Dodaj do ulubionych

Wybory: Sonda na II rundę

16.06.10, 07:14

Obserwuj wątek
    • k2i Re: Wybory: Sonda na II rundę 16.06.10, 07:34
      podbijam
      • Gość: tadek Re: Wybory: Sonda na II rundę IP: *.isd-hcz.com.pl 18.06.10, 09:42
        podbijam
    • Gość: . Re: Wybory: Sonda na II rundę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 20:20
      to ja też podbiję
    • Gość: rotflmao Re: Wybory: Sonda na II rundę IP: *.prenet.pl 16.06.10, 20:27
      ja zagłosuje w II turze na JKM
      bo komorowski z kaczynskim nawet do 2 tury nie wejda
      • Gość: K2 Re: Wybory: Sonda na II rundę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 20:32
        rozumiem że sprawy szeroko pojętego zielarstwa nie są ci obce;)
        • Gość: alterego Re: Wybory: Sonda na II rundę IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.10, 20:37
          A co zielarstwo ma wspólnego z JKM?
        • Gość: rotflmao Re: Wybory: Sonda na II rundę IP: *.prenet.pl 16.06.10, 20:39
          a czemu mam głosować na tych dwóch, bo sondaże tak mówią, najlepiej to wogóle
          nie robmy wyborów tylko dajmy prezydenta Gajowemu bo jest pierwszy w sondazach
          nieobiektywnych
          • Gość: K2 Re: Wybory: Sonda na II rundę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 20:43
            nie zrozumiałeś mnie, chciałem zażartować a nie obrażać Cię, chcesz głosować na JKM to proszę bardzo twoja wola, przynajmniej masz ochotę iść na wybory, a JKM...zawsze to jakis wybór
    • rowan_bean Stąpające po ziemi przewidywania 16.06.10, 20:30
      I w chwili, kiedy rozmawiamy, nie są to już "pobożne życzenia" jak jeszcze parę
      tygodni temu, ale bardzo twardo stąpające po ziemi przewidywania."

błyskotliwy związek frazeologiczny, służący do podkreślenia, że zwycięstwo
      prezesa-premiera-przyszłego-prezydenta Jarosława Odmienionego-Kaczyńskiego w
      wyborach prezydenckich jest praktycznie pewne i oczywiście oczywiste -
      twórczyni: Nelly Rokita w wywiadzie dla "Polska. The Times" (15.06.2010)
    • Gość: K2 Re: Wybory: Sonda na II rundę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 07:18
      .
      • Gość: rotflmao Re: Wybory: Sonda na II rundę IP: *.prenet.pl 17.06.10, 10:43
        ta twoja sonda jest nietrafiona, bo skad wiadomo ze komorowski z kaczynskim sie
        w niej znajdą?
        • Gość: K2 Re: Wybory: Sonda na II rundę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 20:54
          wiesz .... tak mi się pare lat temu przyśniło
          • Gość: Oszolom chodzą po mieszkaniach i namawiają IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.10, 21:00
            Ludzie nie dajcie się kupić.
            • Gość: jarek Re: chodzą po mieszkaniach i namawiają IP: 188.33.27.* 17.06.10, 21:56
              Gość portalu: Oszolom napisał(a):

> Ludzie nie dajcie się kupić.

Fajna dobranocka:

www.youtube.com/watch?v=22VgzZQXbog&feature=player_embedded
            • Gość: Marysia 46 To takie PIS-owskie. IP: *.apus-net.pl 17.06.10, 22:44
              Nie słuchać mądrzejszych
              To takie PIS-owskie
              • Gość: K2 Czy w ogóle będzie druga tura? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 07:14
                Bo jak tak patrzę na to nasze małe głosowanie a zagłosowało już 115 osób to zaczynam mieć wątpliwości
                • Gość: rotflmao Re: Czy w ogóle będzie druga tura? IP: *.prenet.pl 18.06.10, 11:32
                  skoro podałeś dwóch kandydatów tylko to nic dziwnego ze masz takie błędne wyniki
                • Gość: rotflmao Re: Czy w ogóle będzie druga tura? IP: *.prenet.pl 18.06.10, 18:29
                  xa0xa0xa0
                  i po nastepnych 150 osobach twoj kandydat przepie... z kretesem
    • Gość: doda Re: Wybory: Sonda na II rundę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 10:13
      II tury nie będzie
      • Gość: Pablo__79 Re: Wybory: Sonda na II rundę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.10, 14:06
        Gość portalu: doda napisał(a):

> II tury nie będzie

Jak Bronek nie wygra w I rundzie to juz nie wygra w ogóle!!!!
    • Gość: w Re: Wybory: Sonda na II rundę IP: *.21.pl 18.06.10, 11:04
      up
    • Gość: rotflmao fraszka o bronku IP: *.prenet.pl 18.06.10, 15:02
      O Bronku

- Kto ty jesteś?
      - Jestem Bronek, prosty jak od szpadla trzonek!
      - Jaki znak twój?
      - Fałsz, obłuda!
      - A w co wierzysz?
      - w Tusku cuda!
      - Gdzie ty mieszkasz?
      - W polskim grodzie!
      - W jakim kraju?
      - Gdzie powodzie!
      - Czy Kraj kochasz?
      - Jak pieniądze!
      - A w co wierzysz?
      - Że porządzę!
      - Czyli wygrać chcesz wybory?
      - Tak! Choć mam z tym problem spory!
      Lud me kłamstwa, zdrady czuje i z poparcia rezygnuje!
      - Cóż byś zrobił zatem chętnie?
      - Zniszczył Jarka dokumentnie!
      • Gość: adam Re: fraszka o bronku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 17:01
        Polot na miarę PIS-u
        • Gość: stefan Re: fraszka o bronku IP: *.net.stream.pl 18.06.10, 17:10
          POczytaj radosną twórczość nijakiego ryszarda53, forumowego trolla, zwolennika po. To dopiero finezja.
      • Gość: Marysia 46 Rymy z Częstochowy IP: *.apus-net.pl 18.06.10, 17:56
        To takie PIS-owskie
        Czyli rymy Częstochowskie
        • Gość: stefan Re: Rymy z Częstochowy IP: *.net.stream.pl 18.06.10, 18:42
          Widać, że dzisiejszy wyrok Sądu Apelacyjnego zrobił swoje. Sondaże Bronka Pinokio-Komorowskiego lecą ostro w dół (co widać również powyżej), nareszcie ludzie przejrzeli na oczy. Obłuda i hipokryzja na dłuższą metę nie POpłacają. Druga tura chyba naprawdę nie będzie potrzebna, Jarek znokautuje Bronka już w pierwszej.
          Bronek fujarka, głosuj na Jarka.
          • Gość: Oszolom Re: Rymy z Częstochowy IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.10, 21:10
            kto pod kim dołki kopie to sam w nie wpada.rysiek z Nowowiejskiego
            vel ricardo to już wszystkie kąty w Czewie olał , bo gość ma
            prostatę.Przyjeżdzam z tyrki wlaczam telewizor gość na prezydenta
            mówi sędzina jeszcze gorąca.Drugi dzień kogo to nie wpuści do
            lasu.Dzisiaj komu zabroni żeglować na jachcie.To jest nasz
            prezydent.Kompletna załamka.
    • Gość: K2 Re: Wybory: Sonda na II rundę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 20:07
      chyba ktos link wysyła po znajomych gotowych wesprzeć Jarka...rano proporce były dokładnie w drugą stronę, widać mobilizacja nawet na forum;)
      • Gość: K2 05-07 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 20:13
        polskapolityka.salon24.pl/111709,rzady-pisu
        • Gość: rotflmao Re: 05-07 IP: *.prenet.pl 18.06.10, 20:25
          za tu masz to co to jest komercjalizacja szpitali w wydaniu PO,
          jarek jest kłamcą i wprowadza ludzi w błąd,

www.youtube.com/watch?v=fw6or5oJZ0c&feature=related
          www.youtube.com/watch?v=qLl870UyBdw
          • k2i Re: 05-07 18.06.10, 20:37
            A ja się wkurzyłem tym że PO zaparło się żę nie chce sprywatyzować szpitali, ja jestem zdecydowanie za prywatyzacją szpitali i niech upadają te które są beznadziejnie zarządzane, i tak idąc do lekarza czy szpitala muszę dawać łapówkę a znam ten problem od podszewki dlatego że nie raz w szpitalu leżałem i nie raz chorowałem i to wcale nie na jakieś pierdółki...ja jestem zdecydowanie ZA prywatyzacją i mam nadzieję że PO ją przeprowadzi wreszcie z pomocą Komorowskiego
            • Gość: rotflmao Re: 05-07 IP: *.prenet.pl 18.06.10, 20:51
              to że będą prywatyzować to może i dobrze ale nie w takiej formie jak to robią od
              lat, bo my tych pieniędzy nie widzimy, tylko są przeżerane przez urzędników a
              powinny być robione inwestycje w miastach, a nie że sprzedadzą za pół darmo te
              szpitale razem z gruntem jakiemuś koluniowi z partii a miasto ch...a z tego ma, tyle
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka