Gość: xmike1 IP: *.gdynia.mm.pl 23.06.04, 23:49 no ja bymnie byl taki przekonany !! tak hop nie bedie ze Szwedami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Pomaranczowy Mam nadzieje ze wygracie!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.06.04, 00:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf30 Holendrzy ze słabszymi przegrywali.... IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.06.04, 00:44 wiec nie byłbym taki pewnien że teraz to juz bedzie z górki. Im sie zdarza grać nonszalancko i lekceważyć przeciwnika a szwedzi może maja mniej indywidualności ale sa lepsi jako drużyna, dużo lepsi niż niemcy z którymi zaledwie zremisowali... A swoją droga to nie mogę sie doczekac konfrontacji Ibrachimovica i Larssona z Makkayem i van Nisterloyem to chyba najlepsze duety napastników na euro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Brawo!!! Niech Holendrzy pokażą Szwedom gdzie IP: *.ds.pg.gda.pl 24.06.04, 00:47 jest miejsce oszustów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poldek Re: Brawo!!! Niech Holendrzy pokażą Szwedom gdzie IP: *.wnc.katowice.pl 24.06.04, 01:00 jakich oszustów, o czym ty piszesz człowieku? widziałeś mecz Szwecja:Dannia? jeśli widziałeś i uważasz, że to był układ to znaczy, że masz makaron na oczach :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr.ny o rany!!! tomson nawet tutaj bluzga IP: *.pace.edu 24.06.04, 01:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwkorab Piotr.ny - mnie to tez zaskoczylo - tomson tu?!!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.06.04, 01:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahah POLDEK jestes albo slepy albo pomieszaly... IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 24.06.04, 04:59 ...ci sie mecze, jak ty czlowieku wierzysz ze ten mecz byl "czysty" to naprawde nie mamy o czym dyskutowac, popatrz jeszcze raz szczegolnie na gre dunczykow w ostatnich 20 minutach meczu hehe, oszusci powinni odpasc w cwiercfinalach i mam nadzieje ze holendrzy i czesi zrobia z nimi porzadek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McGyver FAIR PLAY??? IP: ntsb.d* / *.mofnet.gov.pl 24.06.04, 07:41 Oczywiscie ze mecz byl czysty- tylko kazdy przez to rozumie cos innego. Szwedzi i Dunczycy grali o swoje cele- kazdemu z tych zespolow wystarczal do awansu remis i to byl ich cel na ten mecz. Gdyby grali w sobnych meczach i wystarczal im remis tez na pewno o taki wynik by zagrali. A ze grali akurat w tym samym meczu przeciwko sobie? Zdarza sie. A czy mecz, w ktory, Szwecja/Dania gralaby o zwtyciestwo - czyli o awans "dla Wlochow" bylby czysty??? Watpie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sven pomarańczowi OUT IP: *.atr.bydgoszcz.pl 24.06.04, 09:20 no ja bym nie był taki pewien...lubię holenderska piłkę,ale lekceważenie szwecji to może byc błąd, według mnie Szwecja wygra,bo zastopuje holandię tak jak niemcy,a na dodatek sama strzeli ze 2 brameczki zanim straci jedna ja typuję 2-1 dla Szwecji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cube Re: Advocaat: Pokonamy Szwecję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 13:56 Spoko wypowiedz - jak przegraja to Advocaat stwierdzi ze nie bylo normalnych warunkow, za cieplo albo cos takiego ;-) Lubie Holendrow i zawsze im kibicuje ale Advocaat wkurza mnie bardziej niz Janas :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patt Re: Advocaat: Pokonamy Szwecję IP: *.ae.poznan.pl 24.06.04, 14:22 Wiadomo, Holandia dopiero sie rozgrzewa, byli lepsi od Czechów (choć drużynie Brucknera tez kibicuje)... Zlatan i Henrik przy Ruudzie i ew. Royu to jak atak Rasiak - Saganowski przy napadzie Lato - Szarmach:) Prorokuje wyniki: ENG - POR 3:1 FRA - GRE d 2:1 HOL - SWE 4:1 CZE - DEN d 3:3 k. ??? HOL - ENG 3:1 CZE / DEN - FRA 2:0 HOL - CZE / DEN 3:2 Oranjes mistrzem Europy!!! Odpowiedz Link Zgłoś