Dodaj do ulubionych

OLi???kpina! Tak to jest jak murzynek potrzebuje

IP: *.neonet.gliwice.pl 31.08.04, 06:08
kasy i staje się wielkim polakiem.Teraz ani po polsku nie potrafi ani nie
chce grać.Zabrać gnojowi obywatelstwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Z takiego babmbo nigdy nie będzie Polaka .Zreszta ,co ja piszę .Jaki z niego
Polak ?To zwykła panna za kasę a teraz dupsko czarne na kraj ,który mu pomógł
wypina.Nigeryjczyk ,kutwa do Polski przyjechał i zrobił paru gostków w ciula
a caa Polska myślała ,że zrobimy z nim MŚ> I bardzo dobrze ,może niektórzy
się obudzą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • gruszka123 pieprzyć czarnucha 31.08.04, 08:42
      Nigdy więcej w Polsce czarnuchów.Nie sobie grają w lidze ale w reprezentacji
      tylko POLACY!!!!!!!!!!!!!
      Nawet po polsku nie potrafi mówić a Polacy z syberii nie mogą wrócić do kraju!
      Olisadebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OSZUST I NIECH WRACA DO NIGERII!!!!!
      • lajbwacha Re: pieprzyć czarnucha 31.08.04, 10:43
        Polska to nie kraj dla emigrantów.Mamy swój honor i niech w repr. garją
        Polacy.a lilisadebeliedededede to tylko pomyłka z której trzeba wyciągnąć
        wnioski.
        • humbak Re: pieprzyć czarnucha 31.08.04, 13:51
          Pewnie:) Same sukcesy będziem odnosili.
        • Gość: afred Re: pieprzyć czarnucha IP: *.icpnet.pl 03.09.04, 10:37
          swoj polski honor to ty se mozesz w dupe wszadzic buraku
    • Gość: Lifetec Oli się z nas śmieje ! IP: *.kliczkow.sdi.tpnet.pl 31.08.04, 14:31
      Pewnie że Oli się z nas Polaków śmieje. Robi z każdym selekcjonerem co chce a
      Ci myślą żeby tylko łaskawia przyjechał na zgupowanie i może zagrał - a wypad z
      takim zaangażowaniem. Ukradł nam tylko obywatelstwo i laskę za żonę!! Za
      takie "zagram-nie zagram bo mnie boleć" na zachodzie w najlepszyn wypadku
      dostał by kopa "na żegnaj". Ja tam wiślakiem nie jestem ale mam pytanie ile
      jeszcze bramek ma strzelić Frankowski żeby Janasowi żeszła zaćma z oczu!!
      I jeszcz jedno na bronę DARIUSZ ŻURAW!!!!!!!!!!!
      P.S. Zapraszam na stosowne forum pt.: "Czas na Żurawia"
      • janosik6 jeszcze nie tak dawno w slinke z nim lecieliscie 01.09.04, 18:47
        Jakby chcial was wyruchac to bez problemu byscie portki sciagneli
        A teraz ?
        Pieprzyc czarnucha ?
        Za co ?
        Za to ze ma problem z kolanem ?
        Przeciez przebadali go specjalisci tak i francuz jak i niemiec polskiego
        pochodzenia , wielki zaufany polaczkowatych notabli.
        I to w Bremem a nie jakies polaczkowatej pipidowie..
        Przebadali go lekarze znani na swiecie ze swego zawodostwa i profesionalizmu
        a nie jakies palanty niewiadomego pochodzenia i wiedzy ....
        Szybko zapominacie niedojebki mamuta o jego grze i co zrobil dla polskiej
        pilki noznej, a gdzie reszta druzyny ?
        Reszta to h.j ?
        Jak dlugo ten biedny Oli moze dzwigac ciezar na swoich barkach ?
        Jak dlugo ma sam grac ?
        Odpierdolcie sie od niego i jego zony.
        Naucz sie jeden z dugim grac w pilke kopana i bedziesz ,jak bedziesz tak dobrze
        gral mial tyle forsy ci Oli i taka laske za zone .
        A do tego czasu pilnoj budki z piwem pod swym blokiem , aby ci nie przestawili.
        • zeniiu zamknij mordę dupolizie czarnych:):):) 01.09.04, 21:19
          dobrze wiesz ,że są porządni kibice ,dla których w reprezentacji powinni grać
          Polacy a nie farbowane owce./Dziwne ,że murzynek nie gra w reprezentacji a w
          Grecji zawsze cudownie ozdrowieje.
          I zamknij ryja bo tradycja narodowa to dla ciebie gówno.jesteś zwykła
          kosmopolityczną szmatą .Ty ty liżesz dupę czarnym ! Tu wpisali się tacy dla
          których reprezentacja to świętość a nie zbieranina dewizowych pseudograjków.A
          dla mnie Polska może nie grac w MŚ byle by ta panienka Oleńka nie grała w
          niej.Mam swą dumę i nikt mi jej nie zabiezrze nazywając mnie nawet rasistą.Nie
          jestem nim ale nie jestem zwolennikie robienia z Polski panienki ,Kwaśniewski
          ilu jeszcze dasz paszporty?A co do języka to w takich stanach ten gość nie
          pograłby ani minuty za to co reorezentuje "czując"potrzebę kształcenia
          narodowego jezyka.Dla mnie Oli to zwykły dupek .I nic nie pomoże jego dzicięca
          twarz.
          • nononymen Re: zamknij mordę dupolizie czarnych:):):) 02.09.04, 14:10
            niech Oli spier... Robi wszystkich w ciula.W Grecji już zagra za dwa tygodnie
            Jebał go pies!
            • janosik6 robieni w jajo , wasze kwadratowe glowy nie poj 02.09.04, 23:22
              pojmoja tego jeszce ?
              Ze sa robione w jajo kukulcze ?
              I oczywiscie ze zagra w panathinaikosie bo gra tam za prawdziwe pieniadze
              Gra tam za euro a nie za jakies tam zlotowki, wiadomo co warte.
              Za zlotowki niech ganiaja frajerzy bialasy , i polski pasek jest tyle samo wart
              co zlotowki....
              Taki gracz jak oli zawsze znajdzie sobie porzadny pasek dla swej wielkosci.
              • lifetec Janosik ty grzmocie 03.09.04, 10:30
                Po pierwsze to niedojebki mamuta to cię zrobiły i niestety urodziły. po drugie
                to ty chyba żyd jesteś i to jeszcze z jakiejś niższej kasty barenie jeśli wiesz
                podrzutku o czym piszę a po trzecie to ty musisz być żyd skoro uważasz że w
                reprezentacji powinno grac się za pieniądze. W kadrze idjoto broni się barw
                własnego kraju a czarnych polaków nie ma!! i dlatego Oli leje na całą twoja
                żydowską rodzinkę co zgina kark i dupe jak to napisałeś za jakieś złotówki
                • Gość: DERWISZ Re: Janosik ty grzmocie IP: *.neonet.gliwice.pl 03.09.04, 21:07
                  Jestem ciekawy jak piali by z zachwytu jakby kwasek dał obywatelstwo i graliby
                  w reprezentacji Polski wszystko czarnuchy i trener byłby czarnuchem:) Już widzę
                  te tłumy na Śląskim jak ryczą z całych gardeł:
                  'POLSKA!!!!!!!!!!!!!Biało czerwoni" :):)
                  albo lepiej Polska czarno-czarni!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  Parodia a nie logika!Nie chcę czarnuchów w reprezentacji i mam prawo do takich
                  odczuć!
                  • deserek1 Olisadebe wyprdalaj z reprezentacji 04.09.04, 12:22
                    pseudopolak z paszportem z orłem w koronie.Niech wraca do Afryki.Tam jego
                    miejsce. Leser i udawacz.Nienawidzę takich dwulicowych kurew.
    • Gość: Zacho Re: OLi???kpina! Tak to jest jak murzynek potrzeb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 16:21
      I bardzo dobrze, że Polskę olewa. Kpina to zachowanie naszych władz, które dla
      zwycięztwa dopuszczą się najgorszego, gorszego nawet od masowego dopingu kadry.
      Murzyn urodzony w Polsce lub silnie zintegrowany od lat, czemu nie, ale to to
      jak doping na chama.
      • gruszka123 Re: OLi???kpina! Tak to jest jak murzynek potrzeb 05.09.04, 21:27
        Temu murzynkowi już dziękujemy:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka