Gość: utang IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 00:30 Bayern wygra !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: steffan bayern wygra??! HEHEHE IP: *.toya.net.pl 06.04.05, 00:42 jeśli ci tandeciarze wygrają [lub choćby zremisują] to ja już w zyciu nic tu nie napiszę. ...umowa w obie strony? ...tak myślałem, że nie. HEHEHE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walek brrr IP: 150.254.124.* 06.04.05, 11:11 to pierwszy mecz, w którym będę kibicował "ulubionemu" Bayernowi. Chelsea nie ma prawa wygrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Forza Milan IP: *.du.simnet.is 06.04.05, 00:46 Z klubów włoskich tylko Milan wygrał w lidze z Interem niestety w pucharach zarówno karajowym jak i LM było inaczej Oba kluby przegrywały ale tym razem Milan znowu będzie lepszy jak to sie ostatnio często zdarzało w derbach Mediolanu. Może będzie tak efektownie jak w 2001 roku w maju kiedy to było 6:0 dla Milanu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Subyello Re: Forza Milan IP: *.lmt.com.au / 218.185.0.* 06.04.05, 04:12 Chelsea rozwali Bayern ... !!Nie ma co gadac .. !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Forza Milan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.05, 14:51 to po co gadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: LM: Chelsea - Bayern i derby Mediolanu IP: *.aster.pl 06.04.05, 05:18 Nie lubię Chelsea, ale czy Bayern wygra - nie wiem, nie umiem powiedzieć. Moim zdaniem jest za słaby. Ale skoro odprawił z kwitkiem Arsenal Londyn, no - to nie musi być aż taki słaby. A Chelsea nie lubię nie za trenera Mourinho ( bo jest chamowaty i bezczelny, ale taktykiem jest dobrym - choć sukcesy uderzyły mu do łba ), tylko za sposób, w jaki wyeliminowała Barcelonę. A Barcelona grała ładniejszy futbol, a Chelsea grająca brzydzą piłkę od Barcelony postanowiła po chamsku ją wysiudać, faulując przy decydującej bramce bramkarza Valdesa. Moim zdaniem w Londynie na Stamford Bridge będzie remis. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le comte Re: LM: Chelsea - Bayern, derby Mediolanu i bzdury IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 06.04.05, 07:21 "Nie lubie, nie wiem, nie umiem powiedziec" , a kto niby potrafi prorok, mesjasz? Mozna ewentualnie typowac wynik! Albo "jest za slaby", "nie musi byc az taki slaby" !!! Co to za bzdury? "Barcelona grala ladniejszy futbol"... "moim zdaniem bedzie remis" ha ha ha... Jaki jest cel i sens tej wypowiedzi? Sprzecznosc goni sprzecznosc... W profesjonalnej pilce liczy sie koncowy rezultat a nie noty za piekno! Ps.A propos meczu to Bayern nie stoi na straconej pozycji, to przede wszystkim gracze mocni psychicznie a w takim starciu sfera mentalna ma duze znaczenie! Ponadto Bawarczycy udowodnili, ze potrafia grac z Londynczykami, tyle ze Arsenal to zespol dobry by ogrywac Norwich. Ciekawe czy brak Mourinho bedzie "plusem dodatnim" czy "plusem ujemnym" - jak mawial nasz wspanialy poeta Walesa ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR Cruz jest z Kraju Kawy?? IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 06.04.05, 07:50 Panie redaktorze do Pana wiadomości Julio Ricardo Cruz jest z Argentyny!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeo Taaaa, Bayern sobie nakuka, a nie wygra IP: *.pl 06.04.05, 08:30 Chelsea postawi 9 zawodnikow w swoim polu karnym, przy czym conajmniej czterech bedzie stac na linii bramkowej i bedzie grac tylko z kontry. Zreszta jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: LM: Chelsea - Bayern i derby Mediolanu IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 06.04.05, 09:04 100% ze chealsea'a, stawiam 3:0 ostatecznie 3:1 ale raczek ten pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan bedzie mecz w tvp? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 10:05 no wlasnie beczie czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmiele2 Re: LM: Chelsea - Bayern i derby Mediolanu IP: 62.233.236.* 06.04.05, 10:38 dla mnie to wszystko jedno kto wygra Chelsea czy Bayern-nie lubie obu zespolow. pozostaje mi tylko liczyc na Milan, ktory powinien "przejsc" Inter i zagrac w finał z Juve Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmiele2 Re: LM: Chelsea - Bayern i derby Mediolanu IP: 62.233.236.* 06.04.05, 10:38 dla mnie to wszystko jedno kto wygra Chelsea czy Bayern-nie lubie obu zespolow. pozostaje mi tylko liczyc na Milan, ktory powinien "przejsc" Inter i zagrac w finał z Juve Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosynier09 Brazylijczyk Cruz??????????????????????????? IP: *.chello.pl 06.04.05, 11:25 to Julio Cruz obywatelstwo zmienił?? ostatnio był jeszcze Argentyńczykiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam taaaaa wyborcza obniza fachowość IP: *.chello.pl 06.04.05, 17:54 echhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cycu POMOCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 12:02 Pomóżcie!!!Wczoraj na cyfrze nigdzie nie było meczu! dzisiaj pewnie będzie podobnie,ale może znacie jakiś program gdzie będzie mecz? Pozdro 600 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FortyNine Re: POMOCY!!! IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.05, 12:24 Mecz będzie pokazywany na SAT.1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nihat Julio Cruz to nie Brazylijczyk IP: *.econ.uni.torun.pl 06.04.05, 12:06 Julio Cruz to Argentyńczyk. Skąd wy bierzecie tych dziennikarzy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIJ Re: LM: Chelsea - Bayern i derby Mediolanu IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 06.04.05, 12:31 Zapowiada sie niezły mecz, ciekawy jestem ile telewizji zrezygnowalo z jego transmisji :/...albo nie powiedzmy sobie to głośno, TYLKO JEDNA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kij Do autora artykułu... IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 06.04.05, 12:40 ...panie ceg, niech pan zapamięta, że taki z pana dziennkikarz jak z koziej doopy hulajnoga julio cruz brazylijczykiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy CHAMSTWO TVP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.05, 14:03 Ludzie wysylali drogie smsy zeby poogladac mecz ktory chcieli a TVP nie pusci zadnego. Jesli nie oddadza pieniedzy za smsy to w kazdym normalnym kraju sprawa bylaby do wygrania. Normalnym czyli nie Pomrocznej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: LM: Chelsea - Bayern i derby Mediolanu IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.05, 14:18 bayern nie ma szans Chelsea ich rozgromi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j a na którym kanale będzie transmisja? IP: *.quarknet.pl / 83.16.19.* 06.04.05, 14:22 fenkju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GREK ZORBA Niech żyją Czechy,kraj nie-pogrążony w histerii. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.05, 14:28 Trnasmisja na II programie czeskiej Tv.jak to dobrze,że w tym okresie ciężkiej choroby mediów publicznych i prywatnych w Polsce jest koło ratunkowe od naszych południowych sąsiadów...TVN zablokował,w ramach żałoby,swoją telegazetę,hahahaha,no to jest dopiero nienormalne...dewoci (faktyczni i okresowo farbowani) wszystkich województw łączcie się,haha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Niech żyją Czechy,kraj nie-pogrążony w hister IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.05, 14:52 no papiezowi na pewno bedzie lepiej jak my nie poogladamy meczow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: __________________ tym bardziej że non-stop lecą powtórki tego samego IP: *.quarknet.pl / 83.16.19.* 06.04.05, 15:08 o Papieżu, nie da sie nadawać nowości przez 24 godziny na dobe 7 dni w tygodniu i puszczają to samo w kółko ALE ŻEBY NIE ZNALEŹĆ 1.5 H NA JEDEN MECZ NA KTÓY PÓŁ NARODU WYDAŁO KASE ZA SMSY NIE JESTEM W STANIE ZROZUMIEĆ!!!!!!!!!!! NAWET SKÓRTÓW, NIC LOL! ludzie ileż można! kto miał się pomodlić za Ojca Świętego to się pomodlił, jemu naprawde jest już obojętne czy sobie obejrzysz mecz czy setne wydanie powtórki z pielgrzymek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strzyż Skandal! IP: *.zawiercie.sdi.tpnet.pl 06.04.05, 17:28 Hit Ligi Mistrzów!!! Dlaczego nie ma transmisji?!?! Jak ktoś ma Polsat Sport to jeszcze ma okazję zobaczyć ale wiele osób go nie ma!! Po oscarowej gali 2005 to kolejna kompromitacja TVP!! I oni jeszcze chcą żeby płacić abonament?! Za co?! Olać hitowe spotkanie na które czekają miliony kibiców - przecież to skandal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qrnaolek Mecz jest na niemieckim kanale SAT1. IP: *.ztpnet.pl 06.04.05, 18:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kotoss A jest moze gdzies angielsko-jezyczna transmisja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 19:12 A jest moze gdzies angielsko-jezyczna transmisja? ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeah Re: A jest moze gdzies angielsko-jezyczna transmi IP: *.aster.pl 06.04.05, 20:37 ja ogladam na slovenia tv2,nie jest anglojezyczna,ale wiekszosc rozumiem,a i jezyk jest smieszny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milanello Re: LM: Chelsea - Bayern i derby Mediolanu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.05, 20:22 masz racje rozniesie Chelsea!Dzis Bayern bedzie gora! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: LM: Chelsea - Bayern i derby Mediolanu IP: *.68.65.61.kutno65.tnp.pl 12.04.05, 13:54 CHELSEA WYGRA LM TO PEWNE ALE INTERESUJE MNI POSTAWA LIVERPOOL Odpowiedz Link Zgłoś