Gość: huhuha IP: *.gorzow.mm.pl 11.01.05, 22:06 jestem pierwszy i czytajcie mnie hohohoho Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x Najpierw byla nowela "Szukanie trenera dla Legii" IP: *.crowley.pl 11.01.05, 22:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swirus GSA w Polonii Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 22:57 to dopiero cyrk Odpowiedz Link Zgłoś
prober Re: Brazylijskie seriale w polskiej piłce 11.01.05, 22:20 Gość portalu: huhuha napisał(a): > jestem pierwszy i czytajcie mnie hohohoho Administratorow portalu GORĄCO prosimy, zeby kasowali tak durne wpisy, bo cały poziom portalu stacza się po równi pochyłej. Jeszcze trochę i dogonicie O**t.pl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Popieram! IP: *.crowley.pl 11.01.05, 23:24 Po prostu gowniarze. Skad wziela sie ta moda na idiotyzm?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kor Re: Popieram! IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 12.01.05, 01:50 a co ,zmeczycie sie klikaniem cenzorzy-amatorzy...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerf madrala Re: Popieram! IP: *.qc.sympatico.ca 12.01.05, 02:37 jestem za a nawet przeciw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty listek - zrezygnuj IP: *.univ.szczecin.pl 11.01.05, 22:27 listkiewicz! masz dość piwa, które nawarzyłeś? to zrób przysługę polskiej piłce i zrezygnuj! dopiąłeś swego, będziesz miał prowizję od cwaniaczków ze sportfive, co roku bierzesz premię za "reformę" (zmianę liczby drużyn) ligi, dostałeś prowizję od c+ (nie mam nic do stacji, która to jest chyba jedynym profem w polskiej lidze, ale jest kodowana!!!) i można by tu wymieniać dalej, tylko po co? odejdź, proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jorguś Re: listek - zrezygnuj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 03:28 Najdłuższy serial to afera barażowa,w tym tygodniu będzie setne posiedzenie NKO,Pzpn gra na czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cayenne 24 Re: Brazylijskie seriale w polskiej piłce IP: *.238.68.142.adsl.inetia.pl 11.01.05, 22:38 a ile wziął listek i cała wieruszka z pzpn? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cayenne 696 Re: Brazylijskie seriale w polskiej piłce IP: *.238.68.142.adsl.inetia.pl 11.01.05, 22:44 a ile wziął listek i wieruszka z pzpn?czemu wpadli w taki popłoch? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cayenne 696 a skolko dienieg wział listek-znajetie? IP: *.238.68.142.adsl.inetia.pl 11.01.05, 22:47 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz POLONIA to kolejny odcinek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 22:56 Szoda, ze nie napisaliscie o tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Brazylijskie seriale w polskiej piłce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 02:17 Widze ze niektorym gosciom portalu poprzewracalo sie w glowkach.widze darmozjadow ktorzy by wyciagali reke po nie zapracowana forse!na forse trzeba zapracowac musza byc wyniki.a najbardziej mnie irytuje taka zlosliwosc do p.Basalaja.niektorzy by wydawali kase p. Basalaja.gdyby to na nich trafilo to tez by tacy chetni byli do placenia?dlaczego w was taka nienawis i zazdrosc?a moze gdyby trener bral mniejsza kase zamiast 20 polowe ,to by byla kasa na dobrego gracza, ktory by wzmocnil klub i klub by nie odpadl z pucharow? moze bilety by byly tansze.gdyby trenerowi chcialo sie pracowac postapil by inaczej.pewnie watpi w swa fachowosc i sie zabezpiecza- zarazil sie od nierobow.gdyby nie forsa p.Basalaja to kto by ogladal tyle wspanialych meczy z WISLA juz sie zapomina, to p.Basalaj przegral mecze to on robil zle zakupy zawodnikow to on ustalal taktyke-no co mondrale moze zrzucicie kase na trenera, on taki bidula.przemyslcie to sobie zamiast obrazac innych.napewno p.Kasperczak byl wspanialym pilkarzem ale teraz jako trener popelnil gafe.mam mniemane uczucia czy mu na polskiej pilce zalezy czy na zasianiu fermentu.sa inne kluby i ma szanse udowodnic jakim jest dobrym szkoleniowcem....poz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Góral z Zarabia Re: Brazylijskie seriale w polskiej piłce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 12:19 Portier w Telefonice niech pilnuje bramy a nie wymądrza sie na forum.Co za czasy ,że nawet ćieć....no ale to pewnie jakiś pociotek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafi Re: Brazylijskie seriale w polskiej piłce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 14:43 As z całym szacunkeim dla twojej osoby ale puknij ty sie w lepetyne. Najwyrazniej nei jestes taki sprytny jak ci sie wydaje. To ze zarzad Wisły nei portrafi sie wywiazac z umowy to ich problem. Ja rozumiem Kasperczaka dlaczego przychodzi na konferencje na ktore nei jest zapraszany,tak samo jak i na pierwszu trening. Jesliby tego nei zrobil to pewnie dalby pretekst do zwolnienia tym palom z wisly. A to co zrobil Cupial to totalny idiotyzm i celowe dzialanie na zwalenie winy i zlosci opinii publicznej( w tym fanow Wiselki)na Kaspra. Nie mogli go wywalic to staraja sie zrzucic wine na niego za rozwalenie klubu. Cupial to debil!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Basalaj-Kasperczak=0:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 02:23 Widze ze niektorym gosciom portalu poprzewracalo sie w glowkach.widze darmozjadow ktorzy by wyciagali reke po nie zapracowana forse!na forse trzeba zapracowac musza byc wyniki.a najbardziej mnie irytuje taka zlosliwosc do p.Basalaja.niektorzy by wydawali kase p. Basalaja.gdyby to na nich trafilo to tez by tacy chetni byli do placenia?dlaczego w was taka nienawis i zazdrosc?a moze gdyby trener bral mniejsza kase zamiast 20 polowe ,to by byla kasa na dobrego gracza, ktory by wzmocnil klub i klub by nie odpadl z pucharow? moze bilety by byly tansze.gdyby trenerowi chcialo sie pracowac postapil by inaczej.pewnie watpi w swa fachowosc i sie zabezpiecza- zarazil sie od nierobow.gdyby nie forsa p.Basalaja to kto by ogladal tyle wspanialych meczy z WISLA juz sie zapomina, to p.Basalaj przegral mecze to on robil zle zakupy zawodnikow to on ustalal taktyke-no co mondrale moze zrzucicie kase na trenera, on taki bidula.przemyslcie to sobie zamiast obrazac innych.napewno p.Kasperczak byl wspanialym pilkarzem ale teraz jako trener popelnil gafe.mam mniemane uczucia czy mu na polskiej pilce zalezy czy na zasianiu fermentu.sa inne kluby i ma szanse udowodnic jakim jest dobrym szkoleniowcem....poz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigmac Re: Brazylijskie seriale w polskiej piłce IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 12.01.05, 08:19 przeciez jestesmy 55 ligą na swiecie czym tu sie podniecac Odpowiedz Link Zgłoś
energ Re: Brazylijskie seriale w polskiej piłce 12.01.05, 08:34 Panie szanowny, wszyscy wiedzą, że czekasz na finalizacje umowy z całkiem innych powodów. Skandalem jest wysokość prowizji pośrednika. Rację ma tu Tomaszewski - tylko prokurator może to wyjaśnić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maks Listek! Nikt ci nie obiecywał,że... IP: 5.2.* / 217.8.167.* 12.01.05, 10:28 będzie lekko , łatwo i przyjemnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Niech PZPN weźmie się do roboty ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 10:31 a nie siedzą goście, biorą kasę i udają że coś robią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK IDEA MA GÓWNIANY ZASIĘG,I TO TELEKOMUNA IP: 195.117.126.* 12.01.05, 10:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: putin Re: Brazylijskie seriale w polskiej piłce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 12:27 brawo g-4 precz z liskiewiczem henio kasperczk na trenera kadry ide lupisz nas klijentow masz szczego dolozyc jeszcze z 20 baniek wiec.............niech zyje era Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Brazylijskie seriale w polskiej piłce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 00:11 Zlym torem RAFI idziesz.nie masz racji. napewno chcesz by klub gral w lidze mistrzow -wiec pytam sie kto zawinil ,kto byl odpowiedzialny za wynik,kto powinien sie przed pracodawca za wynik rozliczyc? to nie komuna ze wychodzisz z zalozenia "czy sie spi czy sie lezy to sie nalezy" nie kolego w bledzie jestes ity sie mocno puknij moze poprawi sie tor myslenia.nie mam zamiaru cie obrazac ale pomysl- gdybys byl pracodawca to bys placil za dobra prace a nie za wypowiedz "to tylko sport".w takim ukladzie po sportowemu z honorem cichutko pracownik umyka jak nie odroznia sportu od pracy [rozumiem ze praca ktora wykonal to sport].gdyby trener wprowadzil WISLE do LM to by napewno dostal premie, bylo by z czego atak musi dac sobie odpowiedz"to tylko sport".zal mi go bo byl bardzo dobrym sportowcem i go za to szanuje ale jako trener dal plame. nie liczy sie z klopotami polskiej pilki tylko mamona sie liczy.a nawiasem mowiac klub mu wyplaca kontraktowa forse wiec w czym problem ? pozd..... Odpowiedz Link Zgłoś