Dodaj do ulubionych

Apel do anonentów ASTER CITY - przeczytajcie

IP: 2.4.STABLE* / *.pentor.com.pl 03.06.02, 16:07
proponuje przesladowac Aster City (telewizja@astercity.net i
opinie@astercity.com.pl) e-mailami z prosba o wlaczenie do oferty TF1 i ZDF.
W tej chili jest to najgorsza kablowka w Wawie!!!!!!
Ja juz ich zasypuje e-mailami. Prosze róbcie to samo, moze poskutkuje!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: xxxxx Re: Apel do anonentów ASTER CITY - przeczytajcie IP: 2.4.STABLE* / *.pentor.com.pl 03.06.02, 16:46
      Już pisze
    • Gość: Lukasz najsmieszniejsze jest to ze jakos wlaczyli TVN24 a IP: *.wp.mil.pl 03.06.02, 18:48
      Polsatu Sport nie moga choc kwoty byly jak ostatnio mowili przedtswiciele Aster
      takie same i ze sa za drogie. Czyli cos jest nie tak. ALbo TVN sposcil z ceny
      albo po prostu najzwyczajniej w swiecie Aster olewa klientow (i to jest
      najpewniejsze). A ZDF/F1 mogliby wlaczyc bez laski zamiast TV niepokalanow 2 i
      4plansz rekalmowych
    • Gość: Kocur Re: Apel do anonentów ASTER CITY - przeczytajcie IP: *.acn.pl / 10.130.128.* 03.06.02, 22:02
      Gość portalu: yzerman napisał(a):

> proponuje przesladowac Aster City (telewizja@astercity.net i
      > opinie@astercity.com.pl) e-mailami z prosba o wlaczenie do oferty TF1 i ZDF.
      > W tej chili jest to najgorsza kablowka w Wawie!!!!!!
      > Ja juz ich zasypuje e-mailami. Prosze róbcie to samo, moze poskutkuje!!!

poskutkuje poskutkuje... nie mam wątpliwości żadnych, tyle że gdzieś... w połowie
      lipca
      • Gość: yzerman Re: Apel do anonentów ASTER CITY - przeczytajcie IP: *.acn.pl / 10.133.135.* 03.06.02, 23:23
        ale spróbować nie zaszkodzi, gdyby nie to ze mam na 2 lata umowe na internet
        juz bym ich olał (tzn. aster city i kozystal z cyfry+ - i tak wiecej nie
        zobacze)
        • Gość: hhhhhhh Re: Apel do anonentów ASTER CITY - przeczytajcie IP: *.acn.pl / 10.133.135.* 05.06.02, 00:12
          przypomnienie!!!!!!
    • cesspit Re: Apel do anonentów ASTER CITY - przeczytajcie 05.06.02, 00:35
      Kur**... kiedy podłączałem AsterCity wydawało mi się, że ta kablówka się
      rozwija...

Byłem przez parę dni w kraku i tam w każdej kablówce można oglądać mecze MŚ.
      Chyba tylko AC zagwarantowało nam całkowity brak relacji sportowych...

Mówili, że POLSAT SPORT kosztowałby ich ok 1 mln $ rocznie. To ciekawe czemu
      jakieś pseudo kablówki stać na to, a podobno "wielka firma o olbrzymich
      ambicjach" uważa, że to za drogo. Ja tam z chęcią płacić będę nawet 5 zeta
      więcej miesięcznie, byle był jakiś kanał sportowy.

BTW. Dzwoniłem do nich pod koniec stycznia z pytaniem - czemu zdjęli TVN24.
      Odpowiedziano mi, że właśnie negocjują nową umowę. Cóż, TVN24 dopiero od paru
      dni jest dostępny w AC. Jak widać negocjacje trwały 5 miechów. Przy takim
      tempie to niech lepiej już negocjują teraz umowy na MŚ 2006, bo boję się że nie
      zdążą....
      • Gość: yzerman Re: Apel do anonentów ASTER CITY - przeczytajcie IP: *.acn.pl / 10.133.135.* 06.06.02, 23:55
        BTW. Dzwoniłem do nich pod koniec stycznia z pytaniem - czemu zdjęli TVN24.
        Odpowiedziano mi, że właśnie negocjują nową umowę. Cóż, TVN24 dopiero od paru dni
        jest dostępny w AC. Jak widać negocjacje trwały 5 miechów. Przy takim
        tempie to niech lepiej już negocjują teraz umowy na MŚ 2006, bo boję się że nie
        zdążą....

ODPISALI mi kretyni, ze nie moga wlaczyc TF1 i ZDF bo w Polsce nikt tego nie chce
        ogladac. A POlsatu Sport nie wlaczą bo abonament wzrosnie! Tylko dlaczego Canal +
        i HBO sa w AC jako opcje i placi za nie kto chce? Ja spamuje ich konta
        opinie@astercity.net i telewizja@astercity.net
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka