Gość: doniu5 IP: 82.160.248.* 30.06.05, 18:23 Jak myślicie kto w tym roku spadnie z Idea Ekstraklasy bo myślę że Polonia,Odra i Pogoń a wy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marecki997 Re: Kto Spadnie 30.06.05, 20:42 Na pewno Pogoń i Górnik Zabrze - bo im zespół ma więcej cudzoziemców (tani Murzyni wepchnięci przez nachalnego menedżera czy Brazylijczycy - sprzedawcy lodów z Copa Cabany) tym gorzej gra. Do tego Odra, bo widziałem jak beznadziejnie grała w barażach z Widzewem - z taką grą żaden z tych dwóch zespołów nie zasługuje na ekstraklasę. Odpowiedz Link Zgłoś
wlk.brytania Re: Kto Spadnie 02.07.05, 12:34 Moje typy to Polonia Warszawa,Korona Kielce(nie bede uzywal nazwy Kolporter...) oraz Arka Gdynia. Odpowiedz Link Zgłoś
czizyz Re: Kto Spadnie 05.07.05, 18:13 moim zdaniem kandydatami do spadku są: Lech poznań, Odra i Arka. Polonie jak zwykle fuksem sie utrzyma :) do tego Górnik Zabrze też zapewne do ostatniej kolejki nie będzie pewny pierwszoligowego bytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Kto Spadnie IP: *.aster.pl 05.07.05, 18:26 Górnik - nie jestem pewny, bo odkąd drużyne prowadzi Wleciałowski, to zupełnie inaczej ta drużyna grała niż za kadencji Liczki. Moje typy to: Polonia Warszawa, Arka Gdynia i Odra Wodzisław. Ale poczekajmy z generalnymi wyrokami. Bo prawda jest taka, ze moim zdaniem walka o utrzymanie bedzie rozgrywała się do końca. Pozdrawiam kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś