Dodaj do ulubionych

SEXY PIŁKARZE

IP: *.ksk.net.pl 01.06.02, 13:32
Kto wam sie podoba?
Obserwuj wątek
    • ona22 Re: SEXY PIŁKARZE 01.06.02, 13:34
      oczywiście nasz najgroźniejszy przeciwnik .. Louis Figo :)
      miękną mi nogi jak go widzę ;))))
      No i nasz Majdan niczego sobie
      • Gość: nika Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.ksk.net.pl 01.06.02, 13:36
        najbardziej sexy sa bracia Zewłakow.. Kto sie z tym zgadza?
      • Gość: nelly Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 14:37
        ZIDANE !!!!!!!JEST BOSKI, BEKHAM PRZY NIM TO WYMOCZEK ...
        • mattie_ Re: SEXY PIŁKARZE 14.06.02, 20:24
          Gość portalu: nelly napisał(a):

> ZIDANE !!!!!!!JEST BOSKI, BEKHAM PRZY NIM TO WYMOCZEK ...

wiec jednak prawdziwe jest powiedzonko:

"Zinedin Zidane - bozyszcze wszystkich dam" :D

• Gość: marcin Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.winterthur.com.pl 01.06.02, 13:43
      choć generalnie wolę płeć piękną, to przyznać muszę że kilku Włochów może się
      podobać no i te bródki na konkwistadora.
      • ona22 Re: SEXY PIŁKARZE 01.06.02, 13:47
        zwłaszcza Maldini i Del Piero :)
        • Gość: marcin Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.winterthur.com.pl 01.06.02, 13:52
          del Pierro ok, ale Maldini ma trochę wytrzeszcz oczu, z tego co pamiętam, a
          może to jego ojciec tak miał?
          A co do Figo to z nim coś jest nie tak jeżeli chodzi o równowagę. Ostatnie
          mecze w LM ledwo co ktoś go dotknął a ten już na glebie a chłop ma chyba z 190
          cm wzrostu i 90 kg mięśni, chyba że gra w obcasach i koszulkach jak w
          football'u amerykańskim.
          • Gość: Magda Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 01.06.02, 13:56
            Figo, Gomes, Rui Costa...
            • Gość: marcin Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.winterthur.com.pl 01.06.02, 14:04
              Gość portalu: Magda napisał(a):

> Figo, Gomes, Rui Costa...

Rozumiem że chcesz chłopaków trochę onieśmielić przed meczem z Polską. No Xavier
              też ma swój specyficzny urok i dobrze go widać wieczorem.
            • ona22 Re: SEXY PIŁKARZE 01.06.02, 14:05
              Gość portalu: Magda napisał(a):

> Figo, Gomes, Rui Costa...

Niunio też jest niczego sobie
            • Gość: asa Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.excellent.com.pl / 192.168.0.* 18.06.02, 11:44
          • ona22 Re: SEXY PIŁKARZE 01.06.02, 14:00
            na boisku to wszyscy wyglądają nieciekawie ociekający potem ale jak sie ogląda
            oficjalne zdjęcia to hoho ;)))
            • Gość: marcin Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.winterthur.com.pl 01.06.02, 14:06
              ona22 napisał(a):

> na boisku to wszyscy wyglądają nieciekawie ociekający potem ale jak sie ogląda
              > oficjalne zdjęcia to hoho ;)))

To co dopiero musi być jak się ogląda te nieoficjalne zdjęcia. Bo ja wiem czy
              znowu wyglądają tak nieciekawie na na boisku trochę im to dodaje uroku jak są
              tacy zmachani.
              • ona22 Re: SEXY PIŁKARZE 01.06.02, 14:09
                specyficznego uroku ;)
                ale raczej tylko w telewizji .. nie chciałabym znaleźć się w sztni po meczu ;)
                • Gość: marcin Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.winterthur.com.pl 01.06.02, 14:16
                  rzeczywiście tego nie wziąłem pod uwagę ale z drugiej strony pomyśl ile
                  autografów można by zdobyć (pod warunkiem oczywiście że są one w ogóle do
                  czegoś potrzebne). Podobno są gdzieś na świecie kina, w których oprócz filmu w
                  trzech wymiarach symulowane są również doznania zapachowe, można by więc na
                  próbę puścić tam mecz razem z krótkim urywkiem z wizyty w szatni.
                  • ona22 Re: SEXY PIŁKARZE 01.06.02, 14:20
                    zastanowiłam się i jednak chcialbym znaleźć sie w tej szatni ;)
                    pal licho zapachy a jakie widoki :)
                    • Gość: marcin Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.winterthur.com.pl 01.06.02, 14:27
                      no widzisz, pozostaje już tylko dostać się do Korei (Jasponii) zdbyć bilet na
                      mecz - w sumie chyba najlepiej Włoch a na koniec ale to w zasadzie pestka
                      przebić się do szatni tu chyba raczej nie metoda siłowa a raczej na zagubioną
                      sierotkę Marysię i cierpliwie czekać na ostatni gwizdek sędziego, tylko uważaj
                      żeby to nie była szatni sędziów bo jak to będzie mecz z Pirr'em Luggi Coliną to
                      możesz mieć potem nocne koszmary z Nosferatu w roli głównej.
                      • ona22 Re: SEXY PIŁKARZE 01.06.02, 14:32
                        już dzwoniłam do biura podróży ;)) mówisz że na sierotkę ?
                        nie znam tego Pierra ale jest kilku innych których nie chiałabym spotkac nawet
                        na zatłoczonej ulicy ;)))
                        • Gość: marcin Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.winterthur.com.pl 01.06.02, 14:37
                          Colina to uroczy Włoch ok 190cm wzrostu szczupły i całkowicie łysy - absolutne
                          zero włosów na głowie co w połączeniu z jego uroczą wydłużoną twarzą i wielkimi
                          oczami (wyłupiastymi co najmniej jak u Szpakowskiego ) daje iście wampirzy
                          rezultat. Moje słowa jednak nie są w stanie wyrazić piękna jego aparycji.
                          Postaram się znaleźć linka a gdy się nie udało to na pewno wiem że będzie
                          sedziował mecz Argentyna - Anglia.
                          • ona22 Re: SEXY PIŁKARZE 01.06.02, 14:40
                            wczorajszy zdobywca bramki dla Senegalu tez jest dość przerażający ;)
                            • Gość: marcin Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.winterthur.com.pl 01.06.02, 14:49
                              ona22 napisał(a):

> wczorajszy zdobywca bramki dla Senegalu tez jest dość przerażający ;)

Szczerze mówiąc niewiele go widziałem bo kopał na leżąco a potem rzucili się na
                              niego z znowu sobie nie popatrzyłem, ale wierzę na słowo, a już miałem do niego
                              pisać. Jak wejdą do finału to Denzel Washington przyzna się że tak na prawdę jest
                              z Senegalu i będzie strzlał karne żeby lepiej sprzedała się transmisja.
                              • ona22 Re: SEXY PIŁKARZE 01.06.02, 14:51
                                tu bym głosowała na TAK ;)
                                telewizja ma swoje prawa ;)
                                • Gość: marcin Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.winterthur.com.pl 01.06.02, 14:54
                                  ona22 napisał(a):

> tu bym głosowała na TAK ;)
                                  > telewizja ma swoje prawa ;)

Ale na bramce chyba Harvey Keitel
                    • Gość: Jlive Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.02, 17:02
                      O tak... Ja i 11 boskich facetów...No dobra, musiałabym wejść do kilku szatni i
                      ich zebrać razem, ale potem...
                • Gość: Kaja Re: do ona22 IP: 217.11.141.* 07.06.02, 15:19
                  a ja wręcz przeciwnie :-)

ona22 napisał(a):

> specyficznego uroku ;)
                  > ale raczej tylko w telewizji... nie chciałabym znaleźć się w szatni po meczu ;-
                  )

• Gość: ania TOMASZ IWAN IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.02, 13:24
            TOMASZ IWAN!!!!!!!!
        • Gość: gaspar Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.opa-carbo.com.pl 09.06.02, 19:42
          Sami długowłosi:Ronaldinho(Brazylia),Batistuta(Argentyna)i Davids(Holandia)
      • Gość: asd Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.toya.net.pl 07.06.02, 10:11
        Gość portalu: marcin napisał(a):

> choć generalnie wolę płeć piękną, to przyznać muszę że kilku Włochów może się
        > podobać no i te bródki na konkwistadora.

Ty,Marcin,a kiedy szczególnie podoba ci się płeć brzydka??:-)
      • Gość: INKA Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.02, 01:24
        SZCZEGÓLNIE NESTA
        • Gość: ks Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.unet.pl 18.06.02, 12:06
          Gość portalu: INKA napisał(a):

> SZCZEGÓLNIE NESTA
          Popieram, sexy i bardzo zdolny obrońca (szkoda tylko, że nie zagra , chyba,
          dzisiaj z Koreą , ale może będzie parę ujęć z ławki rez.).Dorzucę jeszcze kilku
          Włochów - Canavarro ,Maldini
    • Gość: maja Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.pl 01.06.02, 14:20
      DEL PIERO-rozwala mnie na łopatki.Ponadto Nesta, Figo też ma coś w sobie
      • ona22 Re: SEXY PIŁKARZE 01.06.02, 14:41
        niestety nie tylko ciebie ;)))))))
    • Gość: Phoebe Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.chello.pl / *.chello.pl 01.06.02, 17:42
      VITOR MANUEL MARTINS BAIA...Z FC PORTO , BRAMKARZ
      REPREZENTACJI PORTUGALII
      • Gość: mona Re: SEXY PIŁKARZE IP: 213.76.70.* 15.06.02, 00:19
        Gość portalu: Phoebe napisał(a):

> VITOR MANUEL MARTINS BAIA...Z FC PORTO , BRAMKARZ
        > REPREZENTACJI PORTUGALII

tak tak tak
    • Gość: milla1 Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 18:23
      Vitor Manuel Martins Baia - zdecydowanie poza konkurencją!
      • Gość: Xana Re: SEXY PIŁKARZE IP: 62.220.36.* 08.06.02, 10:22
        VITOR BAIA to facet z innej planety. W normalnym życiu nie ma takich pięknych
        ludzi. Śledzę jego karierę od 6 lat i od 6 lat próbuję znaleźć tą jego planetę.
        Bezskutecznie... A na pewno nie jest nią Polska.
        • Gość: luar Re: SEXY PIŁKARZE IP: 80.51.11.* 25.02.03, 23:40
          Vitor Baia i Raul
    • aro-fan Re: SEXY PIŁKARZE 01.06.02, 18:30
      A co sądzicie o sympatycznym i przystojnym playmakerze reprezentacji Polski -
      Arkadiuszu Bąku? Moim zdaniem - oprócz wspaniałych umiejętności sportowych -
      posiada on także niebanalne walory wizualne. Powiedzmy sobie szczerze -
      popularny 'Bączek' jest the best!

------------
      FORZA ARCADIO!
      • Gość: VIKI Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.ksk.net.pl 06.06.02, 20:21
        Bracia Zewlakow sa bardzo sexy
      • Gość: Jlive Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.02, 16:57
        Arek ma najcudowniejsze oczy w całej S-Kadrze!!!Moja mama jest za Dudkiem
        (patriotka) ze względu na dłuuugie, zgrabne nogi!!!A ja tradycyjnie obstawiam
        Figo i może mniej tradycyjnie-Owena!!!Ta buźka niewinnego chłopca...
    • Gość: ja Del Piero????? IP: *.skierniewice.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 21:21
      Ach,co wy widzicie w tym całym Del Piero??Nie dość,że fatalnie gra to jeszcze
      jego wygląd!!!!!(patrz:
      www.euro2000.org/en/teams/players/0,1068,9276,00.html )Dla mnie
      najsexowniejszym piłkarzem zawsze był jest i będzie drugi bramkarz reprezy
      Włoch - Francesco Toldo!!!
    • Gość: armanda Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.acn.pl / 10.133.133.* 06.06.02, 22:06
      Oczywiście, że Świerczewski, Dudek, Bliźniaki, Kałużny i Hajto :))))
    • Gość: Sei Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.galbex.com.pl 07.06.02, 09:38
      DAVID TREZEGUET !!! Jego uśmiech jest rozbrajający.
      A w dalszej kolejności: Lizarazu, Figo, Totti, Gomes, Batistuta
    • effa Re: SEXY PIŁKARZE 07.06.02, 12:39
      Fabien Barthez...:)
      • Gość: Fan Wloc Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.cc.kuleuven.ac.be 07.06.02, 22:42
        Oczywiscie Fabio Canavarro;
        W przeciwienstwie do Nesty i Maldiniego ma niewinna buzke, ktora mu niestety
        Ekwadorczycy chcieli mu uszkodzic po dwakroc (raz biedak dostal nawet w uszko),
        no i swietnie i z wdziekiem gonil pilke w pierszej polowie,
        ciekawe jak sobie poradzi jutro z dlugonosym Sukerem
    • Gość: Joas Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.man.polbox.pl 07.06.02, 12:49
      JERZY DUDEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i nikt więcej!!!!!!!!!!!!
      • ona22 Re: SEXY PIŁKARZE 07.06.02, 12:59
        jak już lecimy po "przystojnych" goalkiperach to moze Herr Oliver K. ;-)))))))
        • Gość: ACooper Re: SEXY PIŁKARZE IP: 5.1R2D* / *.pg.com 07.06.02, 16:53
          skad ty sie tak dziewczynko na pilkarzach znasz ???
      • Gość: dee_dee Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.dialog.net.pl / *.lubin.dialog.net.pl 09.06.02, 13:02
        masz rację. JERZY DUDEK jest THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nikt
        nie może się z nim równać
        • Gość: Karola Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 19:28
          Gość portalu: dee_dee napisał(a):
          > masz rację. JERZY DUDEK jest THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nikt
          > nie może się z nim równać
          RADEK MAJDAN - lepszy bramkarz, lepszy wygląd :)
    • debie Re: SEXY PIŁKARZE 07.06.02, 13:18
      Zdecydowanie Gabriel Batistuta
    • Gość: Vega Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 18:27
      JUREK DUDEK!!! :)
    • Gość: Anka Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.solutions.net.pl / *.solutions.net.pl 07.06.02, 23:58
      Raul! I tylko Raul! Jest taki uroczy...a do tego jest niesamowitym piłkarzem :)
    • Gość: Kaja Re: SEXY PIŁKARZE IP: 217.11.141.* 08.06.02, 01:01
      Fernando Morientes, Raul, Owen, Baia, Iker Casillas, Beckham
    • Gość: ??? Re: SEXY PIŁKARZE do redakcji IP: *.albq.uswest.net 08.06.02, 06:57
      Gdybym byl kobieta to obstawil bym Dudka.

A moze readkcja Gazety mogla by zrobic konkurs na najprzytojniejszeo
      pilkarza naszej ekipy (wzorem mis olimpiady zimowej)?
      Kto jest za?
      • Gość: armanda Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.acn.pl / 10.133.133.* 08.06.02, 08:20
        Do Świerczewskiego, Bliźniaków, Kałużnego, Dudka, Hajty chcę dodać jeszcz Owena
        i Raula ...
        • konserva Re: SEXY PIŁKARZE 10.06.02, 19:08
          Czesc SUKO. Pamietasz mnie.
          Znowu myslisz vagina. Chyba juz ustalilismy ze Owen to panienka.
          Zlozylas obietnice:"...nastepnym razem Cipojade". No to dalej Cipo, jazda.
          Pokaz co potrafisz.
    • Gość: Komarka_ Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.06.02, 12:00
      A mi się podoba Lizarazu, SantaCruz, Linke, Beckham i kilku innych (w
      większości z Bayernu Monachium), ale za najładniejszego uważam Owena
      Hargreavesa z reprezentacji Anglii (numer 18 na koszulce) . Wyglad i gra...
      bosko!!!
      • Gość: Kiki Re: SEXY PIŁKARZE IP: 217.11.141.* 09.06.02, 16:30
        Santa Cruz jest niczego sobie. W ogóle Bayern to najlepsza drużyna na świecie
        (szkoda, że na mistrzostwach nie ma Scholla) :)) Inni moi faworyci: Trezeguet,
        Henry (ach, ci Francuzi!), Radek Kałużny, Nakata. No i niestety nieobecny
        Robert Pires. a najsłodszy uśmiech ma Roberto Carlos
        • Gość: Komarka_ Bayern theeee beeessst IP: *.jgora.dialog.net.pl 14.06.02, 20:23
          Bayern the best i wszyscy piłkarze z Bayernu są bosko piękni;))
    • Gość: Seszena Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 13:27
      Najprzystojniejszy, najwspanialszy i najzdolniejszy obrońca- FABIO CANNAVARO z
      Włoch. Niesamowicie seksowny!!!
      • Gość: bzz Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.pl 08.06.02, 13:47
        Del Piero zawsze i wszędzie,dlatego bardzo cierpię,że trener go nie wystawia do
        pierwszego składu,a dzisiaj to wcale nie zagrał.No i Vitor Baia-on jest po
        prostu zjawiskowy, taka uroda niestety nie zdarza się często
        • Gość: Fabiana Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.mnc.pl 08.06.02, 23:11
          Zdecydowanie Fabio Cannavaro! Już od 4 lat tak uważam...
    • Gość: jola Re: SEXY PIŁKARZE IP: 193.0.124.* 09.06.02, 12:29
      zdecydowanie nasz jerzy dudek! tylko co on robi w druzynie takich oferm?
      • Gość: armanda JAK TO CO???? IP: *.acn.pl / 10.133.133.* 09.06.02, 12:52
        Po pierwsze to oni nie są ofermami!!!! Chciałabym przypomniec, że to właśnie te
        ofermy przeszły tak świetnie eliminacje ... Jak jesteś taka mądra to zagraj
        sobie z gospodarzami turnieju ...
    • Gość: Mario Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.waw.cdp.pl 09.06.02, 18:15
      Mnie irytuja krzywe nogi pilkarzy. Nie macie wrazenia, ze oni chodza kraczato ?
      • Gość: Menotti TU SAME PEDAŁY PISZĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lebork.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 18:23
        JW
    • Gość: Mario Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.waw.cdp.pl 09.06.02, 18:36
      Ciekawe czy pilkarze używaja dezodorantu tuz przed meczem? Zapach moze miec
      kolosalny wplyw na decyzje sedziego, zachowania pilkarzy takie jak agresywne
      faule, szybkosc biegania, celnosc podan, sile strzałow itp.
    • Gość: mi Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.joint.eu.org / 62.233.182.* 09.06.02, 21:51
      Klasyfikacja medalowa:
      1.Owen
      2. Swierczewski
      3. ex aequo - Gomes i Inzaghi
      • Gość: barti Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 10.06.02, 19:17
        merykanie zrobili ranking i w pierwszej 10 niestety nie ma zadnego z polskich
        pilkarzy.........
    • trin Re: SEXY PIŁKARZE 14.06.02, 18:14
      Najpiekniejszy najcudowniejszy nejsexsowniejszy jest Vitor Baia!!!!!
      A dalej jego koledzy z reprezentacji Pauleta, Figo, Gomes. Portugalio, placze za
      toba! No i Anglicy: Ashley Cole, Butt, Scholes, ... hmmmmm ;-)
    • Gość: ssssssss Re: SEXY PIŁKARZE-tylko POLACY!!! IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 14.06.02, 18:24
      jacek krzynowek
      bracia zewlakow - nie dosc ze przystojni to jeszcze podwojni
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka