Gość: Wawi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 20:38 Każdy inny stadion było by za takie coś zamknięty!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mikołaj Tego się mozna było spodziewać IP: *.icpnet.pl 02.06.04, 20:41 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz UWAGA!!!! ITI WYCOFUJE SIĘ!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 09:29 Mam bardzo pewne informacje, że ITI zamierza wycofać się ze sponsorowania klubu, gdyż wydarzenie to bardzo źle wpłynęło na wizerunek firmy, a jest prawie pewne, że sytuacje takie mogą się powtarzać!!! To jest pewna informacja od jednej z asystentek zarządu firmy!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piszedalej czujecie zapach lipy? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.06.04, 13:45 No jezeli to powiedziala asystentka to to musi byc prawda. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: UWAGA!!!! ITI WYCOFUJE SIĘ!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 15:51 Kurde jeśli to prawda z tym ITI to tylko pogratulować.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nazgu(L) Re: UWAGA!!!! ITI WYCOFUJE SIĘ!!!! IP: *.spray.net.pl 05.06.04, 16:31 Jak będziesz coś wiedział od sprzątaczki to napisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arctic Re: Prezes Legii: zamknę stadion IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 20:45 Prezes to konkretny człowiek. Wiele się już mówiło o wczorajszych zajściach, ale mecz z Widzewem powinien się odbyć! To prestiż, a przez grupę debili traci klub i kibice. Legia 4EVER!!! (L) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netrunner Re: Prezes Legii: zamknę stadion IP: *.marymont.pl 02.06.04, 20:48 Święte słowa, Arctic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejorz Re: Prezes Legii: zamknę stadion IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.04, 20:55 Legia qurwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Prezes Legii: zamknę stadion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 20:58 Gość portalu: kolejorz napisał(a): > Legia qurwa Poważnie twoja stara ma na imie Legia ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: Prezes Legii: zamknę stadion IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 10:03 Ludzie, skąd w Was tyle złości. Zachowujecie się jak troglodyci (ludzie pierwotni). Obrzucacie sie obelgami i jesteście w tym nieustępliwi. Apeluję aby ignorować wszelkie wylgarne zachowania i zepchnąć je na margines. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slazak Re: Prezes Legii: zamknę stadion IP: 212.130.22.* 02.06.04, 20:51 ale sami sobie jestescie winni!kazdy inny stadion bylby zamkniety i juz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LegiaMistrz ja tu rządzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 22:19 ja tu rządzę i moi kumple - nie pozwalę zamknąć stadionu, jak coś nie tak to przyjdę i ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiJaK Re: ja tu rządzę IP: *.eimg.pl / 80.51.242.* 03.06.04, 00:04 i co ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakow wez sie stuknij w łeb może ci mózg zaskoczy IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 03.06.04, 10:23 chociaz trzeba bylo by go miec zeby zaskoczyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkspogon Re: ja tu rządzę IP: *.asternet.pl / *.asternet.pl 03.06.04, 13:36 i wtedy przyjdzie po ciebie mamusia z paskiem i w dupe przypie..... IDIOTA stary z ciebie zacznij prozak do sniadania jesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario To ma być sprawiedliwość .. inny zespól byłby bard IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 03.06.04, 10:21 ziej ukarany ... ale jak zwykle legła zapłaci tylko kare finansowa i tyle .. do momentu az rzeczywiscie komus sie cos stanie .. a wtedy bedzie mowione ze nie bylo zagrozenia .. ehhhh szkoda gadac i wogole czytac te artykuly bo az sie czlowiekowi cos dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Prezes Legii: zamknę stadion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 20:48 Od 8 lat chodze na mecze Legii, od 5 wykupuje karnet na całe rozgrywki. Te ponad 400 złoty to dla mnie spory wydatek. Nigdy nie brałem udziału w żadnych rozrubach. Czy w przypadku zamknięcia stadionu zwróci mi pan 40 zeta za bilet ??? W końcu ja z umowy się wywiązałem, za karnet zapłaciłem, regulaminu przestrzegałem. A to że wy nie potraficie zapewnić bezpieczeństwa to już nie moja sprawa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mich Re: Prezes Legii: zamknę stadion IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.04, 20:52 Prezesie, twoja poprzednia wypowiedź była kompromitująca, ta jest nieco - choć niewiele - rozsądniejsza. Moze i firma ochroniarska była winna, ale to pan ponosi publiczną odpowiedzialność za to, co się dzieje w Legii. Mimo wszystko jednak nie jeste pan w stanie wykrztusić słowa "przepraszam". A szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic przez duże K Re: Prezes Legii: zamknę stadion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 22:49 Prezes Zygo się zwyczajnie... ożygał. Swoją prezesurę zaczął "wybitnie". Coś mi się wydaje, że zostanie prezesem tysiąclecia Legii. On chce karać zamknięciem stadionu tysiące pożądnych kiboli. Zwala winę na ochronę, na media. Krótko mówiąc wszyscy są winni tylko nie działacze Legii.Pozwala wyzywać notabli z PZPN, bić piłkarzy drużyny przeciwnej. To może niedługo rękoma bandytów będzie wydzielał kary dla swoich graczy? Warszawianie współczuję Wam takiego prezesunia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jb nareszczcie IP: *.server.ntli.net 02.06.04, 20:54 W koncu o bandytach nie mowi sie ze sa 'pseudokibicami' tylko bandytami. Brawo! Te mloty co rozrabiaja na stadionach powinny byc w wiezieniu a normalni ludzie powinni ogladac mecze.Zrobic zdjecie i podczas nastepnego meczu takiego delikwenta z bije, przeklina za kolnierz , ukarac finansowo ( 10 000 zl)lub do kibla.Tak robia w Anglii i niepotrzebne sa nawet ploty, ludzie siedza metr od plyty boiska, i cale rodziny chodza na mecze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lars ulrich Re: nareszczcie IP: *.acn.waw.pl 02.06.04, 22:52 dzień wcześniej na Śląskim w Chorzowie zajebiście bawiło się 50 tys ludzi; żadnych zadym, żadnych interwencji policji czy ochrony; 50 tys ludzi z czego połowa na płycie głównej, bez podziału na sektory, bez kordonów ochrony - oni po prostu pamiętali, po co tam przyszli; no i do tego perfekcyjna organizacja; jak widać - można; Prezesie - na Śląsk po nauki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mess Re: nareszczcie IP: *.acn.waw.pl 02.06.04, 23:01 Na Ślaskim to jednak byla troche inna grupa mlodziezy. Sam obracalem sie w gronie osob sluchajacych metalu i jednoczesnie chodzilem na mecze. Porownanie tych dwoch grup to jak porownywanie czlowieka i szympansa. Niby DNA maja bardzo podobne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piszedalej Re: nareszczcie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.06.04, 13:48 Zgadzam sie z przedmowca. Sam bylem dwa razy na koncertach Metalliki i nigdy nic sie nie dzialo. Metalowcy to po prostu troche inny typ ludzi od kibicow i mniej bandytow sie pod nich podczepia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosnowego:] Re: Prezes Legii: zamknę stadion IP: *.icpnet.pl 02.06.04, 20:54 wreszcie ktos troche pomyslal - brawo ! powodzenia zycze - oby sie udalo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: capik Re: Prezes Legii: zamknę stadion IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 21:13 Gość portalu: Wawi napisał(a): > Każdy inny stadion było by za takie coś zamknięty!!! Masz rację! Ale najbardziej intryguje mnie postawa centralnych tzn. warszawskich mediów: nikt nie nazywa rzeczy po imieniu, że to kibole - ludzie identyfikujący się z Legią - nie piszę "kibice" bo nie chcę obrażać normalnych ludzi chodzących na Łazienkowską - zrobili to bydło. No cóż już raz palili swój stadion! Jestem kibicem Wisły i żal mi prawdziwych kibiców Legii. Oby kary nie były tak dotkliwe jak te dla mojej Wisły za nożownika Miśka! Bo wstyd jest już taki sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Legia to syf, czerwony syf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 21:38 lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Legia to syf, czerwony syf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 21:40 Legia to syf, czerwony syf Nie przenoś doświadczeń jakie masz ze swoją panną na klub Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Legia to syf, czerwony syf IP: *.telan.pl 02.06.04, 21:59 Taki klub jacy kibice, albo jak wolisz tacy kibice jaki klub. SYYYYFFFFF - to słabo powiedziane. KIBEL, osrany po brzegi - to jest stadion legii z zawartością. I nie obruszaj się bo to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Legia to syf, czerwony syf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 22:07 Co się nie obruszaj. Bezkarnie obrażać się nie dam.Legia i stadion przy Łażienkowskiej to jedne z najważniejszych miejsc w mojim życiu. Mój ojciec kibicuje Legii tak samo jak mój dziadek kibicował. A ty śmieciu nie masz w życiu żadnej pasji i umiesz tylko obrażać !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walter Re: Legia to syf, czerwony syf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 22:51 Olek! On właśnie się kochał niedawno z Legią, stąd ta wściekłość i ten syf... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zygo Re: Legia to syf, czerwony syf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 22:52 Olek! To Twój dziadek i Twój ojciec już tez uganiali się za kurwami? To pewnie i Twój syn będzie kurwiarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waw Re: Legia to syf, czerwony syf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 23:11 Gość portalu: Zygo napisał(a): > Olek! To Twój dziadek i Twój ojciec już tez uganiali się za kurwami? To pewnie > i Twój syn będzie kurwiarzem. Koniec końców posuwać będzie twoją starą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ecneui Re: refleksja nad tworem niższym niż bydło IP: *.zapora / 212.160.172.* 03.06.04, 12:23 na stadionie, odbył się zwykły ordynarny akt bandytyzmu; wszyscy o tym wiedzę i co na gruncie tego wydarzenia mają do powiedzenia te prymitywy na tym forum...; toż to szok; najgorsze że budując system demokratyczny, zgadzamy się, żeby takie zwierzęta, bez honoru, poczucia godności, odrobiny odpowiedzialności, za to z okrucieństwem i tak tępymi umysłami, że nic do nich nie można włożyć; współdecydowali o tym co się dzieje w kraju; na stadionach ich najbardziej widać, bo są w całych tłumach i dostają żałosny, ale dla nich wystarczający, powód żeby kogoś skrzywdzić; ale tak naprawdę współwpływają w jakieś cząstce na nasze życie nie tylko na stadionach; najbardziej zasmuca mnie poczucie bezsilności; na rozwój człowieka składa się rozwój biologiczny, psychiczny i społeczny; oni osiągają tylko ten pierwszy próg; nigdy więc nie będę ludźmi w pełnym tego słowa rozumieniu; rozpoznajemy ich już często po tym jak się ubierają, jakiej muzyki słuchają, jakim ograniczonym językiem potrafią mówić; jak się w różnych miejscach zachowują... i mimo to nic nie potrafimy zrobić; bo duch humanitaryzmu naszych czasów, który i mnie jest mimo wszystko bliski, powoduje, że nie wolno znęcać się nawet nad zwierzętami, a cóż dopiero mówić o stworzeniach, które choć ludźmi nie są i nigdy nimi nie będę, to jednak bilogicznie nas przypominają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wejchert skad "bandyci" na trybunie dla "vipów"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 21:41 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: skad "bandyci" na trybunie dla "vipów"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 21:45 Każdy może sobie kupić karnet na trybune honorową jeśli tylko może wydać 1000 zeta za sezon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal dobra dobra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 21:55 na zdjęciach widać że to jakieś dresiki, których na karnet za 1000 na pewno nie stać. Ciekawe jak tam weszli, bo dam głowę, że nie siedzieli tam od początku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bo bandyci na trybunie honorowej mieli legitymacje IP: *.starcom.com.pl 03.06.04, 10:23 Ci kolesie weszli na legitymacje dziennikarskie. Wiem bo widziałem. Ciekawe kto im je wypożyczył???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lancet GLASKANIE PO GLOWKACH.. IP: *.telia.com 02.06.04, 21:52 W odpowiedzi wszystkim "niewinnym barankom" z Legii, przypomne fragment mego postu zatytulowanego "LEGIONISTA Blonski": ------------------------------------------- (...) - No i wbrew matolkom "dziennikarskim", takim jak ow Legionista Blonski, - propagujacym i budujacym klimat wokol badnyckich grup szalikowcow, wladze Poznania najniespodziewaniej w swiecie i zapewne calkiem niezamierzenie, odkryly sposob na holote stadionowa, terroryzujaca cale miasta, stadiony i przypadkowych ludzi - terroryzujacym i dewastaujacym w duzej mierze dzieki roznym "Blonskim" .. Otoz.. okazalo sie iz wystarczy postawic STOP! - roznym ZORGANIZOWANYM BANDYCKIM GRUPOM tzw. "szalikowcow klubowych", a ta sama holota traci swa moxc, sile i znaczenie rozrzucona miedzy zwyczajnymi kibicami.. - Tak jest legionisto Blonski.. Wezcie sie za walke z ZORGANIZOWANYMI GRUPAMI stadionowych bandziorow, roznej masci i prowieniencji, a szybko spokoj wroci na stadiony, a za spokojem i kibice - ci prawdziwi tym razem - pisarzyno Blonski.. (To samo odnosi sie rowniez i do Jacka Sarzalo - deklarujacego swe zaangazowanie w zwalczaniu chamstwa i zbydlecenia stadionowego - powodzenia i wytrwalosci..) lancet ----------------------------------------- Wladze Legii i miasta Warszawy(o prostackiej kulturze prymitywnej "wiochy") nie wyciagnely wnioskow z lekcji udzielonej bandziorom w Poznaniu.. Efekt byl widoczny.. Kompromitacja to i Listkiewicza i jego "ferajny" z PZPN.. Na dodatek, tok myslenia i podejscie do bandytow z Legii, szczerze i bez ogrodek przedstawil Prezes Legii p.Piotrus Zygo, ktory wyraznie uszczesliwiony "dokopaniem" i Lechitom i "oficjelom", "walnal" prosto z mostu: - "Nic się nie stało"... Jasne ze "nic sie nie stalo".. Zabito kogos?? polamano?? - w szpitalu ktos lezy? spalono cos?? - Pewnie ze nie! - Wiec oczywiscie "nic sie nie stalo".. Dopiero teraz "prezesuncio" rakiem probuje sie wycofac, potrzasajac groznie szabelka i bunczucznie pokrzykujac i grozac "niegrzecznym chlopczykom" paluszkiem.. Niestety.. nie da rady wszystkiego zwalic na sluzby porzadkowe.. To nie w tym rzecz by tylko wybranych wpuszczac na mecze(za kartami identyfikacyjnymi, dowodami.. fotografiami.. etc.). Przy kazdym chamie z Cracovii czy Legii nie da sie postawic policjanta czy porzadkowego.. Doswiadczenie mowi iz przekroczenie pewnej "krytycznej masy" tzw. "strozy porzadku", prowadzi do.. tworzenia sie grup przestepczych(i przestepczych zachowan pojedynczych funkcjonariuszy)) WEWNATRZ tychze struktur "strazy prawa i porzadku".. - To wlasnie TWORZENIE zorganizowanych grup "szalikowcow" - dawanie im specjalnych przywilei, wydzielanie im calych sektorow i usprawiedliwianie, lekcewazenie i tlumaczenie negatywnych zachowan(vide "prezesuncio" Legii Zygo), daje tym bandziorom poczucie sily i bezkarnosci.. Bedac rozrzuceni miedzy zwyklych kibicow, byliby zdominowani i sami PRAWDZIWI kibice za uszy by petakow wyciagneli z trybun i oddaliby w rece sluzb porzadkowych, a silniejszych obezwladniliby i przytrzymali do czasu ich ujecia i wyprowadzenia.. Ale kiedy ich jest 100.. albo 300-tu w kupie i w grupie.. - z pelnym blogoslawienstwem wladz klubu - wowczas drza stadiony, zamieraja ze strachu miasta i ulice, dworce.. a zwykli ludzie zaczynaja sie bac o swoje zycie i swoje mienie.. Ludzie i ew. kibice zamieraja ze strachu, natomiast stadiony pustoszeja a mecze pilkarskie staja miejscem zbiorek oficjalnie lub nieoficjalnie zorganizowanych hord zdegenerowanych bydlakow.. - Lejacych i pilkarzy i dzialaczy i przypadkowych ludzi, czy zbierajacych sie w zdziczale kolumny z kijami basebollowymi - jak to mialo miejsce w Lodzi - by atakowac - nie nie.. nie silniejszych od siebie - tylko SLABSZYCH - studenciakow plci obojga... - Jak musza czuc sie bezkarni ci z Legii.. z Lodzi.. z Chorzowa.. ci z Cracovii.. jezeli na oczach milionow(telewizja pokazywala uroczystosc odbierania medali) moga wedrzec sie na glowna trybune, by lac tych, ktorzy mieli czelnosc pokonac Legie.. "Nic sie nie stalo".. - Jasne.. I nic sie nie stanie.. Widocznie te "kary" ktore sa wymierzane za podobne "czyny" sa raczej nagroda i powodem do dumy, niz rzeczywista kara i przykroscia.. I tu nalezy uderzyc... Zlikwidowac zorganizowane grupy i przywileje, i jesli juz karac, to tak, by odechcialo nie tylko tym ktorzy ponosza jakas tam odpowiedzialnosc za swoje postepki, ale i tym, ktorzy by zechcieli ich nasladowac.. - I gonic "na zbita twarz" takich "prezesow" jak ten z Legii - Piotr Zygo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cbc Nie trzebabyło wpuszczać poznaniaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 22:00 Zadymy zaczeły się pod koniec pierwszej połowy i nikt nie zwrócił uwagi iż sprowokowali je cwele z poznania do spółki z swojimi panienkami z gdyni !!! To też ciekawy wątek ile z 1500 biletów sprzedanych zostało poza zapyzała poznańska wioską??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiślak Re: Nie trzebabyło wpuszczać poznaniaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 22:57 Cbc ty chuju, przejrzy na oczy. Sorry, zapomniałem chuj nie ma oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: GLASKANIE PO GLOWKACH.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 22:56 Lancet jestem pod wrażeniem! Pięknie to ująłeś! Żeby tylko Żygo, Listkiewicz i inni to zrozumieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario ZROBIĆ TAM BAZAR!!!!!! IP: *.telan.pl 02.06.04, 21:55 Nowe miejsca pracy przydadzą się krawaciarzom. Nigdy za wiele stadionów 10- lecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: london Biorą amfę na Żylecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 22:00 Już teraz trzeba 40 min stać w ścisku by wejść na stadion. A oni chcą jeszcze przedłużyć? Byłem na tym meczu. Na Zylecie gwniarze biorą amfę. Taka nienawisc widzialem w ich oczach.... ...Ale trzeba przyznac, ze to kibice Lecha pierwsi zaczeli krzyczec: Legia Ku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan szkoda... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 22:24 że Listek i prezes Legii nie dostali po ryju ,może by się wtedy coś zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ślązak Re: Prezes Legii: zamknę stadion IP: 62.233.242.* 02.06.04, 22:32 Zamykanie stadionów to nie jest wyjście b..... .Macie monitoring,wystarcza pożądne kary finansowe.Nie 1000zł,a 20 razy więcej.Bez znaczenia czy osoba ma pieniądze,czy nie ma.Albo zapłaci,albo roboty publiczne.Bez litości.Ja ze swoich pieniędzych nie zamierzam dopłacac do d..... .Nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC - SZALIK BANDYCI TO NA LOZY - MY SOM GUUD KIBICE IP: 192.139.221.* 02.06.04, 22:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O to loto Re: BANDYCI TO NA LOZY - MY SOM GUUD KIBICE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 23:00 Stadionową wściekłość wywołał afrykańczyk Choto swoją brutalnością i bezkarnością, na co pozwalał sędzia niejaki Fijarczyk. To byli początkowi bohaterowie wydarzeń końcowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: Prezes Legii: zamknę stadion IP: *.met.pl 02.06.04, 23:51 Prezes Zygo rzecze: "Przypominam, że Legia nowego właściciela i władze ma od niedawna. Odziedziczyliśmy system bezpieczeństwa, który się do niczego nie nadaje." Coż, jakoś nie przeszkadzało mu to do tej pory w chwaleniu się najbezpieczniejszym stadionem w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leeegia Re:coś się kończy coś się zaczyna... IP: 83.31.174.* 03.06.04, 00:00 cała impreza była żenująca, na poziomie krakowa ,poznania czy innej pipidówy no i niestety warszawska publiczność nie wytrzymała tej miernoty i dała niestety upust swej dezaprobacie , działacze pzpn dostali tylko to na co zasłużyli , piłkarze lecha wyśpiewując obrazliwe piosenki pod adresem gospodarzy również , cóż gościnność też ma swoje granice stając wobec wiejskiego grubiaństwa , jak mawia beret - tak bawią się chłopcy ze wsi i tak kończą się wiejskie zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco Nie chodzę na mecze ale... IP: *.chello.pl 03.06.04, 00:06 ...czytając powyższy post stwierdzam, że dobrze robię!Jak ci się BURAKU goście nie podobają to sieć w swoim WIELKOMIEJSKIM domu i morda w kubeł bo to nie twoi goście. I upierz dres bo śmierdzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drwa dwa Re: Nie chodzę na mecze ale... IP: 83.31.174.* 03.06.04, 00:14 no nie dziwię się 100 km do stadionu III ligowego klubu ,lampa naftowa , ze strzechy przecieka , kto by się ruszał z przypiecka ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re:coś się kończy coś się zaczyna... IP: *.icpnet.pl 03.06.04, 00:09 skoro uwazasz tych bandytow za warszawska publicznosc to sam dajesz sobie swiadectwo totalnego ignoranta i imbecyla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chwacki chwat Re:coś się kończy coś się zaczyna... IP: 83.31.174.* 03.06.04, 00:16 warszawska publiczność jest najlepsza na świecie przepisać 100 razy buraku, ćwoku , gumofilcu zagnojony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Pomysł na odnowę polskiej piłki IP: *.chello.pl 03.06.04, 01:41 cały polska piłka jest chora. potrzebne są radykalne zmiany, a przede wszystkim pieniądze. dopóki będą istniały małe, "odrapane" stadioniki na które przychodzi grupa kilkuset\kilku tysięcy agresywnych obdartusów tak to będzie wyglądało. normalni ludzie nie pójdą przecież na mecz w takim towarzystwie. mała widownia = brak zainteresowania mediów i wpływów z biletów. kluby są biedne, nie inwestują, nie szkolą młodzieży i nie ma się co dziwić, że polska reprezentacja nie odnosi sukcesów. rozwiązanie jest tylko jedno. należy zainwestować duże sumy w budowę stadionów na kilkadziesiąt tysięcy ludzi. tak aby na mecze mogli chodzić normalni ludzie, rodzice z dziećmi i oglądać widowiska w bezpiecznych warunkach. dla chuliganów wstęp wzbroniony. interes od razu by się rozkręcił, piłkarze graliby dla prawdziwych kibiców, mieliby motywację do podnoszenia umiejętności. kluby miały by kasę z biletów i transmisji tv, a Polacy mogliby wreszcie zamiast ligi niemieckiej oglądać swoją. marzyć zawsze można... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triumwirat Re:coś się kończy coś się zaczyna... IP: 150.254.166.* 03.06.04, 10:12 "Wiejskiego grubiaństwa" - świetny tekst. Jak zdefiniować wieśniaka? Czy twoim zdaniem tylko mieszkańcy Warszawy nie są wieśniakami? Gdybyś się prymitywie trochę znał na historii (u was w stolycy pewnie jej nie uczą) ludzi z Krakowa czy Poznania nie nazywałbyś wieśniakami. A co do Bereta mógłbyś sobie odpuścić, cytować takiego prymitywa. Swoją drogą ile wam jeszcze meczów musi położyć zanim przestanie grać w waszym klubiku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koronny Re:coś się kończy coś się zaczyna... IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 03.06.04, 12:05 Ale mnie rozbawiłeś z tymi określeniami Kraków, Poznań pipidówy; albo coś mówiłeś gościnności hahahhaha, naprawde specyficzna gościnność baranie, skąd pochodzisz z Otwocka, Legionowa, a może z Pszasnysza, przcież prawdziwi Warszawiacy zginęli w Powstaniu, a to co jest to swołocz z wioch, napływowcy!!! Ty patafianie, z gównianego, prowincjonalnego, brudnego, molocha. Byłem ostatnio na dworcach centralny -wocha , syf, brud i aids , ale zachodni i wschodni to juz kompletny Czelabińsk!!!! Legia To Stara Kurwa< Legia Jebana Jest!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: metro Re:coś się kończy coś się zaczyna... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 12:20 co ty wiesz o miejskich zwyczajach pastuchu , nie zgub się w metrze - to taki tramwaj pod ziemią ,tramwaj to taki mały pociąg nad ziemią buuuuhaaa.... jak ktoś prawdę napisał to się nie obrażaj kmiotku , kozi gmyrku ,pastewniaku, ćwoku,małomiasteczkowy wiochmenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ph Re: Prezes Legii: zamknę stadion IP: *.blt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 01:29 mam pomysł na każdym stationie na ocztaek moze na próbe zrobic sektor inny niz wszystkie niech tam bedzie mozna kupin normalnie piwo, poopcor i co sie tylko chce tak aby ogladanie było przyjemniesze Wpuszczac tylko osoby z identyfikatorem ktry bylby dawany raz na całe życie NAROZRABIASZ I ZOSTAJE CI TELEWIZJA prowadzic prawdziwy monitoring tak aby wrazie czego kazdego wyłapać. Moze wtedy po jakims czasie kibice chcieli by wiecej takich sektorów i moze doszło by do jakiś poważnych zmian ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wślizgiem to mi sie podoba!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 01:39 wyrzucic tych 300 bandytow a przyjdzie 10 tys ludzi z dziecmi i zonami...piekna kobiety na trybunach!!! zero agresji i wulgaryzmow!! Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: to mi sie podoba!! 03.06.04, 02:53 Gość portalu: wślizgiem napisał(a): > wyrzucic tych 300 bandytow a przyjdzie 10 tys ludzi z dziecmi i zonami...piekna > > kobiety na trybunach!!! zero agresji i wulgaryzmow!! Oczywiście, masz rację. Żaden klub w cywilizowanym świecie nie dopuściłby do tego, żeby przez kilkuset bandytów frekwencja spadła do kilkunastu tysięcy. Gdyby takie burdy były np. na Manchesterze (teoretyzuję) to zamiast 60 tysięcy przychodziłoby na mecze 10 tysięcy. Który właściciel by do tego dopuścił? A tak a propos nie bierzecie pod uwagę jednej rzeczy: taki Żygo ma g.. do powiedzenia. Na Legii (i to nie tlko na trybunach) rządzą bandyci, może to już mafia, może jeszcze nie. Żygo i inne dupki się ich zwyczajnie boją i NIC im w związku z tym nie zrobią. Myślicie, że ten przygłup nie wie, kto napadł na piłkarzy Lecha i Listkiewicza?? Przecież oni na pewno siedzieli cały czas na trybunie honorowej, nawet nie zdążyliby przejść z żylety. A żygo pewnie im w pyszczku sam bilety nosił. Wystarczy iść dwa-trzy razy na mecz, żeby te gęby obmierzłe zapamiętać. Tak jak doskonale ich znał i dopuszczał do konfidencji Trylnik i Zarajczyk. Nie wiem, czy z głupoty, czy ze strachu.. ale hołubią ich na Łazienkowskiej od lat.. Jak wieść gminna niesie to bydło potrafi nawet wtrącać się do ustalania składu na mecze, grożąc po prostu np. trenerom (może nie wszystkim). Znam z pierwszej ręki groźby w kierunku jednego z dziennikarzy (nota bene kibola Legii, który dostaje orgazmu na dzwiek tego słowa), bo się bandytom nie podobało, że ośmielił sie coś delikatnie krytycznego napisać o Legii. Czy wy myślicie że te pismaki tak pieją z zachwytu o Legii tylko i wyłącznie z platonicznej miłości??? Korumpują ich z jednej strony prezesi, a z drugiej strasza bandyci. Słyszeliście może kiedyś, kto bywał na konferencjach prasowych dziennikarzy na Łazienkowskiej? Hołota spod żylety zajmowała całą salę, wtrącała się w konferencję, zastraszała dziennikarzy, nie dopuszczała ich do głosu, a były wypadki, że na salę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DUCH Re: to mi sie podoba!! IP: *.zapora / 212.160.172.* 03.06.04, 12:37 też bym tak chciał... ale te mendy wszedzie przyjdą... może by ten sektor o którym pisze kolega, był tylko wybetonowany (bez krzesełek i okratowany, z góry też, ale nie tam jakąś siatką, tylko przyzwoita krata; możnaby ich nawet wcale z klatki nie wypuszczać, w końcu i tak powinni siedzieć w więzieniach, a tam ponoć już nie ma miejsca; przynosiłoby się tylko do klatki wodę i paszę... utrzymanie wcale nie byłoby takie drogie jak to piszę kosztach w wiezieniu, bo nikt nie resocjalizowałby ich; trzeba mieć jakiś mózg który coś przyswaja, żeby wchodziły weń treści resocjalizacyjne; powiedzmy to wreszczie wprost: TU CHODZI O IZOLACJĘ RYCZĄCYCH STWORZEŃ, JEŚLI JEST DOPUSZCZALNA W ZOO DO OGLĄDANIA, TO CZEMU NIE NA STADIONACH? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peether listkiewicz - największy kibol legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 05:46 żenada.. ale to było wiadomo od początku legię pzpn wszędzie przepchnie nic się nie zmieniło od czasów komuny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adwokat Re: Prezes Legii: zamknę stadion IP: 62.87.130.* 03.06.04, 07:46 Przecież ten facet nie ma zielonego pojęcia o czym mówi. Jak zwykle jest niewinny i potrafi tylko zwalać winę bądź to na ochronę, którą sam wynakmuje, kibiców Lecha, bileterów......Co On robi jeszcze w klubie????????????????? A Listkiewicz ma nowych kolegów w Legii z TVN!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antylegista palanciarstwo IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.06.04, 09:36 z tej wypowiedzi jasno wynika ze to kibice Lecha są bandytami!!! i kto to mówi??? z tego co wiem i tak opinia istnieje w calej Polsce to wlasnie Legia jest najgorsza i ma najgorsazych kibiców. Panie prezes, waż pan słowa i nie trzep jęzorem jak popadnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robo(L) Qrva, ale jest mi glupio IP: *.inetia.pl 03.06.04, 10:01 Glupio mi. Kocham Legie i mi glupio. Kibice na stadionie nie potrafili upilnowac holoty, ktora pobila pikarzy Lecha. Wstyd. A poznaniaki potrafili swoich bezmozgowcow na kolejorzu upilnowac. I co tu duzo gadac, pilkarze lecha to swolocz, ale taka swolocz jest wszedzie. Wszyscy ciesza sie ze zwyciestwa swojej druzyny nad Legia spiewajac, ze Legia to q, ch etc. Wiec i tak mi zwisaja te polmozgi. Ale poznanscy kibice okazali sie lepsi. Chwala im za to. A reksiom i reszcie debili obrazajacych Legie cd.w.d. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lajkonik Niezły opieprz od Waltera dostał p.o.prezesa Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 10:02 Pan Zyga, mianowany przez ITI na prezesa ich spółki córki musiał mocno wkurzyć swoich pryncypałów. Przecież TVN od lat piętnuje zachowania piłkarskich i Legia miała dać przykład pozytywnych zmian. A tu taka wpadka. Na dodatek prezes Legii bagatelizuje zdarzenie i udaje naiwnego, choć wszyscy wiedzą co się stało. Ten pan nie nadaje się na prezesa klubu piłkarskiego i powinien odejść. Może zasiąść na żylecie. Tam jego miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: Prezes Legii: zamknę stadion IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.04, 10:38 No tak kto by zamknął stadion legii. W Polsce po burdach PZPN zamyka tylko stadiony na śląsku. A warszawka to święta krowa indyjska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żywa noga Re: Piotr żygo ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 12:13 niech zamyka , ale buduje nowy i co to była za impreza okolicznościowa - dnnnnnnno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dareksp Re: Prezes Legii: zamknę stadion IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 03.06.04, 17:24 Gość portalu: seba napisał(a): > No tak kto by zamknął stadion legii. W Polsce po burdach PZPN zamyka tylko > stadiony na śląsku. A warszawka to święta krowa indyjska... Już wcześniej mówiłem, odpier...lcie się od Warszawy. Legia to nie to samo co Warszawa. Ale zgadzam się, że Legia jest na specjalnych prawach (jak bydło z łazienkowskiej spaliło stadion Polonii to zamknięto stadion ... Polonii) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Prezes Legii: zamknę stadion IP: *.lubzel.com.pl 03.06.04, 12:37 I słusznie, niech zamknął stadion bez gadania, że to tylko grupka a ucierpią wszscy. Następnym razem, żeby mieć możliwość oglądania meczów to ta przyzwoita grupa kibiców będzie pilnować porządku i wypraszać zbójów lub nie będą ich wpuszczać na stadiony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lancet BRAWO kibic IP: *.lubzel.com.pl IP: *.telia.com 03.06.04, 14:58 Re: Prezes Legii: zamknę stadion Autor: Gość: kibic IP: *.lubzel.com.pl Data: 03.06.2004 12:37 -------------------------------------------------------------------------------- I słusznie, niech zamknął stadion bez gadania, że to tylko grupka a ucierpią wszscy. Następnym razem, żeby mieć możliwość oglądania meczów to ta przyzwoita grupa kibiców będzie pilnować porządku i wypraszać zbójów lub nie będą ich wpuszczać na stadiony ------------------------------ Nareszcie zaczynaja ludzie i myslec i znajdywac prawidlowe rozwiazania.. - Kiedy takie myslenie bedzie powszechne i zacznie obowiazywac, wowczas straca racje bytu szalikowcy i inne bandyckie grupy.. Ich sila jest terror zorganizowanej grupy, - bandyckie i zorganizowane grupowe dzialania, oraz strach jaki wzbudzaja.. Nalezy odpowiedziec terrorem wobec nich, bezwzglednie eliminujac ich ze stadionow i poza stadionami.. lancet Odpowiedz Link Zgłoś