Dodaj do ulubionych

Liczka w Wiśle, Kasperczak w Nigerii?

IP: *.telia.com 04.11.04, 01:46
Byc moze Kasperczak potrzebuje troche odpoczynku (w Nigerii) od polskiego
piekielka. Wiec moze Nigeria na dwa lata to nieglupi pomysl.
Obserwuj wątek
    • Gość: Martino... Re: Liczka w Wiśle, Kasperczak w Nigerii? IP: 195.94.205.* 04.11.04, 08:18
      Szkoda....
      Można Wisły nie lubić, ale teraz, po odejściu Kasperczaka i kilku podstawowych
      piłkarzy, na naszym podwórku już naprawdę nie będzie drużyny, która coś by
      jeszcze pograła....
      chlip, chlip....
    • Gość: pimek Re: Liczka w Wiśle, Kasperczak w Nigerii? IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 04.11.04, 09:47
      Szkoda Kasperczaka. Lubimy wszystko rozwalać!
      • Gość: Salieri Re: Liczka w Wiśle, Kasperczak w Nigerii? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 09:54
        Czyli Wisła zajmie w tabeli miejsce Górnika? Pewnie,zdobywanie co rok
        mistrzostwa jest nudne. Heniu niech jedzie do Nigerii. Potrzebujemy jakiegoś
        Polaka na mundialu.
        • Gość: @@@ Re: Liczka w Wiśle, Kasperczak w Nigerii? IP: *.motorola.com 04.11.04, 18:29
          Jedyny blad jaki Henio popelnil, to ze grali tym samym skladem co 3 dni. A
          przeciez mowili, ze nie maja lawki rezerwowych tylko dwoch rownozednych
          zawodnikow na kazda pozycje i beda rotacje. Zabraklo mu odwagi. Jak sie opiera
          taktyke na ataku non-stop, to trzeba miec wypoczetych zawodnikow. Schalke
          rozwalili bo byli juz po rozgrywkach ligowych i mieli przerwy 10 dni. Wczesniej
          w Krakowie z Schalke grali beznadziejnie.
    • Gość: Blazkowicz Re: Liczka w Wiśle, Kasperczak w Nigerii? IP: *.autocom.pl 04.11.04, 09:51
      Niech rozwalą Górnika i pokażą Liczce miejsce w szeregu
      • Gość: _real_ Kasperczak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 10:17
        A ja lubię Kasperczaka >> to jeden z fajniejszych trenerów, nie tylko w polskiej
        piłce, ale w ogole z tych co funkcjonują w światowej piłce. Gdyby dane mu było
        prowadzić jakiś klasowy zespół bardzo dużego formatu (a nie tylko klasowy jak na
        polskie warunki) myślę że wtedy dyłby trenerską gwiazdą światowego formatu
        pzdr
    • Gość: UJ Re: Liczka w Wiśle, Kasperczak w Nigerii? IP: 195.117.144.* 04.11.04, 10:18
      I znowu Wisła zrówna do poziomu polskiego szamba zwanego ekstraklasą. O
      pucharach i LM możemy zapomnieć na długie lata. Może choć ITI wreszcie się
      otrząśnie i coś sensownego zrobi z Legią, może Polonia zyska inwestora. Polska
      piłka to dno ityle, a pana Cupiała mam w d*pie.
      • tyggg Kasperczak nic nie pokazał 04.11.04, 10:35
        Jak na taki skład,mistrzostwo Polski to nie osiągnięcie. A na arenie
        międzynarodowej dno (Dynamo Tibilisi, Valerenga Oslo). Liczka za to potrafi
        zdziałać dużo z nienajlepszymi zawodnikami - może nie widać tego w Górniku, ale
        już w Poloni kiedy ją prowadził było widać. Mając taki skład jak Wisła,
        posądzam , że nawet taki amator jak ja byłby w 1 trójce. A Wisła nie wygrała
        np. z Amicą u siebie. Obecnie Wisła wydaje sie dobra - ale w rzeczywistości coś
        pokazać umie tylko w Polskiej lidze - czyli taka dobra nie jest. Kasperczak
        jest za schematyczny. Myślę , że po zmianie trenera będzie grała lepiej -
        jeżeli oczywiście skład nie będzie "za tani"
        • Gość: Pan Prezes Cupial a co pokaże Liczka?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 11:19
          czyli tak:
          Wisłą z Kacprem potrafi co rok być w czołówce tabeli lub wygrać ligę ale nie potrafi przebić się w pucharach

Wisła z Liczką umiałaby grać w Pucharach ale w lidze byłaby w środku tabeli tak?

to niby jak ma zagrać w tych pucharach?????????
          żeby polski zespół mógł dostąpić zaszczytu agrania w eliminacjach do Ligi Mistrzów **musi** zdobyć Mistrzostwo Polski..............a tego Liczka nie zagwarantuje, zaś Kacper tak, bo od kilku lat Wisła gromi wszystkich na polskim podwórku
    • Gość: slavistka Re: Liczka w Wiśle, Kasperczak w Nigerii? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 13:20
      Ja tylko jednego nie mogę pojąć: czemu wszyscy tak biją się o tego Liczkę? Czy
      nie ma lepszych trenerów? Są w czechach też, jeśli już się koniecznie chce
      Czecha!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka