Dodaj do ulubionych

Liverpool - Chelsea - składy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 20:21
Juerk! Wasilków jest z Tobą!
pisakwasilkow.blog.onet.pl/
Obserwuj wątek
    • Gość: donPedroso Re: Liverpool - Chelsea - składy IP: 212.182.102.* 03.05.05, 20:26
      Skład Chelsea bez Robbena i Duffa ?
      Za co ten Rusek płaci temu Mourinho ???
      • Gość: Aria Re: Liverpool - Chelsea - składy IP: 193.170.62.* 03.05.05, 20:49
        Obaj nie sa jeszcze na 100% po kontuzjach. Niestety.
    • Gość: miki Liverpool - Chelsea 1:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 20:55
      brawo!
      • Gość: grzechu DO PRZODU POLSKO!!! IP: *.st.Uni-Magdeburg.DE 03.05.05, 21:03
    • panatha Taktyka Liverpoolu 03.05.05, 21:08
      strzelić bramke a potem murowac ile tylko sie da - ewentualny finał z milanem
      bedzie nudny jak flaki z olejem
      • Gość: grzechu Re: Taktyka Liverpoolu IP: *.st.Uni-Magdeburg.DE 03.05.05, 21:10
        uwiez mi NIKOMU nie zalezy na tym zeby mecz byl ciekawy, kazdy chce zeby tylko
        zagrac z milanem:)))
      • Gość: da_markos 96 min-Dudek w swoim stylu IP: *.gl.digi.pl 03.05.05, 23:37
        na przedpolu to dudek jeden z najsłabszych bramkarzy ligi angielskiej na lini
        gra dobrze lub bardzo dobrze, ale na ta lige to za malo. nie w kazdym meczu
        obrona moze sie tak spinac, zeby wszystkie dosrodkowania wybic. dlatego dudka w
        przyszlym sezonie zastapi ktos inny. tak najprawdopodobniej bedzie i nie ma sie
        co burzyc.
      • mario86 Re: Taktyka Liverpoolu 04.05.05, 11:20
        Zauważ, iż taką samą taktykę prezentowała Chelsea grając z Bayernem, istna
        obrona Częstochowy. Finał będzie beznadziejny nie ze względu na Liverpool
        (momentami gra tego klubu mogła się podobać), ale przez Milan (wszystkie piłki
        na Szewczenkę i niech sobie chłopak radzi).
    • Gość: bogdanovich.wp.pl Re: Liverpool - Chelsea - składy IP: *.kolonia.lan / *.kolonianet.pl 03.05.05, 21:21
      Świetny mecz. Tragiczny komentator "Żaba" Szpakowski, szowinizm posunięty do
      granic absurdu. Infantylny chłoptaś " jurek mi powiedział Darek etc....Dno
      sprawozdawania. Naprawdę szkoda psucia takiego widowiska. A było już tak dobrze
      jak odsunęli tego ekstrawertyka...Widmo dawnych czasów powróciło niestety.
      • Gość: grzechu Re: Liverpool - Chelsea - składy IP: *.st.Uni-Magdeburg.DE 03.05.05, 21:24
        na SAT1 jest inny kommentator:)
        • Gość: roo Re: Liverpool - Chelsea - składy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.05.05, 21:37
          Ja już też na SAT Einz oglądam. Inaczej na trzeźwo nie mogę...
          • Gość: Mika Re: Liverpool - Chelsea - składy IP: 193.170.62.* 03.05.05, 21:45
            Komentatorzy na Sat 1 sa fajni. Tylko wynik jest nie fajny :((
            • Gość: grzechu Re: Liverpool - Chelsea - składy IP: *.st.Uni-Magdeburg.DE 03.05.05, 21:52
              e tam, wynik jest jak najbardziej w porzadku
      • Gość: ... Re: Liverpool - Chelsea - składy IP: *.p-s-inter.net 03.05.05, 21:35
        nie przesadzaj; wolę Szpakowskiego niż pseudo-fachowego nudziarza, a TVP ma ich
        pod dostatkiem... Szpakowski O.K.
        • Gość: CookieMonster Re: Liverpool - Chelsea - składy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.05.05, 23:01
          A ja jestem tylko ciekawy, ile miesiecy (lat?) jeszcze musi minac, zeby
          Szpakowski zorientowal sie, ze przedostatnia litera w nazwisku "Gudjohnsen" to
          E, a nie O.
          • Gość: gudi Re: Liverpool - Chelsea - składy IP: *.aster.pl 04.05.05, 00:54
            Pewnie tyle samo, ile trzeba, żeby zorientował się, ze Makelele to nie MakAlele.
            I tak cud, że Gudjohnsen to dla niego 'tylko' GudjonsOn, a nie GudDŻonsen, bo i
            takie perełki bywają...
        • Gość: leo szpakowski jest jak najbardziej cool, IP: *.kosnet.pl / *.kosnet.pl 04.05.05, 11:13
    • Gość: cyg@nek Chelsea wymękoli awans. IP: *.osk.enformatic.pl 03.05.05, 22:02
      Qrde! Nie można grać na 1:0! Liverpool liczy na farta. Przecież 1 gol Chelsea i
      po herbacie. Szkoda. Była szansa. Liverpool to cieniasy.
      • Gość: grzechu Re: Chelsea wymękoli awans. IP: *.st.Uni-Magdeburg.DE 03.05.05, 22:06
        masz racje,
        • Gość: Fan Re: Chelsea wymękoli awans. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.05.05, 22:22
          zauwazylem u Dudka mokra , powiekszajaca sie plame w okolicach krocza. czyzby
          sie tylko pocil?
          • Gość: zima000 Do mokrego Fan-a IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.05.05, 22:59
            A mnie sie wydaje ze jak to pisales to patrzyles akurat na swoje krocze Wlaz
            pod stol i szczekaj burasie Hauuu, hauuuu
          • Gość: FAN GDZIE TY SIE CHLOPIE PATRZYSZ ?! IP: *.univ.szczecin.pl 03.05.05, 23:04
            Az wstyd wypisywac takie rzeczy ... Ty tak przypadkiem, czy masz wrodzone
            sklonnosci ? Fuuu...!
      • Gość: g kurcze robi sie ciekawie.............. IP: *.st.Uni-Magdeburg.DE 03.05.05, 22:20
        10 minut do konca kto wie, sensacja wisi w powietrzu
    • Gość: poop BRAWO!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 22:39
      SUPER! Utarli nosa Chelsea i Murinho!
      • Gość: McLarenka Re: BRAWO!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 22:40
        B R A W O!
        U'll never walk alone!
        • Gość: g W KONCu CHELSEA PRZEGRALO:) IP: *.st.Uni-Magdeburg.DE 03.05.05, 22:42
          • Gość: zima000 Re: W KONCu CHELSEA PRZEGRALO:) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.05.05, 23:24
            Szacunek dla Rafy Beniteza Nie robi takiego show jak Mourinho ale swoj fach zna
            3 razy przegral ale wnioski wyciagnal i zespol zaczyna funkcjonowac Nie ma
            takich wykonawcow jak Mourinho ale widac jest swietnym motywatorem
    • Gość: KIBIC Re: Liverpool - Chelsea - składy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 22:39
      BRAWO LIVERPOOL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      BRAWO JUREK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: McLarenka YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 22:42
        Abramowicza niech sie schowa, i zadufany trener tez! Bravo LIV!!!!
    • Gość: buldog Re: Liverpool - Chelsea - składy IP: *.piekary.net / *.netia.piekary.net 03.05.05, 22:40
      Czyli Milan zwycięzcą LM. Dzisiejszy Liverpool w porównaniu do tego z lat
      80-tych to nawet nie drwale - to trzonki od siekier drwali :)
      • Gość: McLArenka do Buldoga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 22:43
        troszke optymizmu nie zawadzi ;-)
      • Gość: zima000 Prorok qrwa czy co...? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.05.05, 23:09
        Gość portalu: buldog napisał(a):
        > Czyli Milan zwycięzcą LM.
        Biedny jestes buldogu bo najwyrazniej nie umiesz wyciagac wnioskow Przed
        dzisiejszym meczem tez bys nie dal zlamanego grosza na Liverpool I co?
        Wbij mloteczkiem do glowy (albo trzonkiem od siekiery) - "dopoki pilka w grze
        wszystko jest mozliwe"
    • Gość: Dyzi0 gratulacje!! no i kilka slow o Cisse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 22:42
      Biedaczkowi chyba nie powiedzieli, ze uz gra i chopek jeno sie rozgrzewal na
      murawie ;-)
      • Gość: blaugrana Re:Jeeeeest!!!Chlopcy pomscili blaugrane!!! IP: *.chello.pl 03.05.05, 22:46
        Chelsea wypierd.....!!!!
        • Gość: jfk Re:Jeeeeest!!!Chlopcy pomscili blaugrane!!! IP: *.globit / 195.117.63.* 03.05.05, 23:09
          Dokładnie i tak najlepsza jest BARCA!!!
    • miszkamyki Re: Liverpool - Chelsea - składy 03.05.05, 22:46
      cudownie, pięknie, wspaniale było zobaczyć minę Mourinho po meczu Na pohybel
      sqrczysynowi :)))))
    • polake Jurek Dudek Jurek!!! 03.05.05, 22:46
      YEAHHH!!!!
    • Gość: Endriu Co za nerwy eheheh IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 03.05.05, 22:46
      Zajeb.... bym takiego komentatora, który na 5 minut przed końcem meczu
      wrzeszczy Chelsea, Chelsea itd <wrrrr> poza tym sędzi powinien wyjeb... Cecha
      za ten faul !!! Szkoda ze Cisse nie strzelił w końcowce :) a okazje miał... no
      i Nasz Duduś ehehhe... :)))

go... go... do domu Chelsea go !!!
      NO WAY MOURINHO !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: leo Liverpool wygrał fartem IP: *.kosnet.pl / *.kosnet.pl 03.05.05, 22:49
      ostania akcja mogła przeważyć szalę
      • Gość: Leni Re: Liverpool wygrał fartem IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.05.05, 23:06
        Mylisz się. Tym razem to Chelsea nie miało fuksa. Zresztą zagrali fatalnie, ile
        oni mieli strzałow na bramkę? żadna akcja im się nie kleiła.
    • Gość: Stary lis Carragher, Traore, Hyypia, Finnan ograli Mourinho. IP: *.zacisze.zgora.pl 03.05.05, 22:51
      Brawa dla obrony Liverpoolu.
    • Gość: regis Re: Liverpool - Chelsea - składy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 22:51
      nie wszystko można kupić:)
    • Gość: Ivulspirit niezły hardcore IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.05, 22:52
      :) żeby tak nasi grali
      • Gość: liverpool fan PRAWDZIWY FUTBOL WYGRAŁ Z PIENIĘDZMI!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 23:05
        Ten dwumecz pokazał że pieniądze to nie wszystko!
        Zarozumiały Murinio dostał pstryczka w nos :D !!!
        A nasz Dudzio nie dał sobie wbić żadnej bramki!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Cristos Trudno :(( IP: 193.170.62.* 03.05.05, 22:56
      Niestety, stalo sie. Ale co tam, piep..yc Europe - mamy lige!!!! :))
      • Gość: Mika Re: Trudno :(( IP: 193.170.62.* 03.05.05, 23:05
        Prawda!!! Najwazniejsza jest liga!!! A niepogodzonym z losem kibicom Barcy (a w
        szczegolnosci "blaugranie") mowimy WALCIE SIE!!!!
        Gratulacje dla Liverpoolu i Dudka. Dokopcie Milanowi!!!
        • Gość: Leni Re: Trudno :(( IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.05.05, 23:22
          A z czym to niby jesteśmy nie pogodzeni? Cieszy nas gol Garcii i tyle. I daruj
          sobie te "wyszukane" inwektywy. Jaki trener tacy kibice.
          Dla twojej wiadomości wielu ze znajomych mi kibiców tak pogardzanej przez
          ciebie Blaugrany, było właśnie za Chelsea, bo każdy woli przegrać z mistrzem
          LM. Niestety The Blues rozczarowali w dwumeczu z Liverpoolem, ale to już inna
          historia.
          • Gość: Mika Re: Trudno :(( IP: 193.170.62.* 03.05.05, 23:33
            Nie wiem dziecinko, ale czy tak trudno bylo sie domyslic, ze mam na mysli
            goscia, ktory wpisal sie kilka linijek wyzej? Mimo, ze kibicuje Chelsea, to
            szanuje osiagniecia Barcy. Teraz w finale LM trzymam kciuki za Liverpool. To,
            ze moje serce jest niebieskie nie znaczy, ze mam prawo innym ublizac. Gratuluje
            wygranej, a nie pluje na okolo bo moja Chelsea nie gra dalej. Amen
            • Gość: Leni Re: Trudno :(( IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.05.05, 23:44
              Daj pokój chłopczyno z tym nazywaniem mnie dziecinką. Ja po prostu Chelsea w
              tym meczu nie poznawałam, wyglądali jakby byli skatowani sezonem, a przecież do
              niedawna szli jak burza. A obstawiałam finał z Milanem, ze wskazaniem na
              niebieskich. I koniec tematu.
              • Gość: blaugrana Re: Jestes smieszny IP: *.chello.pl 03.05.05, 23:56
                Od kiedy twoje serce jest niebieske?Pewnie rok temu bylo czerwone(MU)?,a dwa
                lata temu bialo-czarne(Juve)?Postawie moje wszystkie pieniadze na to ze nie
                znasz skladu Czelsi sprzed dwoch sezonow?(pamietasz Zole i innych?).Odpowiedz
                brzmi-"Nie wiem kto to jest Zola i nigdy go nie widzialem w Czelsi".Chlopczyku
                za rok twoje serce bedzie w barwach BLAUGRANA,ale i tak nie bedzisz wiedzial o
                co chodzi(Barca to wiecej niz klub,pozdrawiam)
                • Gość: Mika Re: Jestes smieszny IP: 193.170.62.* 04.05.05, 00:20
                  Ja Ci synku moge podac sklad Chelsea i sprzed 15 lat :)) Mimo, ze nie siedze
                  przed telewizorem ogladajac mecz w koszulce Chelsea. Ale tak, wiem. Ty jestes
                  NAJWIEKSZYM KIBICEM NA CALYM SWIECIE. Szczegolnie wielki czujesz sie jak
                  ublizasz innym.
                  Co do Zoli to moge Ci jeszcze podac sklad Cagliari :)) Pa
                  • Gość: blaugrana Re: Jestes smieszny IP: *.chello.pl 04.05.05, 00:29
                    To na poczatek poprosze sklad Cagliari(tylko z glowy)
                    • Gość: Mika Re: Jestes smieszny IP: 193.170.62.* 04.05.05, 00:39
                      Ha ha!! Tak wszystkich to moze nie wymienie ale jest Tomasig, Diego Lopez,
                      Sabato, Daniele Conti, Gobbi, Bega, Esposito, Suazo...To chyba na tyle :))
                      Zdalam??
                      • Gość: blaugrana Re: Jestes smieszny IP: *.chello.pl 04.05.05, 00:46
                        Nie osmieszaj sie:)W 10 minut to moge Ci podac "z glowy" sklady Okinawa
                        Dragons,Wellington Kiwi i czego jeszcze chcesz.Mowie Ci ze za rok bedziesz
                        kibicowala Blaugranie(jestes typem kibica ktoremu jest wszystko jedno,zeby
                        tylko wygrywali,a za rok to Barca wygra wszystko)Ale pozdrawiam
                        • Gość: Mika Re: Jestes smieszny IP: 193.170.62.* 04.05.05, 00:58
                          Wiem ze trudno Ci sie z tym pogodzic ale nie czekalam z zapartym tchem na twoja
                          odpowiedz:)) Nie dlatego nie spie po nocach bo siedze na forum. Mam dzis
                          jeszcze troche pracy przy kompie (ktorej nie zrobilam wczesniej bo ogladalam
                          mecz:)) wiec tylko co jakis czas tu zagladam. Napisalam to co mialam w glowie w
                          danej chwili. Nie mam Ci dziubku nic do udowodnienia. Ale rowniez pozdrawiam.
              • Gość: leo niezły mecz szkoda że Dudek IP: *.kosnet.pl / *.kosnet.pl 04.05.05, 11:19
                już nie będzie grał w Liverpoolu w przyszłym sezonie
    • Gość: Fan PIEKNY MECZ !!! IP: *.univ.szczecin.pl 03.05.05, 23:00
      Wreszcie moglismy zobaczyc prawdziwy sport !!! Walka, nerwy, pojedynek nie tylko
      wspanialych zawodnikow ale i wybitnych trenerow !!! Cieszy przy tym, ze wielkie
      pieniadze zwyciezyla wola walki !!!!!!!! Czapki z glow niedowiarki !!!
      • Gość: arian Re: PIEKNY MECZ !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.05.05, 23:04
        a cos ty powyzej pisal o Jurku za bzdury
        • Gość: Fan Re: PIEKNY MECZ !!! IP: *.univ.szczecin.pl 03.05.05, 23:08
          To nie ja :( Ktos ma takiego samego nicka :( Nic na to nie poradze..
          Dudek to moze nie rewelacyjny, ale dobry bramkarz !!! Gdyby nie on musielibysmy
          ogladac mordke Mourinho jeszcze dluzej :) A to byloby nie do zniesienia ..
    • Gość: ronin do autora IP: *.zychlin.sdi.tpnet.pl 03.05.05, 23:04
      Co za nieścisłości na poczatku ?? Baros minął Czecha któy złapał go w pół i
      przewrócił. Czech nawet nie tknął piłki, która Baros przerzucił nad nim.
      Powinien być karny + czerwony kartonik dla Czecha. Sędzia puścił akcję bo była
      szansa na bramke, któa WPADŁA. Piłkarze Chelsea nawet nie protestowali.
      • Gość: Fan Re: do autora IP: *.univ.szczecin.pl 03.05.05, 23:10
        Swiete slowa !
    • mromac czy autor artykulu ogladal ten sam mecz?? 03.05.05, 23:09
      Po pierwsze przy golu Liv bramkarz nawet nie dotknal pilki (Gazeta: "... ale w ostatniej chwili futbolówkę sprzątnął mu sprzed nosa bramkarz Chelsea") a po drugie w ostatnie minucie pilkarz Chelsea nie strzelal do pustej bramki, no chyba ze nie liczymy dwoch obroncow ktorzy tam stali (dosyc dziwna definicja zwrotu "pusta bramka"). Od Wyborczej wymagam przynajmniej rzetelnosci.
    • Gość: Leni Re: Liverpool - Chelsea - składy IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.05.05, 23:10
      Visca el Liverpool. Luis Garcia!!! - wszyscy fani Blaugrany Ci dziękują. A tak
      mi było żal jak odchodziłeś.
    • majerolski i dobrze... 03.05.05, 23:13
      lepiej jak do finału awansował, ktoś dobrze wychowany jak duduś,
      niż ............................................ :)
    • Gość: Frodo Re: Liverpool - Chelsea - składy IP: *.zetosa.com.pl 03.05.05, 23:15
      Odkąd pamiętam zawsze kibicowałem Liverpoloowi. Dlatego bardzo cieszyłem się,
      gdy Dudek przeszedł do tego klubu! I jakoś nie mogłem doczekać się sukcesów!
      Wreszcie marzenia się spełniły. Wielkie mecze i sprawiedliwy awans. Brawo
      Liverpool! Brawo Jurek! Brawo Rafa! dzięki za charakter i wolę walki! Mam
      nadzieję, że to Wy sięgniecie po zaslużony puchar!!!!! Oby tak dalej!
      • Gość: kibic Cracovii go LIWERPÓÓL!! IP: *.anon-online.org 03.05.05, 23:32
        jestem kibicem Czelsi, ale odpadli.. no cóż
        to teraz jestem kibicem Liverpulu aż do finału!

jak wygra PSV to będę kibicem PSV a jak Milan to Milanu

taki to już los przerzuta, kibica Crakowii...
        • Gość: ech Re: go LIWERPÓÓL!! IP: *.aster.pl 04.05.05, 01:01
          Nie chce sie czepiac, ale nawet 'przerzutem' porzadnym nie potrafisz byc -
          chyba powinno byc: "BYLEM kibicem Czelsi"...
    • roland1983 Re: Liverpool - Chelsea - składy 03.05.05, 23:25
      chelsea szmato co ty na to???
      buaaaaahahahaha
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka