Dodaj do ulubionych

Chelsea - Milan w finale?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 12:54
Chelsea jest the best więc na pewno znajdzie się w finale, co więcej WYGRA
GO!! Chelsea jest the best w przeciwieństwie do Mourinhia (czy jak się go tam
pisze)
Obserwuj wątek
    • Gość: fdsadsf Chelsea - Milan w finale? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 12:55
      ach cos tak czuje, że liverpool przejdzie czelsiaków
      • Gość: fgfdhds Re: Chelsea - Milan w finale? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 10:57
        dobrze czułem
    • Gość: psv psv juz skreslone ? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.05.05, 12:59
      i bardzo dobrze, bedzie wieksze zdziwienie, jak najpierw doporwadza do dogrywki, a pozniej
      powioza żel-menow z milanu :))
      • Gość: Leni Re: psv juz skreslone ? IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.05.05, 13:15
        Gdyby zdobyli gola na San Siro, to nikt by ich nie "skreślał". Wtedy można by
        marzyć o powtórce a la cud na El Riazor, kiedy Depor odprawiło Milan z
        kwitkiem. Na stadionie Philipsa będzie ciężko, ale wszystko teoretycznie jest
        możliwe. Trzymam kciuki .... i Van Bommel do Barcy!!!
    • Gość: marwis Re: Chelsea - Milan w finale? IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 02.05.05, 13:15
      A od kiedy jesteś kibicem Chelsea, szmaciarzu? Bo jak twoje kibicowanie temu
      klubowi trwa ponad 15 lat, to możemy pogadać, a jak nie to ZAMILCZ!
      • Gość: dimi Re: Chelsea - Milan w finale? IP: *.kjj.estpak.ee 02.05.05, 13:30
        a jaka roznica od kiedy sie jest fanem chelsea?
        • Gość: anty-marivs Re: IP: *.aster.pl 02.05.05, 13:46
          > a jaka roznica od kiedy sie jest fanem chelsea?

W przeciwieństwie do wszystkich innych klubów świata, fanem Chelsea wolno być
          TYLKO mając co najmniej 15-letni staż kibicowania.
          Tak zarządził marvis, a jego słowo jest święte, bo on i TYLKO on ma patent na
          rację! Zrozumiałeś czy powtórzyć?
          • Gość: Ewgon Re: a tobie co??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 14:15
            a tobie co sie stało?ty PRL-owski bohaterze!co taki z ciebie kozak!minimum to
            żebyś 3 razy dziennie był obity jak grucha )kulaj beret platfusie!!!
            • Gość: Maciek Re: a tobie co??? IP: *.du.xdsl.is 02.05.05, 19:19
              Panowie a zwłaszcza madrala "kibic chelsey" skoro ja jestem fanem Milanu od 18
              lat to czy łaskawie mogę sie uważac za niego czy jeszcze nie?Czy upoważniaja
              mnie do tego bilety z meczy milany koszulki szaliki i zdjecia czy tylko ten
              twój jakiś "WAZNY" koleś ma racje i mówi prawde wiec go spytaj czy juz jestem
              kibicem Milanu czy nie:)Ośle ty jeden
        • Gość: Indy Re: Chelsea - Milan w finale? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 18:44
          ano taka ze jesli przez 2 lata sie bylo fanem manchesteru, potem realu, potem
          chelsea, to mozna sie nazwaz po prostu... dziwka
    • Gość: le comte Re: Chwała PSV, sława Milanowi ! IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 15:05
      Co wam odbilo z tym PSV? Przeciez Milan to klub zdecydowanie lepszy, ponadto
      wraca po kontuzji Nesta i obrona Milanu sie jeszcze bardziej skonsoliduje,
      stawiam na final Chelsea:Milan od poczatku LM i sledzac rozgrywki tylko te
      druzyny na final zasluguja... !
      • Gość: van bommel Chwała PSV !!! IP: *.aster.pl 02.05.05, 15:30
        > Co wam odbilo z tym PSV? Przeciez Milan to klub zdecydowanie lepszy

Naprawdę uważasz, że taki (na marginesie - mało obiektywny) argument przekona
        wieloletnich fanów PSV, że nie powinni wierzyć w zwycięstwo swojego klubu
        (zwłaszcza zważywszy na fakt iż zaszedł tak wysoko w LM)?

Mi "odbiło z tym PSV" paręnaście lat temu i komentarze kibiców innych drużyn,
        że "ich klub jest lepszy" nie sprawią, że przestanę wierzyć, że pomimo
        korzystniejszej sytuacji Milanu po pierwszym meczu, PSV na własnych śmieciach
        jeszcze może Włochów zaskoczyć i odrobić straty. W końcu, w opinii wielu,
        zaskakujące było już to, że PSV wyszło z grupy... Od lat nie trafiała się nam
        taka szansa - grzechem byłoby jej nie wykorzystać. :)

• Gość: Rox Re: Chwała PSV !!! IP: *.cable.quicknet.nl 02.05.05, 16:45
          Gdyby PSV mialo jakiegos napastnika z prawdziwego zdarzenia to moze by i szanse
          mialo. Niestety, od Vennegoor of Hesselinka cudow nie mozna oczekiwac, Beasley
          jest kontuzjowany, a Sibon nawet na poziomie Holenderskiej ligi nie spelnia
          oczekiwan. No i jak tu w ten sposob zdobyc przynajmniej 3 gole?
          • Gość: psv Re: Chwała PSV !!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.05.05, 18:04
            jedna strzeli park, a druga vennegor of hesselink, obie bramki w drugiej polowie, a pozniej
            dogrywka i roznie moze byc, a nuz dziadki z wloch beda juz zmeczone to tez cos straca :)
      • Gość: xpert Re: Chwała PSV, sława Milanowi ! IP: *.dawmar.pl / 80.48.22.* 02.05.05, 19:37
        Milan jest zdecydowanie lepszy i przejdzie PSV. ale Nesta wraca po zawieszeniu
        za kartki, a nie po kontuzji..:) pozdrawiam
        • Gość: le comte Re: Chwała PSV, sława Milanowi ! IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 00:43
          Moja pomylka oczywiscie, ze pauzowal za kartki ...
    • Gość: arbiter elegantum co jest?! IP: *.access.as9105.com 02.05.05, 15:15
      co wy tu? kulaj beret bando lobuzow i sie nie wypowiadaj jak
      nie masz wiedzy zasadniczej o futbolu.jaki liwerpool ?
      takie zarty to se mozecie robic na pryma aprylis.
      banda kiboli bez kultury co sie dorwala do komPUTERA.
    • Gość: ktoś tam Re: Chelsea - Milan w finale? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 16:47
      A ja wolę żeby Chelsa wygrała z Liverpoolem bo przynajmniej skończy się gadanie o 5 miejscu w LM dla anglii.To może całą ligę angielską uefa włoży do ligi mistrzów. A najlepiej to niech policzą ile drużyn gra w ligach niemiec , włoch hiszpani i anglii- zrobić tyle miejsc w LM i przyznać im dożywotnie prawo grania w LM. Mi się wydaje że poprzednia formuła była może nie lepsza ale sprawiedliwsza.No ale taki zidane, Ronaldo , Drougba , Cannawaro , Ballack to dla nich by było ujma na honorze zeby musieli grać z zawodnikami z innych krajów. Im z urzędu trzeba by nadać zwycięstwa.
      • Gość: ur Kosmo-szmalec London zawisnie !!!!! IP: 203.220.52.* 02.05.05, 17:57
        TO NIE JEST JUZ SPORT,TO JEST G... !!!!!!!!!!!!!1
        • Gość: fokl Do ura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 10:59
          Sam jesteś gó.. uryno je..a!!!!!!!
    • Gość: Miki Re: Chelsea - Milan w finale? IP: *.aster.pl 03.05.05, 11:34
      Osobiście wolę, aby zagrał Liverpool zamiast Chelsea. Chociażby z tego powodu,
      że w Liverpoolu gra Jerzy Dudek. Nie przepadam za Chelsea, bo awansowała po
      fuksiarsku do 1/4 finału w dwumeczu z Barceloną. Terry zodbył gola w momencie,
      gdy któryś z zawodników Chlesea ( nie pamiętam, chyba Robben ) faulował
      bramkarza Cesara Valdesa. Widzieli to wszyscy, tylko nie Collina i nawet nie
      komentujący mecz red. Dariusz Szpakowski, który cieszył się, że Chelsea zdobyła
      bramkę. W meczu z Bayernem też, zwłaszcza w Monachium nie byli dużo lepsi, a
      strata dwóch goli po regulaminowym czasie świadczy o tym, że defensywa nie
      zawsze gra na wysokich obrotach.
      Chociaż aktualne osiągnięcia Chelsea świadczą o tym, że Abramowicz kupując
      tych, co kupił, dobrze ulokował pieniądze, a zatrudnienie Jose Mourinho (
      chociaż jest momentami chamowaty i bez kultury, ale taktukiem jest dobrym )
      było dobrym posunięciem Romana Abramowicza.

Pozdrawiam i mimo wszystko gratuluję Chelsea zdobycia Mistrzostwa Anglii, ale
      liczę, że Puchar Ligi Mistrzów zdobędzie Liverpool.
      • Gość: Leni Re: Chelsea - Milan w finale? IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.05.05, 15:00
        Ja już nie wiem - śmiać się, czy płakać? Ignorancja to czy zwykła prowokacja.
        Jaki Cesar Valdes? Robben nawet murawy w tym meczu nie powąchał. Rzeczywiście
        Victor Valdes był przytrzymywany przez Carvalho, ale o wyniku zadecydowały 3
        gole puszczone pod rząd w pierwszych bodajże 20 minutach. Kocham Barcę, ale z
        taką obroną jak Oleguer, Gerard i Van Bronkchorst (lubię go, ale w dwumeczu z
        Chelsea wypadł fatalnie), to o wygranej nie mogło być mowy. W pierwszej
        potyczce na Nou Camp, też powinniśmy więcej goli napykać "zdziesiątkowanym" The
        Blues.I wreszcie koniec tego tematu błagam!
        • Gość: Miki Re: Chelsea - Milan w finale? IP: *.aster.pl 03.05.05, 16:25
          Ja już nie wiem - śmiać się, czy płakać? Ignorancja to czy zwykła prowokacja.
          > Jaki Cesar Valdes? Robben nawet murawy w tym meczu nie powąchał.

Masz rację Victor Valdes. Moja wina. Błąd w stylu Szpakowskiego hihihi.
          A co do Robbena, to może i masz rację - nie pamiętam. Możliwe, że to był
          Carvalho - nie będę się śpierał, bo nie pamiętam.

Masz dużó racji. Co nie zmienia faktu, że nie przepadam za drużyną Chelsea.

Serdecznie pozdrawiam.

PS.: Żadna prowokacja i ignorancja - po prostu - lekkie pomylenie faktów. Ale
          skoro takim ludziom jak Szpakowski ( podobno fachowcowi ) się zdarza, to ja
          mogę czuć sięrozgrzeszony.

• Gość: evans Re: Chelsea - Milan w finale? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 23:00
      haha i kto gra w finale ????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka