Gość: Nika IP: *.ksk.net.pl 01.06.02, 13:32 Kto wam sie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ona22 Re: SEXY PIŁKARZE 01.06.02, 13:34 oczywiście nasz najgroźniejszy przeciwnik .. Louis Figo :) miękną mi nogi jak go widzę ;)))) No i nasz Majdan niczego sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.ksk.net.pl 01.06.02, 13:36 najbardziej sexy sa bracia Zewłakow.. Kto sie z tym zgadza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelly Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 14:37 ZIDANE !!!!!!!JEST BOSKI, BEKHAM PRZY NIM TO WYMOCZEK ... Odpowiedz Link Zgłoś
mattie_ Re: SEXY PIŁKARZE 14.06.02, 20:24 Gość portalu: nelly napisał(a): > ZIDANE !!!!!!!JEST BOSKI, BEKHAM PRZY NIM TO WYMOCZEK ... wiec jednak prawdziwe jest powiedzonko: "Zinedin Zidane - bozyszcze wszystkich dam" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.winterthur.com.pl 01.06.02, 13:43 choć generalnie wolę płeć piękną, to przyznać muszę że kilku Włochów może się podobać no i te bródki na konkwistadora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.winterthur.com.pl 01.06.02, 13:52 del Pierro ok, ale Maldini ma trochę wytrzeszcz oczu, z tego co pamiętam, a może to jego ojciec tak miał? A co do Figo to z nim coś jest nie tak jeżeli chodzi o równowagę. Ostatnie mecze w LM ledwo co ktoś go dotknął a ten już na glebie a chłop ma chyba z 190 cm wzrostu i 90 kg mięśni, chyba że gra w obcasach i koszulkach jak w football'u amerykańskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 01.06.02, 13:56 Figo, Gomes, Rui Costa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.winterthur.com.pl 01.06.02, 14:04 Gość portalu: Magda napisał(a): > Figo, Gomes, Rui Costa... Rozumiem że chcesz chłopaków trochę onieśmielić przed meczem z Polską. No Xavier też ma swój specyficzny urok i dobrze go widać wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
ona22 Re: SEXY PIŁKARZE 01.06.02, 14:05 Gość portalu: Magda napisał(a): > Figo, Gomes, Rui Costa... Niunio też jest niczego sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.excellent.com.pl / 192.168.0.* 18.06.02, 11:44 Odpowiedz Link Zgłoś
ona22 Re: SEXY PIŁKARZE 01.06.02, 14:00 na boisku to wszyscy wyglądają nieciekawie ociekający potem ale jak sie ogląda oficjalne zdjęcia to hoho ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.winterthur.com.pl 01.06.02, 14:06 ona22 napisał(a): > na boisku to wszyscy wyglądają nieciekawie ociekający potem ale jak sie ogląda > oficjalne zdjęcia to hoho ;))) To co dopiero musi być jak się ogląda te nieoficjalne zdjęcia. Bo ja wiem czy znowu wyglądają tak nieciekawie na na boisku trochę im to dodaje uroku jak są tacy zmachani. Odpowiedz Link Zgłoś
ona22 Re: SEXY PIŁKARZE 01.06.02, 14:09 specyficznego uroku ;) ale raczej tylko w telewizji .. nie chciałabym znaleźć się w sztni po meczu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.winterthur.com.pl 01.06.02, 14:16 rzeczywiście tego nie wziąłem pod uwagę ale z drugiej strony pomyśl ile autografów można by zdobyć (pod warunkiem oczywiście że są one w ogóle do czegoś potrzebne). Podobno są gdzieś na świecie kina, w których oprócz filmu w trzech wymiarach symulowane są również doznania zapachowe, można by więc na próbę puścić tam mecz razem z krótkim urywkiem z wizyty w szatni. Odpowiedz Link Zgłoś
ona22 Re: SEXY PIŁKARZE 01.06.02, 14:20 zastanowiłam się i jednak chcialbym znaleźć sie w tej szatni ;) pal licho zapachy a jakie widoki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.winterthur.com.pl 01.06.02, 14:27 no widzisz, pozostaje już tylko dostać się do Korei (Jasponii) zdbyć bilet na mecz - w sumie chyba najlepiej Włoch a na koniec ale to w zasadzie pestka przebić się do szatni tu chyba raczej nie metoda siłowa a raczej na zagubioną sierotkę Marysię i cierpliwie czekać na ostatni gwizdek sędziego, tylko uważaj żeby to nie była szatni sędziów bo jak to będzie mecz z Pirr'em Luggi Coliną to możesz mieć potem nocne koszmary z Nosferatu w roli głównej. Odpowiedz Link Zgłoś
ona22 Re: SEXY PIŁKARZE 01.06.02, 14:32 już dzwoniłam do biura podróży ;)) mówisz że na sierotkę ? nie znam tego Pierra ale jest kilku innych których nie chiałabym spotkac nawet na zatłoczonej ulicy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.winterthur.com.pl 01.06.02, 14:37 Colina to uroczy Włoch ok 190cm wzrostu szczupły i całkowicie łysy - absolutne zero włosów na głowie co w połączeniu z jego uroczą wydłużoną twarzą i wielkimi oczami (wyłupiastymi co najmniej jak u Szpakowskiego ) daje iście wampirzy rezultat. Moje słowa jednak nie są w stanie wyrazić piękna jego aparycji. Postaram się znaleźć linka a gdy się nie udało to na pewno wiem że będzie sedziował mecz Argentyna - Anglia. Odpowiedz Link Zgłoś
ona22 Re: SEXY PIŁKARZE 01.06.02, 14:40 wczorajszy zdobywca bramki dla Senegalu tez jest dość przerażający ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.winterthur.com.pl 01.06.02, 14:49 ona22 napisał(a): > wczorajszy zdobywca bramki dla Senegalu tez jest dość przerażający ;) Szczerze mówiąc niewiele go widziałem bo kopał na leżąco a potem rzucili się na niego z znowu sobie nie popatrzyłem, ale wierzę na słowo, a już miałem do niego pisać. Jak wejdą do finału to Denzel Washington przyzna się że tak na prawdę jest z Senegalu i będzie strzlał karne żeby lepiej sprzedała się transmisja. Odpowiedz Link Zgłoś
ona22 Re: SEXY PIŁKARZE 01.06.02, 14:51 tu bym głosowała na TAK ;) telewizja ma swoje prawa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.winterthur.com.pl 01.06.02, 14:54 ona22 napisał(a): > tu bym głosowała na TAK ;) > telewizja ma swoje prawa ;) Ale na bramce chyba Harvey Keitel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jlive Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.02, 17:02 O tak... Ja i 11 boskich facetów...No dobra, musiałabym wejść do kilku szatni i ich zebrać razem, ale potem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: do ona22 IP: 217.11.141.* 07.06.02, 15:19 a ja wręcz przeciwnie :-) ona22 napisał(a): > specyficznego uroku ;) > ale raczej tylko w telewizji... nie chciałabym znaleźć się w szatni po meczu ;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania TOMASZ IWAN IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.02, 13:24 TOMASZ IWAN!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaspar Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.opa-carbo.com.pl 09.06.02, 19:42 Sami długowłosi:Ronaldinho(Brazylia),Batistuta(Argentyna)i Davids(Holandia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.toya.net.pl 07.06.02, 10:11 Gość portalu: marcin napisał(a): > choć generalnie wolę płeć piękną, to przyznać muszę że kilku Włochów może się > podobać no i te bródki na konkwistadora. Ty,Marcin,a kiedy szczególnie podoba ci się płeć brzydka??:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INKA Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.02, 01:24 SZCZEGÓLNIE NESTA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.unet.pl 18.06.02, 12:06 Gość portalu: INKA napisał(a): > SZCZEGÓLNIE NESTA Popieram, sexy i bardzo zdolny obrońca (szkoda tylko, że nie zagra , chyba, dzisiaj z Koreą , ale może będzie parę ujęć z ławki rez.).Dorzucę jeszcze kilku Włochów - Canavarro ,Maldini Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.pl 01.06.02, 14:20 DEL PIERO-rozwala mnie na łopatki.Ponadto Nesta, Figo też ma coś w sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Phoebe Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.chello.pl / *.chello.pl 01.06.02, 17:42 VITOR MANUEL MARTINS BAIA...Z FC PORTO , BRAMKARZ REPREZENTACJI PORTUGALII Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: SEXY PIŁKARZE IP: 213.76.70.* 15.06.02, 00:19 Gość portalu: Phoebe napisał(a): > VITOR MANUEL MARTINS BAIA...Z FC PORTO , BRAMKARZ > REPREZENTACJI PORTUGALII tak tak tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milla1 Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 18:23 Vitor Manuel Martins Baia - zdecydowanie poza konkurencją! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xana Re: SEXY PIŁKARZE IP: 62.220.36.* 08.06.02, 10:22 VITOR BAIA to facet z innej planety. W normalnym życiu nie ma takich pięknych ludzi. Śledzę jego karierę od 6 lat i od 6 lat próbuję znaleźć tą jego planetę. Bezskutecznie... A na pewno nie jest nią Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
aro-fan Re: SEXY PIŁKARZE 01.06.02, 18:30 A co sądzicie o sympatycznym i przystojnym playmakerze reprezentacji Polski - Arkadiuszu Bąku? Moim zdaniem - oprócz wspaniałych umiejętności sportowych - posiada on także niebanalne walory wizualne. Powiedzmy sobie szczerze - popularny 'Bączek' jest the best! ------------ FORZA ARCADIO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIKI Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.ksk.net.pl 06.06.02, 20:21 Bracia Zewlakow sa bardzo sexy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jlive Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.02, 16:57 Arek ma najcudowniejsze oczy w całej S-Kadrze!!!Moja mama jest za Dudkiem (patriotka) ze względu na dłuuugie, zgrabne nogi!!!A ja tradycyjnie obstawiam Figo i może mniej tradycyjnie-Owena!!!Ta buźka niewinnego chłopca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Del Piero????? IP: *.skierniewice.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 21:21 Ach,co wy widzicie w tym całym Del Piero??Nie dość,że fatalnie gra to jeszcze jego wygląd!!!!!(patrz: www.euro2000.org/en/teams/players/0,1068,9276,00.html )Dla mnie najsexowniejszym piłkarzem zawsze był jest i będzie drugi bramkarz reprezy Włoch - Francesco Toldo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: armanda Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.acn.pl / 10.133.133.* 06.06.02, 22:06 Oczywiście, że Świerczewski, Dudek, Bliźniaki, Kałużny i Hajto :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sei Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.galbex.com.pl 07.06.02, 09:38 DAVID TREZEGUET !!! Jego uśmiech jest rozbrajający. A w dalszej kolejności: Lizarazu, Figo, Totti, Gomes, Batistuta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Wloc Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.cc.kuleuven.ac.be 07.06.02, 22:42 Oczywiscie Fabio Canavarro; W przeciwienstwie do Nesty i Maldiniego ma niewinna buzke, ktora mu niestety Ekwadorczycy chcieli mu uszkodzic po dwakroc (raz biedak dostal nawet w uszko), no i swietnie i z wdziekiem gonil pilke w pierszej polowie, ciekawe jak sobie poradzi jutro z dlugonosym Sukerem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joas Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.man.polbox.pl 07.06.02, 12:49 JERZY DUDEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i nikt więcej!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ona22 Re: SEXY PIŁKARZE 07.06.02, 12:59 jak już lecimy po "przystojnych" goalkiperach to moze Herr Oliver K. ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ACooper Re: SEXY PIŁKARZE IP: 5.1R2D* / *.pg.com 07.06.02, 16:53 skad ty sie tak dziewczynko na pilkarzach znasz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dee_dee Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.dialog.net.pl / *.lubin.dialog.net.pl 09.06.02, 13:02 masz rację. JERZY DUDEK jest THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nikt nie może się z nim równać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 19:28 Gość portalu: dee_dee napisał(a): > masz rację. JERZY DUDEK jest THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nikt > nie może się z nim równać RADEK MAJDAN - lepszy bramkarz, lepszy wygląd :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vega Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 18:27 JUREK DUDEK!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.solutions.net.pl / *.solutions.net.pl 07.06.02, 23:58 Raul! I tylko Raul! Jest taki uroczy...a do tego jest niesamowitym piłkarzem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: SEXY PIŁKARZE IP: 217.11.141.* 08.06.02, 01:01 Fernando Morientes, Raul, Owen, Baia, Iker Casillas, Beckham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: SEXY PIŁKARZE do redakcji IP: *.albq.uswest.net 08.06.02, 06:57 Gdybym byl kobieta to obstawil bym Dudka. A moze readkcja Gazety mogla by zrobic konkurs na najprzytojniejszeo pilkarza naszej ekipy (wzorem mis olimpiady zimowej)? Kto jest za? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: armanda Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.acn.pl / 10.133.133.* 08.06.02, 08:20 Do Świerczewskiego, Bliźniaków, Kałużnego, Dudka, Hajty chcę dodać jeszcz Owena i Raula ... Odpowiedz Link Zgłoś
konserva Re: SEXY PIŁKARZE 10.06.02, 19:08 Czesc SUKO. Pamietasz mnie. Znowu myslisz vagina. Chyba juz ustalilismy ze Owen to panienka. Zlozylas obietnice:"...nastepnym razem Cipojade". No to dalej Cipo, jazda. Pokaz co potrafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komarka_ Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.06.02, 12:00 A mi się podoba Lizarazu, SantaCruz, Linke, Beckham i kilku innych (w większości z Bayernu Monachium), ale za najładniejszego uważam Owena Hargreavesa z reprezentacji Anglii (numer 18 na koszulce) . Wyglad i gra... bosko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiki Re: SEXY PIŁKARZE IP: 217.11.141.* 09.06.02, 16:30 Santa Cruz jest niczego sobie. W ogóle Bayern to najlepsza drużyna na świecie (szkoda, że na mistrzostwach nie ma Scholla) :)) Inni moi faworyci: Trezeguet, Henry (ach, ci Francuzi!), Radek Kałużny, Nakata. No i niestety nieobecny Robert Pires. a najsłodszy uśmiech ma Roberto Carlos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komarka_ Bayern theeee beeessst IP: *.jgora.dialog.net.pl 14.06.02, 20:23 Bayern the best i wszyscy piłkarze z Bayernu są bosko piękni;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seszena Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 13:27 Najprzystojniejszy, najwspanialszy i najzdolniejszy obrońca- FABIO CANNAVARO z Włoch. Niesamowicie seksowny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzz Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.pl 08.06.02, 13:47 Del Piero zawsze i wszędzie,dlatego bardzo cierpię,że trener go nie wystawia do pierwszego składu,a dzisiaj to wcale nie zagrał.No i Vitor Baia-on jest po prostu zjawiskowy, taka uroda niestety nie zdarza się często Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fabiana Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.mnc.pl 08.06.02, 23:11 Zdecydowanie Fabio Cannavaro! Już od 4 lat tak uważam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: SEXY PIŁKARZE IP: 193.0.124.* 09.06.02, 12:29 zdecydowanie nasz jerzy dudek! tylko co on robi w druzynie takich oferm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: armanda JAK TO CO???? IP: *.acn.pl / 10.133.133.* 09.06.02, 12:52 Po pierwsze to oni nie są ofermami!!!! Chciałabym przypomniec, że to właśnie te ofermy przeszły tak świetnie eliminacje ... Jak jesteś taka mądra to zagraj sobie z gospodarzami turnieju ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.waw.cdp.pl 09.06.02, 18:15 Mnie irytuja krzywe nogi pilkarzy. Nie macie wrazenia, ze oni chodza kraczato ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menotti TU SAME PEDAŁY PISZĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lebork.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 18:23 JW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.waw.cdp.pl 09.06.02, 18:36 Ciekawe czy pilkarze używaja dezodorantu tuz przed meczem? Zapach moze miec kolosalny wplyw na decyzje sedziego, zachowania pilkarzy takie jak agresywne faule, szybkosc biegania, celnosc podan, sile strzałow itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.joint.eu.org / 62.233.182.* 09.06.02, 21:51 Klasyfikacja medalowa: 1.Owen 2. Swierczewski 3. ex aequo - Gomes i Inzaghi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barti Re: SEXY PIŁKARZE IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 10.06.02, 19:17 merykanie zrobili ranking i w pierwszej 10 niestety nie ma zadnego z polskich pilkarzy......... Odpowiedz Link Zgłoś
trin Re: SEXY PIŁKARZE 14.06.02, 18:14 Najpiekniejszy najcudowniejszy nejsexsowniejszy jest Vitor Baia!!!!! A dalej jego koledzy z reprezentacji Pauleta, Figo, Gomes. Portugalio, placze za toba! No i Anglicy: Ashley Cole, Butt, Scholes, ... hmmmmm ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssssssss Re: SEXY PIŁKARZE-tylko POLACY!!! IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 14.06.02, 18:24 jacek krzynowek bracia zewlakow - nie dosc ze przystojni to jeszcze podwojni Odpowiedz Link Zgłoś