Dodaj do ulubionych

Glazer przejął kontrolę nad Manchesterem Utd.

IP: *.access.as9105.com 16.05.05, 20:24
Przykra sprawa nie powinno sie takim ludziom nic sprzedawac.
Obserwuj wątek
    • Gość: doolku Re: Glazer przejął kontrolę nad Manchesterem Utd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 20:37
      Ten amerykaśki idiota chciał wojny, i będzie ją miał !!!

Ręce precz od United kretynie !!!

Nie pokazuj się na Wyspach bo żywy stamtąd nie wyjedziesz !!!
      • Gość: MRBT Smiechu warte IP: *.chem.ucla.edu 16.05.05, 21:27
        Smiac mi sie chce jak czytam "komentarze" obecnych na forum "fachowcow". Glazer
        to fachowiec najwyzszego stopnia w biznesie jak i sporcie. Przykladem jest to
        co zrobil z Tampa Bay Bucs - w kilka lat z posmiewiska ligi do tytulu mistrza
        NFL. Za kilka lat jak MU bedzie zarowno sportowym jak i ekonomicznym potentatem
        moze zamkniecie swoje glupie geby. Przy okazji..... zamiast szukac problemow w
        dalekiej UK zajelibyscie sie ta sloma ktora wam wychodzi z buciorow......
        • szatek100 Re: Smiechu warte 16.05.05, 21:55
          Przejecie MU przez Glazera mozna porównac do przejecia przytulnej ,
          funkcjonujacej od dziesiecioleci i posiadajacej bogata tradycje knajpki przez
          siec McDonald`s.Odtad wszystko jest błyszczace , nowe , rentowne .... sztuczne
          i gó..ane.
          Ten pajac tak przerobi ten klub , by wyciskac maksymalne profity
          z "pseudokibiców" z Japonii , Chin , Korei etc.

Nie jestem kibicem MU , ale szkoda.To przeciez kawał historii klubowego
          futbolu...
        • Gość: sean Re: Smiechu warte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 00:28
          A to dlaczego wszyscy kibice MU są wściekli, a w Anglii prawie żałoba? Oni
          wszyscy się nie znają? A może znają lepiej Żydów niz my?
    • Gość: robal spokojnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 20:58
      spokojnie... nie tak agresywnie... jestem fanem MU juz od dawna... i jakos
      strasznie mnie nie przejela ta decyzja... facet nic zlego nie zrobil jeszcze a
      wszyscy juz go wyklinaja... a kto wie moze wlasnie MU zacznie teraz sukcesy z
      nim w koncu odnoscic? moze bedzie lepiej a nie gorzej? poczekajmy, popatrzmy...
    • Gość: pszyq Re: Glazer przejął kontrolę nad Manchesterem Utd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 21:27
      przykra sprawa to Twoj komentarz, skad wiesz jak bedzie rzadzil klubem??
    • Gość: twoj stary Re: Glazer przejął kontrolę nad Manchesterem Utd. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.05, 22:12
      gdyby nie tacy ludzie to teraz pewnie bys siedzial bezrobotny, zastanow sie zanim cos kiedys jeszcze napiszesz
      • Gość: hele Re: Glazer przejął kontrolę nad Manchesterem Utd. IP: 80.55.199.* 16.05.05, 22:33
        a co mnie to wszystko obchodzi???
    • Gość: Arsenal Re: Glazer przejął kontrolę nad Manchesterem Utd. IP: *.dsl.sfldmi.ameritech.net 17.05.05, 05:14
      Jezeli np. wlosi kupia Polonie, to dobrze.
      Jesli amerykanin kupi MU to zle?
      Wszystko chyba tylko zalezy po co on kupil MU.
      Wlasnie, po co on kupil MU?
      Czy jest takim milosnikiem pilki noznej? Nie sadze.
      Zarobic troche szmalu? To bardziej prawdopodobne, ale nie wiem.
      A moze bedzie dokladal jeszcze do klubu?
      Chyba nie ma z czego.
    • ron_obvious Re: Glazer przejął kontrolę nad Manchesterem Utd. 17.05.05, 08:07
      Jeśli klub staje się spółką akcyjną i wchodzi na giełdę to automatycznie
      zostaje wystawiony na sprzedaż, więc trochę dziwią mnie transparenty "United
      not for sale" demonstrantów..kiedy United stali się spółką akcyjną i zarobili
      ogromną kasę na tym, jakoś nikt nie protestował,

co do obaw, Glazer nie po to inwestuje parę setmln funtów w klub żeby ten
      zbankrutował...za dobry to biznesman więc ja akurat o przyszłość United się nie
      martwię.
      • Gość: chicago-fire Re: Glazer przejął kontrolę nad Manchesterem Utd. IP: *.gdls.com / 192.136.15.* 20.05.05, 17:08
        Moze mysli ze Manure to zyla zlota. Sprowadzi Beksa no i turnee po swiecie, po
        Azji gdzie jest wielu milosnikow Beckama i do Ameryki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka