Gość: Robert IP: 217.30.132.* 28.06.04, 23:10 Tak całkiem zgrabnie gada... I konkretnie, co akurat w przypadku piłkarzy (przynajmniej wśród Polaków) nie jest częstym zjawiskiem. No i przede wszystkim nieźle gra :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nederlanczyk Re: Arjen Robben dla Gazety: Umiem dużo więcej IP: 80.51.254.* 28.06.04, 23:17 Michał Pol to Holender? A nie wiedziałem... ;)) "...jesteśmy w półfinale" :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: Arjen Robben dla Gazety: Umiem dużo więcej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 01:08 Mam nadzieje, ze Robben nie bedzie tylko gwiazdka ME. Przydalby sie w Barcie, szkoda ze idzie do Chelsea:( Ps. Jak powiedzial pewien Szkot w knajpie ogladajac udana interwencje bramkarza Czech: "...and another Chelsea player." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thorgim Bo to dobry chłopak jest :) IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.04, 08:42 Mam tylko nadzieję że w Chelsea nie zginie w tłumie rozkapryszonych gwiazd które muszą siedzieć na ławce. Murinho poukłada jakoś ten zespół ale będzie musiał stosować rotację przy tylu gwiazdach i takim obciążeniu (60 meczyków w sezonie albo i więcej - polacy grają 30 i są "zmęczeni sezonem" - kpina), więc Robben może grzać ławę.... a szkoda by było. W każdym innym klasowym zespole grałby pierwsze skrzypce.. ehhhh... a Wisełka go kupić nie chciała ?? ;))))) hehe Odpowiedz Link Zgłoś