prezii 16.05.09, 13:40 Z padem może być problem, np. taki rainbow six vegas2 nie toleruje pada innego niż xbox360 dla windows, beijing też, ale można to obejść grzebiąc w rejestrze. Swoją drogą takie zagrywki to kpina! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ludendorf Re: Wymagania sprzętowe Street Fighter IV 16.05.09, 13:45 Dlatego właśnie kupiłem pada od xklocka dla windows i wszystko śmiga bez żadnego ustawiania i grzebania Odpowiedz Link Zgłoś
woyt91 Re: Wymagania sprzętowe Street Fighter IV 16.05.09, 13:46 No to kolejna gra na maxymalnych xd, moze wreszcie sobie kupie pada od x'a do kompa Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Wymagania sprzętowe Street Fighter IV 16.05.09, 13:52 prezii -> W Ameryce ma być dostępna edycja SF4 z padem, chyba nie od MS, więc raczej nie zrobią takiego świństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chuda_Kryśka1990 Najslabszy pad w dziejach! IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.09, 10:34 ten od Xbox'a 1 i 360 ;] Juz lepiej mi sie na pegasusowych gralo ;] Od DreamCasta tez lipne i niewygodne byly! Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Wymagania sprzętowe Street Fighter IV 16.05.09, 14:39 tylko ten pad do SF to taki typowo arcade'owy jest --------- kto chce postrzelać do Dona? Gamecorner_readers deathmatch fotoforum.gazeta.pl/72,2,1222,95391731,95391731.html Odpowiedz Link Zgłoś
krusty84 Re: Wymagania sprzętowe Street Fighter IV 16.05.09, 14:55 a słyszeliście specjaliściod od padów o tym www.tocaedit.com/IB/index.php?automodule=downloads&showfile=4 to emulator pada od x360 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re: Wymagania sprzętowe Street Fighter IV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 15:12 Zastanowię się chyba nad kupnem pada, bo faktycznie w niektóre gry gra się lepiej, a konsola droga. Bijatyki na PC to kompletna porażka, ale z padem niekoniecznie, może być fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dark Re: Wymagania sprzętowe Street Fighter IV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 16:42 Gralem ostatnio z godzinke w te gre na PS3 jesli ma byc nawet lepsza na PC to kupuje w ciemno ;d swietna zabawa ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuu Re: Wymagania sprzętowe Street Fighter IV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 19:52 co to jest ten street fajter?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuuu Re: Wymagania sprzętowe Street Fighter IV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 19:59 mortal kombat4!! najlepsza gra gatunku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyPeCet Re: Wymagania sprzętowe Street Fighter IV IP: *.aster.pl 16.05.09, 20:51 HA HA HA. Jak czytam te wymagania i mysle o tych, ktorzy zmodernizuja kompa dla tej gry i ile kasy musza na to wydac to przychodzi mi jedna mysl: jakie wymagania: Xbox360 Premium HDMI + TV LCD. Odpowiedz Link Zgłoś
mis_iu Re: Wymagania sprzętowe Street Fighter IV 16.05.09, 21:39 Nie ma czym się martwić: jak gra nie przyjmie pada innego niż ten od X360 to się grę do tego zmusi Xpadderem . Ostatnio kupiłem "tekiego se" padziocha za cztery dychy i nie mam zamiaru więcej kasy wydawać . I gram na nim w Braida chociaż ten w wersji PC niby pada nie obsługuje . Same wymagania sugerowane: spoko-loko, mój sprzęt ma ponad rok i na razie spełnia wymagania zalecane wszystkich nowych gier . Odpowiedz Link Zgłoś
ludendorf Re: Wymagania sprzętowe Street Fighter IV 16.05.09, 22:37 @Antypecet dlaczego uważasz że ktoś będzie modernizować kompa dla tej gry? Przecież to są śmiesznie niskie wymagania dla kogoś kto ma pieca zaadaptowanego do gier nawet na średnim poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suchar Re: Wymagania sprzętowe Street Fighter IV IP: *.ds.amg.gda.pl 16.05.09, 23:34 ja chcialbym zwrocic uwage, na obrazek do tej wiadomosci...co to za potwor o takich łapach?! Niedalo sie ladniejszego zdjecia dac ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spasiona_Agusia199 Re: Wymagania sprzętowe Street Fighter IV IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.09, 10:22 A czy coś wiadomo o trybie online? A jak pad od X360 to MadCatz dobry (porządny krzyżak) ale po kablu. Dobrze, że tutaj mozna łatwo i szybko komenta dodać! Na gamikaze to moderują, a na gry-online to konta zakładają dzieci neo/netii/multimo LOL Ale szkoda, że giera wspiera słaby pad od MS, a nie np. leżące dobrze w łapie Logitech'y czy Dual Shosc 3 ;] Widocznie kasą sypneli ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Wymagania sprzętowe Street Fighter IV IP: *.chello.pl 17.05.09, 10:57 Do tej akurat gry warto kupić arcade sticka. Pad się sprawdza na pół gwizdka. Żeby wykonać niektóre kombosy to palce połamać można. A o zrobieniu ich poza treningiem (w walce z żywym, albo arcade na poziomie medium i wyższym) to zapomnij. No chyba że jest się bardzo utalentowanym pianistą. Mówię to z perspektywy wersji konsolowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Wymagania sprzętowe Street Fighter IV IP: *.wmdata.fi 18.05.09, 10:43 Te wymagania nie są wcale mocno wyśrubowane. Pożyjemy zobaczymy jak toto bedzie działało. No i ma być sterowanie myszką obowiązkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123321 Re: Wymagania sprzętowe Street Fighter IV IP: *.magma-net.pl 18.05.09, 11:29 pad od xboxa... to dla dzieci - prawdziwi zawodowcy i oldschool będą grali w to na klawiaturze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wymagania sprzętowe Street Fighter IV IP: 212.244.183.* 19.05.09, 07:45 mam na ps3, ale na PC i tak kupię, żeby trzaskać na laptopie na nudnych wykładach. Odpowiedz Link Zgłoś