Dodaj do ulubionych

Wymagania sprzętowe Street Fighter IV

16.05.09, 13:40
Z padem może być problem, np. taki rainbow six vegas2 nie toleruje pada innego niż xbox360 dla windows, beijing też, ale można to obejść grzebiąc w rejestrze. Swoją drogą takie zagrywki to kpina!
Obserwuj wątek
    • ludendorf Re: Wymagania sprzętowe Street Fighter IV 16.05.09, 13:45
      Dlatego właśnie kupiłem pada od xklocka dla windows i wszystko śmiga bez żadnego ustawiania i grzebania
    • woyt91 Re: Wymagania sprzętowe Street Fighter IV 16.05.09, 13:46
      No to kolejna gra na maxymalnych xd, moze wreszcie sobie kupie pada od x'a do kompa big_grin
    • d_pawel Re: Wymagania sprzętowe Street Fighter IV 16.05.09, 13:52
      prezii -> W Ameryce ma być dostępna edycja SF4 z padem, chyba nie od MS, więc raczej nie zrobią takiego świństwa.
      • Gość: chuda_Kryśka1990 Najslabszy pad w dziejach! IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.09, 10:34
        ten od Xbox'a 1 i 360 ;] Juz lepiej mi sie na pegasusowych gralo ;] Od
        DreamCasta tez lipne i niewygodne byly!
    • don_wroc_love Re: Wymagania sprzętowe Street Fighter IV 16.05.09, 14:39
      tylko ten pad do SF to taki typowo arcade'owy jest

---------
      kto chce postrzelać do Dona?

Gamecorner_readers deathmatch
      fotoforum.gazeta.pl/72,2,1222,95391731,95391731.html
    • krusty84 Re: Wymagania sprzętowe Street Fighter IV 16.05.09, 14:55
      a słyszeliście specjaliściod od padów o tym www.tocaedit.com/IB/index.php?automodule=downloads&showfile=4 to emulator pada od x360 wink
    • Gość: Matt Re: Wymagania sprzętowe Street Fighter IV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 15:12
      Zastanowię się chyba nad kupnem pada, bo faktycznie w niektóre gry gra się lepiej, a konsola droga. Bijatyki na PC to kompletna porażka, ale z padem niekoniecznie, może być fajnie.
    • Gość: Dark Re: Wymagania sprzętowe Street Fighter IV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 16:42
      Gralem ostatnio z godzinke w te gre na PS3 jesli ma byc nawet lepsza na PC to kupuje w ciemno ;d swietna zabawa ;p
    • Gość: buuu Re: Wymagania sprzętowe Street Fighter IV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 19:52
      co to jest ten street fajter??
    • Gość: buuuu Re: Wymagania sprzętowe Street Fighter IV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 19:59
      mortal kombat4!! najlepsza gra gatunku
    • Gość: AntyPeCet Re: Wymagania sprzętowe Street Fighter IV IP: *.aster.pl 16.05.09, 20:51
      HA HA HA. Jak czytam te wymagania i mysle o tych, ktorzy zmodernizuja kompa dla tej gry i ile kasy musza na to wydac to przychodzi mi jedna mysl: jakie wymagania: Xbox360 Premium HDMI + TV LCD.
    • mis_iu Re: Wymagania sprzętowe Street Fighter IV 16.05.09, 21:39
      Nie ma czym się martwić: jak gra nie przyjmie pada innego niż ten od X360 to się grę do tego zmusi Xpadderem wink. Ostatnio kupiłem "tekiego se" padziocha za cztery dychy i nie mam zamiaru więcej kasy wydawać wink. I gram na nim w Braida chociaż ten w wersji PC niby pada nie obsługuje wink. Same wymagania sugerowane: spoko-loko, mój sprzęt ma ponad rok i na razie spełnia wymagania zalecane wszystkich nowych gier wink.
    • ludendorf Re: Wymagania sprzętowe Street Fighter IV 16.05.09, 22:37
      @Antypecet dlaczego uważasz że ktoś będzie modernizować kompa dla tej gry? Przecież to są śmiesznie niskie wymagania dla kogoś kto ma pieca zaadaptowanego do gier nawet na średnim poziomie
    • Gość: suchar Re: Wymagania sprzętowe Street Fighter IV IP: *.ds.amg.gda.pl 16.05.09, 23:34
      ja chcialbym zwrocic uwage, na obrazek do tej wiadomosci...co to za potwor o takich łapach?! Niedalo sie ladniejszego zdjecia dac ?!
    • Gość: Spasiona_Agusia199 Re: Wymagania sprzętowe Street Fighter IV IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.09, 10:22
      A czy coś wiadomo o trybie online?
      A jak pad od X360 to MadCatz dobry (porządny krzyżak) ale po kablu.
      Dobrze, że tutaj mozna łatwo i szybko komenta dodać! Na gamikaze to moderują, a na gry-online to konta zakładają dzieci neo/netii/multimo LOL
      Ale szkoda, że giera wspiera słaby pad od MS, a nie np. leżące dobrze w łapie Logitech'y czy Dual Shosc 3 ;] Widocznie kasą sypneli ;]
    • Gość: Jasio Re: Wymagania sprzętowe Street Fighter IV IP: *.chello.pl 17.05.09, 10:57
      Do tej akurat gry warto kupić arcade sticka. Pad się sprawdza na pół gwizdka. Żeby wykonać niektóre kombosy to palce połamać można. A o zrobieniu ich poza treningiem (w walce z żywym, albo arcade na poziomie medium i wyższym) to zapomnij. No chyba że jest się bardzo utalentowanym pianistą. Mówię to z perspektywy wersji konsolowej.
    • Gość: marcin Re: Wymagania sprzętowe Street Fighter IV IP: *.wmdata.fi 18.05.09, 10:43
      Te wymagania nie są wcale mocno wyśrubowane. Pożyjemy zobaczymy jak toto bedzie działało. No i ma być sterowanie myszką obowiązkowo. smile
    • Gość: 123321 Re: Wymagania sprzętowe Street Fighter IV IP: *.magma-net.pl 18.05.09, 11:29
      pad od xboxa... to dla dzieci - prawdziwi zawodowcy i oldschool będą grali w to na klawiaturze
    • Gość: gość Re: Wymagania sprzętowe Street Fighter IV IP: 212.244.183.* 19.05.09, 07:45
      mam na ps3, ale na PC i tak kupię, żeby trzaskać na laptopie na nudnych wykładach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka