Dodaj do ulubionych

LM: Po remisie Realu z Bayerem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 19:30
a w jakiej skali te oceny byly?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja TYLKO REAL IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 19:31
      i tak najlepszy jest REAL , no moze zaraz po WIŚLE KRAKÓW
      barcelona do dupy!
      • Gość: jaceloth Re: TYLKO REAL IP: *.icpnet.pl 24.11.04, 21:21
        szkoda dupy dla barcelony
      • Gość: skawior3 Re: TYLKO REAL IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.11.04, 23:28
        rzeźnia realu wna NOUCAMP chyba pokazała ktora druzyna jest lepsza wiec pomysl
        zanim nastepnym razem bedziesz bluźnil przeciwko DUMIE
        KATALONII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: ex-pert pol ciekawe,a ten palant pol mowil w tv,ze taki dobry IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.04, 22:06
      mecz krzynowka,buahaha.jak sie pokazuje michas na ekranie,to nie wiadomo,czy
      wylaczac fonie czy wizje
    • Gość: visca el Real Reklama Playstation ??? IP: *.anon-online.org 25.11.04, 03:01
      O co chodzi z tym sępem ????????????????????????? bez sensu........
    • Gość: Not Re: Walter Samuel IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.11.04, 04:52
      trzeba debili z zarządu Realu żeby zaplacić 30mln za takiego gracza, a nie
      schylić sie po Ronaldinho (za 35mln dostala go Barca)
      • Gość: le comte Re: Walter Samuel IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 25.11.04, 06:30
        Z uporem maniaka powtarzam, ze Real aby poprawic gre powinien kupic jeszcze
        Szewczenke, Henry'ego, Ibrahimovica i Adriano a sprzedac Casillasa i Helguere,
        ktorzy nie pasuja do koncepcji Pereza i trenerow ! :-) Ps. Real powinien w tym
        stanie trafic na OIOM !!!
    • Gość: Bayer ciekawe... IP: 158.144.16.* 25.11.04, 08:13
      Jeżeli Bayer wygra, to Bayer przechodzi dalej, bo ma lepszy bilans bezpośrednich
      meczów (4pkt Bayer, 1pkt Real). Albo u nich coś nie tak z matematyką, albo to ja
      nie do końca rozumiem regulamin LM (a przed chwilą czytałem ze strony UEFA).
      Pozdro
      • Gość: matematyk Re: ciekawe... IP: 213.77.104.* 25.11.04, 11:03
        Jak Real wygra , będzie miał 11 pkt-ów. Bez względu na wynik meczu Bayer-Dynamo
        i tak awansuje.
    • Gość: kic Nie no, poważnie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 11:17
      "...Katalończycy, którzy też nie lubią Realu."
      • Gość: koneser OBY NIE WIECEJ BAYERU W TV IP: *.his.uni.torun.pl 25.11.04, 14:54
        mam dosc, takie druzyny i gwiazdy graja w l.m, a tu okazuje sie ze znow bedzie
        mecz leverkusen w tv, to jakas paranoja, leverkusen to tragiczny zespol, ok,
        grali z realem i pokazali, ale czy mamy obejrzec ccaly czas mecze ich?bo gra
        krzynowek,i co z tego?sa takie wielkie druzyny i gwiazdu ze rzygac sie chce na
        widok leverkusen, ale podobno bedzie leverkusen-dinamo w tv, oby leverkusen
        odpadl z l.m
    • Gość: kune byłem za bajerem lewerkuzen IP: 80.51.166.* 29.11.04, 14:35
    • Gość: kune real do dupy IP: 80.51.166.* 29.11.04, 14:42
      niby real lepszy a wygrać nie może z bayerem.
      real to cienias

wszelkie pytania prosze przesyłać na adres e-mail. oto on:kon12@o2.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka