Gość: elgastar IP: 213.78.82.* 24.04.05, 23:12 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pb Gdzie jest ta Legia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 23:17 Pan Stec jest ekspertem...jak zawsze znowu genialna analiza, prowadzaca do jedynie slusznych wnioskow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SCYZOR KORONA KOLPORTER KIELCE IP: *.autocom.pl 25.04.05, 00:51 ZA ROK MAM NADZIEJE ZE POWALCZYMY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radykał "Kupujesz bilet, twoja żona wchodzi za darmo" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 15:12 "Kupujesz bilet, twoja żona wchodzi za darmo" A kolesie dmuchają twoją żonkę za darmo, a jest tam sporo chętnych, bo mecz ich mało interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor, autor Re: KORONA KOLPORTER KIELCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 16:44 Jaki to ma związek z artykułem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmm Syf to masz w glowie koles IP: *.dsl.siol.net 24.04.05, 23:18 Syf to masz w glowie koles, wyjazdzajac z takimi ętelygentnymi textami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JODAR Re: Gdzie jest ta Legia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 23:22 Czy tylko na legii kończy sie nasza liga?! czy inne kluby nie są warte opisania?! Jak dla mnie może wreszcie zostanie sprowadzony ten klubik do roli jaką od dawna powinien pełnić czyli zwykłego i PRZECIĘTNEGO. To, że jego siedzibą jest Łazienkowska w Warszawie nie upoważnia do tego aby jego losami musiała sie zajmowac cała piłkarska Polska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: master Re: Gdzie jest ta Legia? IP: *.icpnet.pl 25.04.05, 00:26 to nie czytaj, jak ci się nie podoba. O innych klubach też piszą w ogólnopolskim wydaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szopspacz Re: Gdzie jest ta Legia? IP: *.sebastiana.ceti.pl 25.04.05, 00:52 Oboje chyba mylicie się... to jest piosnka o Legii ale też o Wiśle, Groclinie, Cracovi i Amice. Jeśli te kluby nie zaczną działać na poważnie, funkcjonować z długofalową strategią, jeśli nie zaczną stanowić sportowej konkurencji dla siebie to będzie klops ! Wisła potrzebuje innych silnych zespołów tak by nasi cherlawi kopacze nauczyli się, że sezon nie kończy się jesienią. Potrzebują ich by nie zaliczać wtop z których "Gruzini" stali się ikoną beznadzieji naszych drużyn: to, że trafiła na nich teoretycznie najlepsza polska ekipa dowodzi tylko jacy jesteśmy cieniutcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Gdzie jest ta Legia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 10:23 To się nie zajmuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor, autor Re: Gdzie jest ta Legia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 16:46 > Czy tylko na legii kończy sie nasza liga?! czy inne kluby nie są warte > opisania?! Ostatnio był przecież artykuł o Lechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rts Kogo obchodzi co sie dzieje w Legii? IP: *.p.lodz.pl 24.04.05, 23:26 Dlaczego nie napiszenie artykulu : Gdzie jest ten Widzew?? Widzew ma o wiele wiecej kibicow niz druzyna stoleczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki ha ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 23:33 bo kogo obchodzi drugoligowy Widzew? A może jeszcze trzecioligowy Śląsk Wrocław? Odpowiedz Link Zgłoś
rarko to Polska piłka jest słaba 24.04.05, 23:43 Polska piłka jest słaba i nie sądzę,aby to uległo zmianie.Ale niby czemu ma być lepiej skoro bagno i układy zaczynają się się już od trampkarzy.Mój syn trenuje w dużym klubie oglądam treningi i jak później widzę wyjściowy skład to szlag mnie trafia jak widzę łzy w oczach dzieci(mój gra w 1 skł.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS Re: ha ha IP: *.p.lodz.pl 24.04.05, 23:47 Obchodzi kibicow z calej polski. Widzew Lodz to ostatnia polska druzyna bioraca udzial w Lidze Mistrzow. Za Widzewem stoi wielka historia. To my wyeliminowalismy angielski: Liverpool, Manchester City, Manchester United. Kibice WIdzewa praktycznie na kazdym meczu tworza niezapomniany spektakl. A Legia? Legia w Polsce slynie z tego, ze za czasow komuny kradla z innych druzyn najlepszych zawodnikow pod pozorem sluzby wojskowej. Kibice Legii znani sa z tego, ze katuja mniejszosciowych w stolicy kibicow Poloniii Warszawa. Ot moja odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: master Re: ha ha IP: *.icpnet.pl 25.04.05, 00:30 a widzew słynie z tego, że go nie ma. To znaczy gra w II lidze klub o nazwie widzew, ale co on ma wspólnego z tym widzewem, który tu opisujesz? Narobiliście długów, nie chcecie oddać pieniędzy i liczycie na pzpn. I słyniecie z tego, że katujecie kibiców ŁKS oraz tego, że macie nawet sfałszowaną datę powstania. To "1910" wam komuna dała. Powstaliście w 1922 r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akson1 Nie bedzie pilki w Polsce... IP: *.uni.lodz.pl 25.04.05, 08:36 poki ton dyskusji o niej beda nadawac te osoby, ktore rzadza nia dotychczas. Sukces to pieniadze, a trudno wymagac, by o pieniadze potrafili sie zatroszczyc dzialacze PZPN pochodzacy z poprzedniej epoki, gdzie ekonomii - jesli uczono to w kontekscie walki klas, a nie zarabiania. Stad nasi mocarze troszcza sie najpierw o siebie -stad wysokie prowizji posrednikow przy przetargach, bo musza przeciez podzielic sie z ludzmi Listkiewicza. I tak rosnie ich osobista fortuna kosztem dobra pilki. Drugi powod to te bydlatka, ktore zwa sie kibicami. Ja nie pojde na mecz, bo sie normalnie boje. O siebie, swoje okulary i swoja dziewczyne. Zostaje mi dom, tv i liga mistrzow, bo dzieki znakomitej polityce informacyjnej dotad nie ma w ogolnodostepnej tv nawet kolejek najlepszych spotkan. I w ten sposob pieniadze, ktore moglbym wydac na bilet i popcorn podczas meczu wydaje w domu na piwko i paluszki:) Ot, inteligencja i promocja. Tak kolo sie zamyka. Poziom dyskusji zas o pilce? Ot, to widac chocby w postach pod tym artykulem...Bluzgi, wyzwiska, obrazanie innych klubow. Gratuluje samozadowolenia sedzio Listkiewicz. PS: Co najgorsze nie widac alternatywy i nadejscia lepszych czasow. Wiec juz nie kibicuje Legii tylko Liverpoolovi, nie Wisle, a Juve. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS Odpowiedz IP: *.p.lodz.pl 25.04.05, 10:34 To nie Widzew narobil dlugow tylko konkretne osoby (np. Grajewski ktory prowadzil zespol w ten sposob, ze jako wlasciciel pieniadze w Widzew nie inwestowal, tylko pozycal na lichwiarskich procentach). Kibice Widzewa jak kibicowali na stadionie, tak kibicuja nadal. Spadek do II ligi w zaden sposob nie pogorszyl poziomu. www.widzew.infocentrum.com : "RTS Widzew, pod taką nazwą, zaistniał na mapie sportowej Łodzi w 1922 r., ale w zapisie statutowym klubu wyraźnie podkreślono, iż jest on kontynuatorem i nawiązuje do dorobku Towarzystwa Miłośników Rozwoju Fizycznego na Widzewie, które zostało wpisane w Urzędzie Gubernialnym w Piotrkowie w rejestr stowarzyszeń działających legalnie w dniu 5 listopada 1910r." Czyli uwazasz, ze jezeli Petrochemia Plock zmienila nazwe na Wisla Plock w 1998 roku, to klub ma 6 lat? Skoro jest napisane, ze jest kontynuatorem Towarzystwa z 1910 roku to znaczy, ze jest tutaj ciaglosc. Na zakonczenie powiem jeszcze jedno: CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE BO NAJLEPSZY W POLSCE JEST LODZKI WIDZEW RTS !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hegemon® do RTS'u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 11:58 skoro to nie Widzew narobil dlugow tylko Grajewski jak mowisz to idac tym samym tokiem rozumowania, to nie Legia "kradła" zawodnikow tylko WP powolywalo ich do wojska, oba rozumowania sa falszywe ale chyba jednak drugie jest blizsze prawdy © Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysl250 Wielka Legia kontra drugoligowy Widzew.... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.04.05, 05:10 Gość portalu: RTS napisał(a): > Obchodzi kibicow z calej polski. Widzew Lodz to ostatnia polska druzyna bioraca > > udzial w Lidze Mistrzow Kiedy Legia grala w LM to doszla do cwiercfinalow; Widzew zajal ostatnie miejsce w swoejej grupie. A wiec nie ma sie czym chwalic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: ha ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 10:30 Historia Widzewa w Ilidze od 75 roku z dwukrotnym spadkiem z ligi remisami z Manchester City i United które dały awans zgoda,ale zapominasz koleżko o bęckach z Ipswich Town 0:5 ,albo z Eintrachtem 0:9 nie mówiąc o porażkach z St.Etienne,Galatasaray,Anderlechtem,PSViparu innymi klubami więc nie napinaj się tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor, autor Re: ha ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 16:49 Legia też przegrywała mocno - wystarczy wspomnieć Valencię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LW Re: Kogo obchodzi co sie dzieje w Legii? IP: *.lodz.dialog.net.pl 25.04.05, 00:12 odpowiedź jest jedna. Widzew nie jest z Warszawy to jest głowny i wg mnie jedyny powód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysl248 Co tam slychac w drugiej lidze? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.04.05, 05:07 Gość portalu: rts napisał(a): > Dlaczego nie napiszenie artykulu : Gdzie jest ten Widzew?? Widzew ma o wiele > wiecej kibicow niz druzyna stoleczna. Hi hi hi, niezla prowokacja! :))) W dwumilionowej Warszawie Legia ma praktycznie monopol a drugoligowy Widzew musi bic sie o kibicow w raptem siedemsettysiecznej Lodzi i ten drugi ma niby wiecej fanow... Dobre! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rts Re: Co tam slychac w drugiej lidze? IP: *.p.lodz.pl 25.04.05, 10:23 Widzewowi kibicuja nie tylko lodziacy, ale o wiele wiecej kibicow ma w calej Polsce. Ja np nie jestem z lodzi, ani nawet okolic, a Widzewowi kibicuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzpac Re: Co tam slychac w drugiej lidze? IP: *.lodz.dialog.net.pl 25.04.05, 23:51 kibiców co sobie siedzą na wygodnym fotelu macie wiecej... ale czy wiecej macie PRAWIDZIWYCH KIBICÓW... nie byłbym taki pewny... druga sprawa... Warszawa i jej okolice liczą 2 mln ludzi, macie praktycznie monopol w Wawie, to gdzie macie tych kibiców ? na taką ilsoc potencjalnych kibiców wypadacie dośc blado... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert Re: Gdzie jest ta Legia? IP: *.icpnet.pl 24.04.05, 23:26 Kolejny artykul pismakow nie widzacych nic poza Lazienkowska-World. Dlaczego Stec uwaza ze oprocz Wisly mocnym klubem w Polsce moze byc tylko Legia? A jaki kapital stoi za Cracovia? Obyscie sie w Wawie nie zdziwili widzac koncowa tabele. Pozatym miejsce na wielka pilke jest tam gdzie jest zainteresowanie - czyli rowniez w Szczecinie czy Poznaniu. Szkoda ze ludzie majacy klapki na oczach pisza artykulu do ogolnopolskiej gazety. Wyprowadze panow Steca i Blonskiego z bledu: cala Polska nie lamentuje z faktu zalamania formy waszego klubu. Raczej malo ja to obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karuul Re: Gdzie jest ta Legia? IP: *.30-151.libero.it 25.04.05, 00:46 Sprawdź czy nie istnieją powiązania finansowo - towarzyskie ITI - Agora. Może to artykuł na zamówienie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peso Re: Gdzie jest ta Legia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 23:54 W Polsce powinno być kilka wiodących klubów ,nie koniecznie musi być wśród nich Legia. Lech, Górnik, Cracovia, któryś z klubów Lodzi mogą ją skutecznie zastąpić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: master Re: Gdzie jest ta Legia? IP: *.icpnet.pl 25.04.05, 00:31 Górnik Łęczna czy Górnik Polkwice? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysl251 Re: Gdzie jest ta Legia? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.04.05, 05:12 Gość portalu: peso napisał(a): > W Polsce powinno być kilka wiodących klubów ,nie koniecznie musi być wśród nich > > Legia. Lech, Górnik, Cracovia, któryś z klubów Lodzi mogą ją skutecznie > zastąpić. LOL, nie wiedzialem, ze dzisiaj jest jakis dzien dowcipow... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzpac Re: Gdzie jest ta Legia? IP: *.lodz.dialog.net.pl 25.04.05, 23:53 rozwin mysl... chyba ze nie potrafisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mailman Re: Gdzie jest ta Legia? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.04.05, 23:57 Żenada... poziom wypowiedzi większości poprzedników jest poniżej krytyki, tak jak kibicowanie na polskich stadionach. Tylko marudzenia, ten jest be, a tamten najlepszy. Stuknijcie się w te puste łby!!!! Zasadniczo Legia jest jednym z nawiększych klubów w historji naszej piłki. Nie ważne dlaczego (dla malkontentów, takie wtedy były układy polityczne), ważne że nadal jest. Zacznijmy mieć szacunek dla Legii, Wisły, Groclinu i całej reszty, GKS-u, Lecha, Pogoni.... Zniszczmy wreszcie tych "kibiców", którzy jedynie w grupie są odważni, drą ryje i grożą mając za sobą kolesi. Wywalmy bydło za margines, cieszmy się piłką, nawet w "polskim" wydaniu. Może wrócimy do czasów Bońka, Lato, Lubańskiego, Smolarka i pozostałych... To też zależy od nas. Pozdrawiam prawdziwych kibiców piłki nożnej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LW Re: Gdzie jest ta Legia? IP: *.lodz.dialog.net.pl 25.04.05, 00:10 w sumie masz racje, ten artykuł jest tak napisany jakby to Legia musiała grac o najwyższe cele, jakby była skazana na sukces, a dlaczego o najwyższe cele w Polsce nie miałyby rywalizować Cracovia, Lech, Widzew, Arka, Wisła ? pilska piłka nożna nie kończy się na Legii, Legia to jeden z wielu klubów, polska piłka obejdzie się bez tego klubu. Redaktorzy z wyborczej, nie ma to jak faworyzować Legie, no nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były kibic Bandytyzm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 00:23 Chodziłem na legię z synem, dopuki nie przeczytałem w gazecie o pobiciu przez kibiców legii kibica polonii młotkiem i skatowaniu go prawie na śmierć w lesie. zdecydowałem że nie będę siedział na jednej trybunie z ludźmi którzy maja ten sam szalik, ale oni noszą go żeby zabijać a nie bawić się i spędzać miło czas. na legii jest mnustwo bandytów ze światka przestępczego, dlatego tam normalnie ne będzie dopuki policja ich wszystkich nie pozamyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: master Re: Bandytyzm IP: *.icpnet.pl 25.04.05, 00:33 Nie chodziłeś na "legię", tylko co najwyżej na "Legię", a tak w ogóle chodziłeś na Polonię. Chodziłem na polonię, ale przestałem po tym, jak niedawno w Rzeczpospolitej red. Szczepłek napisał, że bandydta z Konwiktorskiej pchnął nożem dziecko kibicujące Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms taaaaa.... jasne....legia z pewnoscia ma wieeeelu IP: *.devs.futuro.pl 25.04.05, 02:08 wspanialych kibicow (jeden taki troglodyta mieszka niedaleko mnie niestety, zawodoweczka to za wysokie progi jak na niego), troche wiec wybielasz rzeczywistosc (bynajmniej nie jestem kibicem zadnego z polskich pseudozespolikow)...chcialbym doczekac chwili, gdy nie bede sie wstydzil za porażki moich rodaków z potęgami z Gruzji, Czeczeni, Austrii czy innych Łotyszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor, autor Re: Bandytyzm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 16:40 > Nie chodziłeś na "legię", tylko co najwyżej na "Legię", a tak w ogóle chodziłeś > > na Polonię. Oczywiście ty wiesz lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki (L) Do Byłego Kibica IP: *.etel.net.pl 25.04.05, 10:10 Drogi Były Kibicu, Pragnę Ci uświadomić, że wśród kibiców każdej drużyny znajdzie się zawsze grupka bandytów więc jeśli kryterium wyboru klubu, któremu kibicujesz jest takie jak piszesz to ciężko będzie Ci znaleźć coś dla siebie. Przypomnij sobie nóż w głowę Dino Baggio czy zabójstwa w Zabrzu i Wrocławiu. Na razie polecam Ci - zamiast przesiadywania na Polonii - zakup słownika ortograficznego lub ćwiczeń z ortografii dla klas 1-3. W kilku zdaniach zrobiłeś kilka błędów ortograficznych. Jak szybko nie poprawisz swojej wiedzy to Twój syn jak dorośnie będzie sie wstydził ojca półanalfabety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor, autor Re: Do Byłego Kibica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 16:39 > Na razie polecam Ci - zamiast przesiadywania na Polonii Oczywiście dogryzienia Polonii kibic Legii nigdy sobie nie odpuści. Idiotyzm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKS Ja pier...le! legła to nie cala polska piłka!!! IP: *.icpnet.pl 25.04.05, 01:24 zgadzam sie z ludzmi ktozy tez tak uwazaja! gdzie nie spojrzec tylko legła i legła. jak im nie idzie to to naprawde nie koniec swiata. ale niektorzy tego nie czaja. mogliby wreszcie dojrzec to ze procz ległej wisly amiki i groclinu sa jeszcze inni. osobiscie uwazam ze dobrze by bylo gdyby wrocily do pierwszej ligi druzyny ktore maja jakas przeszlosc , wielu kibicow na stadionch. to by poprawilo sytuacje. bo bylo by dla kogo grac! mimo ze nie lubie niektorych to i tak bym chcial je widziec w ekstraklasie (slask lechia) oczywiscie tez ARKA widzew lks. to by sie dzialo!!! legła niech tez bedzie co by ich klepac!!! hehe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Legia,Legia itd. IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 25.04.05, 03:27 A moze zaczac analize od kadry trenerskiej ? W przypadku Legii jest o czym pisac.O samym Gmochu jak vice - mozna pisac negatywy w tomach.A przepraszam ponoc chce szkolic Pierwszy zespol ??? Czy to prawda ?? Jest vice - ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo-wiślak Dokładnie..W Niemczech kluby z Berlina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 07:25 .. też do czołówki nie należą i się tym nie martwią. Podobnie jak u nas rulezz klub z południa wraz z innymi - nie ze stolicy kraju. Nie ma co się martwić , że stolyca słabo przędnie w futbolu, ważne żeby było parę klubów dobrze grających w piłke.. Jak nie będzie wśrod nich Legii, nic się nie stanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor, autor Re: Ja pier...le! legła to nie cala polska piłka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 16:54 Niektórzy to na samo słowa Legia i Warszawa są uczuleni - co by o niej nie napisali, to i tak źle, że piszą w ogóle. Jakieś kompleksy, czy co? Nie zgadzam się z wieloma tezami w artykule, nie jestem fanem Legii, nie jestem z Warszawy, ale naprawdę nie rozumiem tej nienawiści jaką wilu pała do stołecznej drużyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnnie rep Siła stolicy i okolic ;( IP: *.me.emse.fr / 195.68.104.* 25.04.05, 03:33 Kilka lat temu gdy zapasc po raz pierwszy grozila koszykarzom z pruszkowa (zanim w lidze pojawila sie Polonia i na krótko legia ) w wyborczej byla cala masa artykulów o tym jacy oni biedni a mimo to trenuja a prezez Wierzbowski jak sie stara i wogole jaka to szkoda i och i ach nie mowiac juz o tym ze jak udalo im sie wygrac w pucharach z ANSVELem to trabili ze to najwiekszy sukces w histori polskiego basketu takimi przykladami mozna by sypac dluzej ogolnie chodzi o to ze w naszym kraiku media sa skoncentrowane w wawie wiec sila rzeczy z tamtejszymi klubami media sie beda bardziej cackac a z drugiej strony to sa duze szanse ze legia kiedys zdobedzie mistrzostwo podobnie jak szanse ma Ruch Radzionkow, Jaga Bialystok, Widzew czy Sola Zywiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal2708 Re: Siła stolicy i okolic ;( IP: *.cofund.org.pl 25.04.05, 10:07 Pruszków nie jest w Warszawie, pacanie! To tak jakby powiedzieć Łodzianinowi, że Zgierz jest w Łodzi a Krakowiakowi, że częścią jego miasta jest Wieliczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Siła stolicy i okolic ;( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 10:14 Problemy z czytaniem? Przecież przedpisca pisał o Warszawie i OKOLICACH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal2708 Re: Siła stolicy i okolic ;( IP: *.cofund.org.pl 25.04.05, 10:19 Problemów z czytaniem nie mam. I treść tytułu zrozumiałem. A poniżej cytat z wypowiedzi, którą skomentowałem: > ogolnie chodzi o to ze w naszym kraiku media sa skoncentrowane w wawie Teraz jasne??? brgds Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnnie rep Re: Siła stolicy i okolic ;( IP: *.me.emse.fr / 195.68.104.* 25.04.05, 10:39 Wiem misiu puszysty ze Pruszkow nie jest w Wawie ide o zaklad ze z Geo... jestem lepszy od ciebie nie zauwazyles jednego - chodzilo mi o to ze zanim w ektraklasie pojawila sie Polonia i Legia to koszykarze Pruszkowa (Mazowszanki/Blach/Hoop zaleznie od epoki) byli Ulubiona druzyna wszystkich mediow ty mi powiedz dlaczego? czy jakby pruszkow nie lezal 20 km od stolicy a gdzies na mazurach to ktos by sie przejmowal ich losem? czy widziales jakies teksty w ogolnopolskiej wyborczej jak konczyly sie Bobry Bytom? Komfort Stargard Szczescinski, Pogon Ruda Slaska, Instal Bialystok a wczesniej ASPRO Wroclaw czy Agro-Far Krasnik? tak sie pienisz wiec pewnie jestes z Okolicy Odpowiedz Link Zgłoś
wolsztyniak69 Re: Gdzie jest ta Legia? 25.04.05, 03:45 Ble ble ble...legła nigdy bez zabierania"kradzieży" zwodniów innym klubom nie była mocna...efekty widac teraz-tylko pismaki z wawy wciąż walą śmieszne artykuły że ległga wciąż się wzmacnia i gdyby nie ona to polska liga byłaby niczym..ble ble ble.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiepski ITI nie chodziło o klub lecz o tereny!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 04:12 Właściciele ITI to ,,warszawiacy'' w I pokoleniu .Wiocha ciągnie.Dzięki takim ,,przybyszom''Warszawa stała się warszawka.I nie chodzi o miasto tylko o kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Gdzie jest ta Legia,Szpakowski gdzie jest ta Legia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 04:17 Gdzie jest ta Legia, Szpakowski gdzie jest ta Legia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysl248 Re: Gdzie jest ta Legia? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.04.05, 05:03 Gość portalu: elgastar napisał(a): > pozdro zza wody Co tam slychac za Bugiem? A tak w ogole to autor artykulu ma racje, ze polska pilka jest tylko tak silna jak silna jest Legia. Bez mocnej Legii nie ma nawet co marzyc o sukcesach miedzynarodowych. Licze na to, ze ITI wezmie sie za robote i juz niedlugo zobaczymy silna druzyne na nowym stadionie przy Lazienkowskiej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablos1916 Re: Gdzie jest ta Legia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 08:29 Pewnie wolalbys zeby pismo Legii wydawała Agora,co??!Daj Legii czas a jeszcze zobaczysz na co ją stać!Ona potrzebuje teraz chwili spokoju od was dziennikarzy i w nastepnej kolejce bedzie dobrze tylko dajcie jej odpocząć od siebie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Gdzie jest ta Legia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 09:01 Więc niech red. Stec wprowadzi zasadę,że liga to 6 zespołów - Wisła, Legia, Dyskobolia i Amica + dwa zespoły, które ta czwórka będzie lać. Liga pownna liczyć 16 zespołów i dopiero wtedy jest prawdziwa rywalizacja. Ja tam wolę pierwszoligowca w swoim mieście niż Legię w LM. Co to w ogóle jest ta Liga Mistrzów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Bełchatów, Kolporter, Arka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 09:00 Jak awansują to będzie bardzo ciekawie. stać te drużyny na poważne wzmocnienia. Wtedy i Legia i Wisła będą musiały porządnie się wysilić aby zagrać o mistrza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karuul Myślenie ludzi IP: *.30-151.libero.it 25.04.05, 09:09 Typowe myślenie ludzi, których widoki na kraj kończą się wraz z przekreśloną przy drodze tablicą "Warszawa". Podobnie się sparawa ma ze stadionem narodowym. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek "... a przecież nie osłabiła sie personalnie..." IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 25.04.05, 09:11 Oj przewrotna gra słów. Nie osłabiła się... ale czy tak naprawdę się wzmocniła? Konkurencja w ataku i w środku linii pomocy praktycznie nie istnieje. Brak napastnika który przyjmie piłkę tyłem do bramki a następnie się z nią odwróci i...no właśnie, przy całym szacunku do Saganowskiego, to daleko mu do Kowalczyka, Koseckiego i Dziekanowskiego. Saganowski to walczak i tyle. Środkowi pomocnicy (Vukovic i Surma) nie potrafią oddać strzału na bramkę... To są obecnie największe mankamenty gry Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati nie mamy wiedzy panie dziennikarz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 09:23 trochę żetelności gdzie pan pracuje iti nie jest jak pan pisze najwiekszą firmą która zainwestowała w polski futbol popatrz na liste 500 największych firm polski. tf ma trzy razy większy obrót iti-800mln tf 2,7 mld większy jest kghm i orlen amica jest nieco większa. dwa iti nie spłapłaciło 30mln długu jak się chwalą bo wykorzystali przepis o ratowaniu zadłużonych przedsiębiorstw-płacisz część za to reszta jest umożona no i zapłacili 10 mln.jak sie pisze artykuł to trzeba coś wcześniej przeczytać ale nie artyluł kolegi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szkot Pan dziennikarz z racja bo z Warszawy IP: *.cable.ubr11.edin.blueyonder.co.uk 25.04.05, 12:06 ITI jest z warszawy, zas pozostale firmy... telefonika z Myslenic pod niestety krakowem, wiec jak dziennikarzowi z w-wy moglo przyjsc do glowy, ze ITI nie jest wieksze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Gdzie jest ta Legia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 10:21 Nie często się z panem zgadzam,ale w tym wypadku we wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimmy Co za bufony... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 10:34 "bez silnej Legii nie będzie ani silnej Wisły, ani silnej polskiej piłki" Dawno nie słyszałem takiego śmiesznego tekstu. Potem się dziwicie, że nikt was nie lubi. Proponuję zejść na ziemię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pąki LEGŁA WARSZAWA !!! IP: *.tech / *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 11:43 POLONIA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)amusemniejestem warszawskie psy juz skamla.. IP: *.icpnet.pl 25.04.05, 11:55 panie stec jak upadaly inne kluby to pan tak pieknie nie pisal ale jak cos nie tak z legia to od razu jakos madrzej piszesz. do budy kajtku! Odpowiedz Link Zgłoś
andchud Nigdy nie będzie w Polsce porządnego poziomu... 26.04.05, 03:06 ...zarówno piłkarsko jak i organizacyjnie. To jest u nas problem mentalności. To widać choćby po wypowiedziach na tym forum, stek wyzwisk i nic poza tym. I dokładnie tak samo działają te darmozjady w PZPN. Każdy tylko kombinuje jak by tu coś "podłapać" do własnej kieszeni, "nachapać się" i nic poza tym. Ogólnie można narzekać, bo cały sport, nie tylko w Polsce, jest do bólu podporządkowany pieniądzom, kiedyś było inaczej. Owszem kasa jest ważna w klubie, ale ostatnimi czasy, to widać po naszych piłkarzach, że tylko im premię dać to może coś chwilę pobiegają, a nie to stoją na tych boiskach jak kołki, zamiast "gryźć glebę". Ogólnie jak wiele innych rzeczy, tak i piłka nożna w naszym kraju jest chora. Odpowiedz Link Zgłoś