Gość: Docent bzdura! IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 03.05.05, 23:26 Sędzia zamiast uznać gola, powinien podyktować rzut wolny dla chelsea, ponieważ zawodnik Liverpool podniósł nogę na nieprzepisową wysokość :/. "Fajnie", że w finale zagra drużyna, która potrafi cały mecz bronić się zamiast grać w piłkę.. godne pożałowania :|. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hejech Re: bzdura! IP: *.quarknet.pl / 83.16.19.* 03.05.05, 23:38 i to jest własnie piękno futbolu...słabszy móże wygrać z mocniejszym, bardziej kasiastym (miliard funtów wydanych na Chelsea) jak chcesz se oglądnąć zawody gdzie liczy się piękno i wrażenia artystyczne to se idź obejrzyj łyżwiarstwo firurowe albo balet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mła Re: bzdura! IP: *.aster.pl 04.05.05, 01:02 A gdzie i kiedy odbywaja sie najblizsze zawody w balecie? Bo chetnie pojde... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupamurinio Re: bzdura! IP: *.chello.pl 03.05.05, 23:39 ty docent! przypomnij sobie mecze z barceloną lub w lide angielskiej, jak grał ten twój zespolik! To szmatławe pomioty czukockiego przekręciarza cały sezon punktowaliście inne ekipy w ten sposób i od tego samego polegliście! LFC było w dwumeczu lepsze pod każdym względem a i wasz limit szczęścia skończył się!!! drogba - tyfus, robben - tyfus, jeden frank nie wygra wam meczu! koniec! pogódźcie się z porażką i postarcie się powtórzyć sukces w premier league, bo jeśli się wam uda utrzymać ekipe - w co wątpie po dzisiejszym blamażu, to będziemy mogli o was powiedzieć, ze stanowicie drużyne, bo na razie 2 tytuły na przestrzeni 50 lat to fikuśnie mało! 50% skurteczności wałkonia "murinjo" to za mało, by stawić sie do rosyjskiej kasy! miały być 4 trofea a jest upragnione mistrzostwo i marny puchar ligi... mało wielka chelsi, mało! Baj na następne 50 lat - marsjanie moze wpakują pieniądze, to znowu mistrza będziecie mieli! dobranoc niebiescy, dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cristos Re: bzdura! IP: 193.170.62.* 03.05.05, 23:53 Uwazaj "dupamurinio". Jeszcze nie zdobyliscie nic w tym sezonie. "Marny puchar ligi" zdobylismy wygrywajac z Liverpoolem. Ale teraz rozumiem. Dla The Reds puchar byl za marny. Tak samo jak pierwsze 4 miejsca w lidze. Napij sie wody chlopie. Piszesz blamaz - widac nie ogladales w tym sezonie Liverpoolu w akcji na ligowych boiskach. Zal bylo patrzec. Powodzenia w finale. Honory dla Baniteza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: bzdura! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 00:35 "Fajnie", że w > finale zagra drużyna, która potrafi cały mecz bronić się zamiast grać w piłkę.. noo to panie Docencie jakoś tak jak Chelsea przeważnie też tylko murowała bramke w tegorocznej lidze mistrzów Fajnie, że w finale nie będzie wesołego romka i jego sowieckiego zespolu z trenerem -bufonem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: bzdura! IP: *.aster.pl 04.05.05, 01:04 Niezorientowany jakis jestem - Buffon odpadl z Ligi Mistrzow juz dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asen Łosie, strzelaja 1 bramke na kilka meczy... IP: *.sieradz.mediaclub.pl 03.05.05, 23:38 i oczekuja, ze Dudek im je wygra. I wielkie halo jak co jakis czas pusci jedna czy dwie. A teraz? Slowo pochwaly dla Polaka? Dwa mecze z Chelsea i 0 na koncie? Nieee to normalka... obroncy byli tacy dobrzy. Oki... pewnie. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek CO ZA KRETYN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.du.xdsl.is 03.05.05, 23:55 Re: Chelsea - Milan w finale? Przeczytaj komentowany artykuł » Autor: Gość: marwis IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl Data: 02.05.2005 13:15 A od kiedy jesteś kibicem Chelsea, szmaciarzu? Bo jak twoje kibicowanie temu klubowi trwa ponad 15 lat, to możemy pogadać, a jak nie to ZAMILCZ! HA HA HA TAK PISAŁES JESZCZE NIEDAWNO "MARWIS" OBRAZAJĄC JEDNEGO Z GOŚCI PORTALU ZE NIE GODNY JEST BYC FANEM CHELSEY BO ZA KRÓTKO I JAKIS TAM FRAJER ZADECYDOWAŁ ZE DOPIERO PO 15 LATACH MOŻNA NIM BYC WIEC TY BĄDZ NIM DALEJ I OPŁAKUJ SWOICH IDOLI BO THE REEDS JADA TO STAMBUŁU NA MECZ Z MILANEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kc1972 Re: Liverpool - Chelsea - składy IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 03.05.05, 23:53 Wpienia mnie to pieprzenie o geniuszu Maurinho! Ja z takimi zawodnikami i z takimi pieniędzmi też mógłbym być trenerem i miałbym takie same wyniki jak ten buc. Jest niezły i tyle!!!Tak kosztowni i dobrzy piłkarze jakich mu zafundował Abramowicz sami grają. Geniuszem jako trener był na przykład Górski albi Rinus Michels. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jodko Re: Liverpool - Chelsea - składy IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 04.05.05, 00:07 na juvenaliach tez zagra Polak - Sidney Polak www.juvenalia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
langston BRUDNA KASA ROMANA ---POLEGLA!!! 04.05.05, 00:28 Na szczescie pranie brudnych pieniedzy przy pomocy futbolu sie nie powiodlo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r.p.mcmurphy Murinhio OUT!!! zlote dziecko...?hahaha IP: *.halls.manchester.ac.uk 04.05.05, 00:55 cala kasa swiata nie pomoze temu blaznowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Insider Komandos z Barcelony IP: 212.182.32.* 04.05.05, 01:32 Mecz był zacięty, nawet pojawiła się krew, ale i tak kulminacyjnym punktem spotkania było wtargnięcie kibica FC Barcelony, który klubowym szalikiem spotwarzył Murinho symbolicznie dokonując zemsty na nim. Po tym akcie Murinho jak tknięty różdżką zbaraniał i mecz był już przesądzony. Wprawdzie na tym kibicu zawiśnie kara finansowa ale moim zdaniem Frank Rijkaard osobiście wpłaci tę kare. Na nastepny dzień osobiście wręczy mu dożywotni karnet na wszystkie mecze Barcelony, oczywiście włącznie z przelotami samolotem klubowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Ludzie - czy tylko ja uwazam ze sedzia sprzyjal... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 01:58 ...Chelsea? Po prostu pozwalajac im na ostrzejsza gre niz zawodnikom Liverpoolu. Czy Carvalho nie powinien dostac zoltej kartki? Czy nie dostrzegl zagran reka? Najpierw Terry'ego pozniej Lamparda? Jesli chodzi o pierwsza to powinien podyktowac rzut wolny...jesli zas o druga to powinna byc zolta kartka bo to bylo zdecydowanie celowe zatrzymanie akcji przez lezacego juz Lamparda. Mecz byl super....Malo strzalow ale jaka walka! A swoja droga to doliczenie 6 minut to tez bylo lekkie przegiecie...Jestem kibicem Barcy...Liverpool jest jednym z klubow ktore lubie....i wcale nie trzymalam kciukow za Chelsea, zeby Barca odpadla po przegranej z "Mistrzem"....trzymalam kciuki za Live - bo mialam nadzieje, ze utra nosa tym farciarskim pyszalkom, ktorzy graja PASKUDNY futbol...Zywie do Chelsea zblizone uczucia jak do Realu M. Niestety stracilam nieco kasy, bo na poczatku sezonu postawilam na to, ze Barca wygra Lige Mistrzow i zdobedzie Mistrzostwo Hiszpanii....Mistrzostwo mam nadzieje juz za 2 kolejki...niestety LM W TYM SEZONIE nie wygraja. W przyszlym mam nadzieje, ze beda NAS omijac kontuzje i...na poczatku sezonu stawiam na to samo :) VISCA EL BARCA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironista Ponawiam propozycję... IP: *.aster.pl 04.05.05, 02:00 Wiadomo, że sędzia był stronniczy, bo jako Słowak: a) nienawidzi Czechów (Barosa na boisku i Smicera na ławce), więc chciał pomóc przeciwnikowi; b) uwielbia Czechów (Petr Cech) i dlatego chciał pomóc drużynie swego czechosłowackiego brata. Wybierz alternatywę, która bardziej Ci odpowiada i niniejszym daję Ci prawa autorskie do zbudowania na niej spiskowej teorii futbolu. Zarówno zasięg spisku (Liga Mistrzów, UEFA, FIFa itd.), jak i źródło finansowania arbitra (do wyboru: ruska mafia lub gubernatura Czukotki) łaskawie pozostawiam do Twojej dyspozycji. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Odpisalam na tamtym forum :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 02:12 Tu juz nie bede sie powtarzac :) Czy lepiej skopiowac? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania No to i tu napisze...Drogi ironisto... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 02:18 ...nie buduje spiskowej teorii - choc wcale nie byloby tu trudno ;-) i to wcale nie opierajac sie na sympatiach narodowosciowych a raczej na kasencji ;-) I nie mowie, ze byly to jakies WIELKIE bledy, ale delikatne sprzyjanie... Wedlug mnie na wiecej pozwalal Chelsea. Poza tym powinien: a) dac kartke Cech'owi za faul na Baros'u - faul byl zdecydowanie na czerwien b) dac kartke Lampardowi za zatrzymanie pilki (celowe) po faulu i uniemozliwienie rozegrania szybkiej akcji c) Carvalho ze dwa razy "zarobil" na karteczke Kilka rzutow wolnych - chocby za zagranie Terry'ego reka. Doliczenie 6 minut tez odebralam raczej jako delikatne zagranie na rzecz Chelsea...tych 2 kiboli ganiali moze ze 2 minuty :) Aaa..no i jeszcze sytuacja w ktorej Baros skleil strzala w twarz...sam Baros zachowal sie dokladnei tak samo jak kilka minut wczesniej Gudjonsen - patrzyl na przeciwnika nie zas bardzo na pilke...ale dostal strzala celowego, nie zas przypadkowego. Jesli czasem Ci sie zdarza ogladac polska lige...to powiem, ze we wczorajszym meczu Groclin-Cracovia Marek Citko otrzymal CZERWIEN za duuuuzo bardziej przypadkowe zagranie. Oczywiscie z ta czerwienia sie nie zgadzam...bo wygladalao ze Citek tylko chcial zrzucic reke goscia ktory Go lapal, ale tu...zolta powinna byc...I tak ja to widzialam :) I raczej obstawialabym ze po prostu im sprzyjal...bez podtekstow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blackpepe!!!!!! Re: Liverpool - Chelsea - składy IP: 81.15.254.* 04.05.05, 03:18 Mecz był,,,, jak to można było się spodziewać po dwóch angielskich zespołach. Dla mnie na pewno się bardziej podobał mecz Milan z PSV. Byłem za Liverpoolem, każdy chciał więcej bramek (ja tego nie mogę ukryć) ale się nie doczekaliśmy. AAle po 4 minutach tak bramka ojjjj to szok bardzo piękny początek Yupiiiii Co tu czekać i tak mecz hmmmm dopiero w drugiej połowie był taki jak trzeba !!! końcówka była ostra, mecz był fajowski!! Obadamy co będzie się działo juto, stanowczo może być nie kiepo, do tego może z niespodzinką !!! Odpowiedz Link Zgłoś
szechter2 Re: Liverpool - Chelsea - składy 04.05.05, 05:39 zydek Abramowicz okradl dorobek sowietow a to nagle "miliardy Abramowicza". czy wy zydki w gw-nie nie macie odrobiny przyzwoitosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Liverpool - Chelsea - składy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.05.05, 08:09 Wszystkich tu bazgrzacych , cale te polactwo , doprowadza do szalu ten Abramowicz.Czuc te nienawisc wszedzie. To taka polska zawisc , ze Rosjanin jest bogatszy od polonusa. A w dodatku , Rosjanina zydowskiego pochodzenia.Typowa reakcja polactwa swiatowego. A ten Dudek , to ma akurat najmniej zaslug w tym meczu. Po prostu , atak przeciwnika byl slabiutki. Tak to lataja pilkarze r okregowego klubu w miejscowosci , gdzie mieszkam. Jedno pytanie jeszcze? Co to tam bylo z tym Dudkiem i jego spodenkami.Patrzylem uwaznie na zdjecia z meczu ale niestety nic nie znalazlem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aria Re: Liverpool - Chelsea - składy IP: 193.170.62.* 04.05.05, 08:43 Co do tej nienawisci to masz 100% racji. Zamiast sie cieszyc, ze ich zespol gra dalej to wszyscy piane tocza. A z tymi spodenkami to jakis forumowicz sie wsilil :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanatyk SZPAKOWSKI!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 07:49 darek sz.: "wchodzą Kezman i Robben, jeden w srebrnych butach, drugi w złotych. Ale czy to im pomoże w zatrzymaniu Dudka i CHELSEA??" On jest genialny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zobi Kulczyk odkupuje Chelsea! Engel trenerem!!! IP: *.stofanet.dk / *.stofanet.dk 04.05.05, 08:09 Z ostatniej chwili! Wk...rzony Abramowicz odsprzedal za 800 mln funtow Chelsea Kulczykowi!! Engel dostal propozycje. Prezio Kwasek zas zaproszenia na mecz otwarcia w przyszlym sezonie. Beda sie calowali na trybunie honorowej!!!! Jezuuuu! Ale bedzie!! Kibicuje Liverpoolowi 30 lat. Ciesze sie, ze poloili dupcie wczesniakom, co to zawsze kibicujom najlepszym. Dzis Chelsea, jutro Arsenal, pojutrze Liverpool. A od..walta sie, wymoczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aria Re: Kulczyk odkupuje Chelsea! Engel trenerem!!! IP: 193.170.62.* 04.05.05, 08:34 30 lat?? Moj Dziadek kibicuje Cracovi z 60 lat. Ja kibicuje Chelsea 3x krocej niz ty Liverpoolowi. Moj brat kibicuje ManU ok. 5 lat dluzej niz ja Chelsea. Moj kuzyn jeszcze nie wie komu ma kibicowac. Moja Mama kibicuje... Collinie. Czlowieku to tylko sport nie ma co sie tak podniecac... Odpowiedz Link Zgłoś
the_cause dość już mam Dudka! 04.05.05, 08:33 Czy Liverpool FC sklada się tylko z Dudka? Co za żałosna demonstracja zaściankowości oraz dowód na gorzej niż nędzny poziom naszego futbolu. Biedny Dudek! Dołączył do legend naszej piłki i przez kolejnych dwadzieścia lat będzie występował jako "ten, który, oprócz Młynarczyka (i jeszcze paru kopaczy) grał w finale jendego z europejskich pucharów". Co ja mówię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: dość już mam Dudka! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.05.05, 08:46 Do cause. Moja mowa. Ile to razy juz tu oisalem , ze bedac Polakiem , WSTYDZILBYM sie robic taki cyrk tylko z tego powodu , ze Dudek PRZYPADKOWO gra akurat w tej druzynie , ktorej UDALO sie awansowac do finalu LM. Awansowac do finalu, to jeszcze nie znaczy ten final wygrac.Szczescie mozna miec ale kiedys sie to musi przerwac i wygra druzyna po prostu lepsza. To szukanie na chama jakiegokolwiek AKCENTU sukcesu jest nie tylko wstydliwe ale po prostu SMIESZNE. To tak , jakby np . dojcze sie podniecali , ze w FC Liverpool gra Hamann , i osiagnal dla dojczowskiej pilki SUKCES na niespotykana miare.W prasie dojczowskiej nic takiego , po przybyciu fo firmy nie wyczytalem.Ot informacja i koniec. Typowa reakcja pilkarskiego polactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: dość już mam Dudka! IP: *.aster.pl 05.05.05, 00:26 > To tak , jakby np . dojcze sie podniecali , ze w FC Liverpool gra Hamann , i > osiagnal dla dojczowskiej pilki SUKCES na niespotykana miare Gdyby był PIERWSZYM Niemcem w finale LM, a pilkarze niemieccy w zagranicznych ligach byliby rzadkoscia, to pewnie tez by sie podniecali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Negocjator Piękny tekst IP: *.devs.futuro.pl 04.05.05, 09:28 Bardzo emocjonalny i oddający ducha tego meczu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ok51 Liverpool ma wielkie szanse wygrać Championse lEAG 04.05.05, 09:42 Liverpool to wielki klub ,który jest na fali .Wszystko zależy od Rafaela Baniteza i zwycięzcy 2 półfinału (Milan - PSV) jeżeli szkoleniowiec Liverpoolu da tę samą taktyke co wczoraj w Stambule będzie bardzo ciekawie ,a swoją drogą ciekawe czy wstawi Xabiego Alonso Odpowiedz Link Zgłoś
ynwa In your face!!!!!! 04.05.05, 10:11 Pare statystyk dla tych ktorzy mysla ze LFC mial szczescie: Srzaly na bramke: LFC - 11 CFC - 13 Z tego celne: LFC - 4 CFC - 1 Nie mowiac o tym ze sedzia mial wybor pomiedzy uznaniem gola albo wyrzuceniem Cecha z boiska i przyznaniem karnego. YNWA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Czemu Morientes nie gra?????? IP: *.kom / *.kom-net.pl 04.05.05, 10:28 ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
mario86 Re: Czemu Morientes nie gra?????? 04.05.05, 11:17 Morientes został kupiony przez Liverpool już po zgłoszeniu go do europejskich pucharów przez Real. Przez co nie może grać w Lidze Mistrzów. Nie wiem, czy gra w lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
ynwa Re: Czemu Morientes nie gra?????? 04.05.05, 11:29 Gral juz w tej edycji w barwach Realu (i strzelil 2 gole Wisle) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remo Re: Czemu Morientes nie gra?????? IP: *.asternet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 11:50 bez komentarza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hwdw Re: Czemu Morientes nie gra?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 15:17 A ch.. wam w dupe!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Observer Re: Czemu Morientes nie gra?????? IP: 212.182.32.* 04.05.05, 17:33 Bo w tym sezonie występował już w rozgrywkach LM w barwach Realu, niestety. Za rok pomoże The Reds obronić tytuł- TAK SIĘ STANIE! Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: Liverpool - Chelsea - składy 04.05.05, 10:32 Myśle, ze nie wszystko stracone! Abramowicz wykupi od Milanu (PSV) lub Liverpoolu trofeum Ligi Mistrzów i przywiezie je ze soba na Stamford Bridge. Odpowiedz Link Zgłoś
maclaren słaby mecz 04.05.05, 11:05 nie kibicowałem żadnej z drużyn, dlatgo myślę, że moge w miarę obiektywnie ocenić ten mecz. i jeśli ktos uważa, że włoski finał sprzed dwóch lat był najgorszą reklamą Serie A z możliwych, to wczoraj Premiership miało swoja najgorszą reklamę. tak nudnego meczu nie widziałem od lat w lidze mistrzów. liverpool strzelił gola (ale czy wogóle strzelił? nikt nie był w stanie tego rozstrzygnąć, chyba nawet gallas, który tą piłkę wybijał). a potem lfc grał jak inter za hectora cupera. a cfc nic nie mogło zrobić. i tak wszyscy siedzieli i tracili 90 minut na taką nudę. tzn nie wszyscy. sympatycy lfc umierali ze szcęścia. i tyle wazego. natomiast uważam, że milan (nie daję szans psv) zmiecie liverpool. a jesli nie zmieci to wygra. tylko niech nikt nie pisze, ze milan gra tak samo nudny fussball, bo od liverpoolu różni się tym, że ma szewę, kakę, crespo. z tego co wczoraj widziałem, to liverpool nie ma nikogo takiego. może cisse, ale nic nie poradzi na stama i nestę. tak więc puchar jedzie do lombardii. jeszcze jedno. premiership to twarda liga, a tu kolejna ciota z hiszpanii przyjeżdża. jak wszyscy piłkarze są tacy jak lusi garcia (liga hiszpańska) to jakoś to nie razi, ale jak taka ciota gra w anglii i lekko dostanie w ryja to taką ciotę chce się kopać od razu. żeby nie było nieporozumień nie jestem zbytnim fanem premiership, natomiast lubię primera division. Odpowiedz Link Zgłoś
maclaren Re: słaby mecz 04.05.05, 11:08 jeszcze jedno. szkoda, że mourinho przegrał z liverpoolem. miał przegrać z kimś, kogo mieszał z błotem. a beniteza on szanuje, więc pokory po pojedynku z nim nie nabierze. przynajmniej nie tyle, ile byśmy chcieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIT Liverpool w finale Ligi Mistrzów IP: 195.47.201.* 04.05.05, 10:58 Nareszcie!!! W końcu utarli nosa Towarzyszowi Mourinho:-) Jego pycha została nagrodzona. Na szczęście nie wszystko jeszcze można za kasę. A Jurek, niech sobie zdobędzie Puchar a po sezonie do Arsenalu, Bayernu i odpoczywamy do emerytury. NAPRZÓD LIVERPOOL!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przaśny Angole som gupie IP: *.lsk.gda.pl / *.telis.gda.pl 04.05.05, 11:01 A w szczególności znające się i doskonale "zorientowane" bulwarówki. Prawdziwym problemem Liverpoolu była obrona. Nie powinni myśleć o wymianie bramkarza tylko defensorów. Benitez ogarnął tą linię czego efektem była jedna stracona bramka w 4 ost. meczach LM. No cóż Angole dalej będą psioczyć bo ich 2 "talenty" bramkarskie grzeją ławę lub leczą kontuzje. Prawda jest taka, że nawet Polska ma o wiele bardziej perspektywiczynch goalkeeperów i nie musi się martwić o ich rozwój. Dudek był bardzo potrzebny Liverpoolowi ze względu na doświadczenie. Podejrzewam, że jego zmiennicy spaliliby się i popełniali błędy nawet w najłatwiejszych sytuacjach. Argument, że Dudek nic nie miał do roboty też jest nonsensowny ponieważ takie mecze są najgorsze (decyduje jedna sytuacja). Odpowiedz Link Zgłoś
gosc2005 Re: Liverpool - Chelsea - składy 04.05.05, 11:04 Nareszcie!!! W końcu utarli nosa Towarzyszowi Mourinho:-) Jego pycha została nagrodzona. Na szczęście nie wszystko jeszcze można za kasę. A Jurek, niech sobie zdobędzie Puchar a po sezonie do Arsenalu, Bayernu i odpoczywamy do emerytury. NAPRZÓD LIVERPOOL!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilkarzyk Re: Liverpool - Chelsea - składy IP: *.kosa.net.pl 04.05.05, 11:11 mourinho nie poradzil sobie z podwojnym kryciem na bokachliverpoolu!i gzdie jest ten fenomem taktyczny!w takim pzrypadku skrajni pomocnine (cole i tiao>schodza do srodkaciagnac za sobapomocnikow licwrpoolu<rise,garcia>robi sie dziura i wtedy jest gra 1x1 !po bobokach!! ja to wiem a mouribho nie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josePH Liverpool? Bezcenny! Za wszystkie inne kluby w tym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 11:12 Chelsea zapłacisz kartą EuroCard Mastercard:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziembol Re: Liverpool - Chelsea - składy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 11:25 JERZY Dudek bohaterem !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobster POOL 4ever IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 11:52 POOL jest wielki!!! Awansował zasluzenie... Kim jest Chelsea??? To ma byc ten "wielki" zespolik, ktory oddaje jeden celny strzał przez 90 minut?!?! Wolne zarty... MURinio twierdzi,ze lepszy przegrał??? Hmm, Barca tez byla lepsza i przegrała... MURinio twierdzi, ze gol został uznany nieprawidłowo? Hmm, o ile mnie pamiec nie myli (A NIE MYLI), gol z Barca dla Chelsea tez byl nieprawidłowy... MURinio mowi, ze POOL sie tylko bronił... Hmm, jakos jednak bramke strzelił; a jak grała Chelsea na Camp Nou? Atakowała?!?! O ile sie nie myle (A SIE NIE MYLE), nie oddala zadnego celnego strzalu na bramke... Do piachu z Cheslea, jego pseudo-gwiazdkami i rublami Abramowicza. Wygral FUTBOL a nie pieniadze!!!!!!!!!!!!!! Nie wszystko mozna kupic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POOL 4EVER!!!! You will never walk alone!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś