Dodaj do ulubionych

Prezes PZPN: Kompromitacja

• Gość: felga auta waltera W P I S U J C I E IP: *.go.net.pl / 83.16.133.* 02.06.04, 23:09
      w tym wątku stadiony jakie zamknięto i powody dla jakich podjęto taką decyzje.

Zobaczycie wtedy, że drobny incydent na Łazienkowskiej jest niczym w porównaniu
      z bandytyzmem panującym na prowincji. Na prowicnji w burdach stadionowych biorą
      udział hordy bandytów, a w tym przypadku kilku fanatykom puściły nerwy, co był
      usprawiedliwione okolicznościami i trzeba to zrozumieć, a nie stosować
      odpowiedzialność zbiorową. Poza tym puchar należał się Legiunii bo to ona
      przeważała cały mecz i wynik 1:0 był bardzo krzywdzący. PZPN powinno rozważyć
      przyznanie Legii walkowera, a nie zajmować się organizacją dopingu na
      stadionie. Puchar dla Legii podniósłby niesłychanie prestiż tych rozgrywek, co
      na pewno marketingowo zaowocowałoby napływem nowych sponsorów do Legii, a przez
      to pośrednio do całej polskiej piłki.
      • Gość: Mejkin Re: W P I S U J C I E IP: *.sycomp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.04, 23:15
        Nie wiem czy cos przyniesie zamkniecie stadionu Legii. Kare sie skróci, a
        bandziory i tak beda rozrabiac na ulicach. Problemem nie jest tu czy zamknac
        stadion czy nie. Problemem sa neandertale takie jak ten na zdjeciu..
      • Gość: Leepa Re: W P I S U J C I E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 23:42
        mistrzu bbravo za twoje teorie, powini dac walkowera legiii?? skonam haha, masz
        szare komórki sprane do reszty, pewnie mamusie masz na szczycie drabinki w
        amway'u, a tatuś rozprowadza po blokach odkurzacze najnowszej generacji. Stąd
        pewnie wysnute teorie z przeprasowanego mózgu. Bardzo mi cie zal ale uwazam ze
        takich jak ty powinno sie wsadzac do wiezienia bo stanowia zagrozenie dla
        spoleczenstwa
      • Gość: B.L.A.D.E. Re: W P I S U J C I E IP: *.sebastiana.ceti.pl 02.06.04, 23:53
        "Poza tym puchar należał się Legiunii bo to ona
        > przeważała cały mecz i wynik 1:0 był bardzo krzywdzący."
        To jest biadanie charakterystyczne nie dla prowincji ale głębokiej prowincji.
        Należał się nie należał się. Krzywdzące są razy spadające na tych którzy
        wygrali dwumecz.
        "PZPN powinno rozważyć
        > przyznanie Legii walkowera, a nie zajmować się organizacją dopingu na
        > stadionie. "
        Z jakiego powodu? Przecież to nie puchar muminków tylko drużyna która miała
        aspiracje do zdobycia Mistrza Polski. Czy PZPN nie powinien dodać Legii jeszcze
        paru punktów ligowych?
        "Puchar dla Legii podniósłby niesłychanie prestiż tych rozgrywek, co
        > na pewno marketingowo zaowocowałoby napływem nowych sponsorów do Legii"
        Jasne, sponsorzy o niczym nie marzą jak sponsorowanie klubów, których kibice
        wywołują sytuację która zmusza do przerwania transmisji TV. Bardzo dobrze musi
        się kojarzyć taki sponsor. Zresztą obecny chlebodawca Legii pewnie strasznie
        się cieszy: TVN-koniec grzecznej telewizji.

"Leguni" należy się to co wywalczyła, a że nie wywalczyła zbyt wiele Twoje
        marzenia są poniekąd usprawiedliwione
      • Gość: migacz auta Pokszywiona felgo a raczej ruro wydechowa auta - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 06:37
        Nerwy to mogą puścić kibica jakiejś normalnej drużyny a nie starej k.... Legii,
        i normalnych kibiców a nie tych psich h... od Legii (tu jest szczyt bandytyzmu
        który można zwalczyć tylko terrorem i wyrżnięciem Was do drugiego pokolenia).
      • Gość: Adi Re: W P I S U J C I E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 08:48
        z choinki ze sie urwał cwelu?? pierd.... się w ten pusty łeb....
      • Gość: ZOMOWIEC WARZSAWA i LEGIA TO GÓWNIANA PROWINCJA IP: *.crowley.pl 03.06.04, 11:29
        A FOOTBALL to sport szmat
      • Gość: Lechita Re: W P I S U J C I E IP: *.ktr.pl 03.06.04, 13:00
        Debilu idź się leczyć , jesteś skończonym kretynem i powinni ciebie uśpić jak
        psa
      • Gość: POLO Re: W P I S U J C I E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 19:10
        Ludzie popatrzcie jak można udowadniać, że gówno jest ... świeże i ładnie
        pachnie,

Człowieku gówno to gówno ... to smierdzi
        nie udawadniaj ,że czarne jest białe
    • Gość: olo Re: Prezes PZPN: Kompromitacja IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 02.06.04, 23:30
      Powini wje-ać wszystkim VIP-om!!!
      To może ktoś zrobiłby wreszcie pożądek z BANDYTAMI na stadionach!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Terminator HWDLegii ! IP: *.hipokrates.org 02.06.04, 23:34
      Tego grubego swiniaka z Legii, co sie na zdjeciu zamachnal na chlopakow z
      Lecha, czeka potezny lomot i dlugi pobyt w szpitalu z powodu polamanych zeber.
      L = Listkiewicz&Legia ! HWD(L) !!!!!!!!!
    • Gość: cyg@nek To prawda Prezes PZPN jest kompromitacją! IP: *.enformatic.pl / *.enformatic.pl 02.06.04, 23:37
      Tak Panie Prezesie PZPN Michale Listkiewiczu! tą wypowiedzią całkowicie się pan
      skompromitowałeś. Ja też nie jestem zwolennikiem zamykania stadionów. Nie
      jestem zwolennikiem odpowiedzialności zbiorowej, ale jeśli Białystok, jeśli
      Chorzów, to i Warszawa i konsekwencja: dopóki organizator nie będzie potrafił
      NATYCHMIAST!!!!!!!!! zindywidualizować bandytów-stadiony muszą być
      konsekwentnie zamykane. Jeśli tej konsekwencji zabraknie, to życzę prezesowi o
      wiele mocniejszych "wrażeń" ze spotkania z bandytami na następnym meczu.
      Już z licencjami zrobiliście z siebie durniów i teraz, pod groźbą UEFA,
      zachowujecie się jak palanty, eliminując Widzew w terminie conajmniej żałosnym.
      A przecież nie tylko Widzewowi taka decyzja należała się już przed sezonem! A
      jeśli nie przed sezonem, to najwcześniej po, nigdy w trakcie walki!
      Robicie z siebie gumki od kaleson, bo boicie się o wybory. I tylko o to wam
      chodzi, a nie o dobro polskiej piłki. Tylko, że przy takiej postawie, to
      wykopki pewne. Zobaczycie! I rydel wam w zydel.

• kamilowski Re: Prezes PZPN: Kompromitacja 02.06.04, 23:52
      warszawiaki dostały lekcję futbolu , a potem dali popis normalnego dla nich
      chamstwa , warszawa to kupa chamów z prowincjonalnego miasta , to dzicz
      hołota , banda, a nie kibice , policja powinna ich wypałować
    • Gość: justice do Listkiewicza i jego fan klubu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.04, 23:53
      ten kto myślał, że pzpn zamknie stadion we Warszawie chyba od dawna nie mieszka
      w tym kraju lub stracił dawno kontakt z rzeczywistością.Nie wiem co musiałoby
      się stać żeby tych cweli ukarali tak, jak innych - chyba buraki ze Stolycy
      musieliby Listka pojechać od tyłu przy kamerach! Listkiewicz sie już dawno
      skompromitował a teraz sie jeszcze bardziej pogrąża. Puchar dla Lecha!
    • Gość: Leepa Re: Prezes PZPN: Kompromitacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 23:59
      Panie Listkiewicz jest dla mnie pan to mniej niz zereo:

- nie potrafi pan uszanowac zwyciezcow i dokonac uroczystej dekoracji
      - w wisle wystarczyl jeden czlowiek niejaki misiek by wykluczyc wisle z pucharow
      - zamyka pan stadiony ale jednego pan nie umie ruszyc
      Co z pana za prezes jak mozna panem pomiatac na lewo i prawo
      Czy potrafi pan podjac jakas konkretna decyzje
      Uwaza Pan ze nie mozna podejmowac pochopnych decyzji, to ja w tym miejsu
      zaznaczam ze trzymam kciuki zeby na najblizszym meczu Legii w pucharze uefa
      zaistniala podobna sytuacja wtedy bedzie sie pan grubo tlumaczyl przed
      oficjelami z Uefa, bo tutaj to panu sie ludzie tlumacza ale na arenie
      miedzynarodowej bedzie ktos duzo wyzej.
      Rywiny Listkiewicze Millery - w jakim kraju my zyjemy, rece opadaja. Mam
      nadzieje ze ktos takich ludzi i ich bezprawie ktos kiedys ostatecznie rozliczy.
      Karierowicze
    • Gość: Dorian Re: Prezes PZPN: Kompromitacja IP: 83.27.57.* 03.06.04, 00:04
      jestem całkowicie zszokowany. Jako mieszkaniec Wrocławia mam nadzieję, że
      rozróbe sprowokoweli mieszkańcy wiosek otaczających Warszawę, gdyż nie wierzę
      że WARSZAWIACY dopuścili się takiego szmaciarstwa> Byłem za Legią, uważam , że
      Grocin lepiej zaprezentuje polską piłkę, jednak ambicja , wola walki, chęć
      zwycięstwa były po stronie Lecha. Gratuluję, mimo mojej niechęći do Lecha będę
      za Was trzymał kciuki w pucharze UEFA, kiedyś Śląsk wróci i Wam dokopie ale
      póki co ........................
      Wrocławianin
    • Gość: Carlos Re: Prezes PZPN: Kompromitacja IP: *.lodz.msk.pl / 217.97.160.* 03.06.04, 00:10
      To jest skandal! Nie po raz pierwszy jest zadyma na Legii, ale oczywiscie nic
      sie nie stało. Jak kiedys kilku pseudokibicow Widzewa wywołało awanture na
      Legii i pozniej fani Legi narozrabiali to Widzew poniosl wieksze konsekwencje.
      Legia miala mecz bez publicznosci w jakims malo waznym meczu pucharowym, a
      przeciez to organizator meczu powinien pilnowac porzadku. A wiekszosc kibicow
      Widzewa, ktorzy nie byli nawet wtedy na stadionie zostało ukaranych...
      Sprawiedliwosc...
    • Gość: Kibic Legii Mafia, mafia i jeszcze raz mafia!!Zamknąć stadion! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 00:30
      Mafia, mafia i jeszcze raz mafia!!! Zamknąć stadion! Zdsyskwalifikować Legię na
      dwa lata!
    • Gość: WrocławJar Czemu k***wa sie nie dziwię IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.04, 02:12
      Byłem za Lechem mimo że jestem z Wrocka. Teraz wiem że miałem rację. Legia
      (kibole) to buraki jakich mało. Nie potrafią uszanować wygranej innych. A że
      PZPN idzie im znowu na rękę i Listu daje d*** to juz starszne przegięcie.

A WKS wróci za jekiś czas do dawnej świetności!
      Pozdro
      HWDL
    • Gość: Idiota Re: Prezes PZPN: Kompromitacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 04:17
      czytacie? {Po napaści Lechici mieli siedziec cichutko. szaaaaaa)
    • Gość: Dawidek Lat 10 Re: Prezes PZPN: Kompromitacja IP: 67.71.131.* 03.06.04, 04:24
      a Brazylia wygrywa 2 - 0 ludzie sensacja,oglodam ten mecz na CNNenie...
    • Gość: markhawk Re: Prezes PZPN: Kompromitacja IP: *.zge.pl / *.zge.pl 03.06.04, 06:11
      Wstyd i hańba!
      Panie Listkiewicz - to draństwo. Gdyby podobne ekscesy zdarzyły się innemu niż
      Legia klubowi to karałby pan go z całą surowością. Nie od dziś wiadomo, że jest
      pan za "Warszawką", ale to co teraz pan głosi to już hucpa i prywata.
      Podwójna moralność dyskredytuje pana jako prezesa PZPN, i myślę, że wyborcy o
      tym w grudniu będą pamiętali. Chyba, że właśnie ich pan sobie tym gestem
      kupuje ....
      Ciekawe co na to UEFA....?
    • Gość: JAM Re: Prezes PZPN: Kompromitacja IP: 194.242.52.* 03.06.04, 06:38
      Teraz wiadomo prezes PZPN "aferzysta"będzie się zastanawiał ze swoją świtą jak
      wyjść z tego bagna ażeby LEGIA nie stracił dużo na tym bandytyżmie.
      • Gość: Szczepan PIŁKA TO SPORT DLA PÓŁGŁÓWKÓW IP: *.crowley.pl 03.06.04, 20:20
        Większość kiboli piłkarskich to półgłówki. Wiadomo o tym już od dawna. Odsetek
        normalnych ludzi na stadionach piłkarskich systematycznie maleje.
    • Gość: Jaca Nie zamkną bo chodzi o Legie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 07:07
      Stadionu nie zamkną bo to obiekt Legii, a Warsiawki nikt nie ruszy, a jakoś w
      Chorzowie gdy zamkneli cały stadion to nie chodziło tylko o "grupke bandytów"
      Niestety są w naszym kraju równi i równiejsi
    • Gość: fazi Re: Prezes PZPN: Kompromitacja IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 03.06.04, 07:12
      pewno Listkiewicz chce zmienic fotelik z prezesa PZPN na prezesa CWKS.tym L co
      pisza prowincjach:w Warszawie na dzien dzisiejszy mieszka tylko 35%
      mieszkancow,ktorych rodzice urodzili sie w miescie,tak,ze miasto to jest
      najwieksza wsia w Polsce.szkoda tylko,ze przez takich jelopow cierpia prawdziwi
      Warszawiacy.
    • Gość: zweimiller błochowiak polskiej pilki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 07:54
      Ci, którzy piszą o nierównych konsekwencjach dla legii a z drugiej strony: jagi, ruchu i pewnie
      wielu innych klubów mają 100% racji. Niestety tu widać jak na dłoni na czym
      polega p r o w i n c j o n a l i z m warszawy: szef ogólnopolskiego zwiazku -bezwstydny
      szowinista lokalny, sprawozdawca tv z meczu - bezwstydny szowinisci lokalni, warszawscy
      dziennikarze - szowiniści lokalni...Nie chodzi o to, że mają do lokalnego klubu sentyment ale o
      to, że są absolutnie zaślepieni, nie sa w stanie zobaczyć sportu obiektywnie a rwą się do
      stanowisk wymagających przede wszystkim obiektywizmu. To właśnie jest straszliwe p r o w i n
      c j o n l n a p e r s p e k t y w a: nie dostrzegańie czegokolwiek w pełnym wymiarze. Widzenie
      tylko swoich wąziutko pojmowanych spraw...A listek? Moralność komucha, mentalność sld,
      błochowiak polskiego pilkarstwa.
    • Gość: pedro_spd Re: Prezes PZPN: Kompromitacja IP: 217.96.111.* 03.06.04, 07:54
      ... więć jeśli przyjąć (teoretycznie), że Lechici coś śpiewali pod nosem to
      ciekawe czy działacze i oficjele też śpiewali, że "Legia k.... jest ...." ?
      Więc dostali po głowie za free? Bo siedzieli na trybunie?
      Jak dla mnie to brak reakcji na zajścia to czysta głupota - jak leją się
      bandyci na stadionie to się do nich strzela i pałuje, ale jak ci sami bandyci
      napadają na niewinnych ludzi to wszystko jest spoko i ok. Gdzie jest
      POLICJA ?!?!?! Na stadionie doszło do czynnej napaści na niewinnych ludzi -
      powinni to ścigać z jeszcze większą surowością niż bijatyki bandytów, powinni
      ich powsadzać do paki, a nie tylko ściemniać coś o zakazie stadionowym, którego
      i tak nie ma.
    • Gość: ak Do kiboli ostrą amunicją bez ostrzeżenia! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 03.06.04, 08:18
    • Gość: Gorek Re: Prezes PZPN: Kompromitacja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.04, 08:18
      Zachowanie kibiców to oczywiście kompromitacja. Mam jednak pytanie do pana
      Listkiewicza jakie kary przewiduje PZPN dla zawodników Lecha za prowokowanie
      kibiców Legii. Przed zajściem na trybunie dla Vipów śpiewali: "Legia to stara
      K..., Legia Je... jest" itd. Mam oczywiście swoje zdanie na temat sędziowania,
      ale to stary temat, napewno nie do załatwienia przez obecny zarząd PZPN.
    • wicinho Re: Prezes PZPN: Kompromitacja 03.06.04, 08:21
      Listkiewicz to stary osioł i tyle. Gdyby poszlo a jakikolwiek inny stadion, od
      razu zostalby zamkniety. Ale stadionu Legii zamknac nie mozna. Bo to qrwa
      Legia. Zasrana Warszawka. Moze jeszcze Listkiewicz powie, ze w Europie sie nie
      praktykuje zamykania stadionów?!??! PZPN to jedno wielkie gówno, rozpiep... to
      w drobny mak i moze cos sie ruszy....
      • Gość: zbilo Re: Prezes PZPN: Kompromitacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 08:25
        TAKI PREZES TO PRAWDZIWA KOMPROMITACJA.
    • Gość: Rataj Re: Prezes PZPN: Kompromitacja IP: *.schlecker.de 03.06.04, 08:30
      Co to znaczy, ze nie ma odpowiedzialnosci zbiorowej? Inne stadiony mozna bylo
      jakos zamknac! A poza tym, gdy jak grupka atakowala trybune honorowa to reszta
      siedziala i sie przygladala. Moze jak im sie zamknie stadion to nastepnym razem
      jakos zareaguja i beda sie starali powstrzymac tych co wszczynaja burdy. Nie
      zareagowali, pozwolili na to. Trudno. Poogladaja kilka meczy w TV. Na koniec
      dodam, ze nasze apele sa i tak bezcelowe, bo Listkiewicz pracuje w Warszawie,
      chodzi po tamtejszych ulicach, do tamtejszych knajp i nie chce sobie wrogow
      robic na ulicach, bo jeszcze by sie z ktoryms spotka wracajac wieczorem do
      domu. Proste i prawdziwe ! :(
    • barthez_06 PZPN to jedna wielka kompromitacja! 03.06.04, 08:32
      Jeśli piłkarze Lecha śpiewali niewybredne piosenki o Legi świadczy to że mają
      kurze móżdżki. Gospodarzy powinno się ukarać walkowerem lub wykluczeniem z
      kolejnej edycji pucharu a gdyby to miało miejsce w lidze minusowe punkty. Kary
      finansowe nikogo nie ruszają tym bardziej zamykanie stadionu. Pana Zygo się
      pytam kto tych bandziorów wpóścił na krytą? Chyba że u was na trybunie dla
      vipów siedzi taki element zawsze. PZPN jak najszybciej należy rozwiązać a
      Listkiewicza postawić przed Trybunałem Stanu za grzech zaniechania -
      reformowalności własnej osoby.
    • Gość: KibicP. Zamknąć ten kurewski stadion!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 08:54
      Nie kibicuję wogóle polskiej lidze i kluby mam głęboko gdzieś, ale jak widzę
      coś takiego to mnie krew zalewa... W każdym innym kulturalnym, rozwiniętym
      kraju już dawno byłyby kary, aresztowania - przecież to jest napad! Listkiewicz
      nie chce zamykać stadionu??? Bo podobno nie chce krzywdzić "prawdziwych
      kibiców"??? A może należałoby zamknąć i wtedy ci normalni sami by zrobili
      porządek z tymi debilami!!! Listkiewicz nie chce odpowiedzialności zbiorowej???
      Podobna sytuacja ma się do rządów w naszym kraju - rządzą debile i złodziej,
      ale konsekwencje ponosimy wszyscy... Czy to nie jest odpowiedzialność
      zbiorowa???
      • Gość: silesia Re: Zamknąć ten kurewski stadion!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 09:44
        Zachowanie kiboli na Łazienkowskiej jeszcze raz pokazało ,że Warszawa dalej tkwi
        kulturowo(podobnie jak Sosnowiec)w rosyjskiej strefie.Przcież na loży tzw.VIP-ów
        zasiadaja mafiozi ze stolycy którzy gdyby mogli zastrzelili by
        poznaniaków.Twarze agresorów -przestępców pokazują nie młodzież, tylko dojżałych
        trzydziesto kilkulatków którzy pewnie "coś" znaczą w Legii.Jeśli sie ich nie
        ukarze - bedzie to kolejna kompromitacja dla Warszawy.
        • Gość: Barthez Bezmózgi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 11:20
          Gość portalu: silesia napisał(a):
          Zachowanie kiboli na Łazienkowskiej jeszcze raz pokazało ,że Warszawa dalej tkw
          > i
          > kulturowo(podobnie jak Sosnowiec)w rosyjskiej strefie
          Ja akurat jestem z Sosnowca i coś ci się koleś popierdoliło a może jesteś synem
          pana KUTZA.
          Acha jeszcze coś to na waszych stadionach wiszą szmaty w języku niemieckim.
          Szczególnie jedna utkwiła mi w pamięci(na Ruchu) ten sam napis co na bramie w
          Oświęcimiu. Wy tkwicie w strefie bezmóżdża.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka