Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 11:52 z mężem wyczekujemy już naszych kochanych maluszków! niestety nie możemy sie zdecydować co to imion.. pomożecie? Liliana Anastazja Blanka Gabriela Kalina Iga Dagna Lena Emilia Marika Nela Paula to będą dwie dziewczynki. czekamy na Wasza pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tesska Re: imiona dla bliźniaczek 09.08.08, 12:04 Liliana i Gabriela albo Emilia i Liliana Odpowiedz Link Zgłoś
ilianna Re: imiona dla bliźniaczek 09.08.08, 14:14 Blanka i Kalina ewentualnie: Dagna i Iga Emilia i Kalina Gabriela i Emilia Odpowiedz Link Zgłoś
julie1789 Re: imiona dla bliźniaczek 09.08.08, 14:59 Liliana - przestało mi się podobac to imię, jest takie słodkie i bez wyrazu Anastazja - niezłe, ale raczej na drugie niż na pierwsze Blanka - świetne, jedno z moich ulubionych Gabriela - pełna forma ładna, ale zdrobnienia już nie Kalina - tak jak Liliana - bez wyrazu, zbyt słodkie Iga - jak dla mnie za krótkie, ale całkiem OK Dagna - fajne, zaczyna mi się podobać Lena - nie podoba mi się, chyba że jako zdrobnienie od Magdaleny Emilia - bardzo fajne Marika - niezbyt, mam do niego nieokreślone zarzuty Nela - w takiej formie nigdy w życiu, ale jako zdrobnienie od Kornelii - OK Paula - nie podoba mi się, ale Paulina może być Zestawy: Blanka i Emilia - zdecydowanie Dagna i Iga/Anastazja - fajne, takie zadziorne Lena i Nela - ale tylko jako zdrobnienia od Magdaleny i Kornelii Liliana, Gabriela, Kalina, Marika - zdecydowane nie Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: imiona dla bliźniaczek 09.08.08, 17:17 Kalina i Paula Dagna i Blanka Liliana i Gabriela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: imiona dla bliźniaczek IP: *.gdynia.mm.pl 09.08.08, 20:15 Piekne sa : Liliana Anastazja Lenka Nela Ja bym nazwala : Lena & Nela - jesli chcemy krotko badz Liliana & Anastazja - jesli chcemy dluzsze imie Odpowiedz Link Zgłoś
gandziaxd Re: imiona dla bliźniaczek 09.08.08, 21:38 ja bym wybrała z pomiędzy Kaliny, Liliany, Blanki, Leny lub Emilii) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: imiona dla bliźniaczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 23:25 dziękuje, za pomoc i czekam na więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilija Re: imiona dla bliźniaczek IP: *.lublin.mm.pl 09.08.08, 23:56 Blanka i Liliana Odpowiedz Link Zgłoś
martunia78 Re: imiona dla bliźniaczek 10.08.08, 18:39 Liliana i jakies inne niz reszta Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: imiona dla bliźniaczek 10.08.08, 20:34 Hej! Emilia i Blanka. Ew. pozostawiłabym na placu boju jeszcze Anastazję i Dagnę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: imiona dla bliźniaczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 23:14 pomóżcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Judyta Re: imiona dla bliźniaczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 22:48 Lila (nie Liliana) i Iga Odpowiedz Link Zgłoś
dorka1976 Re: imiona dla bliźniaczek 12.08.08, 09:18 wg mnie: Blanka i Iga lub Iga i Nela (od Kornelii) Odpowiedz Link Zgłoś