Dodaj do ulubionych

Prezes Legii: zamknę stadion

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 20:38
Każdy inny stadion było by za takie coś zamknięty!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Mikołaj Tego się mozna było spodziewać IP: *.icpnet.pl 02.06.04, 20:41
      j.w.
      • Gość: grzegorz UWAGA!!!! ITI WYCOFUJE SIĘ!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 09:29
        Mam bardzo pewne informacje, że ITI zamierza wycofać się ze sponsorowania
        klubu, gdyż wydarzenie to bardzo źle wpłynęło na wizerunek firmy, a jest prawie
        pewne, że sytuacje takie mogą się powtarzać!!! To jest pewna informacja od
        jednej z asystentek zarządu firmy!!!!!!
        • Gość: piszedalej czujecie zapach lipy? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.06.04, 13:45
          No jezeli to powiedziala asystentka to to musi byc prawda. ;)
        • Gość: Miki Re: UWAGA!!!! ITI WYCOFUJE SIĘ!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 15:51
          Kurde jeśli to prawda z tym ITI to tylko pogratulować....
        • Gość: Nazgu(L) Re: UWAGA!!!! ITI WYCOFUJE SIĘ!!!! IP: *.spray.net.pl 05.06.04, 16:31
          Jak będziesz coś wiedział od sprzątaczki to napisz :)
    • Gość: Arctic Re: Prezes Legii: zamknę stadion IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 20:45
      Prezes to konkretny człowiek. Wiele się już mówiło o wczorajszych zajściach,
      ale mecz z Widzewem powinien się odbyć! To prestiż, a przez grupę debili traci
      klub i kibice. Legia 4EVER!!! (L)
      • Gość: netrunner Re: Prezes Legii: zamknę stadion IP: *.marymont.pl 02.06.04, 20:48
        Święte słowa, Arctic.
        • Gość: kolejorz Re: Prezes Legii: zamknę stadion IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.04, 20:55
          Legia qurwa
          • Gość: www Re: Prezes Legii: zamknę stadion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 20:58
            Gość portalu: kolejorz napisał(a):

> Legia qurwa

Poważnie twoja stara ma na imie Legia ???
            • Gość: obywatel Re: Prezes Legii: zamknę stadion IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 10:03
              Ludzie, skąd w Was tyle złości. Zachowujecie się jak troglodyci (ludzie
              pierwotni). Obrzucacie sie obelgami i jesteście w tym nieustępliwi.
              Apeluję aby ignorować wszelkie wylgarne zachowania i zepchnąć je na margines.
      • Gość: slazak Re: Prezes Legii: zamknę stadion IP: 212.130.22.* 02.06.04, 20:51
        ale sami sobie jestescie winni!kazdy inny stadion bylby zamkniety i juz...
      • Gość: LegiaMistrz ja tu rządzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 22:19
        ja tu rządzę i moi kumple - nie pozwalę zamknąć stadionu,

jak coś nie tak to przyjdę i ...
        • Gość: PiJaK Re: ja tu rządzę IP: *.eimg.pl / 80.51.242.* 03.06.04, 00:04
          i co ... ?
        • Gość: Krakow wez sie stuknij w łeb może ci mózg zaskoczy IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 03.06.04, 10:23
          chociaz trzeba bylo by go miec zeby zaskoczyl
        • Gość: mkspogon Re: ja tu rządzę IP: *.asternet.pl / *.asternet.pl 03.06.04, 13:36
          i wtedy przyjdzie po ciebie mamusia z paskiem i w dupe przypie..... IDIOTA
          stary z ciebie zacznij prozak do sniadania jesc
      • Gość: Mario To ma być sprawiedliwość .. inny zespól byłby bard IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 03.06.04, 10:21
        ziej ukarany ... ale jak zwykle legła zapłaci tylko kare finansowa i tyle .. do
        momentu az rzeczywiscie komus sie cos stanie .. a wtedy bedzie mowione ze nie
        bylo zagrozenia .. ehhhh szkoda gadac i wogole czytac te artykuly bo az sie
        czlowiekowi cos dzieje
    • Gość: xyz Re: Prezes Legii: zamknę stadion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 20:48
      Od 8 lat chodze na mecze Legii, od 5 wykupuje karnet na całe rozgrywki. Te
      ponad 400 złoty to dla mnie spory wydatek. Nigdy nie brałem udziału w żadnych
      rozrubach. Czy w przypadku zamknięcia stadionu zwróci mi pan 40 zeta za
      bilet ??? W końcu ja z umowy się wywiązałem, za karnet zapłaciłem, regulaminu
      przestrzegałem. A to że wy nie potraficie zapewnić bezpieczeństwa to już nie
      moja sprawa !!!
    • Gość: mich Re: Prezes Legii: zamknę stadion IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.04, 20:52
      Prezesie, twoja poprzednia wypowiedź była kompromitująca, ta jest nieco - choć
      niewiele - rozsądniejsza. Moze i firma ochroniarska była winna, ale to pan
      ponosi publiczną odpowiedzialność za to, co się dzieje w Legii. Mimo wszystko
      jednak nie jeste pan w stanie wykrztusić słowa "przepraszam". A szkoda
      • Gość: Kibic przez duże K Re: Prezes Legii: zamknę stadion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 22:49
        Prezes Zygo się zwyczajnie... ożygał. Swoją prezesurę zaczął "wybitnie". Coś mi
        się wydaje, że zostanie prezesem tysiąclecia Legii. On chce karać zamknięciem
        stadionu tysiące pożądnych kiboli. Zwala winę na ochronę, na media. Krótko
        mówiąc wszyscy są winni tylko nie działacze Legii.Pozwala wyzywać notabli z
        PZPN, bić piłkarzy drużyny przeciwnej. To może niedługo rękoma bandytów będzie
        wydzielał kary dla swoich graczy? Warszawianie współczuję Wam takiego
        prezesunia.
    • Gość: jb nareszczcie IP: *.server.ntli.net 02.06.04, 20:54
      W koncu o bandytach nie mowi sie ze sa 'pseudokibicami' tylko bandytami. Brawo!
      Te mloty co rozrabiaja na stadionach powinny byc w wiezieniu a normalni ludzie
      powinni ogladac mecze.Zrobic zdjecie i podczas nastepnego meczu takiego
      delikwenta z bije, przeklina za kolnierz , ukarac finansowo ( 10 000 zl)lub do
      kibla.Tak robia w Anglii i niepotrzebne sa nawet ploty, ludzie siedza metr
      od plyty boiska, i cale rodziny chodza na mecze.
      • Gość: lars ulrich Re: nareszczcie IP: *.acn.waw.pl 02.06.04, 22:52
        dzień wcześniej na Śląskim w Chorzowie zajebiście bawiło się 50 tys ludzi;
        żadnych zadym, żadnych interwencji policji czy ochrony; 50 tys ludzi z czego
        połowa na płycie głównej, bez podziału na sektory, bez kordonów ochrony - oni
        po prostu pamiętali, po co tam przyszli; no i do tego perfekcyjna organizacja;
        jak widać - można; Prezesie - na Śląsk po nauki!
        • Gość: mess Re: nareszczcie IP: *.acn.waw.pl 02.06.04, 23:01
          Na Ślaskim to jednak byla troche inna grupa mlodziezy. Sam obracalem sie w
          gronie osob sluchajacych metalu i jednoczesnie chodzilem na mecze. Porownanie
          tych dwoch grup to jak porownywanie czlowieka i szympansa. Niby DNA maja bardzo
          podobne...
        • Gość: piszedalej Re: nareszczcie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.06.04, 13:48
          Zgadzam sie z przedmowca. Sam bylem dwa razy na koncertach Metalliki i nigdy
          nic sie nie dzialo. Metalowcy to po prostu troche inny typ ludzi od kibicow i
          mniej bandytow sie pod nich podczepia.
    • Gość: cosnowego:] Re: Prezes Legii: zamknę stadion IP: *.icpnet.pl 02.06.04, 20:54
      wreszcie ktos troche pomyslal - brawo !
      powodzenia zycze - oby sie udalo !
    • Gość: capik Re: Prezes Legii: zamknę stadion IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 21:13
      Gość portalu: Wawi napisał(a):

> Każdy inny stadion było by za takie coś zamknięty!!!

Masz rację! Ale najbardziej intryguje mnie postawa centralnych tzn.
      warszawskich mediów: nikt nie nazywa rzeczy po imieniu, że to kibole - ludzie
      identyfikujący się z Legią - nie piszę "kibice" bo nie chcę obrażać normalnych
      ludzi chodzących na Łazienkowską - zrobili to bydło. No cóż już raz palili
      swój stadion! Jestem kibicem Wisły i żal mi prawdziwych kibiców Legii. Oby kary
      nie były tak dotkliwe jak te dla mojej Wisły za nożownika Miśka! Bo wstyd jest
      już taki sam.
    • Gość: olo Legia to syf, czerwony syf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 21:38
      lol
      • Gość: olek Re: Legia to syf, czerwony syf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 21:40
        Legia to syf, czerwony syf
        Nie przenoś doświadczeń jakie masz ze swoją panną na klub
        • Gość: mario Re: Legia to syf, czerwony syf IP: *.telan.pl 02.06.04, 21:59
          Taki klub jacy kibice, albo jak wolisz tacy kibice jaki klub.
          SYYYYFFFFF - to słabo powiedziane.
          KIBEL, osrany po brzegi - to jest stadion legii z zawartością.
          I nie obruszaj się bo to prawda.
          • Gość: olek Re: Legia to syf, czerwony syf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 22:07
            Co się nie obruszaj. Bezkarnie obrażać się nie dam.Legia i stadion przy
            Łażienkowskiej to jedne z najważniejszych miejsc w mojim życiu. Mój ojciec
            kibicuje Legii tak samo jak mój dziadek kibicował. A ty śmieciu nie masz w
            życiu żadnej pasji i umiesz tylko obrażać !!!
        • Gość: Walter Re: Legia to syf, czerwony syf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 22:51
          Olek! On właśnie się kochał niedawno z Legią, stąd ta wściekłość i ten syf...
          • Gość: Zygo Re: Legia to syf, czerwony syf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 22:52
            Olek! To Twój dziadek i Twój ojciec już tez uganiali się za kurwami? To pewnie
            i Twój syn będzie kurwiarzem.
            • Gość: waw Re: Legia to syf, czerwony syf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 23:11
              Gość portalu: Zygo napisał(a):

> Olek! To Twój dziadek i Twój ojciec już tez uganiali się za kurwami? To
              pewnie
              > i Twój syn będzie kurwiarzem.

Koniec końców posuwać będzie twoją starą.
              • Gość: ecneui Re: refleksja nad tworem niższym niż bydło IP: *.zapora / 212.160.172.* 03.06.04, 12:23
                na stadionie, odbył się zwykły ordynarny akt bandytyzmu; wszyscy o tym wiedzę i
                co na gruncie tego wydarzenia mają do powiedzenia te prymitywy na tym forum...;
                toż to szok;

najgorsze że budując system demokratyczny, zgadzamy się, żeby takie zwierzęta,
                bez honoru, poczucia godności, odrobiny odpowiedzialności, za to z
                okrucieństwem i tak tępymi umysłami, że nic do nich nie można włożyć;
                współdecydowali o tym co się dzieje w kraju;

na stadionach ich najbardziej widać, bo są w całych tłumach i dostają żałosny,
                ale dla nich wystarczający, powód żeby kogoś skrzywdzić; ale tak naprawdę
                współwpływają w jakieś cząstce na nasze życie nie tylko na stadionach;

najbardziej zasmuca mnie poczucie bezsilności;

na rozwój człowieka składa się rozwój biologiczny, psychiczny i społeczny;
                oni osiągają tylko ten pierwszy próg; nigdy więc nie będę ludźmi w pełnym tego
                słowa rozumieniu;

rozpoznajemy ich już często po tym jak się ubierają, jakiej muzyki słuchają,
                jakim ograniczonym językiem potrafią mówić; jak się w różnych miejscach
                zachowują...
                i mimo to nic nie potrafimy zrobić; bo duch humanitaryzmu naszych czasów, który
                i mnie jest mimo wszystko bliski, powoduje, że nie wolno znęcać się nawet nad
                zwierzętami, a cóż dopiero mówić o stworzeniach, które choć ludźmi nie są i
                nigdy nimi nie będę, to jednak bilogicznie nas przypominają...
    • Gość: Wejchert skad "bandyci" na trybunie dla "vipów"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 21:41
      ???
      • Gość: wawa Re: skad "bandyci" na trybunie dla "vipów"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 21:45
        Każdy może sobie kupić karnet na trybune honorową jeśli tylko może wydać 1000
        zeta za sezon.
        • Gość: pacal dobra dobra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 21:55
          na zdjęciach widać że to jakieś dresiki, których na karnet za 1000 na pewno nie
          stać. Ciekawe jak tam weszli, bo dam głowę, że nie siedzieli tam od początku.
          • Gość: Bo bandyci na trybunie honorowej mieli legitymacje IP: *.starcom.com.pl 03.06.04, 10:23
            Ci kolesie weszli na legitymacje dziennikarskie. Wiem bo widziałem. Ciekawe kto
            im je wypożyczył????
    • Gość: lancet GLASKANIE PO GLOWKACH.. IP: *.telia.com 02.06.04, 21:52
      W odpowiedzi wszystkim "niewinnym barankom" z Legii, przypomne fragment mego
      postu zatytulowanego "LEGIONISTA Blonski":
      -------------------------------------------
      (...)
      - No i wbrew matolkom "dziennikarskim", takim jak ow Legionista Blonski,
      - propagujacym i budujacym klimat wokol badnyckich grup szalikowcow, wladze
      Poznania najniespodziewaniej w swiecie i zapewne calkiem niezamierzenie,
      odkryly sposob na holote stadionowa, terroryzujaca cale miasta, stadiony i
      przypadkowych ludzi - terroryzujacym i dewastaujacym w duzej mierze dzieki
      roznym "Blonskim" .. Otoz.. okazalo sie iz wystarczy postawic STOP! - roznym
      ZORGANIZOWANYM BANDYCKIM GRUPOM tzw. "szalikowcow klubowych", a ta sama holota
      traci swa moxc, sile i znaczenie rozrzucona miedzy zwyczajnymi kibicami..

- Tak jest legionisto Blonski.. Wezcie sie za walke z ZORGANIZOWANYMI GRUPAMI
      stadionowych bandziorow, roznej masci i prowieniencji, a szybko spokoj wroci na
      stadiony, a za spokojem i kibice - ci prawdziwi tym razem - pisarzyno Blonski..

(To samo odnosi sie rowniez i do Jacka Sarzalo - deklarujacego swe
      zaangazowanie w zwalczaniu chamstwa i zbydlecenia stadionowego - powodzenia i
      wytrwalosci..)

lancet
      -----------------------------------------
      Wladze Legii i miasta Warszawy(o prostackiej kulturze prymitywnej "wiochy")
      nie wyciagnely wnioskow z lekcji udzielonej bandziorom w Poznaniu.. Efekt byl
      widoczny.. Kompromitacja to i Listkiewicza i jego "ferajny" z PZPN.. Na
      dodatek, tok myslenia i podejscie do bandytow z Legii, szczerze i bez ogrodek
      przedstawil Prezes Legii p.Piotrus Zygo, ktory wyraznie
      uszczesliwiony "dokopaniem" i Lechitom i "oficjelom", "walnal" prosto z mostu: -
      "Nic się nie stało"...

Jasne ze "nic sie nie stalo".. Zabito kogos?? polamano?? - w szpitalu ktos
      lezy? spalono cos?? - Pewnie ze nie! - Wiec oczywiscie "nic sie nie stalo"..

Dopiero teraz "prezesuncio" rakiem probuje sie wycofac, potrzasajac groznie
      szabelka i bunczucznie pokrzykujac i grozac "niegrzecznym chlopczykom"
      paluszkiem..

Niestety.. nie da rady wszystkiego zwalic na sluzby porzadkowe.. To nie w tym
      rzecz by tylko wybranych wpuszczac na mecze(za kartami identyfikacyjnymi,
      dowodami.. fotografiami.. etc.).
      Przy kazdym chamie z Cracovii czy Legii nie da sie postawic policjanta czy
      porzadkowego..
      Doswiadczenie mowi iz przekroczenie pewnej "krytycznej masy" tzw. "strozy
      porzadku", prowadzi do.. tworzenia sie grup przestepczych(i przestepczych
      zachowan pojedynczych funkcjonariuszy)) WEWNATRZ tychze struktur "strazy prawa
      i porzadku"..
      - To wlasnie TWORZENIE zorganizowanych grup "szalikowcow" - dawanie im
      specjalnych przywilei, wydzielanie im calych sektorow i usprawiedliwianie,
      lekcewazenie i tlumaczenie negatywnych zachowan(vide "prezesuncio" Legii Zygo),
      daje tym bandziorom poczucie sily i bezkarnosci..
      Bedac rozrzuceni miedzy zwyklych kibicow, byliby zdominowani i sami PRAWDZIWI
      kibice za uszy by petakow wyciagneli z trybun i oddaliby w rece sluzb
      porzadkowych, a silniejszych obezwladniliby i przytrzymali do czasu ich ujecia
      i wyprowadzenia..
      Ale kiedy ich jest 100.. albo 300-tu w kupie i w grupie.. - z pelnym
      blogoslawienstwem wladz klubu - wowczas drza stadiony, zamieraja ze strachu
      miasta i ulice, dworce.. a zwykli ludzie zaczynaja sie bac o swoje zycie i
      swoje mienie..
      Ludzie i ew. kibice zamieraja ze strachu, natomiast stadiony pustoszeja a mecze
      pilkarskie staja miejscem zbiorek oficjalnie lub nieoficjalnie zorganizowanych
      hord zdegenerowanych bydlakow.. - Lejacych i pilkarzy i dzialaczy i
      przypadkowych ludzi, czy zbierajacych sie w zdziczale kolumny z kijami
      basebollowymi - jak to mialo miejsce w Lodzi - by atakowac - nie nie.. nie
      silniejszych od siebie - tylko SLABSZYCH - studenciakow plci obojga...

- Jak musza czuc sie bezkarni ci z Legii.. z Lodzi.. z Chorzowa.. ci z
      Cracovii.. jezeli na oczach milionow(telewizja pokazywala uroczystosc
      odbierania medali) moga wedrzec sie na glowna trybune, by lac tych, ktorzy
      mieli czelnosc pokonac Legie..
      "Nic sie nie stalo".. - Jasne.. I nic sie nie stanie.. Widocznie te "kary"
      ktore sa wymierzane za podobne "czyny" sa raczej nagroda i powodem do dumy, niz
      rzeczywista kara i przykroscia..
      I tu nalezy uderzyc... Zlikwidowac zorganizowane grupy i przywileje, i jesli
      juz karac, to tak, by odechcialo nie tylko tym ktorzy ponosza jakas tam
      odpowiedzialnosc za swoje postepki, ale i tym, ktorzy by zechcieli ich
      nasladowac..

- I gonic "na zbita twarz" takich "prezesow" jak ten z Legii - Piotr Zygo..
      • Gość: cbc Nie trzebabyło wpuszczać poznaniaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 22:00
        Zadymy zaczeły się pod koniec pierwszej połowy i nikt nie zwrócił uwagi iż
        sprowokowali je cwele z poznania do spółki z swojimi panienkami z gdyni !!!
        To też ciekawy wątek ile z 1500 biletów sprzedanych zostało poza zapyzała
        poznańska wioską???
        • Gość: Wiślak Re: Nie trzebabyło wpuszczać poznaniaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 22:57
          Cbc ty chuju, przejrzy na oczy. Sorry, zapomniałem chuj nie ma oczu.
      • Gość: Franek Re: GLASKANIE PO GLOWKACH.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 22:56
        Lancet jestem pod wrażeniem! Pięknie to ująłeś! Żeby tylko Żygo, Listkiewicz i
        inni to zrozumieli.
    • Gość: mario ZROBIĆ TAM BAZAR!!!!!! IP: *.telan.pl 02.06.04, 21:55
      Nowe miejsca pracy przydadzą się krawaciarzom. Nigdy za wiele stadionów 10-
      lecia.
    • Gość: london Biorą amfę na Żylecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 22:00
      Już teraz trzeba 40 min stać w ścisku by wejść na stadion. A oni chcą jeszcze
      przedłużyć? Byłem na tym meczu. Na Zylecie gwniarze biorą amfę. Taka nienawisc
      widzialem w ich oczach....
      ...Ale trzeba przyznac, ze to kibice Lecha pierwsi zaczeli krzyczec: Legia Ku...
      • Gość: fan szkoda... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 22:24
        że Listek i prezes Legii nie dostali po ryju ,może by się wtedy coś zmieniło.
    • Gość: Ślązak Re: Prezes Legii: zamknę stadion IP: 62.233.242.* 02.06.04, 22:32
      Zamykanie stadionów to nie jest wyjście b..... .Macie monitoring,wystarcza
      pożądne kary finansowe.Nie 1000zł,a 20 razy więcej.Bez znaczenia czy osoba ma
      pieniądze,czy nie ma.Albo zapłaci,albo roboty publiczne.Bez litości.Ja ze
      swoich pieniędzych nie zamierzam dopłacac do d..... .Nara
    • Gość: KIBIC - SZALIK BANDYCI TO NA LOZY - MY SOM GUUD KIBICE IP: 192.139.221.* 02.06.04, 22:48
      • Gość: O to loto Re: BANDYCI TO NA LOZY - MY SOM GUUD KIBICE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 23:00
        Stadionową wściekłość wywołał afrykańczyk Choto swoją brutalnością i
        bezkarnością, na co pozwalał sędzia niejaki Fijarczyk. To byli początkowi
        bohaterowie wydarzeń końcowych.
    • Gość: Peter Re: Prezes Legii: zamknę stadion IP: *.met.pl 02.06.04, 23:51
      Prezes Zygo rzecze: "Przypominam, że Legia nowego właściciela i władze ma od
      niedawna. Odziedziczyliśmy system bezpieczeństwa, który się do niczego nie
      nadaje."
      Coż, jakoś nie przeszkadzało mu to do tej pory w chwaleniu się
      najbezpieczniejszym stadionem w Polsce.
      • Gość: leeegia Re:coś się kończy coś się zaczyna... IP: 83.31.174.* 03.06.04, 00:00
        cała impreza była żenująca, na poziomie krakowa ,poznania czy innej pipidówy
        no i niestety warszawska publiczność nie wytrzymała tej miernoty i dała
        niestety upust swej dezaprobacie , działacze pzpn dostali tylko to na co
        zasłużyli , piłkarze lecha wyśpiewując obrazliwe piosenki pod adresem
        gospodarzy również , cóż gościnność też ma swoje granice stając wobec
        wiejskiego grubiaństwa , jak mawia beret - tak bawią się chłopcy ze wsi i
        tak kończą się wiejskie zabawy
        • Gość: Marco Nie chodzę na mecze ale... IP: *.chello.pl 03.06.04, 00:06
          ...czytając powyższy post stwierdzam, że dobrze robię!Jak ci się BURAKU goście
          nie podobają to sieć w swoim WIELKOMIEJSKIM domu i morda w kubeł bo to nie twoi
          goście. I upierz dres bo śmierdzi!
          • Gość: drwa dwa Re: Nie chodzę na mecze ale... IP: 83.31.174.* 03.06.04, 00:14
            no nie dziwię się 100 km do stadionu III ligowego klubu ,lampa naftowa , ze
            strzechy przecieka , kto by się ruszał z przypiecka ...
        • Gość: jack Re:coś się kończy coś się zaczyna... IP: *.icpnet.pl 03.06.04, 00:09
          skoro uwazasz tych bandytow za warszawska publicznosc to sam dajesz sobie
          swiadectwo totalnego ignoranta i imbecyla
          • Gość: chwacki chwat Re:coś się kończy coś się zaczyna... IP: 83.31.174.* 03.06.04, 00:16
            warszawska publiczność jest najlepsza na świecie

przepisać 100 razy buraku, ćwoku , gumofilcu zagnojony
            • Gość: kris Pomysł na odnowę polskiej piłki IP: *.chello.pl 03.06.04, 01:41
              cały polska piłka jest chora. potrzebne są radykalne zmiany, a przede wszystkim
              pieniądze. dopóki będą istniały małe, "odrapane" stadioniki na które przychodzi
              grupa kilkuset\kilku tysięcy agresywnych obdartusów tak to będzie wyglądało.
              normalni ludzie nie pójdą przecież na mecz w takim towarzystwie. mała widownia
              = brak zainteresowania mediów i wpływów z biletów. kluby są biedne, nie
              inwestują, nie szkolą młodzieży i nie ma się co dziwić, że polska reprezentacja
              nie odnosi sukcesów. rozwiązanie jest tylko jedno. należy zainwestować duże
              sumy w budowę stadionów na kilkadziesiąt tysięcy ludzi. tak aby na mecze mogli
              chodzić normalni ludzie, rodzice z dziećmi i oglądać widowiska w bezpiecznych
              warunkach. dla chuliganów wstęp wzbroniony. interes od razu by się rozkręcił,
              piłkarze graliby dla prawdziwych kibiców, mieliby motywację do podnoszenia
              umiejętności. kluby miały by kasę z biletów i transmisji tv, a Polacy mogliby
              wreszcie zamiast ligi niemieckiej oglądać swoją. marzyć zawsze można...
        • Gość: triumwirat Re:coś się kończy coś się zaczyna... IP: 150.254.166.* 03.06.04, 10:12
          "Wiejskiego grubiaństwa" - świetny tekst. Jak zdefiniować wieśniaka? Czy twoim
          zdaniem tylko mieszkańcy Warszawy nie są wieśniakami? Gdybyś się prymitywie
          trochę znał na historii (u was w stolycy pewnie jej nie uczą) ludzi z Krakowa
          czy Poznania nie nazywałbyś wieśniakami. A co do Bereta mógłbyś sobie odpuścić,
          cytować takiego prymitywa. Swoją drogą ile wam jeszcze meczów musi położyć
          zanim przestanie grać w waszym klubiku?
        • Gość: Koronny Re:coś się kończy coś się zaczyna... IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 03.06.04, 12:05
          Ale mnie rozbawiłeś z tymi określeniami Kraków, Poznań pipidówy; albo coś
          mówiłeś gościnności hahahhaha, naprawde specyficzna gościnność baranie, skąd
          pochodzisz z Otwocka, Legionowa, a może z Pszasnysza, przcież prawdziwi
          Warszawiacy zginęli w Powstaniu, a to co jest to swołocz z wioch, napływowcy!!!
          Ty patafianie, z gównianego, prowincjonalnego, brudnego, molocha. Byłem
          ostatnio na dworcach centralny -wocha , syf, brud i aids , ale zachodni i
          wschodni to juz kompletny Czelabińsk!!!! Legia To Stara Kurwa< Legia Jebana
          Jest!!!!!
          • Gość: metro Re:coś się kończy coś się zaczyna... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 12:20
            co ty wiesz o miejskich zwyczajach pastuchu , nie zgub się w metrze - to taki
            tramwaj pod ziemią ,tramwaj to taki mały pociąg nad ziemią buuuuhaaa....
            jak ktoś prawdę napisał to się nie obrażaj kmiotku , kozi gmyrku ,pastewniaku,
            ćwoku,małomiasteczkowy wiochmenie
    • Gość: ph Re: Prezes Legii: zamknę stadion IP: *.blt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 01:29
      mam pomysł na każdym stationie na ocztaek moze na próbe zrobic sektor inny niz
      wszystkie niech tam bedzie mozna kupin normalnie piwo, poopcor i co sie tylko
      chce tak aby ogladanie było przyjemniesze Wpuszczac tylko osoby z
      identyfikatorem ktry bylby dawany raz na całe życie NAROZRABIASZ I ZOSTAJE CI
      TELEWIZJA prowadzic prawdziwy monitoring tak aby wrazie czego kazdego wyłapać.
      Moze wtedy po jakims czasie kibice chcieli by wiecej takich sektorów i moze
      doszło by do jakiś poważnych zmian ??
    • Gość: wślizgiem to mi sie podoba!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 01:39
      wyrzucic tych 300 bandytow a przyjdzie 10 tys ludzi z dziecmi i zonami...piekna
      kobiety na trybunach!!! zero agresji i wulgaryzmow!!
      • akkj Re: to mi sie podoba!! 03.06.04, 02:53
        Gość portalu: wślizgiem napisał(a):

> wyrzucic tych 300 bandytow a przyjdzie 10 tys ludzi z dziecmi i
        zonami...piekna
        >
        > kobiety na trybunach!!! zero agresji i wulgaryzmow!!

Oczywiście, masz rację. Żaden klub w cywilizowanym świecie nie dopuściłby do
        tego, żeby przez kilkuset bandytów frekwencja spadła do kilkunastu tysięcy.
        Gdyby takie burdy były np. na Manchesterze (teoretyzuję) to zamiast 60 tysięcy
        przychodziłoby na mecze 10 tysięcy. Który właściciel by do tego dopuścił?

A tak a propos nie bierzecie pod uwagę jednej rzeczy: taki Żygo ma g.. do
        powiedzenia. Na Legii (i to nie tlko na trybunach) rządzą bandyci, może to już
        mafia, może jeszcze nie. Żygo i inne dupki się ich zwyczajnie boją i NIC im w
        związku z tym nie zrobią. Myślicie, że ten przygłup nie wie, kto napadł na
        piłkarzy Lecha i Listkiewicza?? Przecież oni na pewno siedzieli cały czas na
        trybunie honorowej, nawet nie zdążyliby przejść z żylety. A żygo pewnie im w
        pyszczku sam bilety nosił. Wystarczy iść dwa-trzy razy na mecz, żeby te gęby
        obmierzłe zapamiętać. Tak jak doskonale ich znał i dopuszczał do konfidencji
        Trylnik i Zarajczyk. Nie wiem, czy z głupoty, czy ze strachu.. ale hołubią ich
        na Łazienkowskiej od lat.. Jak wieść gminna niesie to bydło potrafi nawet
        wtrącać się do ustalania składu na mecze, grożąc po prostu np. trenerom (może
        nie wszystkim). Znam z pierwszej ręki groźby w kierunku jednego z dziennikarzy
        (nota bene kibola Legii, który dostaje orgazmu na dzwiek tego słowa), bo się
        bandytom nie podobało, że ośmielił sie coś delikatnie krytycznego napisać o
        Legii. Czy wy myślicie że te pismaki tak pieją z zachwytu o Legii tylko i
        wyłącznie z platonicznej miłości??? Korumpują ich z jednej strony prezesi, a z
        drugiej strasza bandyci. Słyszeliście może kiedyś, kto bywał na konferencjach
        prasowych dziennikarzy na Łazienkowskiej? Hołota spod żylety zajmowała całą
        salę, wtrącała się w konferencję, zastraszała dziennikarzy, nie dopuszczała ich
        do głosu, a były wypadki, że na salę.
      • Gość: DUCH Re: to mi sie podoba!! IP: *.zapora / 212.160.172.* 03.06.04, 12:37
        też bym tak chciał...

ale te mendy wszedzie przyjdą...
        może by ten sektor o którym pisze kolega, był tylko wybetonowany (bez krzesełek
        i okratowany, z góry też, ale nie tam jakąś siatką, tylko przyzwoita krata;

możnaby ich nawet wcale z klatki nie wypuszczać, w końcu i tak powinni siedzieć
        w więzieniach, a tam ponoć już nie ma miejsca; przynosiłoby się tylko do klatki
        wodę i paszę...

utrzymanie wcale nie byłoby takie drogie jak to piszę kosztach w wiezieniu, bo
        nikt nie resocjalizowałby ich; trzeba mieć jakiś mózg który coś przyswaja, żeby
        wchodziły weń treści resocjalizacyjne; powiedzmy to wreszczie wprost: TU CHODZI
        O IZOLACJĘ RYCZĄCYCH STWORZEŃ, JEŚLI JEST DOPUSZCZALNA W ZOO DO OGLĄDANIA, TO
        CZEMU NIE NA STADIONACH?
    • Gość: peether listkiewicz - największy kibol legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 05:46
      żenada..
      ale to było wiadomo od początku
      legię pzpn wszędzie przepchnie
      nic się nie zmieniło od czasów komuny
    • Gość: adwokat Re: Prezes Legii: zamknę stadion IP: 62.87.130.* 03.06.04, 07:46
      Przecież ten facet nie ma zielonego pojęcia o czym mówi. Jak zwykle jest
      niewinny i potrafi tylko zwalać winę bądź to na ochronę, którą sam wynakmuje,
      kibiców Lecha, bileterów......Co On robi jeszcze w klubie?????????????????
      A Listkiewicz ma nowych kolegów w Legii z TVN!!!
    • Gość: antylegista palanciarstwo IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.06.04, 09:36
      z tej wypowiedzi jasno wynika ze to kibice Lecha są bandytami!!! i kto to
      mówi??? z tego co wiem i tak opinia istnieje w calej Polsce to wlasnie Legia
      jest najgorsza i ma najgorsazych kibiców. Panie prezes, waż pan słowa i nie
      trzep jęzorem jak popadnie!!!
    • Gość: robo(L) Qrva, ale jest mi glupio IP: *.inetia.pl 03.06.04, 10:01
      Glupio mi. Kocham Legie i mi glupio. Kibice na stadionie nie potrafili
      upilnowac holoty, ktora pobila pikarzy Lecha. Wstyd. A poznaniaki potrafili
      swoich bezmozgowcow na kolejorzu upilnowac. I co tu duzo gadac, pilkarze lecha
      to swolocz, ale taka swolocz jest wszedzie. Wszyscy ciesza sie ze zwyciestwa
      swojej druzyny nad Legia spiewajac, ze Legia to q, ch etc. Wiec i tak mi
      zwisaja te polmozgi. Ale poznanscy kibice okazali sie lepsi. Chwala im za to. A
      reksiom i reszcie debili obrazajacych Legie cd.w.d.
    • Gość: lajkonik Niezły opieprz od Waltera dostał p.o.prezesa Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 10:02
      Pan Zyga, mianowany przez ITI na prezesa ich spółki córki musiał mocno wkurzyć
      swoich pryncypałów. Przecież TVN od lat piętnuje zachowania piłkarskich i Legia
      miała dać przykład pozytywnych zmian. A tu taka wpadka. Na dodatek prezes Legii
      bagatelizuje zdarzenie i udaje naiwnego, choć wszyscy wiedzą co się stało. Ten
      pan nie nadaje się na prezesa klubu piłkarskiego i powinien odejść. Może
      zasiąść na żylecie. Tam jego miejsce.
    • Gość: seba Re: Prezes Legii: zamknę stadion IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.04, 10:38
      No tak kto by zamknął stadion legii. W Polsce po burdach PZPN zamyka tylko
      stadiony na śląsku. A warszawka to święta krowa indyjska...
      • Gość: żywa noga Re: Piotr żygo ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 12:13
        niech zamyka , ale buduje nowy i co to była za impreza okolicznościowa -
        dnnnnnnno
      • Gość: dareksp Re: Prezes Legii: zamknę stadion IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 03.06.04, 17:24
        Gość portalu: seba napisał(a):

> No tak kto by zamknął stadion legii. W Polsce po burdach PZPN zamyka tylko
        > stadiony na śląsku. A warszawka to święta krowa indyjska...

Już wcześniej mówiłem, odpier...lcie się od Warszawy. Legia to nie to samo co
        Warszawa. Ale zgadzam się, że Legia jest na specjalnych prawach (jak bydło z
        łazienkowskiej spaliło stadion Polonii to zamknięto stadion ... Polonii)
    • Gość: kibic Re: Prezes Legii: zamknę stadion IP: *.lubzel.com.pl 03.06.04, 12:37
      I słusznie, niech zamknął stadion bez gadania, że to tylko grupka a ucierpią
      wszscy. Następnym razem, żeby mieć możliwość oglądania meczów to ta przyzwoita
      grupa kibiców będzie pilnować porządku i wypraszać zbójów lub nie będą ich
      wpuszczać na stadiony
      • Gość: lancet BRAWO kibic IP: *.lubzel.com.pl IP: *.telia.com 03.06.04, 14:58
        Re: Prezes Legii: zamknę stadion

Autor: Gość: kibic IP: *.lubzel.com.pl Data: 03.06.2004 12:37
        --------------------------------------------------------------------------------
        I słusznie, niech zamknął stadion bez gadania, że to tylko grupka a ucierpią
        wszscy. Następnym razem, żeby mieć możliwość oglądania meczów to ta przyzwoita
        grupa kibiców będzie pilnować porządku i wypraszać zbójów lub nie będą ich
        wpuszczać na stadiony
        ------------------------------
        Nareszcie zaczynaja ludzie i myslec i znajdywac prawidlowe rozwiazania..
        - Kiedy takie myslenie bedzie powszechne i zacznie obowiazywac, wowczas straca
        racje bytu szalikowcy i inne bandyckie grupy.. Ich sila jest terror
        zorganizowanej grupy, - bandyckie i zorganizowane grupowe dzialania, oraz
        strach jaki wzbudzaja.. Nalezy odpowiedziec terrorem wobec nich, bezwzglednie
        eliminujac ich ze stadionow i poza stadionami..

lancet

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka