Gość: PISAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 20:21 Juerk! Wasilków jest z Tobą! pisakwasilkow.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: donPedroso Re: Liverpool - Chelsea - składy IP: 212.182.102.* 03.05.05, 20:26 Skład Chelsea bez Robbena i Duffa ? Za co ten Rusek płaci temu Mourinho ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aria Re: Liverpool - Chelsea - składy IP: 193.170.62.* 03.05.05, 20:49 Obaj nie sa jeszcze na 100% po kontuzjach. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Liverpool - Chelsea 1:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 20:55 brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
panatha Taktyka Liverpoolu 03.05.05, 21:08 strzelić bramke a potem murowac ile tylko sie da - ewentualny finał z milanem bedzie nudny jak flaki z olejem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzechu Re: Taktyka Liverpoolu IP: *.st.Uni-Magdeburg.DE 03.05.05, 21:10 uwiez mi NIKOMU nie zalezy na tym zeby mecz byl ciekawy, kazdy chce zeby tylko zagrac z milanem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: da_markos 96 min-Dudek w swoim stylu IP: *.gl.digi.pl 03.05.05, 23:37 na przedpolu to dudek jeden z najsłabszych bramkarzy ligi angielskiej na lini gra dobrze lub bardzo dobrze, ale na ta lige to za malo. nie w kazdym meczu obrona moze sie tak spinac, zeby wszystkie dosrodkowania wybic. dlatego dudka w przyszlym sezonie zastapi ktos inny. tak najprawdopodobniej bedzie i nie ma sie co burzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
mario86 Re: Taktyka Liverpoolu 04.05.05, 11:20 Zauważ, iż taką samą taktykę prezentowała Chelsea grając z Bayernem, istna obrona Częstochowy. Finał będzie beznadziejny nie ze względu na Liverpool (momentami gra tego klubu mogła się podobać), ale przez Milan (wszystkie piłki na Szewczenkę i niech sobie chłopak radzi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdanovich.wp.pl Re: Liverpool - Chelsea - składy IP: *.kolonia.lan / *.kolonianet.pl 03.05.05, 21:21 Świetny mecz. Tragiczny komentator "Żaba" Szpakowski, szowinizm posunięty do granic absurdu. Infantylny chłoptaś " jurek mi powiedział Darek etc....Dno sprawozdawania. Naprawdę szkoda psucia takiego widowiska. A było już tak dobrze jak odsunęli tego ekstrawertyka...Widmo dawnych czasów powróciło niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzechu Re: Liverpool - Chelsea - składy IP: *.st.Uni-Magdeburg.DE 03.05.05, 21:24 na SAT1 jest inny kommentator:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roo Re: Liverpool - Chelsea - składy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.05.05, 21:37 Ja już też na SAT Einz oglądam. Inaczej na trzeźwo nie mogę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Liverpool - Chelsea - składy IP: 193.170.62.* 03.05.05, 21:45 Komentatorzy na Sat 1 sa fajni. Tylko wynik jest nie fajny :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzechu Re: Liverpool - Chelsea - składy IP: *.st.Uni-Magdeburg.DE 03.05.05, 21:52 e tam, wynik jest jak najbardziej w porzadku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Liverpool - Chelsea - składy IP: *.p-s-inter.net 03.05.05, 21:35 nie przesadzaj; wolę Szpakowskiego niż pseudo-fachowego nudziarza, a TVP ma ich pod dostatkiem... Szpakowski O.K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CookieMonster Re: Liverpool - Chelsea - składy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.05.05, 23:01 A ja jestem tylko ciekawy, ile miesiecy (lat?) jeszcze musi minac, zeby Szpakowski zorientowal sie, ze przedostatnia litera w nazwisku "Gudjohnsen" to E, a nie O. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gudi Re: Liverpool - Chelsea - składy IP: *.aster.pl 04.05.05, 00:54 Pewnie tyle samo, ile trzeba, żeby zorientował się, ze Makelele to nie MakAlele. I tak cud, że Gudjohnsen to dla niego 'tylko' GudjonsOn, a nie GudDŻonsen, bo i takie perełki bywają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo szpakowski jest jak najbardziej cool, IP: *.kosnet.pl / *.kosnet.pl 04.05.05, 11:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Chelsea wymękoli awans. IP: *.osk.enformatic.pl 03.05.05, 22:02 Qrde! Nie można grać na 1:0! Liverpool liczy na farta. Przecież 1 gol Chelsea i po herbacie. Szkoda. Była szansa. Liverpool to cieniasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzechu Re: Chelsea wymękoli awans. IP: *.st.Uni-Magdeburg.DE 03.05.05, 22:06 masz racje, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Chelsea wymękoli awans. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.05.05, 22:22 zauwazylem u Dudka mokra , powiekszajaca sie plame w okolicach krocza. czyzby sie tylko pocil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zima000 Do mokrego Fan-a IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.05.05, 22:59 A mnie sie wydaje ze jak to pisales to patrzyles akurat na swoje krocze Wlaz pod stol i szczekaj burasie Hauuu, hauuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAN GDZIE TY SIE CHLOPIE PATRZYSZ ?! IP: *.univ.szczecin.pl 03.05.05, 23:04 Az wstyd wypisywac takie rzeczy ... Ty tak przypadkiem, czy masz wrodzone sklonnosci ? Fuuu...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g kurcze robi sie ciekawie.............. IP: *.st.Uni-Magdeburg.DE 03.05.05, 22:20 10 minut do konca kto wie, sensacja wisi w powietrzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poop BRAWO!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 22:39 SUPER! Utarli nosa Chelsea i Murinho! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McLarenka Re: BRAWO!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 22:40 B R A W O! U'll never walk alone! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zima000 Re: W KONCu CHELSEA PRZEGRALO:) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.05.05, 23:24 Szacunek dla Rafy Beniteza Nie robi takiego show jak Mourinho ale swoj fach zna 3 razy przegral ale wnioski wyciagnal i zespol zaczyna funkcjonowac Nie ma takich wykonawcow jak Mourinho ale widac jest swietnym motywatorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: Liverpool - Chelsea - składy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 22:39 BRAWO LIVERPOOL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BRAWO JUREK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McLarenka YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 22:42 Abramowicza niech sie schowa, i zadufany trener tez! Bravo LIV!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buldog Re: Liverpool - Chelsea - składy IP: *.piekary.net / *.netia.piekary.net 03.05.05, 22:40 Czyli Milan zwycięzcą LM. Dzisiejszy Liverpool w porównaniu do tego z lat 80-tych to nawet nie drwale - to trzonki od siekier drwali :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McLArenka do Buldoga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 22:43 troszke optymizmu nie zawadzi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zima000 Prorok qrwa czy co...? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.05.05, 23:09 Gość portalu: buldog napisał(a): > Czyli Milan zwycięzcą LM. Biedny jestes buldogu bo najwyrazniej nie umiesz wyciagac wnioskow Przed dzisiejszym meczem tez bys nie dal zlamanego grosza na Liverpool I co? Wbij mloteczkiem do glowy (albo trzonkiem od siekiery) - "dopoki pilka w grze wszystko jest mozliwe" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyzi0 gratulacje!! no i kilka slow o Cisse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 22:42 Biedaczkowi chyba nie powiedzieli, ze uz gra i chopek jeno sie rozgrzewal na murawie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blaugrana Re:Jeeeeest!!!Chlopcy pomscili blaugrane!!! IP: *.chello.pl 03.05.05, 22:46 Chelsea wypierd.....!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jfk Re:Jeeeeest!!!Chlopcy pomscili blaugrane!!! IP: *.globit / 195.117.63.* 03.05.05, 23:09 Dokładnie i tak najlepsza jest BARCA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miszkamyki Re: Liverpool - Chelsea - składy 03.05.05, 22:46 cudownie, pięknie, wspaniale było zobaczyć minę Mourinho po meczu Na pohybel sqrczysynowi :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Endriu Co za nerwy eheheh IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 03.05.05, 22:46 Zajeb.... bym takiego komentatora, który na 5 minut przed końcem meczu wrzeszczy Chelsea, Chelsea itd <wrrrr> poza tym sędzi powinien wyjeb... Cecha za ten faul !!! Szkoda ze Cisse nie strzelił w końcowce :) a okazje miał... no i Nasz Duduś ehehhe... :))) go... go... do domu Chelsea go !!! NO WAY MOURINHO !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Liverpool wygrał fartem IP: *.kosnet.pl / *.kosnet.pl 03.05.05, 22:49 ostania akcja mogła przeważyć szalę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leni Re: Liverpool wygrał fartem IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.05.05, 23:06 Mylisz się. Tym razem to Chelsea nie miało fuksa. Zresztą zagrali fatalnie, ile oni mieli strzałow na bramkę? żadna akcja im się nie kleiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary lis Carragher, Traore, Hyypia, Finnan ograli Mourinho. IP: *.zacisze.zgora.pl 03.05.05, 22:51 Brawa dla obrony Liverpoolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regis Re: Liverpool - Chelsea - składy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 22:51 nie wszystko można kupić:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivulspirit niezły hardcore IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.05, 22:52 :) żeby tak nasi grali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liverpool fan PRAWDZIWY FUTBOL WYGRAŁ Z PIENIĘDZMI!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 23:05 Ten dwumecz pokazał że pieniądze to nie wszystko! Zarozumiały Murinio dostał pstryczka w nos :D !!! A nasz Dudzio nie dał sobie wbić żadnej bramki!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cristos Trudno :(( IP: 193.170.62.* 03.05.05, 22:56 Niestety, stalo sie. Ale co tam, piep..yc Europe - mamy lige!!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Trudno :(( IP: 193.170.62.* 03.05.05, 23:05 Prawda!!! Najwazniejsza jest liga!!! A niepogodzonym z losem kibicom Barcy (a w szczegolnosci "blaugranie") mowimy WALCIE SIE!!!! Gratulacje dla Liverpoolu i Dudka. Dokopcie Milanowi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leni Re: Trudno :(( IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.05.05, 23:22 A z czym to niby jesteśmy nie pogodzeni? Cieszy nas gol Garcii i tyle. I daruj sobie te "wyszukane" inwektywy. Jaki trener tacy kibice. Dla twojej wiadomości wielu ze znajomych mi kibiców tak pogardzanej przez ciebie Blaugrany, było właśnie za Chelsea, bo każdy woli przegrać z mistrzem LM. Niestety The Blues rozczarowali w dwumeczu z Liverpoolem, ale to już inna historia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Trudno :(( IP: 193.170.62.* 03.05.05, 23:33 Nie wiem dziecinko, ale czy tak trudno bylo sie domyslic, ze mam na mysli goscia, ktory wpisal sie kilka linijek wyzej? Mimo, ze kibicuje Chelsea, to szanuje osiagniecia Barcy. Teraz w finale LM trzymam kciuki za Liverpool. To, ze moje serce jest niebieskie nie znaczy, ze mam prawo innym ublizac. Gratuluje wygranej, a nie pluje na okolo bo moja Chelsea nie gra dalej. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leni Re: Trudno :(( IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.05.05, 23:44 Daj pokój chłopczyno z tym nazywaniem mnie dziecinką. Ja po prostu Chelsea w tym meczu nie poznawałam, wyglądali jakby byli skatowani sezonem, a przecież do niedawna szli jak burza. A obstawiałam finał z Milanem, ze wskazaniem na niebieskich. I koniec tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blaugrana Re: Jestes smieszny IP: *.chello.pl 03.05.05, 23:56 Od kiedy twoje serce jest niebieske?Pewnie rok temu bylo czerwone(MU)?,a dwa lata temu bialo-czarne(Juve)?Postawie moje wszystkie pieniadze na to ze nie znasz skladu Czelsi sprzed dwoch sezonow?(pamietasz Zole i innych?).Odpowiedz brzmi-"Nie wiem kto to jest Zola i nigdy go nie widzialem w Czelsi".Chlopczyku za rok twoje serce bedzie w barwach BLAUGRANA,ale i tak nie bedzisz wiedzial o co chodzi(Barca to wiecej niz klub,pozdrawiam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Jestes smieszny IP: 193.170.62.* 04.05.05, 00:20 Ja Ci synku moge podac sklad Chelsea i sprzed 15 lat :)) Mimo, ze nie siedze przed telewizorem ogladajac mecz w koszulce Chelsea. Ale tak, wiem. Ty jestes NAJWIEKSZYM KIBICEM NA CALYM SWIECIE. Szczegolnie wielki czujesz sie jak ublizasz innym. Co do Zoli to moge Ci jeszcze podac sklad Cagliari :)) Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blaugrana Re: Jestes smieszny IP: *.chello.pl 04.05.05, 00:29 To na poczatek poprosze sklad Cagliari(tylko z glowy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Jestes smieszny IP: 193.170.62.* 04.05.05, 00:39 Ha ha!! Tak wszystkich to moze nie wymienie ale jest Tomasig, Diego Lopez, Sabato, Daniele Conti, Gobbi, Bega, Esposito, Suazo...To chyba na tyle :)) Zdalam?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blaugrana Re: Jestes smieszny IP: *.chello.pl 04.05.05, 00:46 Nie osmieszaj sie:)W 10 minut to moge Ci podac "z glowy" sklady Okinawa Dragons,Wellington Kiwi i czego jeszcze chcesz.Mowie Ci ze za rok bedziesz kibicowala Blaugranie(jestes typem kibica ktoremu jest wszystko jedno,zeby tylko wygrywali,a za rok to Barca wygra wszystko)Ale pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Jestes smieszny IP: 193.170.62.* 04.05.05, 00:58 Wiem ze trudno Ci sie z tym pogodzic ale nie czekalam z zapartym tchem na twoja odpowiedz:)) Nie dlatego nie spie po nocach bo siedze na forum. Mam dzis jeszcze troche pracy przy kompie (ktorej nie zrobilam wczesniej bo ogladalam mecz:)) wiec tylko co jakis czas tu zagladam. Napisalam to co mialam w glowie w danej chwili. Nie mam Ci dziubku nic do udowodnienia. Ale rowniez pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo niezły mecz szkoda że Dudek IP: *.kosnet.pl / *.kosnet.pl 04.05.05, 11:19 już nie będzie grał w Liverpoolu w przyszłym sezonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan PIEKNY MECZ !!! IP: *.univ.szczecin.pl 03.05.05, 23:00 Wreszcie moglismy zobaczyc prawdziwy sport !!! Walka, nerwy, pojedynek nie tylko wspanialych zawodnikow ale i wybitnych trenerow !!! Cieszy przy tym, ze wielkie pieniadze zwyciezyla wola walki !!!!!!!! Czapki z glow niedowiarki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arian Re: PIEKNY MECZ !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.05.05, 23:04 a cos ty powyzej pisal o Jurku za bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: PIEKNY MECZ !!! IP: *.univ.szczecin.pl 03.05.05, 23:08 To nie ja :( Ktos ma takiego samego nicka :( Nic na to nie poradze.. Dudek to moze nie rewelacyjny, ale dobry bramkarz !!! Gdyby nie on musielibysmy ogladac mordke Mourinho jeszcze dluzej :) A to byloby nie do zniesienia .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin do autora IP: *.zychlin.sdi.tpnet.pl 03.05.05, 23:04 Co za nieścisłości na poczatku ?? Baros minął Czecha któy złapał go w pół i przewrócił. Czech nawet nie tknął piłki, która Baros przerzucił nad nim. Powinien być karny + czerwony kartonik dla Czecha. Sędzia puścił akcję bo była szansa na bramke, któa WPADŁA. Piłkarze Chelsea nawet nie protestowali. Odpowiedz Link Zgłoś
mromac czy autor artykulu ogladal ten sam mecz?? 03.05.05, 23:09 Po pierwsze przy golu Liv bramkarz nawet nie dotknal pilki (Gazeta: "... ale w ostatniej chwili futbolówkę sprzątnął mu sprzed nosa bramkarz Chelsea") a po drugie w ostatnie minucie pilkarz Chelsea nie strzelal do pustej bramki, no chyba ze nie liczymy dwoch obroncow ktorzy tam stali (dosyc dziwna definicja zwrotu "pusta bramka"). Od Wyborczej wymagam przynajmniej rzetelnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leni Re: Liverpool - Chelsea - składy IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.05.05, 23:10 Visca el Liverpool. Luis Garcia!!! - wszyscy fani Blaugrany Ci dziękują. A tak mi było żal jak odchodziłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
majerolski i dobrze... 03.05.05, 23:13 lepiej jak do finału awansował, ktoś dobrze wychowany jak duduś, niż ............................................ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo Re: Liverpool - Chelsea - składy IP: *.zetosa.com.pl 03.05.05, 23:15 Odkąd pamiętam zawsze kibicowałem Liverpoloowi. Dlatego bardzo cieszyłem się, gdy Dudek przeszedł do tego klubu! I jakoś nie mogłem doczekać się sukcesów! Wreszcie marzenia się spełniły. Wielkie mecze i sprawiedliwy awans. Brawo Liverpool! Brawo Jurek! Brawo Rafa! dzięki za charakter i wolę walki! Mam nadzieję, że to Wy sięgniecie po zaslużony puchar!!!!! Oby tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Cracovii go LIWERPÓÓL!! IP: *.anon-online.org 03.05.05, 23:32 jestem kibicem Czelsi, ale odpadli.. no cóż to teraz jestem kibicem Liverpulu aż do finału! jak wygra PSV to będę kibicem PSV a jak Milan to Milanu taki to już los przerzuta, kibica Crakowii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: go LIWERPÓÓL!! IP: *.aster.pl 04.05.05, 01:01 Nie chce sie czepiac, ale nawet 'przerzutem' porzadnym nie potrafisz byc - chyba powinno byc: "BYLEM kibicem Czelsi"... Odpowiedz Link Zgłoś
roland1983 Re: Liverpool - Chelsea - składy 03.05.05, 23:25 chelsea szmato co ty na to??? buaaaaahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś