Gość: pierwszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 23:28 jestem pierwszy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Drugi Re: Chelsea pobiła rekord Manchesteru IP: 147.31.4.* 10.05.05, 23:31 Ale za to jak glupi. Mamusia kupila chlopczykowi komputerek, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzeci Re: Chelsea pobiła rekord Manchesteru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 23:37 ufff zalapalem sie ba braz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czwarty..-pierwszy Re: Chelsea pobiła rekord Manchesteru IP: 5.6.1D* / *.cg.shawcable.net 10.05.05, 23:53 i znowu rzutem na tasme jestem pierwszy,po dyskwalifikacjach pierwszej trojki za uzywanie mamusinych komputerow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Chelsea pobiła rekord Manchesteru IP: 80.51.229.* 10.05.05, 23:59 Truskawka to fajna laska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: projektm1 Re: Chelsea pobiła rekord Manchesteru IP: *.hilton.com 11.05.05, 00:39 Chelsea! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoRd QulaG Re: Chelsea pobiła rekord Manchesteru IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 11.05.05, 01:06 gratuluję Chelsea wspaniałego sezonu - i jednoczesnie mam nadzieję, że nadal będzie zdobywać mistrzostwo raz na 50 lat :) Choć znając Romka i Jose zaraz dokupią kolejnych chłopców (moim zdaniem potrzba im szczególnie jakiegoś prawdziwego klasowego napastnika, kogoś lepszego od Drogby - Rasiaka? :P) i na pewno przez najbliższe lata będą w ścisłym czubie tak Premiership jak i LM... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alphonsinho Re: Chelsea pobiła rekord Manchesteru IP: *.aster.pl 11.05.05, 01:09 W Anglii funkcjonuje pogląd że Drogba skończy jako jeden z droższych rezerwowych - już w przyszłym sezonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirith Re: Chelsea pobiła rekord Manchesteru IP: 158.75.5.* 11.05.05, 11:59 I trudno sie temu dziwic... Od zawodnika, ktory kosztowal takie pieniadze wymaga sie nieco wiecej, niz to co prezentowal Drogba podczas poprzedniego sezonu. A najlepiej ze wszystkich napastnikow gral Eidur Gudjohnsen :) Pytanie tylko kogo Chelsea bedzie w stanie sciagnac na Stanford Bridge? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das boot Re: Chelsea pobiła rekord Manchesteru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 14:59 drogba jest gorszy niz gudjonsen? panowie, z calym szacunkiem, chyba cos wam padlo na czaszki...na pewno nie zamienilbym go na nistelrooya, rooneya, etc. henry? tu by sie mozna wahac. co do wzmocnien: atak - moim zdaniem idealny do chelsea bylby szewczenko, duzo by im dal tez ibrahimovic, tyle ze musieliby mu wybic gwiazdorstwo z glowy. pomoc - van bommel, i ktos z dwojki camoranesi/maniche. lampard jest waleczny, jak na anglika ma b dobra technike, ale w europie to jednak malo. obrona - hmm, moze mexes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alphonsinho Re: Chelsea pobiła rekord Manchesteru IP: *.aster.pl 11.05.05, 17:39 Hm, z całym szacunkiem - w ogóle nie porównywałem Gudjohnsena z Drogbą (Twoje - "panowie"), szacunek wyraża się w uważnym czytaniu... Na celowniku Chelsea jest kol. Adriano z Interu. Kol. z AC Milan, Crespo - wypożyczony z Chelsea, oświadczył że nie wróci do Chelsea, dobrze mu w AC Milan. Jeśli jeszcze o tym nie było - Mourinho chce do pomocy jednego z dwójki Xavi (Barca) i Kaka (AC Milan), raczej tego pierwszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alphonsinhi Re: Chelsea pobiła rekord Manchesteru IP: *.aster.pl 11.05.05, 17:47 ponadto w obszarze zainteresowań Chelsea są Joaquin i Kaladze (w rozliczeniu za Crespo), w rozliczeniu za Crespo plus money of course może być nagocjacja nt. Kaki a nawet Szewczenki (Abramowicz of course nie miałby nic przeciw Szewczence) a w ogóle to w Chelsea gra niejaki Jarosik, tylko rzadko nie jest to klub przesadnie galaktyczny (jak Real) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das boot Re: Chelsea pobiła rekord Manchesteru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 13:38 xavi w chelsea? :)) mysle, ze to z gruntu chybiony pomysl. fakt, technike ma doskonala, ale nie jest to gosc ktory walczy i ciagnie gre. van bommel jest o wiele lepszy. jesli ktos ogladal starcia barca-milan, to chyba sie zgodzi - mr xavi nie istnial na boisku. deco tyral za dwoch, i od tamtej pory mam o nim jak najlepsze zdanie. xavi zas sprawdza sie w meczach z taka numancja - to jego level. dalej; crespo nie pasuje do chelsea. tam trzeba tyrac na boisku... cos mi mowi, ze boski jose wybierze sie po wzmocnienia do francji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alphonsinho Re: Chelsea pobiła rekord Manchesteru IP: *.aster.pl 12.05.05, 14:27 Ghańczyk z Lyonu jest także przewidywany jako możliwy transfer - do ataku Chelsea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Not Re: Chelsea pobiła rekord Manchesteru IP: *.aster.pl 11.05.05, 01:07 ten Mourinho to naprawdę ... Odpowiedz Link Zgłoś
levy Piękne zdjęcie. 11.05.05, 08:33 Gospodarze oklaskują wchodzących piłkarzy gości, którzy już mają zapewniony tytuł! Wyobrażacie sobie coś takiego u nas? Ciekawe czy któryś z klubów tak postąpi. Jest okazja - Wisła pewnie wkrótce zdobędzie mistrzostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les paul Re: Piękne zdjęcie. IP: *.aster.pl 11.05.05, 08:55 Owszem. Tu trzeba mieć szacunek do siebie - wtedy szanuje się tego kto okazał się jeszcze lepszy, tego kto jest mistrzem w "mojej" lidze Odpowiedz Link Zgłoś
senderos Re: Piękne zdjęcie. 11.05.05, 09:24 Piłkarze MU mieli niezbyt tęgie miny, gdy bili brawo Chelsea. I do tego jeszcze przegrali mecz. Fergusson przegrany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kutach ????????? IP: 83.238.86.* 11.05.05, 09:33 Czy ja wiem czy przegrany?? ManU to klub,ktory funkcjonuje perfekcyjnie,zarabia na siebie i przynosi ogromne dochody.Do Czelsi:)) przyszedl zas jakis koles z Rosji o niezbyt czystych rekach wiec trudno sie dziwic,ze szaleje.Wszak kradzione latwo sie wydaje... Wiec nie porownuj prosze tych dwoch klubow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: ????????? IP: *.acn.waw.pl 11.05.05, 17:15 Gość portalu: kutach napisał(a): > Czy ja wiem czy przegrany?? ManU to klub,ktory funkcjonuje perfekcyjnie,zarabia > na siebie i przynosi ogromne dochody.Do Czelsi:)) przyszedl zas jakis koles z > Rosji o niezbyt czystych rekach wiec trudno sie dziwic,ze szaleje.Wszak > kradzione latwo sie wydaje... > Wiec nie porownuj prosze tych dwoch klubow. Znalazł się polityk! Uwielbiałem MU ale jeśli nie odejdzie sir Alex to nie będzie drużyny. Nikt ze starych nie chce już dla niego grać. Nawet znakomite transfery nic tu nie pomogły. Z tym facetem ta drużyna nic nie osiągnie, mimo że ma 2 skład w Premier, pierwszy skład ma Arsenal a dopiero trzeci Chelsea! Nie czułem bólu jak wczoraj przegrali. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ulryk Re: Chelsea pobiła rekord Manchesteru 11.05.05, 17:39 Szacunek dla piłkarzy MU za zachowanie przed meczem.Nie odpowiem obelgami na wyzwiska niektórych kibiców MU wobec CFC,ponieważ szanuję każdą drużyne.Ale kocham tylko Chelsea!COME ON CHELSEA!COME ON CHELSEA!A jeśli chodzi o nowego napastnika to widziałbym w barwach The Blues,Owena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cristos Re: Chelsea pobiła rekord Manchesteru IP: 193.170.62.* 11.05.05, 22:18 No to teraz tylko wygrac z Newcastle i wakacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
reniferek1 Re: Chelsea pobiła rekord Manchesteru 12.05.05, 14:14 Jeszcze wyjazd do Korei w maju. Odpowiedz Link Zgłoś