Dodaj do ulubionych

Dał Papis popis

• Gość: bez-fobi rye tez daje niegorszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 06:36
      rye nie bardzo rozumiem. Jesli Gazeta jest taka "zazydzona" jak twierdzisz to
      po co ja czytasz, po co wpisujesz komentarze. Nie boisz sie ze i ciebie uznaja
      za Zyda albo zydo-komune? To dopiero zabawne jak nie mozna odreagowac swoich
      kompleksow i problemow to trzeba to zrzucic na Zydow i cyklistow. A potem
      wielki krzyk i oburzenie ze swiat uwaza Polakow za antysemitow. Biedny kraj:))
    • Gość: jmj Dlaczego piłka nożna przyciąga debili? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 08:52
      Dlaczego piłka nożna przyciąga całą masę różnych debili? Może ktoś mi to
      wytłumaczyć?
    • Gość: Marek JESTEM ŻYDEM - JAKIM PRAWEM AUTOR ARTYKUŁU SUGERUJ IP: *.europolgaz.com.pl 01.10.04, 08:52
      ZE NAZWANIE KOGOŚ ZYDEM JEST OBRAŻLIWE
    • Gość: emanuel Re: Dał Papis popis IP: 213.25.20.* 01.10.04, 09:12
      nie bardzo wiem dlaczego pan Papis nazywa kibic ów widzewa zydami
      przeciez bedac kilka razy na meczy widziałem flage ŁKS tylko rodowici Łodzianie
      a przeciez rodowitymi Łodzianami są ŻYDZI wiec gratuluje pomysłu aby na derby
      przyszło tylko 1700 kibiców ŁKS
      Pan Papis niby mądry człowiek a jadnak Debil
    • Gość: Barylka Re: Dał Papis popis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 09:12
      jebac caly pierdolony w dupe przez Widzewiakow śmieszny klub jakim jestŁKS!!!
      bedziecie laskac pytagi na derbach!!! wy smiecie!!!
    • Gość: bulli Re: Dał Papis popis IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 09:30
      Papis to zasraniec. Dziadek mu na wciskal o Zydach i ma paranoje ze widzi ich
      wszedzie jak by byli choroba albo zlem. niech sie czlowiek zastanowi co mowi.
      Pewnie chce sie pokazac swoim kibicom, ach ta 2 liga.zawsze 2.
      Żyd taki sam czlowiek jak ty Papis głąbie. Antyseminici to idioci i kretyni,
      niemaja w co wierzyć to wierzą w nienawiść HIWD.
    • Gość: kIBIC Re: Dał Papis popis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 21:59
      kto zna Papisa wie że to Klemba dał popis
    • Gość: KIBIC Re: Dał Papis popis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 22:01
      Nie wpuszczajcie Klemby do domu, podsluchuje i miesza!
    • Gość: Piotrek Re: Dał Papis popis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 22:17
      I o to widać jak świnia może namieszać. Gdy ma coś na myśli to za wszelką
      cene udowadnaia. Gratulujemy gazecie . Będzie poczytna bo z wszystkiego zrobi
      afere.A pan Papis na wyluzowanie i niewybredne dowcipy niech poywala sobie
      midyz swoimi np.w Krakowi albo z nami.
      • Gość: Jakub Re: Dał Papis popis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 23:33
        Poczytałem sobie . Jestem przerażony. Znam pana Papisa i jestem ŻYDEM.
        Zrobiono Panu Papisowi wielką krzywde. Nie lubie odzywek typu "ty żydzie"ale
        pan Papis robi swoje popisy aktorskie w sposób nie ubliżający. Nie byłem w tym
        dniu, nie słyszałem jak mówił ale nie powinno to być w ten sposób zrobione. Jak
        słysze co wypisują tu kibice widzewa to się zastanawiam czy ten redaktor
        będziemiał wyrzuty sumienia jak coś się stanie czy nie. Ja myśle, że z Jarkiem
        Papisem jest sie dobrze pokłucić po rywalizować ale nie dobrze jest mu robić
        taką krzywde. Wiem że Pan Jarek Papis ma drugą miłość poza ŁKS-em. Jest to
        Krakowia . Był na wszystkich jej najważniejszych meczach ma tam samych
        przyjaciół . A ci co znają piłke wiedzą że w Krakowii nawet bojówka nazywa
        się "JUDE".Ja to wiem i rozumiem , że sport niesie za sobą wiele emocji. Dla
        kochanego klubu. Za podsycanie ognia przed meczem derbowym należało by
        napisać artykół o tym co napisał ten artykół .I zastanowić się nad moralnośćią
        tego co to tą aferę roznieca. Jak Jeden Łodzianin dostanie z tego powodu w
        twarz/ z powodu tego artykół/, czy to będzie Polak , czy to Żyd, czy to z łks-
        u, czy to z Widzewa to ten Pan już nie powinien pracować w żadnej gazecie . A
        coś czuje ,że ten pan tak napisał ten artykuł ,że napewno ktoś w "morde"
        dostanie.
    • Gość: Koniu Re: Dał Papis popis IP: *.astral.lodz.pl / 212.191.134.* 07.10.04, 15:44
      Papis to głupi fiut, nie chce nam dać więcej biletów bo się nas boi.
    • eglaser2002 Re: Dał Papis popis 09.10.04, 14:58
      Wykopmy rasizm z korzeniami! Te Papisy i inne sa odpowiedzialni za to!

Skad tyle prymitywow sie bierze, a szczegolnie na stadionach?
      Dlaczego ci tzw kibice nie umieja myslec samodzielnie? Pewnie oni maja znizke
      na bilety, jako uposledzeni.

Powiedzmy, ze zamienimy Zyda na lodzianina w tych stadionowych, prymitywnych
      haslach, to slyszelibysmy wtedy np:
      Lodzianinie pasa swinie, glupie to to klepie bloto, albo
      Ten co z Lodzi jest uparty, glupi jest i nic nie warty.

Ciekawe czy mieszkancy Lodzi akceptowaliby tego rodzaju obelgi. Wiadomo, ze
      wszyscy lodzianinie nie sa glupi, jest to prymitywne uogolnianie.

Gdyby jednak takie obelgi ukazaly wsrod sportowcow lub na stadionach, byloby
      bardzo wskazane, zeby jakas gazeta o tym napisala, szkoly i wladze reagowaly,
      zeby powstrzymac to zatepienie ludzkie, jesli ci sportowo odpowiedzialni nie
      widza w tym nic zlego.

Tacy jak Papis i inni, maja wieksza odpowiedzialnosc za to co mowja oficjalnie.
      Przynajmniej oni powinni zastanowic sie wiecej niz 3 sekundy, ale najwyrazniej
      nie mozna od nich tak duzo wymagac.

I na dodatek jest Polska czlonkiem Unii Europejskiej, moze troche za wczesnie.
    • eglaser2002 Ten co z Lodzi jest uparty, glupi i nic nie warty 09.10.04, 15:02
      Wykopmy rasizm z korzeniami! Te Papisy i inne sa odpowiedzialni za to!

Skad tyle prymitywow sie bierze, a szczegolnie na stadionach?
      Dlaczego ci tzw kibice nie umieja myslec samodzielnie? Pewnie oni maja znizke
      na bilety, jako uposledzeni.

Powiedzmy, ze zamienimy Zyda na lodzianina w tych stadionowych, prymitywnych
      haslach, to slyszelibysmy wtedy np:
      Lodzianinie pasa swinie, glupie to to klepie bloto, albo
      Ten co z Lodzi jest uparty, glupi jest i nic nie warty.

Ciekawe czy mieszkancy Lodzi akceptowaliby tego rodzaju obelgi. Wiadomo, ze
      wszyscy lodzianinie nie sa glupi, jest to prymitywne uogolnianie.

Gdyby jednak takie obelgi ukazaly wsrod sportowcow lub na stadionach, byloby
      bardzo wskazane, zeby jakas gazeta o tym napisala, szkoly i wladze reagowaly,
      zeby powstrzymac to zatepienie ludzkie, jesli ci sportowo odpowiedzialni nie
      widza w tym nic zlego.

Tacy jak Papis i inni, maja wieksza odpowiedzialnosc za to co mowja oficjalnie.
      Przynajmniej oni powinni zastanowic sie wiecej niz 3 sekundy, ale najwyrazniej
      nie mozna od nich tak duzo wymagac.

I na dodatek jest Polska czlonkiem Unii Europejskiej, moze troche za wczesnie.
    • Gość: miagwa Re: Dał Papis popis IP: *.euronet.net.pl 04.05.08, 19:52
      wyskocz na solo
    • Gość: Wojciech Re: Dał Papis popis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 19:39
      Pan Jarosław Papis jest człowiekiem godnym szacunku.Proszę mi
      wytłumaczyć dlaczego żyda mam nie nazywać żydem,murzyna
      murzynem ,nie widzę w tym nic złego.Tak mówili moi przodkowie nie
      zamierzam wynaradawiać sie.PS.Katolicyzm jest bardziej humanitarny
      niż prawdy Talmudu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka