druzyna to sa polskie druzyny, ta Polska jest twoim domem. Jezeli ty w swoim m-1 szczysz po scianach i srasz do umywalki, to twoja sprawa, bo robisz to w swoim prywatnym domu, ale Polska i to co polskie jest dobrem nas wszystkich, wiec szanujmy to co mamy, bo tylko w ten sposob mozemy z tych "slabych" klubow stworzyc potegi, debili z telewizorkim HD. :D
                • maz-48 Re: Białystok 15.07.11, 15:42
                  Zupełnie jakbym słyszał Nikosia Dyzmę...
              • bez.komentarza Re: Białystok 15.07.11, 16:41
                Nie zadowala mnie poziom prezentowany przez nasze drużyny w pucharach, ale myślę, że kopanie leżącego nic nie da.

Nie podobał mi się występ Jagi w starciu z Irtyszem, ale na pewno nie będę żył tą porażką przez cały rok, bo mam inne sprawy na głowie. Jaga odpadła, ok. I żyje się dalej.

"> Nasi kopacze od piłki nożnej zasłużyli sobie, na to, by ich lżyć i wyszydzać."

Mam inne sprawy na głowie niż lżenie i szydzenie z innych w necie. To jest trochę żałosne.

"> A może ostatni występ naszej pseudo-artystki na Eurowizji dostarczył ci niezapo
                > mnianych wzruszeń! Bo mnie dostarczył - wstydu i upokorzenia.."

Eurowizji nie oglądam już kilka lat i nie obchodzi mnie, co tam się dzieje. Zresztą, który normalny mieszkaniec Europy interesuje się Eurowizją? To jest taka piosenkarska 3-4 liga. Większość krajów wysyła tam byle kogo, tylko Polska ma jakiegoś świra na punkcie Eurowizji.
            • Gość: shaun Re: Białystok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.11, 08:01
              bez.komentarza napisał:

> Potwierdziło też moja opinię, że sieć to totalne bagno. To bagno, b
              > o to raj dla totalnych frustratów, którzy mogą kłócić się w necie do woli i pis
              > ać kompletne brednie.

Wujku DobraRada: Tobie też w takim razie ośmielę się doradzić - skoro sieć to totalne bagno to wywal modem w pisdu, kabel ośmiożyłowy zwiń w kuleczkę i daj kotu do zabawy. I jeszcze będziesz do przodu na rachunkach! :)
              • bez.komentarza Re: Białystok 15.07.11, 16:47
                Nie mam kota, nie mam kabla (modem i wireless), miesięcznie za neta płacę mniej niż przepijam, poza tym te stronki, gdzie nie ma komentujących albo gdzie nie czyta się wypowiedzi komentujących, są ok. Może źle to ująłem - sieć jest ok, to niektórzy internauci mają nie tak pod kopułą.
            • Gość: tadek-wku...ony Re: Białystok IP: 78.145.16.* 15.07.11, 11:44
              @bez.komentarza

Wielki szacunek przyjacielu za slowa, ktore tutaj wypowiadasz. Szkoda, ze w Polsce jest takich ludzi, jak ty, tak malo, albo sa tak niewidoczni ;)

Pozdrawiam.
              • bez.komentarza Re: Białystok 15.07.11, 16:53
                Ja nie jestem w Polsce, więc może dlatego? Poza tym myślę, że takich ludzi jest sporo, ale akurat fora internetowe to domena wszelkiej maści świrów, frustatów, dzieci, nastolatków, prowokatorów itp. i ciężko o normalne wypowiedzi w necie, bo o ile realnie ludzie rozmawiają zwyczajnie, o tyle w necie puszczają hamulce i przeważnie wyzywają się, żeby się wyżyć na kimś albo na czymś.

Staram się pisać normalnie, ale czasami niepotrzebnie daję się sprowokować.
          • Gość: tadek-wku...ony Re: Białystok IP: 78.145.16.* 15.07.11, 11:40
            maz-48 napisał:

> Wybacz stary, ale Jaga zasłużyła sobie tylko na to, by "sępy" ją pożarły.

Wiem, wiem, ogladales Jage w telewizji HD i obraz ci sie nie spodobal, debilu :D

Jaga ma problemy i to powazne problemy, wiec postaraj sie to zrozumiec, wyciagnac wnioski i nie pier-dolic bez sensu, jak 9 letni gowniarz, ktory czekoladki od mamy nie dostal.

Dorosnij waflu, bo kazdy twoj komentarz jest tak dennie glupi i dziecinny, ze zastanaqwiam sie, czy ty w ogole jestes doroslym czlowiekiem.
            • Gość: shaun Re: Białystok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.11, 13:50
              > Jaga ma problemy i to powazne problemy, wiec postaraj sie to zrozumiec

O ku*va, oświećże nas mistrzu jakież to poważne problemy nie pozwoliły Jadze przejść półamatorów z Azji?? Aklimatyzacja? Może kac? A może są po prostu ciency jak dvpa węża skoro siła ognia opiera się w 90 % na sympatycznym skądinąd staruszku Franku?
              A jakież to wnioski - o czcigodny mędrcze - radzisz wyciągnąć koledze mazowi? Bo jedyny jaki mi sie nasuwa wniosek, to taki że po raz kolejny polska piłka została skompromitowana. Nie wmawiaj ludziom że czarne jest białe, bo się tylko ośmieszasz pajacyku.
        • Gość: Chris Doskonaly komentarz IP: *.hsd1.nj.comcast.net 15.07.11, 00:03
          Dlaczego w Polsce jest tyle zawisci? Malkontenci neguja sukcesy. Dla nich WSZYSTKO jest zle.
          I AM HAPPY BECAUSE I'M SAD.
          • Gość: shaun Re: Doskonaly komentarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.11, 08:05
            Przeczytałeś cały wątek? Jakie sukcesy zanegował ów malkontent? No, chyba że wygraną 1-0 w pierwszym meczu w Białymtoku, no to sory i pardą.
            Tylko że był jeszcze rewanż...
            • Gość: tadek-wku...ony Re: Doskonaly komentarz IP: 78.145.16.* 15.07.11, 11:53
              Gość portalu: shaun napisał(a):

> Przeczytałeś cały wątek? Jakie sukcesy zanegował ów malkontent? No, chyba że wy
              > graną 1-0 w pierwszym meczu w Białymtoku, no to sory i pardą.
              > Tylko że był jeszcze rewanż...

Szkoccy kibice, chociaz ich druzyny przegrywaja wszystko szanuj je, a wiesz dlaczego? bo sa mezczyznami i maja pojecie honoru. W zyciu nie tylko kasa i sukcesy sie licza, ale glownie szacunek. Jezeli ty debilu nie potrafisz okazac komus szacunku, to jak mozesz wymagac szacunku od innych?
              Chcesz zeby takaJaga, Wisla, Legia, Lech, czy ktorykolwiek klub szanowal ciebie, to najpierw ty sam naucz sie debilu szanowa te kluby. Proste. :D
              • Gość: shaun Re: Doskonaly komentarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.11, 13:42
                Debil to cie zrobił siroto zarzygana. Zmień se nick na "tadek-wku***jący".
                A co do treści tego co wypociłeś, to myslę że sam nie jesteś w stanie znaleźć w tym jakiegoś sensu. Nie pisałem nic o Szkotach tylko o Jagiellonii to raz, a po drugie mam gdzieś tych twoich Szkotów i szacunek do nich. Szacunek należy sie Śląskowi że im skopał tyłki. Tyle w temacie, z burakiem nie bedę dyskutował.
        • Gość: true Re: Białystok IP: *.man.poznan.pl 15.07.11, 08:36
          nie tyrzeba byc Polskim Sepem by stwierdzić że jaga zagrała żenująca w jakims miejscu zapomnianym przez świat, przyniosła nam wszystkim wstyd takim wystepęm... wiec kolego zluzuj i spójz na realia.. Jaga skompromitowała sie... i kazdy obiektywny człowiek tak stwierdzi nie tylko polski sęp...
        • Gość: tadek-wku...ony Re: Białystok IP: 78.145.16.* 15.07.11, 11:34
          bez.komentarza, madre slowa, przyjacielu :)
      • Gość: whitebuenavista Re: Białystok IP: *.aster.pl 14.07.11, 21:20
        Jagiellonia dzisiaj gra z Pyongyang City Club (Korea Północna) w ramach eliminacji Ligi Euroazjatyckiej ze względu na różnice czasowe nikt w Polsce nie zna wyniku. Jak zapowiedział przywódca Korei Północnej ta z drużyn która przegra trafi na 4 miesięczny obóz reedukacyjno-kondycyjny w węglowym zagłębiu(północna część kraju). Wszyscy kibice Jagi którzy wybrali się czarterem z drużyną spodziewają się remisu! Carramba właśnie się dowiedziałem że Jaga przegrała! A piłkarze wraz ze swym fanklubem jadą na północ Korei!!! Jagiellonia dotrze do Polski dopiero na rundę rewanżową Ekstra-super naszej ligi, ale za to w jakiej formie!!!
      • Gość: rzygam na pis Re: Białystok IP: *.dip.t-dialin.net 14.07.11, 22:34

jagielonia moze zagrac tylko z lks szmacianka
      • Gość: do tego wyżej Re: Białystok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 22:57
        z irtyszem

(jakie pytanie - taka odpowiedź ;)
    • Gość: marcin Losowanie LE i LM. Potencjalni rywale polskich ... IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.11, 20:41
      ciekawe gdzie prostaki z Legii znów zrobią oborę,
      niedługo nie będzie już kraju w Europie gdzie można będzie pojechać i nie wstydzić się za wcześniejsze "wyczyny" "prawdziwych fanów piłki nożnej"
      • Gość: tg Re: Losowanie LE i LM. Potencjalni rywale polskic IP: *.zone3.bethere.co.uk 14.07.11, 21:05
        dlatczego utarło sie ze kibice Legi to debile?
        to krzywdzace
        • Gość: tg Re: Losowanie LE i LM. Potencjalni rywale polskic IP: *.zone3.bethere.co.uk 14.07.11, 21:05
          żartowałem hehe
        • Gość: true Re: Losowanie LE i LM. Potencjalni rywale polskic IP: *.man.poznan.pl 15.07.11, 08:47
          zobacz sobie na Wilno i inne miejsca i spójż na reakcje społeczeństwa Manchesteru czy Pragi na kibiców Lecha... zasadnicza róznica.. kibice wywądzący sie z kolebki futbolu jaka jest Anglia nasladuja kibiców Lecha.. Natomist rozpie...nie wszystkiego nie słuzy nikomu...
    • bez.komentarza Losowanie LE i LM. Potencjalni rywale polskich ... 14.07.11, 21:07
      Przeciwnicy wydają się być do przejścia. Mam nadzieję, że do meczów w kolejnych rundach polskie drużyny przystąpią w lepszej formie.

Myślę, że Wisła już jest w 3 rundzie, a Śląsk pojedzie na prawdziwą piłkarską wojnę do Szkocji.

Trzymam kciuki za Wisłę, Śląsk i Legię. Oby polskie kluby zaprezentwały się z jak najlepszej strony.
    • Gość: gosc Losowanie LE i LM. Potencjalni rywale polskich ... IP: *.dynamic.chello.pl 14.07.11, 21:38
      Gazeto, od kiedy LEGIA jest rozstawiona????
      • Gość: whitebuenavista Re: Losowanie LE i LM. Potencjalni rywale polskic IP: *.aster.pl 14.07.11, 21:39
        od III rundy!!!
        • Gość: krótka_piłka Nierozstawiona legia! IP: *.dynamic.chello.pl 14.07.11, 21:49
          No właśnie, ze Legia jest nierozstawiona. Gazeta znowu rznie głupa...

Unseeded teams Legia Warsaw Pol 5.183

kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/seedel2011.html
          • Gość: mazi Re: Nierozstawiona legia! IP: 192.166.203.* 14.07.11, 23:17
            przecież napisali, że NIEROZSTAWIONA, więc o co cho?
            A Jaga zagrała tak, że powinienem jej nazwę z małej litery napisać, więc nie piszmy tu smutów o "polskich sępach"
            Legia przegrać może spokojnie z każdym, Wisła powinna wygrać z każdym, a Śląsk fifty-fifty.
            Życzę powodzenia i trzymam kciuki!
    • sirk Losowanie LE i LM. Potencjalni rywale polskich ... 14.07.11, 21:45
      Tę rundę przejdzie jedna drużyna. Wspomnicie moje słowa.
      • Gość: johnson Re: Losowanie LE i LM. Potencjalni rywale polskic IP: *.wolv.cable.virginmedia.com 14.07.11, 21:56
        Wisla powinna teraz awansować. W kolejnej mimo wszystko też. Jesli Slask przejdzie tzn że jest mocny i też daje mu szansę awansu z kolejnym przeciwnikiem, bo zagrał dziś z jajami.
        Legia natomiast wg mnie nie ma szans na przejscie rywali. Nie z tym trenerem, bo zawodnicy aż tak słabi jednak nie są.
        Ps. Nie mogę wybaczyc Lechowi że nie awansował kosztem Jagiellonii.
    • Gość: TOMMEK21 Re: Losowanie LE i LM. Potencjalni rywale polskic IP: *.wroclaw.vectranet.pl 14.07.11, 22:47
      stade rennais to też w miarę dobry klub, nie żebym bronił ległej :P
      WKS!!!
    • Gość: Zdzichu Losowanie LE i LM. Potencjalni rywale polskich ... IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.07.11, 00:50
      Wisła jeśli awansuje ma rywali w swoim zasięgu, teoretycznie najlepszym rywalem dla Wisły byłby Slovan Bratysława, ze względu na krótką podróż, wszak Bratysławę od Krakowa dzieli chyba niecałe 400 km. Dość przyjemnym rywalem mógłby być ktoś z dwójki Shamrock - Flora. Najciężej powinno być chyba z bułgarskim Litexem.

Jeżeli chodzi o Śląsk gdyby awansował to chyba najlepiej byłoby na zwycięzcę dwumeczu Metalurg - Lokomotiv, bardzo ciężko może być z Broendby i PAOKiem, a Fulham chyba nie wymaga komentarza.

Co do Legii... Tutaj najlepszym rywalem będzie zwycięzca dwumeczu FK Mińsk - Gaizantepspor. Reszta drużyn raczej poza zasięgiem Legii.
    • maciejgach Losowanie LE i LM. Potencjalni rywale polskich ... 15.07.11, 00:50
      Oprócz Fulham wszyscy rywale są jak najbardziej do przejścia. Ale w IV rundzie eliminacji będzie już bardzo trudno. Na Wisełkę pewnie już czeka Arsenal. Zapraszam na mojego bloga: www.maciejgachfutbol.blogspot.com
      • lukmazi Re: Losowanie LE i LM. Potencjalni rywale polskic 15.07.11, 00:56
        Jako optymista masz na myśli fazę grupową, bo wcześniej nie ma bata, aby Wisła zagrała z Arsenalem.

no dobra, ktoś musiał to sprostować - dałem się sprowokować:)
        pozdr
      • Gość: javore Re: Losowanie LE i LM. Potencjalni rywale polskic IP: *.multimo.pl 15.07.11, 10:19
        Wisła nie może trafić na Arsenal. Jakbyś nie wiedział są tak zwane dwie grupy mistrzowska i niemistrzowska zatem jak i Wisła i Arsenal są w innych grupach!pozdro! A możemy trafić na zespoły takie jak: Rangers, Kopenhaga. Macabi, Partizan i jakaś jedna jeszcze:)
    • Gość: art Niezły meczyk Ślaska IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.07.11, 02:34
      Zaskakuje mnie ta drużyna, choć rozgromiła Arkę, to dzisiaj wydało mi się dużo lepsza, świetne panowanie nad piłką i nie tylko gra nastawiona na kontrę. Widać, że zespół się wzmocnił. Trochę niesprawiedliwe, że nasze drużyny muszą grać w okresie, gdy inne mogą się spokojnie zgrywać a mało, że tamte mają większy potencjał to jeszcze luz przygotowań. Jeśli jednak jakimś cudem Śląsk przetrwa dwie rundy, to potem już lekko z tym zespołem nie będzie.
      • maz-48 Re: Niezły meczyk Ślaska 15.07.11, 08:27
        "Jeśli jednak jakimś cudem Śląsk przetrwa dwie rundy, to potem już lekko z tym zespołem nie będzie."

Niestety, żadnego cudu nie będzie. Śląsk nie przetrwa nawet tej rundy z Dundee. Ilekroć pamiętam, to drużyny Lenczyka zawsze na wyjazdach dostawały srogie lanie.

"Trochę niesprawiedliwe, że nasze drużyny muszą grać w okresie, gdy inne mogą się spokojnie zgrywać..."

Dlaczego niesprawiedliwe? Jeśli co roku jakiś polski klub kompromituje się totalnie odpadając z kelnerami, to znaczy, że jest beznadziejnie słaby i nie zasługuje na występy w Europie...
        • afiag Re: Niezły meczyk Ślaska 15.07.11, 11:17
          Co to znaczy że zawsze na wyjazdach dostawały lanie? Zawsze? Czy chodzi o puchary europejskie? Jeśli o puchary to ile on tych meczy treneirował żeby zrobić z tego regułę?
          Ważne że Śląsk nie starcił u siebie bramki, bo jak teraz uda się wbić 1 to Dundee będzie musiało wbić 3. A będzie musiało się odsłonić.
          • maz-48 Re: Niezły meczyk Ślaska 15.07.11, 16:08
            Chodzi wyłącznie o puchary.
            Nawet w tych meczach, gdzie awansował, na wyjazdach przegrywał...
        • Gość: tadek-wku...ony Re: Niezły meczyk Ślaska IP: 78.145.16.* 15.07.11, 11:56
          maz-48 napisał:

> "Jeśli jednak jakimś cudem Śląsk przetrwa dwie rundy, to potem już lekko z t
          > ym zespołem nie będzie."

>
          > Niestety, żadnego cudu nie będzie. Śląsk nie przetrwa nawet tej rundy z Dundee.
          > Ilekroć pamiętam, to drużyny Lenczyka zawsze na wyjazdach dostawały srogie lan
          > ie.
          >
          > "Trochę niesprawiedliwe, że nasze drużyny muszą grać w okresie, gdy inne mog
          > ą się spokojnie zgrywać..."

>
          > Dlaczego niesprawiedliwe? Jeśli co roku jakiś polski klub kompromituje się tota
          > lnie odpadając z kelnerami, to znaczy, że jest beznadziejnie słaby i nie zasług
          > uje na występy w Europie...

Nie placz maly, masz telewizorek z kanalami HD, to se na panienki grajace w pilke mozesz popatrszec :D
        • Gość: tadek-wku...ony Re: Niezły meczyk Ślaska IP: 78.145.16.* 15.07.11, 11:59
          maz-48 napisał:

> "Jeśli jednak jakimś cudem Śląsk przetrwa dwie rundy, to potem już lekko z t
          > ym zespołem nie będzie."

>
          > Niestety, żadnego cudu nie będzie. Śląsk nie przetrwa nawet tej rundy z Dundee.
          > Ilekroć pamiętam, to drużyny Lenczyka zawsze na wyjazdach dostawały srogie lan
          > ie.
          >
          > "Trochę niesprawiedliwe, że nasze drużyny muszą grać w okresie, gdy inne mog
          > ą się spokojnie zgrywać..."

>
          > Dlaczego niesprawiedliwe? Jeśli co roku jakiś polski klub kompromituje się tota
          > lnie odpadając z kelnerami, to znaczy, że jest beznadziejnie słaby i nie zasług
          > uje na występy w Europie...

Gdybys debilu ogladal na swoim telewizorku z kanalami HD lige, tob z pewnoscia wiedzialbys o tym, ze Slask zwykle jest mocnniejszy na wyjezdzie, niz u siebie. Pajacu glupi :D

Pamitam, jak w zeszlym roku plakales tutaj przed kazdym meczem Lecha w LE i za kazdym razem robiles z siebie takiego samego debila, jak robisz teraz :D
          • maz-48 Re: Niezły meczyk Ślaska 15.07.11, 15:49
            G-óno tam pamiętasz! W dupie byłeś i g-ówno widziałeś, pajacu!
    • Gość: zycietowiecej.com zycietowiecej.com IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 15.07.11, 05:08
      robi się ciekawie. trzeba wygrać teraz rewanże. ile jest warte to zycie? zycietowiecej.com
    • Gość: Marcin Wisełka już blisko LM ! IP: 212.33.77.* 15.07.11, 08:02
      dawać chłopaki !
    • Gość: maniek Losowanie LE i LM. Potencjalni rywale polskich ... IP: *.ip.netia.com.pl 15.07.11, 10:45
      nieeee.......panowie pismaki przede wszystkim trzeba awansować....a to nie jest takie proste dla polskich drużyn,boisku zweryfikuje wszystko.....z szacunku do przeciwnika nie powinniscie o tym bazgrolić!!!!.......
    • ogabignac Legia Cudzoziemska 15.07.11, 11:26
      we Francji?
    • Gość: marks Losowanie LE i LM. Potencjalni rywale polskich ... IP: 159.245.16.* 15.07.11, 12:11
      Litex

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka