Dodaj do ulubionych

Transfery. L'Equipe: Samir Nasri dogadał się z ...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.11, 15:30
185 tyś. funtów tygodniowo??? Kuźwa Stasiu na waciki...
Obserwuj wątek
    • Gość: Arsenalek I co? Znowu pier*olicie! IP: *.yfcministries.com 08.08.11, 16:43
      Jak sie mogl Nasri dogadac z City skoro najpierw kluby sie musze porozumiec, dopiero wtedy mozna dyskutowac indywidualne warunki kontraktu. Kretyni!
    • kw_dj Niezłe zarobki! 08.08.11, 16:56
      Pogra ze 3 sezony i będzie mógł kupić jakiś polski klub ^^
    • Gość: meksiki Transfery. L'Equipe: Samir Nasri dogadał się z ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.11, 16:57
      Nie rozumiem polityki transferowej MC. Czy tam nikt nie widzi, że tam najpierw to trzeba zmienić trenera? Wkrótce dojdą do kwoty 1mld $ na transfery, a wyników jak nie było, tak nie ma. A naprawdę mają świetny skład.
      • Gość: hg Re: Transfery. L'Equipe: Samir Nasri dogadał się IP: *.zone3.bethere.co.uk 08.08.11, 17:10
        ty jestes wogole w temacie? bo chyba raczej nie
        • Gość: ukasz4 Re: Transfery. L'Equipe: Samir Nasri dogadał się IP: *.bb.sky.com 08.08.11, 18:25
          Oczywiscie ze zmiana trenera jest potrzebna.

Jestem fanem Arsenalu ale ze zgroza ogladalem jak Man City przegral w te niedziele wygrany mecz i przy stanie 2:0 Mancini nic nie robil. Gdy bylo 2:2 nagle zmienil formacje na defensywne 4-5-1. Czemu tak pozno? Mogl wygrac Charity Shield a tak nic.
      • Gość: phi Re: Transfery. L'Equipe: Samir Nasri dogadał się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.11, 17:40
        no chyba cię ciapneło......wyniki już mają a dopiero się rozkręcają:)

i żeby nie było ...jestem fanem MU....ale patrzę z podziwem co rośnie za "miedzą"....
    • Gość: Gosc Transfery. L'Equipe: Samir Nasri dogadał się z ... IP: *.dyn.optonline.net 08.08.11, 17:41
      Jestem jak najbardziej za wolna konkurencja, ale taka kasa za kopanie pilki to juz chyba nawet niemoralne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka