Dodaj do ulubionych

TOTALNA PARANOJA NA OKĘCIU !!!!!!

IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 19:33
KABARET !!!
Skąd się wzięli ci ludzie na lotnisku ?
Może dowieźli ich autokarami z jakiegoś
wariatkowa ?
Czy oni nie widzieli / nie kojarzą, że Polska przerżnęła
na maxa ? Opamietanie Engela (wyrzucenie dudka i fanclubu
Iwana) + szczęście w meczu z USA nic tu nie zmienia.

Polska wróciła tak szybo jak tylko mogła, ostatnie
miejsce w grupie, fatalny bilans bramek, olbrzymi rozdźwiek
miedzy prapogandą sukcesu a wynikami, jedna z najgorszych
drużyn mundialu ...

Widziałem fragment i aż mnie zamurowało:
Engel (któreg w piątek pewnikiem wykopią) rozdawał
autografy jakimś ześwirowanym małolatom.
Jakaś nastolatka wyznała, że Krzynówek
to przystojniak !

A najlepsze było to cyt.: "czy ochrona jest przygotowana
na festyn na ulicach Warszawy (pytanie
rozradowanej dziennikarki ze studia) ?"

Brakowało tylko Kwacha (delegował swego zausznika
w zastępstwie) oraz Ich Troje, a prazdnik byłby
kompletny.

DOM WARIATÓW !!!

Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: TOTALNA PARANOJA NA OKĘCIU !!!!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 16.06.02, 19:54
      ojej to nie był dom wariatów tylko kibiców na dobe i zle reprezentacji:)
    • lars1 Re: TOTALNA PARANOJA NA OKĘCIU !!!!!! 16.06.02, 20:04
      Totalna paranoja to kibice, którzy dopingują tylko wtedy, gdy drużyna odnosi
      sukcesy. Prawdziwi kibice są ze SWOJĄ REPREZENTACJĄ również w trudnych
      chwilach. Cała reszta to obłuda.
      • Gość: tomek ZAPRZECZACIE NATURZE ... IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 20:15
        Naturalnym jest, że jeżeli sportowiec
        odnosi sukces to krąg kibiców rośnie.
        Natomiast w razie porażek, kibiców ubywa.
        To absolutnie naturalne.
        Kibicowanie bierze swoje źródło w zwycięstwach.

Nie jest czymś zdrowym wielbienie looser'ów,
        chyba, że:
        - mamy do czynienia z siksami dla kórych
        "Krzynówek czy Kryszał to przystojkaniki" (-; ..
        - mamy do czynienia z mniejszościami (np. seksualnymi)
        - mamy do czynienia nie tyle z kibicowaniem co
        z FANATYZMEM

p.s. w wątku chodziło o dziwactwo powitania

• Gość: creep Tomek, SUPER odpowiedziales !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.MaxTNT3.pdq.net 16.06.02, 20:28
      • Gość: www Re: TOTALNA PARANOJA NA OKĘCIU !!!!!! IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 16.06.02, 23:00
        Obludą stary jest ta druzyna! Jasne na dobre i na zle, ale nie na bardzo zle.
        Niech ONI wreszcie poczuja, ze nie mozna zaakceptowac totalnej klapy. W
        pierwszych dwoch meczach to nawet nie bylo widac woli walki. No a chyba po to
        sie jedzie na mundial, zeby powalczyc. A nie zarobic pieniazki! To drugie to
        powinno byc przy okazji. Ale jak ONI dostali kaske jeszcze przed wyjazdem to
        poco sie meczyc?!?
      • Gość: janusz Co to sa KIBICE - niedojrzale mlotki? IP: *.try.wideopenwest.com 17.06.02, 04:32
        Ci, ktorzy uwazaja, ze kibice powinni byc zawsze za swoja druzyna myla totalnie
        pojecia. Wedlug nich niewazne co druzyna robi i tak im sie nalezy
        wdziecznosc???! Pastuszkowie, sluchajcie - pilkarze ZARABIAJA wiecej niz
        kiedykolwiek wy razem wzieci bedziecie - im sie nic nie nalezy ponadto na co
        zasluzyli.

Wedlug waszej teori zawsze niedoroby beda grali w druzynie "no bo przeciez
        trzeba im kibicowac bez wzgedu na wynik" - moze i tak ale nie bez wzgledu na
        umiejetnosci i trud. Oni spieprzyli i olali swoja odpowiedzialnosc a wy chcecie
        im hymny spiewac??!

Bez krytyki nie ma postepu. Jezeli zas chodzi o dobre serduszka dla kopaczy, to
        ja mysle, ze w Polsce kest kilka milionow wiecej tych, ktorzy potrzebowaliby
        dobrych serc! Ja wolalbym bardziej wspolczuc im.

janusz.
        • Gość: www Re: Co to sa KIBICE - niedojrzale mlotki? IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 17.06.02, 07:10
          Gość portalu: janusz napisał(a):

> Ci, ktorzy uwazaja, ze kibice powinni byc zawsze za swoja druzyna myla totalnie
          >
          > pojecia. Wedlug nich niewazne co druzyna robi i tak im sie nalezy
          > wdziecznosc???! Pastuszkowie, sluchajcie - pilkarze ZARABIAJA wiecej niz
          > kiedykolwiek wy razem wzieci bedziecie - im sie nic nie nalezy ponadto na co
          > zasluzyli.
          >
          > Wedlug waszej teori zawsze niedoroby beda grali w druzynie "no bo przeciez
          > trzeba im kibicowac bez wzgedu na wynik" - moze i tak ale nie bez wzgledu na
          > umiejetnosci i trud. Oni spieprzyli i olali swoja odpowiedzialnosc a wy chcecie
          >
          > im hymny spiewac??!
          >
          > Bez krytyki nie ma postepu. Jezeli zas chodzi o dobre serduszka dla kopaczy, to
          >
          > ja mysle, ze w Polsce kest kilka milionow wiecej tych, ktorzy potrzebowaliby
          > dobrych serc! Ja wolalbym bardziej wspolczuc im.
          >
          > janusz.

Drogi Januszu!
          Świeta prawda! Zgadzam sie w 100%
          Pozdrawiam
    • djgregory Re: TOTALNA PARANOJA NA OKĘCIU !!!!!! 16.06.02, 20:09
      Gość portalu: tomek napisał(a):

> KABARET !!!
      > Skąd się wzięli ci ludzie na lotnisku ?
      > Może dowieźli ich autokarami z jakiegoś
      > wariatkowa ?
      > Czy oni nie widzieli / nie kojarzą, że Polska przerżnęła
      > na maxa ? Opamietanie Engela (wyrzucenie dudka i fanclubu
      > Iwana) + szczęście w meczu z USA nic tu nie zmienia.
      >
      > Polska wróciła tak szybo jak tylko mogła, ostatnie
      > miejsce w grupie, fatalny bilans bramek, olbrzymi rozdźwiek
      > miedzy prapogandą sukcesu a wynikami, jedna z najgorszych
      > drużyn mundialu ...
      >
      > Widziałem fragment i aż mnie zamurowało:
      > Engel (któreg w piątek pewnikiem wykopią) rozdawał
      > autografy jakimś ześwirowanym małolatom.
      > Jakaś nastolatka wyznała, że Krzynówek
      > to przystojniak !
      >
      > A najlepsze było to cyt.: "czy ochrona jest przygotowana
      > na festyn na ulicach Warszawy (pytanie
      > rozradowanej dziennikarki ze studia) ?"
      >
      > Brakowało tylko Kwacha (delegował swego zausznika
      > w zastępstwie) oraz Ich Troje, a prazdnik byłby
      > kompletny.
      >
      > DOM WARIATÓW !!!
      >

TO BYLI WŁAŚNIE KIBICE KTÓRZY ZAWSZE BĘDĄ Z REPREZENTACJĄ NA DOBRE I NA ZŁE. A
      NIE TACY JAK TY CO SĄ Z NIMI TYLKO WTEDY CO WYGRYWAJĄ!!!!!!!!!!!!

WSTYD !!!!!!!!! I TY NAZYWASZ SIĘ KIBICEM!!!!!!
      • Gość: creep ? IP: *.MaxTNT3.pdq.net 16.06.02, 20:15
        Troche te zwyciestwo nad USA zmienilo nastawienie do druzyny.

Francja jeszcze gorzej sie spisala choc to mistrz swiata.

Macie racje ze prawdziwy kibic powinien byc na dobre i zle, ale jednak
        pozostaje spory niedosyt i gorycz porazek.
    • Gość: kotto Re: TOTALNA PARANOJA NA OKĘCIU !!!!!! IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 16.06.02, 20:13
      krzynowek to przystojniak, bo wyglada jak moj maz.
      ok juz spadam!pa!
    • Gość: noiki Re: TOTALNA PARANOJA NA OKĘCIU !!!!!! IP: *.proxy.aol.com 16.06.02, 20:24
      Juz mialem krytykowac,ale z drugiej strony Mistrzostwa to tez impreza/zabawa i
      Ci ktorzy przyszli i powrocili maja prawo do atmosfery radosci!!!!
      Brawo dla tych co przyszli i jesli nastepnym razem tak pojdzie(mistrzostwa
      europy), to na pewno nie bedzie az tak wesolo....
      Co do Tomka, ktory zaczal ten watek-dobry temat!
      na razie.
    • Gość: slodkiar Re: TOTALNA PARANOJA NA OKĘCIU !!!!!! IP: *.acn.pl / 10.133.136.* 16.06.02, 20:34
      Byłem na Okęciu to zobaczyć. Na godzinę przed wyjściem piłkarzy weszła grupa
      kilkudziesięciu "karczychów" i rozstawili się po całej okolicy. Między sobą
      mówili, że dzwonił do nich Jurek Engel prosząc o obstawę i klakę. Oni wznosili
      najwiecej okrzyków na cześć. Brawo trener co trzyma z Pruszkowem. Tam mieszkaja
      prawdziwi kibice. Prawdziwy kibic chce dobra reprezentacji a nie dobra trenera.
      Dla dobra polskiej piłki trzeba wyrzucić tego nieudacznika. Trenerzy wszystkich
      krajów z ambicjami piłkarskimi, którzy odpadli w fazie grupowej - odeszli. A na
      Okęciu był dobrze wyreżyserowany i sterowany przez klakierów spektakl. To, że
      reprezentację przychodzą witać lodziary i ludzie z miasta, to kolejny dowód na
      upadek polskiej piłki.
      • djgregory Upadek Polskiej Piłki 16.06.02, 20:39
        Gość portalu: slodkiar napisał(a):

> ...... to dowód na
        > upadek polskiej piłki.

To ja sie cibie pytam kidy Polska piłka (reprezentacja) była lepsza 20 lat temu,
        to na przestrzeni ostatnich lat, nie wygląda na upadek!!!! Toc chyba mimo
        wszystko jak8ś krok do przodu!!!!!
        • Gość: KHysiek Re: Upadek Polskiej Piłki IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 16.06.02, 20:49
          Była lepsza 10 lat temu. A jeśli chodzi o kibiców to
          niestety radość z szybkiego powrotu jest chore. Jeszcze
          są gotowi pomyśleć że się kibice cieszą z wyniku
          reprezentacji. Zaraz znów Hajto zacznie szczekać, tak
          nie można.
          • djgregory Re: Upadek Polskiej Piłki 16.06.02, 20:53
            Gość portalu: KHysiek napisał(a):

> Była lepsza 10 lat temu. A jeśli chodzi o kibiców to
            > niestety radość z szybkiego powrotu jest chore. Jeszcze
            > są gotowi pomyśleć że się kibice cieszą z wyniku
            > reprezentacji. Zaraz znów Hajto zacznie szczekać, tak
            > nie można.

Tam było w sumie tylko 3 tys. kibiców Masz racje nie można cieszyć się z tego
            wyniku. Ale 10 lat temu nie BYŁA na pewno lepsza!!!!! Jeszcze dobrze pamiętam!!!
            • Gość: KHysiek Re: Upadek Polskiej Piłki IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 16.06.02, 21:42
              No jednak do czegoś doszli na olimpiadzie, może to
              młodzież, ale jednak lepiej niż dzisiejszy seniorzy.

Moim zdaniem nie powinno być żadnego powitania (ani
              radości ani obrzucania jajami).
              • djgregory Re: Upadek Polskiej Piłki 16.06.02, 21:50
                Olimpiada to zupełnie inna piłka i ja bym jej jednak nie porównywał. Bo ci
                zawodnicy w seniorskiej by wtedy nie dali sobie rady (mówi o nich jako
                całości). A poza tym mamy po drodze mistrzostwo europy do lat 16, w-ce
                mistrzostwo europy do lat 16, mistrzostwo europy do lat 19, 4 miejsce do lat 17
                na świecie. I czy to też można uznać że z Polską piłką było lepiej.???
                • Gość: KHysiek Re: Upadek Polskiej Piłki IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 16.06.02, 21:59
                  U-21 to prawie seniorzy :-P. Szkoda to wszystko się
                  gdzieś potem marnuje i rozchodzi.
                  A tera szkoda, że to taki sukces-niesukces, zmarnowana
                  szansa.
                  • djgregory Re: Upadek Polskiej Piłki 16.06.02, 22:03
                    Na olimpiadzie gra U-23, a poza tym te wszystkie junorskie sukcesy się gdzieś
                    rozmywają, a szkoda. Ale może teraz to jakoś pudzie przecież kilku z dróżyny
                    tej co zdobyła 4 miejsce na świecie kilku obija się o reprezentację. Z tych 82
                    i młodszych też coś bedzie jak im woda sodowa do łba nie uderzy:)
    • djgregory Powitanie bohaterów :) :P 16.06.02, 21:13
      Mnie bardziej zastanawia, że piłkarzy którzy sklasyfikowani będą gdzieą około
      28 miejsca na mistrzostwach świata, witano lepiej niż złotych medalistów
      olimpijskich, prawi jak Adama Małysza, że zrobiono z nich wielkich bohaterów
      (tuż po awansie) i niektórzy chyba w to uwierzyli. I to niestety jest smutne. :(
    • Gość: czarny Re: TOTALNA PARANOJA NA OKĘCIU !!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 21:19
      Zgadzam się z tezą, że z USA Naszym się udało. Polacy wcale w tym meczu nie
      grali dobrze.
      • sfuj_hlop Re: TOTALNA PARANOJA NA OKĘCIU !!!!!! 16.06.02, 21:54
        Gość portalu: czarny napisał(a):

> Zgadzam się z tezą, że z USA Naszym się udało. Polacy wcale w tym meczu nie
        > grali dobrze.

To chyba ogladales inny mecz niz ja. Niech zwroce tylko twoja uwage na kilka
        faktow:
        1) bardzo duzo celnych podan miedzy naszymi zawodnikami, nierzadko na pelnej
        predkosci lub z pierwszej pilki (przypomnij sobie chociaz druga bramke)
        2) dobra gra naszej obrony, Amerykanie wypracowali najwyzej 2-3 sytuacje
        bramkowe; dzieki dobrej grze naszej obrony byli zmuszeni do strzalow zza linii
        pola karnego, efekt? Wiadomo - kiepski.
        3) dobra gra srodkowej linii, dobra destrukcja, przychwytywanie pilek i swietne
        wyprowadzanie kontr.
        4) skutecznosc napastnikow, nasi napstnicy zagrali super skutecznie (no moze poza
        Zurawskim). Na 5-6 sytuacji strzeleckich zdobyli 3 bramki, to bardzo dobry
        rezultat.

No ale jesli ktos jest takim malkontentem jak ty, to nic mu nie dogodzi. Nawet
        przy 4:0 dla Polski mowilbys, ze kiepsko grali...

• Gość: ski Re: TOTALNA PARANOJA NA OKĘCIU !!!!!! IP: *.utp.pl / 10.0.0.* 16.06.02, 21:25
      BRAWOOO TOMEK-w pełni popieram,a przy okazji,dawno się tak nie uśmiałem
      czytając Twoją wypowiedż.
    • Gość: armanda Re: TOTALNA PARANOJA NA OKĘCIU !!!!!! IP: *.acn.pl / 10.133.133.* 16.06.02, 21:47
      To nie był tłumoku wstyd i paranoja!!! Tak miało być ui dobrze,że właśnie tacy
      ludzie przyszli, a nie kretyny, co ich tak naprawdę piłka wcale nie
      interesuje!!!!
      • Gość: emem Re: TOTALNA PARANOJA NA OKĘCIU !!!!!! IP: *.acn.waw.pl 16.06.02, 21:56
        Cipciu nie stresuj sie.
        Barachlo to wlasnie wysiadlo z samolotu - nie zauwazylas tego?
        Nie zauwazylas tych rzemieni??
        • Gość: koaa Re: TOTALNA PARANOJA NA OKĘCIU !!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 19:15
          Gość portalu: emem napisał(a):

> Cipciu nie stresuj sie.
          Ale CHAMMMMMMMMMM
    • Gość: halski Re: TOTALNA PARANOJA NA OKĘCIU !!!!!! IP: *.supermedia.pl / *.se.com.pl 16.06.02, 22:07
      Kibice zachowali sie fer.Nie sztuką jest kibicować druzynie tylko wtedy kiedy
      wygrywa,sztuką jest byc z nią także w złych chwilach .To prawda,ze jezeli
      chodzi o reprezentację to potrzebne są zmiany i to nawet duże ( dotyczy
      pilkarzy w wieku emerytalnym )ale dlaczego zaraz wyrzucac trenera . Jak koń nie
      chce biegać na wyścigach to dzokeja się nie wyrzuca.POLSCY kibice pokazali się
      z naprawdę dobrej strony . myślę że dziś POLSKA znów wygrała wlaśnie na okęciu
    • Gość: yaneck Re: TOTALNA PARANOJA NA OKĘCIU !!!!!! IP: *.future / 10.0.0.* 16.06.02, 22:18
      byłem na Okęciu, żeby dać wyraz swojemu niezadowoleniu
      z występu naszych Orłów. A tu grupa kretynów wiwatuje
      jakby witała mistrzów świata.
      Macie racje kibice powinni byś z repą na dobre i na złe,
      ale jak widzę tryumfującego Engela, który nie chce przyznać
      się do popełninych błędów (cały czas twierdzi, że nie wystawił
      w meczu z USA fanklubu Iwana tylko ze wzgłedu na kartki
      i kontuzje) oraz Hajtę który teraz mówi że wystarczył by remis
      w meczu z Koreą lub Portugalią i gralibyśmy dalej to mnie krew
      zalewa. Przecież przez tego imbecyla i jego kolegę klubowego
      Wałdocha przegraliśmy te mecze.
      Na koniec: KLUB IWANA WON!!! POTRZEBNA ŚWIEŻA KREW - vide GŁOWACKI!!

Pzdr
    • Gość: Le Niuch Re: TOTALNA PARANOJA NA OKĘCIU !!!!!! IP: *.ipartner.com.pl 16.06.02, 22:51
      Gość portalu: tomek napisał(a):

> Jakaś nastolatka wyznała, że Krzynówek
      > to przystojniak !

Co do tego to nie tak...
      BAbiarz pytal czy laski patrzą na umiejętności pilkarskie, czy też na urodę...
      No i jedna powiedziała że Murawski jest przystojniak, że ktos jeszcze, a
      Krzynówek to dobrze gra :)
      • Gość: Phoebe Re: TOTALNA PARANOJA NA OKĘCIU !!!!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 16.06.02, 22:55
        Le Niuch - fajny nick:)
        • Gość: Le Niuch Re: TOTALNA PARANOJA NA OKĘCIU !!!!!! IP: *.ipartner.com.pl 16.06.02, 23:10
          Gość portalu: Phoebe napisał(a):

> Le Niuch - fajny nick:)

Dzięki!
          Twój też uroczy...
    • Gość: B-Tom Re: TOTALNA PARANOJA NA OKĘCIU !!!!!! IP: 213.76.59.* 16.06.02, 23:58
      to chyba w sobotniej gazecie dobrze napisal Oseka - oczywiscie dali to gdzies
      do srodka, zeby trudniej bylo znalezc(pewnie dlatego, ze sama wyborcza
      potyral). W kazym badz razie napisal, ze jak polska reprezentacja wygrywa - to
      MY wygrywamy, jak przegrywa - to ONI przegrywaja. Wiekszosc z tych, ktorzy byli
      na lotnisku to tacy, ktorzy kochaja pilke nozna, naprawde kibicuja Polakom, a
      moze nawet sa patriotami i kiedy reprezentacja przegrywa, to tez czuja sie
      pokonanymi. Niestety wiekszosc pozostalych, ktorych tam nie bylo, a wielu jest
      na tym forum, to prawdopodobnie zakompleksione polaczki, ktorzy nieznaja sie na
      pilce, wiec liczyli na bog wie co, na jakis niesamowity sukces, ktory wyrwie
      ich z nawyku do ciaglego narzekania, a jutro i tak beda mieli to w dupie.
      • Gość: www Re: TOTALNA PARANOJA NA OKĘCIU !!!!!! IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 17.06.02, 00:06
        Jestem Polakiem i jak na Polaka przystalo liczylem na walke. Ktorej w
        pierwszych meczach nie ujrzalem. Dlatego nie pieprz misiu kolorowy od rzeczy!
        Bo przegrywac tez nalezy honorowo. A jesli sie tego nie potrafi to ja to mam w
        dupie! Jestem fanem polskiej druzyny pilki siatkowej, bo oni przynajmniej
        walcza o kazdy punkt. A nie jak te nedzne miernoty, ktore chca sie nazywac
        przedstawicielami naszego narodu!
        • Gość: Glazer Re: TOTALNA PARANOJA NA OKĘCIU !!!!!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 17.06.02, 00:10
          Gość portalu: www napisał(a):

> Jestem Polakiem i jak na Polaka przystalo liczylem na walke. Ktorej w
          > pierwszych meczach nie ujrzalem. Dlatego nie pieprz misiu kolorowy od rzeczy!
          > Bo przegrywac tez nalezy honorowo. A jesli sie tego nie potrafi to ja to mam w
          > dupie! Jestem fanem polskiej druzyny pilki siatkowej, bo oni przynajmniej
          > walcza o kazdy punkt. A nie jak te nedzne miernoty, ktore chca sie nazywac
          > przedstawicielami naszego narodu!

Chyba ogladlismy rozne mecze. Powiedz kto nie walczyl? Komu nie chcialo sie grac?
          Co do siatkowki, to tam czasem staja i patrza na siebie jak glaby. Moze zostan
          przy siatkowce?

• Gość: www Re: TOTALNA PARANOJA NA OKĘCIU !!!!!! IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 17.06.02, 00:20
            Masz racje glazerze ogladalismy rozne mecze! Ty chyba w dodatku miales klopoty
            z wizja. Dopiero w ostatnim meczu mozna bylo powiedziec o walce. We
            wczsniejszych wydawalo mi sie ze pilkarzyki pozuja do zdjec, bo stali ciagle w
            miejscu. No, ale jesli to nazywasz walka to pierwszorzednie nam sie chlopaki
            spisaly. Nic tylko pogratrulowac i o autografy poprosic!
            • Gość: Glazer Re: TOTALNA PARANOJA NA OKĘCIU !!!!!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 17.06.02, 00:53
              1. Nie odpowiedziales na pytania.
              2. Kolejny z haslekami typu "wszyscy won", tylko jakos nie potrafisz napisac co
              dalej.
              3. Kloptow z wizja nie mialem, wrecz przeciwnie, obejrzalem spotkania z KOR i
              POR kilka razy.
              • Gość: www Re: TOTALNA PARANOJA NA OKĘCIU !!!!!! IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 17.06.02, 07:22
                A jakie ty pytania postawiles??? Kto nie walczyl? Nie chce mi sie powtarzac ich
                nazwisk. Poczytaj troche to znajdziesz ich bez problemu. Wszyscy na tym forum o
                nich trabia baranie, wiec pisanie nie ma sensu. A co dalej bracie - gruntowna
                reforma! Zamiast placic tym durniom, ktorzy udaja, ze graja nalezy zabrac sie
                za szkolenie mlodych zdolnych. Mysle, ze selekcjoner powinien ruszyc swoje
                tluste dupsko i pojechac w teren. Popatrzec chociazby na tych z "Pcimia
                Dolnego" bo nie wykluczone, ze wlasnie tam znajdzie nastepcow Dejny czy Laty.
                Ale potrzeba troche dobrej woli ze strony szkoleniowcow, ktorej brak. A jesli
                ktos tego nie dostrzega to jest ciezkim kretynem. I nie mam zamiaru z nim
                dyskutowac. Wstyd, ze kibice nie potrafia powiedziec - DOSC! Trzeba nareszcie
                cos zmienic, nawet kosztem ME! No bo na co nam one? Zeby znow sie rozczarowac!
                Pewnie kibice nie mieliby okazji zeby podrzec ryja przy hymnie. Bo tylko wtedy
                niektore zakute paly sobie przypominaja, ze sa POLAKAMI! Tak wiec trwaj sobie w
                marazmie i niech ci sie wydaje, ze jest dobrze kiedy wszystko sie wali!
                Gratuluje postawy i pozdrawiam. I jeszcze na koniec powiem jedno. Nie ja jestem
                od decydowania jak nalezy reforme przygotowac. Ja tylko moge ja ocenic, jak
                teraz to robie z Engelem i pseudo reprezentacja, w ktora slepo wierza tylko
                polmozgi!
                • Gość: Glazer Re: TOTALNA PARANOJA NA OKĘCIU !!!!!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 17.06.02, 13:55
                  Gość portalu: www napisał(a):

> A jakie ty pytania postawiles??? Kto nie walczyl? Nie chce mi sie powtarzac ich
                  > nazwisk. Poczytaj troche to znajdziesz ich bez problemu.

Znalazlem takich, ktorzy popelnili bledy indywidualne, o takich ktorym nie
                  chcialo sie walczyc pisza tylko oszolomy.

> Wszyscy na tym forum o
                  > nich trabia baranie, wiec pisanie nie ma sensu.

Twoje pisanie na pewno nie ma sensu. Co do "barana", to bez komentarza. Twoj
                  poziom wlasnie poznalem.

> A co dalej bracie - gruntowna
                  > reforma! Zamiast placic tym durniom, ktorzy udaja, ze graja nalezy zabrac sie
                  > za szkolenie mlodych zdolnych. Mysle, ze selekcjoner powinien ruszyc swoje
                  > tluste dupsko i pojechac w teren.

> Popatrzec chociazby na tych z "Pcimia
                  > Dolnego" bo nie wykluczone, ze wlasnie tam znajdzie nastepcow Dejny czy Laty.

Poczytaj co Lato dzisiaj napisal. Od szukania w Pcimiu Dolnym jest wg Ciebie
                  selekcjoner reprezentacji? Pogratulowac.

> Ale potrzeba troche dobrej woli ze strony szkoleniowcow, ktorej brak. A jesli
                  > ktos tego nie dostrzega to jest ciezkim kretynem. I nie mam zamiaru z nim
                  > dyskutowac.

Po co piszesz skoro zdanie juz sobie wyrobiles?

> Wstyd, ze kibice nie potrafia powiedziec - DOSC! Trzeba nareszcie
                  > cos zmienic, nawet kosztem ME! No bo na co nam one? Zeby znow sie rozczarowac!

Gratuluje po raz kolejny. Moze poszukac wsrod 5 latkow i budowac kadre na MS 2018?

> Pewnie kibice nie mieliby okazji zeby podrzec ryja przy hymnie. Bo tylko wtedy
                  > niektore zakute paly sobie przypominaja, ze sa POLAKAMI! Tak wiec trwaj sobie w
                  > marazmie i niech ci sie wydaje, ze jest dobrze kiedy wszystko sie wali!

Czy ja gdziekolwiek napisalem, ze jest dobrze? Tak pisali naiwniacy, ktorzy
                  mysleli, ze Polska zajdzie do finalow na MS i sie mocno rozczalowali. Wiecej
                  myslcie zyczeniowo, na pewno te zyczenia sie spelnia. LOL

> Gratuluje postawy i pozdrawiam.

Dziekuje bardzo. Ciekawa wypowiedz. Od kretyna i barana na poczatku do pozdrowien
                  na koncu.

> I jeszcze na koniec powiem jedno. Nie ja jestem
                  > od decydowania jak nalezy reforme przygotowac.

Moze chociaz jakies propozycje, przemyslenia? Nie? Tego wlasnie sie spodziewalem.

> Ja tylko moge ja ocenic, jak
                  > teraz to robie z Engelem i pseudo reprezentacja

Ooooo, Pan od ocen sie znalazl. Hahahahaha

>, w ktora slepo wierza tylko polmozgi!

Acha, czyli konczymy w stylu znanym.

• Gość: koaa Re: TOTALNA PARANOJA NA OKĘCIU !!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 19:12
                    Gość portalu: Glazer napisał(a):

> Znalazlem takich, ktorzy popelnili bledy indywidualne, o takich ktorym nie
                    > chcialo sie walczyc pisza tylko oszolomy.
                    Hajto gryzł trawe - ciekawe
                    • Gość: Zachwyco Re: TOTALNA PARANOJA NA OKĘCIU !!!!!! IP: 194.204.145.* 17.06.02, 21:38
                      Brawo kibice !!!!!!!!!!
                      Sprawiliście naszym piłkarzom ,trenerom i działaczom wielką radośc.
                      Udowodniliście że mogą na nas liczyc w każdej sytuacji .
                      Przyjemnie było patrzec jak po koleji nasi piłkarze wyjmuja z swoich toreb
                      kamerki kupione w Korei i filmuja to przywitanie ,będą to sobie puszczac w
                      swoich domach na zachodzie i jeszcze pokaża swoim kolegom z zagranicznych
                      klubów jak zostali przywitani i jacy są prawdziwi kibice.
                      Bardzo dobrze że było tyle ochrony bo myśle że paru kibiców miało też apetyt
                      na ich stroje.Tv - nie podałą ile osób nie wytrzymało napiecia i zasłabło,
                      oraz jakie było powitanie na ulicach Warszawy- szkoda

P.S.
                      Pan J.Pilch dziwił się dziś w TV - ...Zdradzeni a wierni...

Sam wybiorę się na Okecie i to pieszo ,oraz dam się przekonac co do naszej
                      wielkości w tym sporcie jak nasza drużyna zakwalifikuje sie do do ME
                      - PO RAZ PIERWSZY !!!!!!!!!!!!

Radzę piłkarzom oglądac tylko taśmy z pożegnania oraz powitania a w środek
                      wgrac reklamy.

Może warto również wrócic do propozycji sprzed Mistrzostw aby zwolnic
                      dochody naszych piłkarzy z opodatkowania - myślę że im się to należy,
                      a tak z ciekawości to nasze gwiazdy grające w zagranicznych klubach
                      to gdzie odprowadzają podatki, tu czy tam ???

• Gość: www Re: TOTALNA PARANOJA NA OKĘCIU !!!!!! IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 18.06.02, 08:56
                    Zal mi ciebie glzerze z "poziomem". Bo do ciebie zadne argumenty nie docieraja.
                    A do twojej wiadomosci to trener anglikow, jezdzil po calej anglii w
                    poszukiwaniu tych z Pcimia. A naszemu sie nie chce? Czy moze jest na to za
                    glupi? A moze za malo mu placa? Tak to na pewno to! Naprawde szkoda slow.
      • Gość: KHysiek Re: TOTALNA PARANOJA NA OKĘCIU !!!!!! IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.02, 00:13
        Niestety naprawdę nie ma się z czego cieszyć. Ostatnie
        miejsce w grypie, o grze w pierwszych dwóch meczach
        lepiej byłoby zapomnieć, ale nie można. Podobno ludzie
        brali autografy od Engela i Swierczewskiego. Jak to
        mają być prawdziwi kibice, to pewnie też kibicują
        polskim mafiozom. Jamroży siedzi - nie brakuje wam jego
        autografów.

Życzę szybkiego powrotu do zdrowia :(.
        • Gość: Boog Re: TOTALNA PARANOJA NA OKĘCIU !!!!!! IP: 213.76.59.* 17.06.02, 00:19
          Gość portalu: KHysiek napisał(a):

> Jak to
          > mają być prawdziwi kibice, to pewnie też kibicują
          > polskim mafiozom. Jamroży siedzi - nie brakuje wam jego
          > autografów.
          >
          > Życzę szybkiego powrotu do zdrowia :(.

Stary, co ty bredzisz? Porownujesz polskich sportowcow do kryminalistow?
          Idz do apteki i poproś o to co Gozdzikowa, moze ci przejdzie #$%^#^
          • Gość: KHysiek Porównuje do czegoś innego IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.02, 00:34
            Nie ważne kto i z jakiego powodu byle by było o nim
            głośno, czy to sportowiec, który zajął jedno z
            ostatnich miejsc, czy BigBrother czy ktokolwiek inny.
            Powiedz mi jak można fetować ostanie miejsce w grupie ?!?!
            NIC SIĘ NIE STAŁO ????!?!?!?!!?!?
            To po cholerę reprezentacja jedzie na takie imprezy -
            kibice nie mają żadnych ambicji !?
            • Gość: Boog Re: Porównuje do czegoś innego IP: 213.76.59.* 17.06.02, 00:49
              Mi tez nie podoba sie obecnosc nastolatek na Okeciu, mnie tez wkurza
              uwielbienie dla BigBadziewiakow, ale polscy pilkarze cos jednak osiagneli
              - pierwszy raz od 16 lat mistrzowstwa swiata byly dla Polakow naprawde
              emocjonujace.
              • cavafis47 Do tych wszystkich co dalej chca sie cieszyc...... 17.06.02, 03:41
                ...... z sukcesu polskiej druzyny:

JESLI TAKICH JAK WY JEST WIECEJ W KRAJU TO NIC JUZ POLSCE NIE POMOZE!!!!!!!!!!

z czego jest sie cieszyc, po co jechac na Okecie?????? aby poklepac zawodnikow
                po plecach i powiedziec ze nic sie nie stalo???? ze to i tak byl sukces?????
                kurwa mac, przeciez oni (a napewno Engel) i tak w to wierza!!!!!!!! to typowa
                polska mentalnosc - cieszyc sie porazka, bo na pol honorowa byla........
                ludzie, obudzcie sie!!!!!!!
                wiem, polska druzyna nie ma duzo talentu, ani umiejetnosci, ale mozna bylo
                oczekiwac od nich ambicji i walki, i co ??? i bylo gowno!!! popatrzcie na
                Irlandie, czy oni sa lepsi od Polski? NIE, ale gryza trawe do ostatniego
                gwizdka!!! i gdyby to pokazali nasi zawodnicy nie mozna by miec do nich
                pretensji......
                tak, ci wszyscy co pojechali na Okecie zastanowcie sie po co?????? dziekowac
                komus za NIE wykonanie minimum swojej pracy??????
                ...... to juz moze lepiej ludzi z Big Brothera o autografy prosic????????
                aha i te pierdolenie ze prawdziwi kibice sa zawsze za swoja druzyna, na dobre i
                na zle....... zal mi was...... wy juz tak bardzo nie macie zycia, ze bedziecie
                bronili iluzji sukcesu polskiej druzyny, ale coz, jesli to jedyny sposob zeby
                sie dowartosciowac, zeby huj stanal i dresy nie spadaly, to juz wasza
                sprawa............

• Gość: Vidigal Re: Porównuje do czegoś innego IP: *.boxplan.chelm.pl 17.06.02, 08:11
                Lepiej się teraz cieszyć, bo na następne mistrzowstwa możemy czekać i 30 lat.
                Niestety nasza piłka klubowa jest coraz gorsza, a zawonicy coraz bardziej gorsi
                ( przykład - Valencia-Legia). A zmiana trenera niewiele wniesie, bo grają
                zawodnicy, a nie trener.
                • Gość: Jacek Re: Porównuje do czegoś innego IP: *.supermedia.pl / *.katowice.supermedia.pl 17.06.02, 08:39
                  Ludzie zastanówcie się co wypisujecie! Przecież część tych pseudopiłkarzy
                  potocznie nazywanych fanklubem Iwana nadaje się może tylko do występów w
                  reprezentacji naszych aktorów, gdyż bardziej zajmują się grą w reklamach niż
                  grą w piłkę. Jeżeli uważacie że wszyscy kibice to debile i nie potrafią ocenić
                  ich występu na mistrzostwach to gratuluję dobrego samopoczucia.
                  Na Okęciu był niezły cyrk. Brakowało jeszcze chyba tylko Edyty Górniak. Tak
                  właściwie to z jakiego powodu Prezydent wysłał po nich samolot za który musimy
                  płacić w podatkach. Za taką postawę fanklub Iwana powinien wracać z Korei na
                  piechotę a nie samolotem prezydenckim. Jedynie podziękowć powinno się tzw.
                  piłkarzom rezerwowym, którzy tak naprawdę powinni byli grać od początku.
                  Dobrze byłoby żeby już podziękowąć trenerowi i szczególnie Panu Hajcie.
                • Gość: www Re: Porównuje do czegoś innego IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 17.06.02, 10:17
                  No i co mi jeszcze powiesz? Moze, ze zawodnicy sami ukladaja strategie? Albo,
                  ze sami sie wymieniaja? Wg. Ciebie to pewnie trener do niczego nie jest
                  potrzebny. To po co mu placic?
                • Gość: KHysiek W każdej orkiestrze potrzebny jest dyrygent IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.02, 13:38
                  bez niego jest anarchia, rozpasanie i brak współpracy -
                  mieliśmy to przed i na MŚ. Nie może być tak ze winni są
                  piłkarze - to bzdura, nie trzeba było ich wystawiać
                  (tych co byli słabi) o tego jest szef żeby rządzić. A
                  skoro Egel nie zrobił tego to znaczy, że nie nadaje
                  się, bo pozwala piłkarzom a zbyt wiele.
    • Gość: papa Re: TOTALNA PARANOJA NA OKĘCIU !!!!!! IP: *.ipartner.com.pl 17.06.02, 23:38
      Czy ktos nie zapomnial ze Pilka Nozna to tylko
      SPORT!
      Nie udalo sie teraz uda sie nastenym razem...
      Odgrazaja sie wszyscy jak by nie chodzilo o zabawe tylko...
      Wlasnie, tylko o co?

PS Mistrzowie: Swiata i Europy zostali godnie przywitani mimo ze nie strzelili
      ani jednej bramki...
    • Gość: ozpol Moze nalezy powiedziec kto to jest kibic IP: *.ncr.com 18.06.02, 07:28
      Typowa przesada i walenie na oslep po pyskach, ale w Polsce nie wielu jest
      takich co mozna nazwac prawdziwimi kibicami. Kibic jest na dobre i zle, bo
      jesli jest zle to ma prawo powiedzic ze jest zle. Najgorzej chyba pyskuja ci
      ktorzy staja sie kibicami kiedy jest dobrze to hurra - kilichy w gore.
      Czy MU straci kibicow bo niezdobyl nic w tym roku? Czy ktos opluwa swoich
      pilkarzy w innych krajach jak my? Sprwadzcie Internet - jesli znacie inne
      jezyki to sie dowiecie - my slowianie lubimy walic popyskach, ale to element
      kultury. Reprezentacja dala plame, ale czy tak naprawde prawdziwy kibice
      znajacy sie na pilce wierzyli ze wyjdziemy z grupy?
      Jesli tak to byla slepa wiara tylko. Dlatego tacy jestesmy zli. Powitanie sie
      dalej nalezy bo jednak imie Polski bylo na oczach swiata poprzez kilka dni.
    • Gość: Tom Re: Powinni być obrzuceni ZUPAMI IP: 213.77.14.* 18.06.02, 09:53
      a autografy tylko na zupach....
      Wszystko do ZUPY!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka