Gość: twinn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 19:30 a w jakiej skali te oceny byly? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja TYLKO REAL IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 19:31 i tak najlepszy jest REAL , no moze zaraz po WIŚLE KRAKÓW barcelona do dupy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaceloth Re: TYLKO REAL IP: *.icpnet.pl 24.11.04, 21:21 szkoda dupy dla barcelony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skawior3 Re: TYLKO REAL IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.11.04, 23:28 rzeźnia realu wna NOUCAMP chyba pokazała ktora druzyna jest lepsza wiec pomysl zanim nastepnym razem bedziesz bluźnil przeciwko DUMIE KATALONII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex-pert pol ciekawe,a ten palant pol mowil w tv,ze taki dobry IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.04, 22:06 mecz krzynowka,buahaha.jak sie pokazuje michas na ekranie,to nie wiadomo,czy wylaczac fonie czy wizje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: visca el Real Reklama Playstation ??? IP: *.anon-online.org 25.11.04, 03:01 O co chodzi z tym sępem ????????????????????????? bez sensu........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Not Re: Walter Samuel IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.11.04, 04:52 trzeba debili z zarządu Realu żeby zaplacić 30mln za takiego gracza, a nie schylić sie po Ronaldinho (za 35mln dostala go Barca) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le comte Re: Walter Samuel IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 25.11.04, 06:30 Z uporem maniaka powtarzam, ze Real aby poprawic gre powinien kupic jeszcze Szewczenke, Henry'ego, Ibrahimovica i Adriano a sprzedac Casillasa i Helguere, ktorzy nie pasuja do koncepcji Pereza i trenerow ! :-) Ps. Real powinien w tym stanie trafic na OIOM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bayer ciekawe... IP: 158.144.16.* 25.11.04, 08:13 Jeżeli Bayer wygra, to Bayer przechodzi dalej, bo ma lepszy bilans bezpośrednich meczów (4pkt Bayer, 1pkt Real). Albo u nich coś nie tak z matematyką, albo to ja nie do końca rozumiem regulamin LM (a przed chwilą czytałem ze strony UEFA). Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matematyk Re: ciekawe... IP: 213.77.104.* 25.11.04, 11:03 Jak Real wygra , będzie miał 11 pkt-ów. Bez względu na wynik meczu Bayer-Dynamo i tak awansuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kic Nie no, poważnie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 11:17 "...Katalończycy, którzy też nie lubią Realu." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser OBY NIE WIECEJ BAYERU W TV IP: *.his.uni.torun.pl 25.11.04, 14:54 mam dosc, takie druzyny i gwiazdy graja w l.m, a tu okazuje sie ze znow bedzie mecz leverkusen w tv, to jakas paranoja, leverkusen to tragiczny zespol, ok, grali z realem i pokazali, ale czy mamy obejrzec ccaly czas mecze ich?bo gra krzynowek,i co z tego?sa takie wielkie druzyny i gwiazdu ze rzygac sie chce na widok leverkusen, ale podobno bedzie leverkusen-dinamo w tv, oby leverkusen odpadl z l.m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kune real do dupy IP: 80.51.166.* 29.11.04, 14:42 niby real lepszy a wygrać nie może z bayerem. real to cienias wszelkie pytania prosze przesyłać na adres e-mail. oto on:kon12@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś