Dodaj do ulubionych

Hajto najlepszy

IP: 194.23.138.* 07.06.02, 11:44
Nawet jezeli by okiwal stary Lato!
A my tez jestesmy najlepsi no a czemy nie..
Obserwuj wątek
    • Gość: DZIKI Re: Hajto najlepszy smarkacz IP: 212.244.48.* 07.06.02, 12:02
      Najlepszy, ale chyba w smarkaniu na odległość
    • Gość: armanda HAJTO RULEZ IP: *.acn.pl / 10.133.133.* 07.06.02, 14:19
      TOMEK!!! HAJTO!!! TOMEK!!! HAJTO!!! TOMEK!!! HAJTO!!! TOMEK!!! HAJTO!!!
    • Gość: kolumb Re: Hajto najlepszy IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 18:58
      no moze nie najlepszy ale co trzeba podkreslic FACET Z JAJAMI :)
      • Gość: pikaczu Re: Hajto najlepszy IP: *.ds5.agh.edu.pl / 192.168.5.* 07.06.02, 20:14
        Gość portalu: kolumb napisał(a):

> no moze nie najlepszy ale co trzeba podkreslic FACET Z >JAJAMI :)

Tylko że te jaja mu niestety mózg przysłoniły
        • Gość: armanda Re: Hajto najlepszy IP: *.acn.pl / 10.133.133.* 08.06.02, 10:09
          Gość portalu: pikaczu napisał(a):

> Tylko że te jaja mu niestety mózg przysłoniły
          A po co mu mózg??? Od taktyki i myslenia nie jest on, ważne, żeby dobrze piłkę
          kopał :))))

• Gość: ugugunan Hajto - kopacz, a nie gracz!!! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 08.06.02, 10:22
            Gość portalu: armanda napisał(a):
            > A po co mu mózg??? Od taktyki i myslenia nie jest on, ważne, żeby dobrze piłkę
            > kopał :))))

Moja droga, mózg jest niezbędny żeby GRAĆ dobrze w piłkę, natomiast niekonieczny
            aby KOPAĆ rywali (czasami piłkę) co wychodzi słodziutkiemu Tomkowi najlepiej...

No może ma Tomuś jeszcze jeden walor - wyrzut z autu...
            • Gość: armanda :P IP: *.acn.pl / 10.133.133.* 08.06.02, 11:53
              Słodziutki Tomek, nie jest rozgrywającym, więc chyba za dużo myśleć nie
              musi ... Ważne, żeby dobrze bronił i wyrzucał daleko tą piłkę z autu :)
              • Gość: ugugunan *-) IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 08.06.02, 13:01

> Ważne, żeby dobrze bronił i wyrzucał daleko tą piłkę z autu :)

I właśnie to wystarczy, żeby był tylko solidnym KOPACZEM I MIOTACZEM...

Popatrz na grę obrońców np. francuskich lub włoskich, a ujrzysz GRACZY...

Pa!
                • Gość: armanda Re: *-) IP: *.acn.pl / 10.133.133.* 08.06.02, 13:41
                  Powiem Ci, że nie muszę patrzeć na obrońców Francji, albo Włoch (co tam, że
                  tak, jak my mają po 1 przegranym meczu ...), bo Polacy, przy nich to IV
                  liga ... ale myślę, że jak na ten poziom, to się prezentują całkiem nie źle,
                  czego Ty byś chciał??? Lizarazu, Desailly ... U nas to sa tylko marzenia ... a
                  ja i tak KoChAm TOMKA HAJTĘ i resztę :)))))
                  • Gość: ugugunan Taaaa..... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 08.06.02, 13:45

> Powiem Ci, że nie muszę patrzeć na obrońców Francji, albo Włoch (co tam, że
                    > tak, jak my mają po 1 przegranym meczu ...), bo Polacy, przy nich to IV
                    > liga ... ale myślę, że jak na ten poziom, to się prezentują całkiem nie źle,
                    > czego Ty byś chciał??? Lizarazu, Desailly ... U nas to sa tylko marzenia ... a
                    > ja i tak KoChAm TOMKA HAJTĘ i resztę :)))))

Teraz rozumiem! Miłość jest ślepa...

• Gość: armanda hehe IP: *.acn.pl / 10.133.133.* 08.06.02, 14:01
                      To była przenośnia, chociaż te włoski Hajty są słodziutkie :)
                      • Gość: ugugunan Włoski? IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 08.06.02, 14:04

> To była przenośnia, chociaż te włoski Hajty są słodziutkie :)

Które WŁOSKI?

• Gość: armanda hmmmm IP: *.acn.pl / 10.133.133.* 08.06.02, 14:06
                          NA GŁÓWCE ;)
                          • Gość: ugugunan Aha... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 08.06.02, 14:11

> NA GŁÓWCE ;)

Ach te. Fakt, nadają mu taki wojowniczy wygląd i dodają męskości...

Coraz bardziej Cię rozumiem...

• Gość: armanda :) IP: *.acn.pl / 10.133.133.* 08.06.02, 14:34
                              Jak miło :) A ja myslałam, że się będziemy kłócić ... :)
                              • Gość: ugugunan Potrafię być również niemiły... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 08.06.02, 14:50

> Jak miło :) A ja myslałam, że się będziemy kłócić ... :)

Rozczarowana? Przykro mi, że Cię zawiodłem... Ale jeszcze nic straconego!!!

Napisz np., że Hajto znakomicie GRA w piłkę, a dostaniesz od Ugugunana klapsa...

• Gość: armanda Ja też potrafię IP: *.acn.pl / 10.133.133.* 08.06.02, 14:56
                                  Dalaczego rozczarowana ... mam się z kim kłócić!!!!! P. S Hajto znakomicie gra
                                  w piłkę :)) tylko proszę mnie nie bić :))))
                                  • Gość: armanda :) IP: *.acn.pl / 10.133.133.* 08.06.02, 15:01
                                    tzn, miałam na myśli, że mam się z kim kłócić, a z tobe nie chcę!
                                  • Gość: ugugunan Klaps dla Armandy! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 08.06.02, 15:03

> Dalaczego rozczarowana ... mam się z kim kłócić!!!!! P. S Hajto znakomicie gra
                                    > w piłkę :)) tylko proszę mnie nie bić :))))

Ostrzegałem...

Plask!!!

Bolało?

• Gość: armanda ;) IP: *.acn.pl / 10.133.133.* 08.06.02, 15:45
                                      Nie specjalnie :))) Coś słabą masz siłę w rękach :)
                                      • Gość: ugugunan Nu,nu... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 08.06.02, 15:52

> Nie specjalnie :))) Coś słabą masz siłę w rękach :)

To był klaps ostrzegawczy... Poza tym nie biję kobiet. No chyba, że mnie o to
                                        poproszą...

*-)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka