Gość: stoyu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 12:54 Chelsea jest the best więc na pewno znajdzie się w finale, co więcej WYGRA GO!! Chelsea jest the best w przeciwieństwie do Mourinhia (czy jak się go tam pisze) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fdsadsf Chelsea - Milan w finale? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 12:55 ach cos tak czuje, że liverpool przejdzie czelsiaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgfdhds Re: Chelsea - Milan w finale? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 10:57 dobrze czułem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psv psv juz skreslone ? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.05.05, 12:59 i bardzo dobrze, bedzie wieksze zdziwienie, jak najpierw doporwadza do dogrywki, a pozniej powioza żel-menow z milanu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leni Re: psv juz skreslone ? IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.05.05, 13:15 Gdyby zdobyli gola na San Siro, to nikt by ich nie "skreślał". Wtedy można by marzyć o powtórce a la cud na El Riazor, kiedy Depor odprawiło Milan z kwitkiem. Na stadionie Philipsa będzie ciężko, ale wszystko teoretycznie jest możliwe. Trzymam kciuki .... i Van Bommel do Barcy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marwis Re: Chelsea - Milan w finale? IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 02.05.05, 13:15 A od kiedy jesteś kibicem Chelsea, szmaciarzu? Bo jak twoje kibicowanie temu klubowi trwa ponad 15 lat, to możemy pogadać, a jak nie to ZAMILCZ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dimi Re: Chelsea - Milan w finale? IP: *.kjj.estpak.ee 02.05.05, 13:30 a jaka roznica od kiedy sie jest fanem chelsea? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-marivs Re: IP: *.aster.pl 02.05.05, 13:46 > a jaka roznica od kiedy sie jest fanem chelsea? W przeciwieństwie do wszystkich innych klubów świata, fanem Chelsea wolno być TYLKO mając co najmniej 15-letni staż kibicowania. Tak zarządził marvis, a jego słowo jest święte, bo on i TYLKO on ma patent na rację! Zrozumiałeś czy powtórzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewgon Re: a tobie co??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 14:15 a tobie co sie stało?ty PRL-owski bohaterze!co taki z ciebie kozak!minimum to żebyś 3 razy dziennie był obity jak grucha )kulaj beret platfusie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: a tobie co??? IP: *.du.xdsl.is 02.05.05, 19:19 Panowie a zwłaszcza madrala "kibic chelsey" skoro ja jestem fanem Milanu od 18 lat to czy łaskawie mogę sie uważac za niego czy jeszcze nie?Czy upoważniaja mnie do tego bilety z meczy milany koszulki szaliki i zdjecia czy tylko ten twój jakiś "WAZNY" koleś ma racje i mówi prawde wiec go spytaj czy juz jestem kibicem Milanu czy nie:)Ośle ty jeden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Chelsea - Milan w finale? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 18:44 ano taka ze jesli przez 2 lata sie bylo fanem manchesteru, potem realu, potem chelsea, to mozna sie nazwaz po prostu... dziwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le comte Re: Chwała PSV, sława Milanowi ! IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 15:05 Co wam odbilo z tym PSV? Przeciez Milan to klub zdecydowanie lepszy, ponadto wraca po kontuzji Nesta i obrona Milanu sie jeszcze bardziej skonsoliduje, stawiam na final Chelsea:Milan od poczatku LM i sledzac rozgrywki tylko te druzyny na final zasluguja... ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van bommel Chwała PSV !!! IP: *.aster.pl 02.05.05, 15:30 > Co wam odbilo z tym PSV? Przeciez Milan to klub zdecydowanie lepszy Naprawdę uważasz, że taki (na marginesie - mało obiektywny) argument przekona wieloletnich fanów PSV, że nie powinni wierzyć w zwycięstwo swojego klubu (zwłaszcza zważywszy na fakt iż zaszedł tak wysoko w LM)? Mi "odbiło z tym PSV" paręnaście lat temu i komentarze kibiców innych drużyn, że "ich klub jest lepszy" nie sprawią, że przestanę wierzyć, że pomimo korzystniejszej sytuacji Milanu po pierwszym meczu, PSV na własnych śmieciach jeszcze może Włochów zaskoczyć i odrobić straty. W końcu, w opinii wielu, zaskakujące było już to, że PSV wyszło z grupy... Od lat nie trafiała się nam taka szansa - grzechem byłoby jej nie wykorzystać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rox Re: Chwała PSV !!! IP: *.cable.quicknet.nl 02.05.05, 16:45 Gdyby PSV mialo jakiegos napastnika z prawdziwego zdarzenia to moze by i szanse mialo. Niestety, od Vennegoor of Hesselinka cudow nie mozna oczekiwac, Beasley jest kontuzjowany, a Sibon nawet na poziomie Holenderskiej ligi nie spelnia oczekiwan. No i jak tu w ten sposob zdobyc przynajmniej 3 gole? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psv Re: Chwała PSV !!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.05.05, 18:04 jedna strzeli park, a druga vennegor of hesselink, obie bramki w drugiej polowie, a pozniej dogrywka i roznie moze byc, a nuz dziadki z wloch beda juz zmeczone to tez cos straca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xpert Re: Chwała PSV, sława Milanowi ! IP: *.dawmar.pl / 80.48.22.* 02.05.05, 19:37 Milan jest zdecydowanie lepszy i przejdzie PSV. ale Nesta wraca po zawieszeniu za kartki, a nie po kontuzji..:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le comte Re: Chwała PSV, sława Milanowi ! IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 00:43 Moja pomylka oczywiscie, ze pauzowal za kartki ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arbiter elegantum co jest?! IP: *.access.as9105.com 02.05.05, 15:15 co wy tu? kulaj beret bando lobuzow i sie nie wypowiadaj jak nie masz wiedzy zasadniczej o futbolu.jaki liwerpool ? takie zarty to se mozecie robic na pryma aprylis. banda kiboli bez kultury co sie dorwala do komPUTERA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś tam Re: Chelsea - Milan w finale? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 16:47 A ja wolę żeby Chelsa wygrała z Liverpoolem bo przynajmniej skończy się gadanie o 5 miejscu w LM dla anglii.To może całą ligę angielską uefa włoży do ligi mistrzów. A najlepiej to niech policzą ile drużyn gra w ligach niemiec , włoch hiszpani i anglii- zrobić tyle miejsc w LM i przyznać im dożywotnie prawo grania w LM. Mi się wydaje że poprzednia formuła była może nie lepsza ale sprawiedliwsza.No ale taki zidane, Ronaldo , Drougba , Cannawaro , Ballack to dla nich by było ujma na honorze zeby musieli grać z zawodnikami z innych krajów. Im z urzędu trzeba by nadać zwycięstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ur Kosmo-szmalec London zawisnie !!!!! IP: 203.220.52.* 02.05.05, 17:57 TO NIE JEST JUZ SPORT,TO JEST G... !!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fokl Do ura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 10:59 Sam jesteś gó.. uryno je..a!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Chelsea - Milan w finale? IP: *.aster.pl 03.05.05, 11:34 Osobiście wolę, aby zagrał Liverpool zamiast Chelsea. Chociażby z tego powodu, że w Liverpoolu gra Jerzy Dudek. Nie przepadam za Chelsea, bo awansowała po fuksiarsku do 1/4 finału w dwumeczu z Barceloną. Terry zodbył gola w momencie, gdy któryś z zawodników Chlesea ( nie pamiętam, chyba Robben ) faulował bramkarza Cesara Valdesa. Widzieli to wszyscy, tylko nie Collina i nawet nie komentujący mecz red. Dariusz Szpakowski, który cieszył się, że Chelsea zdobyła bramkę. W meczu z Bayernem też, zwłaszcza w Monachium nie byli dużo lepsi, a strata dwóch goli po regulaminowym czasie świadczy o tym, że defensywa nie zawsze gra na wysokich obrotach. Chociaż aktualne osiągnięcia Chelsea świadczą o tym, że Abramowicz kupując tych, co kupił, dobrze ulokował pieniądze, a zatrudnienie Jose Mourinho ( chociaż jest momentami chamowaty i bez kultury, ale taktukiem jest dobrym ) było dobrym posunięciem Romana Abramowicza. Pozdrawiam i mimo wszystko gratuluję Chelsea zdobycia Mistrzostwa Anglii, ale liczę, że Puchar Ligi Mistrzów zdobędzie Liverpool. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leni Re: Chelsea - Milan w finale? IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.05.05, 15:00 Ja już nie wiem - śmiać się, czy płakać? Ignorancja to czy zwykła prowokacja. Jaki Cesar Valdes? Robben nawet murawy w tym meczu nie powąchał. Rzeczywiście Victor Valdes był przytrzymywany przez Carvalho, ale o wyniku zadecydowały 3 gole puszczone pod rząd w pierwszych bodajże 20 minutach. Kocham Barcę, ale z taką obroną jak Oleguer, Gerard i Van Bronkchorst (lubię go, ale w dwumeczu z Chelsea wypadł fatalnie), to o wygranej nie mogło być mowy. W pierwszej potyczce na Nou Camp, też powinniśmy więcej goli napykać "zdziesiątkowanym" The Blues.I wreszcie koniec tego tematu błagam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Chelsea - Milan w finale? IP: *.aster.pl 03.05.05, 16:25 Ja już nie wiem - śmiać się, czy płakać? Ignorancja to czy zwykła prowokacja. > Jaki Cesar Valdes? Robben nawet murawy w tym meczu nie powąchał. Masz rację Victor Valdes. Moja wina. Błąd w stylu Szpakowskiego hihihi. A co do Robbena, to może i masz rację - nie pamiętam. Możliwe, że to był Carvalho - nie będę się śpierał, bo nie pamiętam. Masz dużó racji. Co nie zmienia faktu, że nie przepadam za drużyną Chelsea. Serdecznie pozdrawiam. PS.: Żadna prowokacja i ignorancja - po prostu - lekkie pomylenie faktów. Ale skoro takim ludziom jak Szpakowski ( podobno fachowcowi ) się zdarza, to ja mogę czuć sięrozgrzeszony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evans Re: Chelsea - Milan w finale? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 23:00 haha i kto gra w finale ???? Odpowiedz Link Zgłoś