Dodaj do ulubionych

ITALIA, ITALIA

IP: *.mrkch.pl / 10.17.0.* 19.06.02, 14:04
TYLKO LESZCZE UWAŻAJĄ, ŻE WŁOSI NIE UMIEJĄ GRAC. WŁOSI SĄ NAJLEPSI. A KOREA
NAWET NIE POWINNA SIE ZNALEŻĆ NA MISTRZOSTWACH ŚWIATA
Obserwuj wątek
    • unopropo Re: ITALIA, ITALIA 19.06.02, 14:14
      ITALIA UMIE GRAĆ, ALE CZY JEST NAJLEPSZA??? LEPSZA OD TYCH ELIMINACJI KTÓRE
      WYGRAŁA, OD TYCH Z GRUPY, BO ZNIEJ WYSZŁA/NIE LICZĄC CHORWACJI/, ALE PRZY TYLU
      ZMARNOWANYCH SZANSACH...NO CÓŻ MECZ Z KOREĄ PRZEGRALI, BO KTO NIE WYKORZYSTUJE
      OKAZJI, NIE MOŻE WYGRAĆ...CZYŻ NIE?
      • Gość: AZZURRA Re: ITALIA, ITALIA IP: *.mrkch.pl / 10.17.0.* 19.06.02, 14:19
        zgodze sie z tym ze zmarnowali mnóstwo szans, ale przegrali glównie dlatego, ze
        trafili na sedziow amatorów, którzy nie powinni sie znależć na mistrzostwach
        • Gość: gaj0wy Re: ITALIA, ITALIA IP: *.oce.pl / 10.48.71.* 20.06.02, 13:20
          no tak! zawsze winni sa inni! a moze by tak zaczeli biegac po boisku i wpelni
          pokazywac swoje umiejetnosci a nie padac jak baletnice! skoro bardziej ich
          interesuje trenowanie aktorskich sztuczek to pozniej nie potrafia przylozyc
          nogi aby z 4 metrow wbic ja do pustej bramki. KOREA, KOREA!!! Jak przegrac to z
          3 druzyna swiat :))))))
    • unopropo Re: ITALIA, ITALIA 19.06.02, 14:28
      a przegrana z chorwacją? wiesz w piłce nie tylko liczą się umiejętności, choć
      głownie to..a tym jednym procentem jest szczęście, a drugim procentem
      umiejętnośc wykorzystania fartu.pzdr kibic senegalu /polski już nie ma, aj za
      słabszymi jestem/
    • Gość: xyz A JEBAL PIES TYCH ZAWSZONYCH POZERACZY MAKARONU!!! IP: 141.52.124.* 19.06.02, 14:34
    • Gość: Serg Re: ITALIA, ITALIA IP: *.slowianska.kbn.pl / 192.168.1.* 19.06.02, 15:07
      Jedna sprawa, to brak szczęścia; druga to Liga Mistrzów (po takim sezonie
      większość lepszych piłkaży nadaje się raczej do Ciechocinka); trzecia to
      sędziowie. Akurat w tym meczy kibicowałem Korei, która swoją grą pokazała, że
      jest godna ćwierćfinału. Niestety muszę przyznac, że już nie pierwszy raz
      bohaterem meczu został sędzia (notabene z Ekwadoru, któremu Włosi zawdzięczają
      awans z grupy) i zastanawiam się czy te mistrzostwa mają wogóle jakiś sens,
      skoro i tak karty mogą być już rozdane. Co ciekawe chyba jedyną drużyną z
      ósemki "najlepszych", która nie musi kłaniać się arbitrom jest... Senegal.
      Takiej kaszanki to ja jeszcze nie widziałem.
    • Gość: Pejocik Re: ITALIA, ITALIA - Włosi mają za swoje IP: 62.29.137.* 19.06.02, 15:23
      Bardzo dobrze, że dostali w dupę bo od zawsze wkurzali mnie
      wykorzystywaniem "pozamerytorycznych" środków.
      Oni zawsze najwięcej:
      - udają, że są faulowani
      - faulują taktycznie
      - wymuszają decyzje na sędziach
      - grają na czas poprzez leżenie 5 minut na trawie i dyskusje z sędziami
      - prowokują przeciwników szczypaniem, przytrzymywaniem, itd.
      - próbują trafić piłką w rękę obrońcy - patrz del Piero i Baggio
      - faulują w ataku, wiedząc, że sędziowie rzadko odważają sie nie uznać bramki
      (chociaż to się zmnienia na lepsze) - patrz Vieri, który zawsze skacze do
      główki na jednym obrońcy się opierając, a drugiego lekko z łokcia w krtań.

<br><br>
      Można powiedzieć (za Rivaldo), że to są elementy wyszkolenia piłkarskiego...

Ja wole elementy wyszkolenie szkoły senegalskiej...

Pozdro
      • Gość: Serg Re: ITALIA, ITALIA - Włosi mają za swoje IP: *.slowianska.kbn.pl / 192.168.1.* 19.06.02, 15:29
        Chciałeś powiedzieć: szkoły francuskiej ;) (tylko dwóch graczy z Senegalu gra
        poza Francją). Tak czy inaczej mjasz rację. A za takie zachowania jak Rivaldo
        powinny być bardziej surowe kary, bo to już zaczyna się robić marny teatr, a
        nie piłkarskie widowisko. Pozdrawiam.
        • Gość: rybb Re: ITALIA, ITALIA - Włosi mają za swoje IP: *.sgh.waw.pl 20.06.02, 10:32
          Gość portalu: Serg napisał(a):

> Chciałeś powiedzieć: szkoły francuskiej ;) (tylko dwóch graczy z Senegalu gra
          > poza Francją). Tak czy inaczej mjasz rację. A za takie zachowania jak Rivaldo
          > powinny być bardziej surowe kary, bo to już zaczyna się robić marny teatr, a
          > nie piłkarskie widowisko. Pozdrawiam.

sorry ale wystarczy spojrzec na to w jaki sposob graja. Francuzi tak nie kiwaja sie na kazdym kroku, nie strzelaja przy pierwszej lepszej okazji z 40 m, nie maja oz tak ofensywnych obroncow... to po prostu Afryka. to ze ich Francja finansowala i ze w Francji graja nie przekresla ich pochodzenia. nauczyli sie grac w pile w Senegalu i pozostali wierni tym ideom futbolu
      • Gość: di livio Re: ITALIA, ITALIA - Włosi mają za swoje IP: *.mrkch.pl / 10.17.0.* 20.06.02, 10:03
        Gość portalu: Pejocik napisał(a):

> Bardzo dobrze, że dostali w dupę bo od zawsze wkurzali mnie
        > wykorzystywaniem "pozamerytorycznych" środków.
        > Oni zawsze najwięcej:
        > - udają, że są faulowani
        > - faulują taktycznie
        > - wymuszają decyzje na sędziach
        > - grają na czas poprzez leżenie 5 minut na trawie i dyskusje z sędziami
        > - prowokują przeciwników szczypaniem, przytrzymywaniem, itd.
        > - próbują trafić piłką w rękę obrońcy - patrz del Piero i Baggio
        > - faulują w ataku, wiedząc, że sędziowie rzadko odważają sie nie uznać bramki
        > (chociaż to się zmnienia na lepsze) - patrz Vieri, który zawsze skacze do
        > główki na jednym obrońcy się opierając, a drugiego lekko z łokcia w krtań.
        >
        > <br><br>
        > Można powiedzieć (za Rivaldo), że to są elementy wyszkolenia piłkarskiego...
        >
        > Ja wole elementy wyszkolenie szkoły senegalskiej...
        >
        > Pozdro

w dupe to ty powinienes dostac bo nie znasz sie na pilce. Wszyscy wiedzą ze
        Wlosi to potega!!
        • maax6 Re: ITALIA, ITALIA - Włosi mają za swoje 20.06.02, 10:16
          Gość portalu: di livio napisał(a):

> Gość portalu: Pejocik napisał(a):
          >
          > > Bardzo dobrze, że dostali w dupę bo od zawsze wkurzali mnie
          > > wykorzystywaniem "pozamerytorycznych" środków.
          > > Oni zawsze najwięcej:
          > > - udają, że są faulowani
          > > - faulują taktycznie
          > > - wymuszają decyzje na sędziach
          > > - grają na czas poprzez leżenie 5 minut na trawie i dyskusje z sędziami
          > > - prowokują przeciwników szczypaniem, przytrzymywaniem, itd.
          > > - próbują trafić piłką w rękę obrońcy - patrz del Piero i Baggio
          > > - faulują w ataku, wiedząc, że sędziowie rzadko odważają sie nie uznać bra
          > mki
          > > (chociaż to się zmnienia na lepsze) - patrz Vieri, który zawsze skacze do
          > > główki na jednym obrońcy się opierając, a drugiego lekko z łokcia w krtań.

> w dupe to ty powinienes dostac bo nie znasz sie na pilce. Wszyscy wiedzą ze
          > Wlosi to potega!!

>za ksywkę to powinni powiesić ciebie za jaja. Włosi są najlepsi a jak chcesz ich
          krytykować to zmień ksywę. Proponuję: 'pedał', 'szmata' itp.
          • Gość: di livio Re: ITALIA, ITALIA - Włosi mają za swoje IP: *.mrkch.pl / 10.17.0.* 20.06.02, 10:19
            NAJPIERW PRZECZYTAC UWAZNIE TEKST KTORY WCZESNIEJ NAPISALEM< A POTEM KOMENTUJ.

WŁOCHY TO POTEGA!!!

maax6 napisał(a):

> Gość portalu: di livio napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Pejocik napisał(a):
            > >
            > > > Bardzo dobrze, że dostali w dupę bo od zawsze wkurzali mnie
            > > > wykorzystywaniem "pozamerytorycznych" środków.
            > > > Oni zawsze najwięcej:
            > > > - udają, że są faulowani
            > > > - faulują taktycznie
            > > > - wymuszają decyzje na sędziach
            > > > - grają na czas poprzez leżenie 5 minut na trawie i dyskusje z sędzia
            > mi
            > > > - prowokują przeciwników szczypaniem, przytrzymywaniem, itd.
            > > > - próbują trafić piłką w rękę obrońcy - patrz del Piero i Baggio
            > > > - faulują w ataku, wiedząc, że sędziowie rzadko odważają sie nie uzna
            > ć bra
            > > mki
            > > > (chociaż to się zmnienia na lepsze) - patrz Vieri, który zawsze skacz
            > e do
            > > > główki na jednym obrońcy się opierając, a drugiego lekko z łokcia w k
            > rtań.
            >

CZYTAJ ODTĄD!!!!!!!

> > w dupe to ty powinienes dostac bo nie znasz sie na pilce. Wszyscy wiedzą
            > ze
            > > Wlosi to potega!!
            >
            >
            > >za ksywkę to powinni powiesić ciebie za jaja. Włosi są najlepsi a jak chces
            > z ich
            > krytykować to zmień ksywę. Proponuję: 'pedał', 'szmata' itp.

• Gość: maax6 Re: ITALIA, ITALIA - Włosi mają za swoje IP: *.boguszow.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 11:21

> Gość portalu: Pejocik napisał(a):
          >
          > > Bardzo dobrze, że dostali w dupę bo od zawsze wkurzali mnie
          > > wykorzystywaniem "pozamerytorycznych" środków.
          > > Oni zawsze najwięcej:
          > > - udają, że są faulowani
          > > - faulują taktycznie
          > > - wymuszają decyzje na sędziach
          > > - grają na czas poprzez leżenie 5 minut na trawie i dyskusje z sędziami
          > > - prowokują przeciwników szczypaniem, przytrzymywaniem, itd.
          > > - próbują trafić piłką w rękę obrońcy - patrz del Piero i Baggio
          > > - faulują w ataku, wiedząc, że sędziowie rzadko odważają sie nie uznać bra
          > mki
          > > (chociaż to się zmnienia na lepsze) - patrz Vieri, który zawsze skacze do
          > > główki na jednym obrońcy się opierając, a drugiego lekko z łokcia w krtań.

> w dupe to ty powinienes dostac bo nie znasz sie na pilce. Wszyscy wiedzą ze
          > Wlosi to potega!!

>za ksywkę to powinni powiesić ciebie za jaja. Włosi są najlepsi a jak chcesz ich
          krytykować to zmień ksywę. Proponuję: 'pedał', 'szmata' itp.
          • Gość: maax6 Re: ITALIA, ITALIA - Włosi mają za swoje IP: *.boguszow.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 11:24
            Bardzo przepraszam. Chciałem wyzwać tego idiotę który krytykował Włochów (
            Mistrzów Świata)
            • Gość: di livio Re: ITALIA, ITALIA - Włosi mają za swoje IP: *.mrkch.pl / 10.17.0.* 20.06.02, 13:15
              wkurza mnie to, ze niektorzy nie znaja sie na piłce i krytykuja Wlochów nie
              wiadomo za co.
              • Gość: gaj0wy Re: ITALIA, ITALIA - Włosi mają za swoje IP: *.oce.pl / 10.48.71.* 20.06.02, 13:30

> wkurza mnie to, ze niektorzy nie znaja sie na piłce i krytykuja Wlochów nie
                > wiadomo za co.

Nie wiadomo co to marna gra aktorska, ktora chyba ze starych rycin i opowiesci
                ucza sie w Rzymie w Coloseum. Bo jakosc i przebieglosc ta sama. ale jakos mnie to
                nie przekonuje ja wole pilke taka jak gra Senegal, Irlandia czy Anglia, A nie
                taka jak "Poludniowcy"!!
                • Gość: di livio Re: ITALIA, ITALIA - Włosi mają za swoje IP: *.mrkch.pl / 10.17.0.* 20.06.02, 13:33
                  Jednym słowem lubisz kiepską piłkę..
                  • Gość: gaj0wy Re: ITALIA, ITALIA - Włosi mają za swoje IP: *.oce.pl / 10.48.71.* 20.06.02, 13:35

> Jednym słowem lubisz kiepską piłkę..

a Ty chyba kiepska gre aktorska (hehehe) cyrk monty pynthona to dla nich wzor nie
                    do osiagniecia :)
                    • Gość: di livio Re: ITALIA, ITALIA - Włosi mają za swoje IP: *.mrkch.pl / 10.17.0.* 20.06.02, 13:38
                      kretyn z ciebie
                      • Gość: gaj0wy Re: ITALIA, ITALIA - Włosi mają za swoje IP: *.oce.pl / 10.48.71.* 20.06.02, 13:47
                        a ty "madralo" wogole wiesz co oznacza termin "kretyn"????
                        • Gość: di livio Re: ITALIA, ITALIA - Włosi mają za swoje IP: *.mrkch.pl / 10.17.0.* 20.06.02, 13:50
                          Va farti fottere!!!!!
                          • Gość: gaj0wy Re: ITALIA, ITALIA - Włosi mają za swoje IP: *.oce.pl / 10.48.71.* 20.06.02, 14:05

> Va farti fottere!!!!!

I to ma byc riposta ?????????????????? :(
                            spręż się dilivia!!
      • Gość: Gaj0wy Re: ITALIA, ITALIA - Włosi mają za swoje IP: *.oce.pl / 10.48.71.* 20.06.02, 13:24
        Gość portalu: Pejocik napisał(a):

> Bardzo dobrze, że dostali w dupę bo od zawsze wkurzali mnie
        > wykorzystywaniem "pozamerytorycznych" środków.
        > Oni zawsze najwięcej:
        > - udają, że są faulowani
        > - faulują taktycznie
        > - wymuszają decyzje na sędziach
        > - grają na czas poprzez leżenie 5 minut na trawie i dyskusje z sędziami
        > - prowokują przeciwników szczypaniem, przytrzymywaniem, itd.
        > - próbują trafić piłką w rękę obrońcy - patrz del Piero i Baggio
        > - faulują w ataku, wiedząc, że sędziowie rzadko odważają sie nie uznać bramki
        > (chociaż to się zmnienia na lepsze) - patrz Vieri, który zawsze skacze do
        > główki na jednym obrońcy się opierając, a drugiego lekko z łokcia w krtań.
        >
        > <br><br>
        > Można powiedzieć (za Rivaldo), że to są elementy wyszkolenia piłkarskiego...
        >
        > Ja wole elementy wyszkolenie szkoły senegalskiej...
        >
        > Pozdro

Pejocik! i tak trzymaj!!! co racja to racja, poprostu wszystko mi z ust (hehehe)
        wyciagnoles. SENEGAL!!! SENEGAL!!! SENEGAL !!! 2 druzyna swiata :)))))
        • Gość: di livio Re: ITALIA, ITALIA - Włosi mają za swoje IP: *.mrkch.pl / 10.17.0.* 20.06.02, 13:25
          SENEGAL SENEGAL SENEGAL .....DO DOMU DO DOMU.....jestes zalosny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka