Gość: AZZURA IP: *.mrkch.pl / 10.17.0.* 19.06.02, 14:04 TYLKO LESZCZE UWAŻAJĄ, ŻE WŁOSI NIE UMIEJĄ GRAC. WŁOSI SĄ NAJLEPSI. A KOREA NAWET NIE POWINNA SIE ZNALEŻĆ NA MISTRZOSTWACH ŚWIATA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unopropo Re: ITALIA, ITALIA 19.06.02, 14:14 ITALIA UMIE GRAĆ, ALE CZY JEST NAJLEPSZA??? LEPSZA OD TYCH ELIMINACJI KTÓRE WYGRAŁA, OD TYCH Z GRUPY, BO ZNIEJ WYSZŁA/NIE LICZĄC CHORWACJI/, ALE PRZY TYLU ZMARNOWANYCH SZANSACH...NO CÓŻ MECZ Z KOREĄ PRZEGRALI, BO KTO NIE WYKORZYSTUJE OKAZJI, NIE MOŻE WYGRAĆ...CZYŻ NIE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AZZURRA Re: ITALIA, ITALIA IP: *.mrkch.pl / 10.17.0.* 19.06.02, 14:19 zgodze sie z tym ze zmarnowali mnóstwo szans, ale przegrali glównie dlatego, ze trafili na sedziow amatorów, którzy nie powinni sie znależć na mistrzostwach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaj0wy Re: ITALIA, ITALIA IP: *.oce.pl / 10.48.71.* 20.06.02, 13:20 no tak! zawsze winni sa inni! a moze by tak zaczeli biegac po boisku i wpelni pokazywac swoje umiejetnosci a nie padac jak baletnice! skoro bardziej ich interesuje trenowanie aktorskich sztuczek to pozniej nie potrafia przylozyc nogi aby z 4 metrow wbic ja do pustej bramki. KOREA, KOREA!!! Jak przegrac to z 3 druzyna swiat :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
unopropo Re: ITALIA, ITALIA 19.06.02, 14:28 a przegrana z chorwacją? wiesz w piłce nie tylko liczą się umiejętności, choć głownie to..a tym jednym procentem jest szczęście, a drugim procentem umiejętnośc wykorzystania fartu.pzdr kibic senegalu /polski już nie ma, aj za słabszymi jestem/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz A JEBAL PIES TYCH ZAWSZONYCH POZERACZY MAKARONU!!! IP: 141.52.124.* 19.06.02, 14:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serg Re: ITALIA, ITALIA IP: *.slowianska.kbn.pl / 192.168.1.* 19.06.02, 15:07 Jedna sprawa, to brak szczęścia; druga to Liga Mistrzów (po takim sezonie większość lepszych piłkaży nadaje się raczej do Ciechocinka); trzecia to sędziowie. Akurat w tym meczy kibicowałem Korei, która swoją grą pokazała, że jest godna ćwierćfinału. Niestety muszę przyznac, że już nie pierwszy raz bohaterem meczu został sędzia (notabene z Ekwadoru, któremu Włosi zawdzięczają awans z grupy) i zastanawiam się czy te mistrzostwa mają wogóle jakiś sens, skoro i tak karty mogą być już rozdane. Co ciekawe chyba jedyną drużyną z ósemki "najlepszych", która nie musi kłaniać się arbitrom jest... Senegal. Takiej kaszanki to ja jeszcze nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pejocik Re: ITALIA, ITALIA - Włosi mają za swoje IP: 62.29.137.* 19.06.02, 15:23 Bardzo dobrze, że dostali w dupę bo od zawsze wkurzali mnie wykorzystywaniem "pozamerytorycznych" środków. Oni zawsze najwięcej: - udają, że są faulowani - faulują taktycznie - wymuszają decyzje na sędziach - grają na czas poprzez leżenie 5 minut na trawie i dyskusje z sędziami - prowokują przeciwników szczypaniem, przytrzymywaniem, itd. - próbują trafić piłką w rękę obrońcy - patrz del Piero i Baggio - faulują w ataku, wiedząc, że sędziowie rzadko odważają sie nie uznać bramki (chociaż to się zmnienia na lepsze) - patrz Vieri, który zawsze skacze do główki na jednym obrońcy się opierając, a drugiego lekko z łokcia w krtań. <br><br> Można powiedzieć (za Rivaldo), że to są elementy wyszkolenia piłkarskiego... Ja wole elementy wyszkolenie szkoły senegalskiej... Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serg Re: ITALIA, ITALIA - Włosi mają za swoje IP: *.slowianska.kbn.pl / 192.168.1.* 19.06.02, 15:29 Chciałeś powiedzieć: szkoły francuskiej ;) (tylko dwóch graczy z Senegalu gra poza Francją). Tak czy inaczej mjasz rację. A za takie zachowania jak Rivaldo powinny być bardziej surowe kary, bo to już zaczyna się robić marny teatr, a nie piłkarskie widowisko. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybb Re: ITALIA, ITALIA - Włosi mają za swoje IP: *.sgh.waw.pl 20.06.02, 10:32 Gość portalu: Serg napisał(a): > Chciałeś powiedzieć: szkoły francuskiej ;) (tylko dwóch graczy z Senegalu gra > poza Francją). Tak czy inaczej mjasz rację. A za takie zachowania jak Rivaldo > powinny być bardziej surowe kary, bo to już zaczyna się robić marny teatr, a > nie piłkarskie widowisko. Pozdrawiam. sorry ale wystarczy spojrzec na to w jaki sposob graja. Francuzi tak nie kiwaja sie na kazdym kroku, nie strzelaja przy pierwszej lepszej okazji z 40 m, nie maja oz tak ofensywnych obroncow... to po prostu Afryka. to ze ich Francja finansowala i ze w Francji graja nie przekresla ich pochodzenia. nauczyli sie grac w pile w Senegalu i pozostali wierni tym ideom futbolu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: di livio Re: ITALIA, ITALIA - Włosi mają za swoje IP: *.mrkch.pl / 10.17.0.* 20.06.02, 10:03 Gość portalu: Pejocik napisał(a): > Bardzo dobrze, że dostali w dupę bo od zawsze wkurzali mnie > wykorzystywaniem "pozamerytorycznych" środków. > Oni zawsze najwięcej: > - udają, że są faulowani > - faulują taktycznie > - wymuszają decyzje na sędziach > - grają na czas poprzez leżenie 5 minut na trawie i dyskusje z sędziami > - prowokują przeciwników szczypaniem, przytrzymywaniem, itd. > - próbują trafić piłką w rękę obrońcy - patrz del Piero i Baggio > - faulują w ataku, wiedząc, że sędziowie rzadko odważają sie nie uznać bramki > (chociaż to się zmnienia na lepsze) - patrz Vieri, który zawsze skacze do > główki na jednym obrońcy się opierając, a drugiego lekko z łokcia w krtań. > > <br><br> > Można powiedzieć (za Rivaldo), że to są elementy wyszkolenia piłkarskiego... > > Ja wole elementy wyszkolenie szkoły senegalskiej... > > Pozdro w dupe to ty powinienes dostac bo nie znasz sie na pilce. Wszyscy wiedzą ze Wlosi to potega!! Odpowiedz Link Zgłoś
maax6 Re: ITALIA, ITALIA - Włosi mają za swoje 20.06.02, 10:16 Gość portalu: di livio napisał(a): > Gość portalu: Pejocik napisał(a): > > > Bardzo dobrze, że dostali w dupę bo od zawsze wkurzali mnie > > wykorzystywaniem "pozamerytorycznych" środków. > > Oni zawsze najwięcej: > > - udają, że są faulowani > > - faulują taktycznie > > - wymuszają decyzje na sędziach > > - grają na czas poprzez leżenie 5 minut na trawie i dyskusje z sędziami > > - prowokują przeciwników szczypaniem, przytrzymywaniem, itd. > > - próbują trafić piłką w rękę obrońcy - patrz del Piero i Baggio > > - faulują w ataku, wiedząc, że sędziowie rzadko odważają sie nie uznać bra > mki > > (chociaż to się zmnienia na lepsze) - patrz Vieri, który zawsze skacze do > > główki na jednym obrońcy się opierając, a drugiego lekko z łokcia w krtań. > w dupe to ty powinienes dostac bo nie znasz sie na pilce. Wszyscy wiedzą ze > Wlosi to potega!! >za ksywkę to powinni powiesić ciebie za jaja. Włosi są najlepsi a jak chcesz ich krytykować to zmień ksywę. Proponuję: 'pedał', 'szmata' itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: di livio Re: ITALIA, ITALIA - Włosi mają za swoje IP: *.mrkch.pl / 10.17.0.* 20.06.02, 10:19 NAJPIERW PRZECZYTAC UWAZNIE TEKST KTORY WCZESNIEJ NAPISALEM< A POTEM KOMENTUJ. WŁOCHY TO POTEGA!!! maax6 napisał(a): > Gość portalu: di livio napisał(a): > > > Gość portalu: Pejocik napisał(a): > > > > > Bardzo dobrze, że dostali w dupę bo od zawsze wkurzali mnie > > > wykorzystywaniem "pozamerytorycznych" środków. > > > Oni zawsze najwięcej: > > > - udają, że są faulowani > > > - faulują taktycznie > > > - wymuszają decyzje na sędziach > > > - grają na czas poprzez leżenie 5 minut na trawie i dyskusje z sędzia > mi > > > - prowokują przeciwników szczypaniem, przytrzymywaniem, itd. > > > - próbują trafić piłką w rękę obrońcy - patrz del Piero i Baggio > > > - faulują w ataku, wiedząc, że sędziowie rzadko odważają sie nie uzna > ć bra > > mki > > > (chociaż to się zmnienia na lepsze) - patrz Vieri, który zawsze skacz > e do > > > główki na jednym obrońcy się opierając, a drugiego lekko z łokcia w k > rtań. > CZYTAJ ODTĄD!!!!!!! > > w dupe to ty powinienes dostac bo nie znasz sie na pilce. Wszyscy wiedzą > ze > > Wlosi to potega!! > > > >za ksywkę to powinni powiesić ciebie za jaja. Włosi są najlepsi a jak chces > z ich > krytykować to zmień ksywę. Proponuję: 'pedał', 'szmata' itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maax6 Re: ITALIA, ITALIA - Włosi mają za swoje IP: *.boguszow.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 11:21 Gość portalu: di livio napisał(a): > Gość portalu: Pejocik napisał(a): > > > Bardzo dobrze, że dostali w dupę bo od zawsze wkurzali mnie > > wykorzystywaniem "pozamerytorycznych" środków. > > Oni zawsze najwięcej: > > - udają, że są faulowani > > - faulują taktycznie > > - wymuszają decyzje na sędziach > > - grają na czas poprzez leżenie 5 minut na trawie i dyskusje z sędziami > > - prowokują przeciwników szczypaniem, przytrzymywaniem, itd. > > - próbują trafić piłką w rękę obrońcy - patrz del Piero i Baggio > > - faulują w ataku, wiedząc, że sędziowie rzadko odważają sie nie uznać bra > mki > > (chociaż to się zmnienia na lepsze) - patrz Vieri, który zawsze skacze do > > główki na jednym obrońcy się opierając, a drugiego lekko z łokcia w krtań. > w dupe to ty powinienes dostac bo nie znasz sie na pilce. Wszyscy wiedzą ze > Wlosi to potega!! >za ksywkę to powinni powiesić ciebie za jaja. Włosi są najlepsi a jak chcesz ich krytykować to zmień ksywę. Proponuję: 'pedał', 'szmata' itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maax6 Re: ITALIA, ITALIA - Włosi mają za swoje IP: *.boguszow.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 11:24 Bardzo przepraszam. Chciałem wyzwać tego idiotę który krytykował Włochów ( Mistrzów Świata) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: di livio Re: ITALIA, ITALIA - Włosi mają za swoje IP: *.mrkch.pl / 10.17.0.* 20.06.02, 13:15 wkurza mnie to, ze niektorzy nie znaja sie na piłce i krytykuja Wlochów nie wiadomo za co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaj0wy Re: ITALIA, ITALIA - Włosi mają za swoje IP: *.oce.pl / 10.48.71.* 20.06.02, 13:30 Gość portalu: di livio napisał(a): > wkurza mnie to, ze niektorzy nie znaja sie na piłce i krytykuja Wlochów nie > wiadomo za co. Nie wiadomo co to marna gra aktorska, ktora chyba ze starych rycin i opowiesci ucza sie w Rzymie w Coloseum. Bo jakosc i przebieglosc ta sama. ale jakos mnie to nie przekonuje ja wole pilke taka jak gra Senegal, Irlandia czy Anglia, A nie taka jak "Poludniowcy"!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: di livio Re: ITALIA, ITALIA - Włosi mają za swoje IP: *.mrkch.pl / 10.17.0.* 20.06.02, 13:33 Jednym słowem lubisz kiepską piłkę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaj0wy Re: ITALIA, ITALIA - Włosi mają za swoje IP: *.oce.pl / 10.48.71.* 20.06.02, 13:35 Gość portalu: di livio napisał(a): > Jednym słowem lubisz kiepską piłkę.. a Ty chyba kiepska gre aktorska (hehehe) cyrk monty pynthona to dla nich wzor nie do osiagniecia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: di livio Re: ITALIA, ITALIA - Włosi mają za swoje IP: *.mrkch.pl / 10.17.0.* 20.06.02, 13:38 kretyn z ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaj0wy Re: ITALIA, ITALIA - Włosi mają za swoje IP: *.oce.pl / 10.48.71.* 20.06.02, 13:47 a ty "madralo" wogole wiesz co oznacza termin "kretyn"???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: di livio Re: ITALIA, ITALIA - Włosi mają za swoje IP: *.mrkch.pl / 10.17.0.* 20.06.02, 13:50 Va farti fottere!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaj0wy Re: ITALIA, ITALIA - Włosi mają za swoje IP: *.oce.pl / 10.48.71.* 20.06.02, 14:05 Gość portalu: di livio napisał(a): > Va farti fottere!!!!! I to ma byc riposta ?????????????????? :( spręż się dilivia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaj0wy Re: ITALIA, ITALIA - Włosi mają za swoje IP: *.oce.pl / 10.48.71.* 20.06.02, 13:24 Gość portalu: Pejocik napisał(a): > Bardzo dobrze, że dostali w dupę bo od zawsze wkurzali mnie > wykorzystywaniem "pozamerytorycznych" środków. > Oni zawsze najwięcej: > - udają, że są faulowani > - faulują taktycznie > - wymuszają decyzje na sędziach > - grają na czas poprzez leżenie 5 minut na trawie i dyskusje z sędziami > - prowokują przeciwników szczypaniem, przytrzymywaniem, itd. > - próbują trafić piłką w rękę obrońcy - patrz del Piero i Baggio > - faulują w ataku, wiedząc, że sędziowie rzadko odważają sie nie uznać bramki > (chociaż to się zmnienia na lepsze) - patrz Vieri, który zawsze skacze do > główki na jednym obrońcy się opierając, a drugiego lekko z łokcia w krtań. > > <br><br> > Można powiedzieć (za Rivaldo), że to są elementy wyszkolenia piłkarskiego... > > Ja wole elementy wyszkolenie szkoły senegalskiej... > > Pozdro Pejocik! i tak trzymaj!!! co racja to racja, poprostu wszystko mi z ust (hehehe) wyciagnoles. SENEGAL!!! SENEGAL!!! SENEGAL !!! 2 druzyna swiata :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: di livio Re: ITALIA, ITALIA - Włosi mają za swoje IP: *.mrkch.pl / 10.17.0.* 20.06.02, 13:25 SENEGAL SENEGAL SENEGAL .....DO DOMU DO DOMU.....jestes zalosny Odpowiedz Link Zgłoś