Dodaj do ulubionych

Tuskowy stadion za 2 miliardy z rozsuwanym dachem

16.10.12, 20:49
Ale jaja z tym meczem Polska-Anglia. Jak można było nie zamknąć dachu wcześniej wiedząc, że będzie deszcz. Co to w ogóle za dach, którego nie można otworzyć, to po co on. Jak w lecie zamknięty to za gorąco w środku, kaj jesień i deszcz to nie można otworzyć bo obciążenia.
Tak to już jest z Platformą, szkoda tylko tych kibiców i kompromitacji Polski.
Obserwuj wątek
    • wiosnaludzikow Re: Tuskowy stadion za 2 miliardy z rozsuwanym da 16.10.12, 20:55
      ajr-on napisał:

> Ale jaja z tym meczem Polska-Anglia. Jak można było nie zamknąć dachu wcześniej
      > wiedząc, że będzie deszcz. Co to w ogóle za dach, którego nie można otworzyć,
      > to po co on. Jak w lecie zamknięty to za gorąco w środku, kaj jesień i deszcz t
      > o nie można otworzyć bo obciążenia.
      ...bo MiŠ im jest większy tym lepiej !
      • ajr-on Re: Tuskowy stadion za 2 miliardy z rozsuwanym da 16.10.12, 20:57
        Boisko bez drenażu !!! Szok. Organizator meczu powinien splajtować przez roszczenia.
        • platfusy.do.paki Jest drenaż ... 16.10.12, 21:01
          ... kieszeni polskiego podatnika.
          • ajr-on Re: Jest drenaż ... 16.10.12, 21:07
            platfusy.do.paki napisał:
            > ... kieszeni polskiego podatnika.

O właśnie. Najśmieszniejsze jest to, że jutro ta murawa nie będzie się nadawała do niczego.
    • krystian10 Re: Tuskowy stadion za 2 miliardy z rozsuwanym da 16.10.12, 20:56
      Debilu nie mieszaj polityki ze sportem, nie można zamknąć dachu w czasie deszczu ze względów bezpieczeństwa, a po drugie przepisy FIFA mówią wyraźnie, że mecz musi się odbywać w takich warunkach jak trening, a trening odbywał się bez zamkniętego dachu.
      • ajr-on Re: Tuskowy stadion za 2 miliardy z rozsuwanym da 16.10.12, 21:00
        Są prognozy pogody, trzeba było zamknąć dach na trening. A dlaczego nie ma drenażu murawy?
        Tp po co w ogóle wydano ze 100 milionów (albo więcej)na ten dach ?
        • off_nick Re: Tuskowy stadion za 2 miliardy z rozsuwanym da 16.10.12, 21:02
          Premier jutro zapowie utworzenie spółki Dachy Polskie, która będzie inwestować w dachy. Ale tylko te rentowne.
          • jacekm22 Re: Tuskowy stadion za 2 miliardy z rozsuwanym da 16.10.12, 21:07
            Nooo !!! Gdyby to psychopata z zepsutymi zebami , byl premierem to dach z pewnosciOM zamknieto by wczesniej !!!
            • ajr-on Re: Tuskowy stadion za 2 miliardy z rozsuwanym da 16.10.12, 21:10
              jacekm22 napisał:
              Nooo !!! Gdyby to psychopata z zepsutymi zebami , byl premierem to dach z pewn
              > osciOM zamknieto by wczesniej !!!

Żeby babcia miała wąsy to by była dziadkiem . Od 5 lat rządzi PO, to PO wybudowało i odebrało ten obiekt, to Tusk chwalił nad niebiosa cud budowlany do kopanej z rozsuwanym dachem.
              To dzięki Tuskowi ten mecz nie doszedł punktualnie do skutku.
              • rzewuski1 Re: Tuskowy stadion za 2 miliardy z rozsuwanym da 16.10.12, 21:24
                eby babcia miała wąsy to by była dziadkiem . Od 5 lat rządzi PO, to PO wybudow
                > ało i odebrało ten obiekt, to Tusk chwalił nad niebiosa cud budowlany do kopane
                > j z rozsuwanym dachem.
                > To dzięki Tuskowi ten mecz nie doszedł punktualnie do skutk

przecież ten dach można zasunąć
                wiec nie w tym problem
                tylko raczej w tym ze w odpowiednim momencie ktoś kto organizuje ten mecz nie podjął tej decyzji, nie okazał się przewidującym człowiekiem

• kecawa Re: Tuskowy stadion za 2 miliardy z rozsuwanym da 16.10.12, 21:07
            Ten Tusek mnie mierzi - Europa teraz się z nas śmieje- jak to sobie leming wytłumaczy i zwali winę na PiS.
          • wiosnaludzikow Re: Tuskowy stadion za 2 miliardy z rozsuwanym da 16.10.12, 21:08
            off_nick napisała:

> Premier jutro zapowie utworzenie spółki Dachy Polskie, która będzie inwestować
            > w dachy. Ale tylko te rentowne.
            Przy czym zaykanie dachu będzie finansowane z Unii Europejskiej a otwieranie dachu będzie lewarowane na akcjach Skarbu Państwa w Orlen.
      • wiosnaludzikow Re: Tuskowy stadion za 2 miliardy z rozsuwanym da 16.10.12, 21:06
        To BBC też tego nie wie bo tę sytuację określiło właśnie jako najnowszy polish jokes :)
        • off_nick Re: Tuskowy stadion za 2 miliardy z rozsuwanym da 16.10.12, 21:08
          To wszystko przez to, że ten dach spawał jakiś bezrobotny politolog.
    • pakules Re: Tuskowy stadion za 2 miliardy z rozsuwanym da 16.10.12, 21:08
      Normalnie jakaś żenada co za kołki zorganizowały ten mecz? Po co na stadionie dach który jest tylko na farmazon?
    • ukos Wg PiSdactwa to Tusk jest odźwiernym na dachu 16.10.12, 21:12
      Pewnie tak się PrezesPanu zamajaczyło i teraz wściekle Tuskowi zazdrości tej fuchy.
        • takitamsobie Re: Koko koko Po spoko 16.10.12, 21:15
          "stadion stał się symbolem nowoczesnych inwestycji" hahahahhahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahhaha
      • kecawa to Tusk nie jest odźwiernym na dachu? 16.10.12, 21:16
        Nie to wielka mądrość Tuskai jego reżimu spowodowała, że może śmiać o sory mówić o nas cala Europa.

w
      • ajr-on Tusk zlecał, płacił i wyznaczył nadzór 16.10.12, 21:17
        Cała wina po stronie rządzących. Żeby tak ważny mecz zawalić ? A jutro ze względu na brak drenażu ta murawa nie będzie się do niczego nadawała, chyba że sprowadzą ze składów złomu wyżymaczki od Frani.
    • zaplutykarzelreakcji2 Symboliczna ilustracja tuszczych inwestycji 16.10.12, 21:15
      Kosztują miliardy, są do dupy i gó... z nich mamy....
      • ajr-on Re: Symboliczna ilustracja tuszczych inwestycji 16.10.12, 21:18
        Z autostradami będzie podobnie po roku czy dwóch użytkowania.
      • takitamsobie Re: Symboliczna ilustracja tuszczych inwestycji 16.10.12, 21:20
        A tak się starali, tak expose podniosło słupki, a tutaj fail.
        Trzeba będzie walnąć niedługo 3 expose i zwalić winę na opozycję :)
    • a74-7 Re: Tuskowy stadion za 2 miliardy z rozsuwanym da 16.10.12, 21:22
      cokolwiek by nie robili i nie udowadniali - jak kapalo -tak kapie :-D
    • zaplutykarzelreakcji2 I pomyśleć, że wystarczył zwykły, październikowy d 16.10.12, 21:25
      eszczyk. żadna tam ulewa, czy oberwanie chmury. i pierdut, zabawka za 2 miliardy złotych bezużyteczna.
    • cillian1 Re: Tuskowy stadion za 2 miliardy z rozsuwanym da 16.10.12, 21:27
      czepiasz się, maciora nie wykopał dołów - szukając trupów to i woda stoi!

Co nie zmienia faktu - ze cały zarząd tym stadionem dowodzący - do Wisły z kamieniem!
      • kecawa szukam zdjęć uciekajcego Tuska 16.10.12, 21:29
        na pewno są takie zdjęcia- Tuska uciekającego ze stadionu ..................
        • cillian1 Re: szukam zdjęć uciekajcego Tuska 16.10.12, 21:49
          eeee, ja szukam zdjęć Glińskiego, czy jak ten się doopek nazywa!
          On pewnie przewidział - ale nie powiedział!

:D
          A już bez żartów - Tuska ma tam tule samo do gadania, co Rydzyk do mojego życia!
    • neoretronick W sprawie dachu to UEFA podejmowała decyzję ! 16.10.12, 21:28
      A ty jak zwykle wypisujesz bzdury.
      • Gość: TUSKU A ja i tak mam was w d...e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.12, 23:49
        No i co mi zrobicie? Zbudowałem Przekręt Narodowy. Kolesie zarobili w sumie około 1,5 mln pln na czysto. Generalnie już jesteśmy ustawieni na kilka pokoleń, a czy wam sie to podoba czy nie to mi jest rybka. Ja ze stadionu wyjechałem już o 20.30 bo było wiadomo że meczu nie będzie a Grzesiu juz miał w sobie kilka promili to pojechałem haratać w gałę tam gdzie nie pada. A kibice wyszli i śpiewali nic sie nie stało. No i i tak mnie znowu wybiorą. Ja Tusku jestem najlepszy, najinteligentniejszy i nikt mi nie podskoczy. A ten pajac co niby zatrzymał Anglię to może mi skoczyć. Buahahaha!!!!!!!!!!!
      • grouder Re: W sprawie dachu to UEFA podejmowała decyzję ! 17.10.12, 08:11
        Dobra, ale nie wierzę w to, że mi nie mieliśmy na to wpływu, że nie mogliśmy przekonać FIFY do zamknięcia dachu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka