Gość: tadek Re: Wybory: Sonda na II rundę IP: *.isd-hcz.com.pl 18.06.10, 09:42 podbijam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Wybory: Sonda na II rundę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 20:20 to ja też podbiję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotflmao Re: Wybory: Sonda na II rundę IP: *.prenet.pl 16.06.10, 20:27 ja zagłosuje w II turze na JKM bo komorowski z kaczynskim nawet do 2 tury nie wejda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: Wybory: Sonda na II rundę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 20:32 rozumiem że sprawy szeroko pojętego zielarstwa nie są ci obce;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alterego Re: Wybory: Sonda na II rundę IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.10, 20:37 A co zielarstwo ma wspólnego z JKM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotflmao Re: Wybory: Sonda na II rundę IP: *.prenet.pl 16.06.10, 20:39 a czemu mam głosować na tych dwóch, bo sondaże tak mówią, najlepiej to wogóle nie robmy wyborów tylko dajmy prezydenta Gajowemu bo jest pierwszy w sondazach nieobiektywnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: Wybory: Sonda na II rundę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 20:43 nie zrozumiałeś mnie, chciałem zażartować a nie obrażać Cię, chcesz głosować na JKM to proszę bardzo twoja wola, przynajmniej masz ochotę iść na wybory, a JKM...zawsze to jakis wybór Odpowiedz Link Zgłoś
rowan_bean Stąpające po ziemi przewidywania 16.06.10, 20:30 I w chwili, kiedy rozmawiamy, nie są to już "pobożne życzenia" jak jeszcze parę tygodni temu, ale bardzo twardo stąpające po ziemi przewidywania." błyskotliwy związek frazeologiczny, służący do podkreślenia, że zwycięstwo prezesa-premiera-przyszłego-prezydenta Jarosława Odmienionego-Kaczyńskiego w wyborach prezydenckich jest praktycznie pewne i oczywiście oczywiste - twórczyni: Nelly Rokita w wywiadzie dla "Polska. The Times" (15.06.2010) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: Wybory: Sonda na II rundę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 07:18 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotflmao Re: Wybory: Sonda na II rundę IP: *.prenet.pl 17.06.10, 10:43 ta twoja sonda jest nietrafiona, bo skad wiadomo ze komorowski z kaczynskim sie w niej znajdą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: Wybory: Sonda na II rundę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 20:54 wiesz .... tak mi się pare lat temu przyśniło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszolom chodzą po mieszkaniach i namawiają IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.10, 21:00 Ludzie nie dajcie się kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: chodzą po mieszkaniach i namawiają IP: 188.33.27.* 17.06.10, 21:56 Gość portalu: Oszolom napisał(a): > Ludzie nie dajcie się kupić. Fajna dobranocka: www.youtube.com/watch?v=22VgzZQXbog&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia 46 To takie PIS-owskie. IP: *.apus-net.pl 17.06.10, 22:44 Nie słuchać mądrzejszych To takie PIS-owskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Czy w ogóle będzie druga tura? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 07:14 Bo jak tak patrzę na to nasze małe głosowanie a zagłosowało już 115 osób to zaczynam mieć wątpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotflmao Re: Czy w ogóle będzie druga tura? IP: *.prenet.pl 18.06.10, 11:32 skoro podałeś dwóch kandydatów tylko to nic dziwnego ze masz takie błędne wyniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotflmao Re: Czy w ogóle będzie druga tura? IP: *.prenet.pl 18.06.10, 18:29 xa0xa0xa0 i po nastepnych 150 osobach twoj kandydat przepie... z kretesem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doda Re: Wybory: Sonda na II rundę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 10:13 II tury nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo__79 Re: Wybory: Sonda na II rundę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.10, 14:06 Gość portalu: doda napisał(a): > II tury nie będzie Jak Bronek nie wygra w I rundzie to juz nie wygra w ogóle!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotflmao fraszka o bronku IP: *.prenet.pl 18.06.10, 15:02 O Bronku - Kto ty jesteś? - Jestem Bronek, prosty jak od szpadla trzonek! - Jaki znak twój? - Fałsz, obłuda! - A w co wierzysz? - w Tusku cuda! - Gdzie ty mieszkasz? - W polskim grodzie! - W jakim kraju? - Gdzie powodzie! - Czy Kraj kochasz? - Jak pieniądze! - A w co wierzysz? - Że porządzę! - Czyli wygrać chcesz wybory? - Tak! Choć mam z tym problem spory! Lud me kłamstwa, zdrady czuje i z poparcia rezygnuje! - Cóż byś zrobił zatem chętnie? - Zniszczył Jarka dokumentnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: fraszka o bronku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 17:01 Polot na miarę PIS-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: fraszka o bronku IP: *.net.stream.pl 18.06.10, 17:10 POczytaj radosną twórczość nijakiego ryszarda53, forumowego trolla, zwolennika po. To dopiero finezja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia 46 Rymy z Częstochowy IP: *.apus-net.pl 18.06.10, 17:56 To takie PIS-owskie Czyli rymy Częstochowskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Rymy z Częstochowy IP: *.net.stream.pl 18.06.10, 18:42 Widać, że dzisiejszy wyrok Sądu Apelacyjnego zrobił swoje. Sondaże Bronka Pinokio-Komorowskiego lecą ostro w dół (co widać również powyżej), nareszcie ludzie przejrzeli na oczy. Obłuda i hipokryzja na dłuższą metę nie POpłacają. Druga tura chyba naprawdę nie będzie potrzebna, Jarek znokautuje Bronka już w pierwszej. Bronek fujarka, głosuj na Jarka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszolom Re: Rymy z Częstochowy IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.10, 21:10 kto pod kim dołki kopie to sam w nie wpada.rysiek z Nowowiejskiego vel ricardo to już wszystkie kąty w Czewie olał , bo gość ma prostatę.Przyjeżdzam z tyrki wlaczam telewizor gość na prezydenta mówi sędzina jeszcze gorąca.Drugi dzień kogo to nie wpuści do lasu.Dzisiaj komu zabroni żeglować na jachcie.To jest nasz prezydent.Kompletna załamka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: Wybory: Sonda na II rundę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 20:07 chyba ktos link wysyła po znajomych gotowych wesprzeć Jarka...rano proporce były dokładnie w drugą stronę, widać mobilizacja nawet na forum;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 05-07 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 20:13 polskapolityka.salon24.pl/111709,rzady-pisu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotflmao Re: 05-07 IP: *.prenet.pl 18.06.10, 20:25 za tu masz to co to jest komercjalizacja szpitali w wydaniu PO, jarek jest kłamcą i wprowadza ludzi w błąd, www.youtube.com/watch?v=fw6or5oJZ0c&feature=related www.youtube.com/watch?v=qLl870UyBdw Odpowiedz Link Zgłoś
k2i Re: 05-07 18.06.10, 20:37 A ja się wkurzyłem tym że PO zaparło się żę nie chce sprywatyzować szpitali, ja jestem zdecydowanie za prywatyzacją szpitali i niech upadają te które są beznadziejnie zarządzane, i tak idąc do lekarza czy szpitala muszę dawać łapówkę a znam ten problem od podszewki dlatego że nie raz w szpitalu leżałem i nie raz chorowałem i to wcale nie na jakieś pierdółki...ja jestem zdecydowanie ZA prywatyzacją i mam nadzieję że PO ją przeprowadzi wreszcie z pomocą Komorowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotflmao Re: 05-07 IP: *.prenet.pl 18.06.10, 20:51 to że będą prywatyzować to może i dobrze ale nie w takiej formie jak to robią od lat, bo my tych pieniędzy nie widzimy, tylko są przeżerane przez urzędników a powinny być robione inwestycje w miastach, a nie że sprzedadzą za pół darmo te szpitale razem z gruntem jakiemuś koluniowi z partii a miasto ch...a z tego ma, tyle Odpowiedz Link Zgłoś