Gość: będzie OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 19:52 nie ma strachu.....bęszie super...na 100% Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M. przestrzelił czy bramkarz obronił redaktorze ?? IP: *.idea.pl 16.07.05, 19:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachu Re: przestrzelił czy bramkarz obronił redaktorze IP: *.b-ras1.srl.dublin.eircom.net 16.07.05, 20:23 jest napisane, ze bramkarz obronil stachu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek przestrzelił? chyba blĄdynka redagowała :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 20:28 jakies gupoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIE obraza Ojca Sw Wzgardz srebrnikami - nie sprzedaj – NIE IP: *.dyn.optonline.net 17.07.05, 07:09 Dlaczego Ojciec Swiety zrezygnowal z pochowku w Polsce? Wzgardz srebrnikami – nie badz Judaszem - nie sprzedaj – NIE Nie pomagaj przy produkcji –NIE – Drukarzu, , dystrybutorze, Kierowco, kioskarzu….! ////////////////////////////////////////////////////////// Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Się zdarza. Będzie lepiej. 16.07.05, 20:21 Wszak jeden niestrzelony karny wiosny nie czyni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Się zdarza. Nie poraz pierwszy i nie ostatni! IP: *.dsl.mindspring.com 16.07.05, 20:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kor --------------j.w.-------------- IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 16.07.05, 20:27 he he jasne! przestrzelil czy bramkarz obronil znajac fachowcow z gazety to pewnie nie wie(dza) o co sie czepiamy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kor Re: --------------j.w.-------------- IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 16.07.05, 20:39 poprzedni tytul brzmial:"zurawski przestrzelil karnego..." dziekuje za sprostowanie,ciesze sie ,ze ktos te posty w 'g' czyta Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: --------------j.w.-------------- 16.07.05, 20:41 Dzięki Forum GW będzie mogła zlikwidować korektę ;-)))) Ile to się zaoszczędzi :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kor Re: --------------j.w.-------------- IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 16.07.05, 21:21 to u was jest korekta!!!??? ;)pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachu BBC IP: *.b-ras1.srl.dublin.eircom.net 16.07.05, 20:42 Wedlug BBC ( news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/4689631.stm ) to nie Zurawski byl faulowany tylko Shaun Maloney. Reszta sie zgadza. pozdrawiam Stachu Odpowiedz Link Zgłoś
znawca_tematu Re: BBC 16.07.05, 20:47 Byłeś 2 sekundy szybszy stachu :-). Trzeba się przyzwyczaić do rzetelności GW, zwłasza działu sportowego... Czasami mam wrażenie, że oni są zadowoleni, jak poprawnie podadzą wynik, a fakt, kto strzelał, kto był faulowany itd. nie ma większego znaczenia :-). Odpowiedz Link Zgłoś
znawca_tematu Re: BBC 16.07.05, 20:48 Sam piszę głupoty, oczywiście minuty :-). Do newsów niekrajowych polecam jak najbardziej BBC :-). Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Re: Żurawski przestrzelił w debiucie karnego 16.07.05, 20:39 nie strzelaj karnych chłopie o dnia 1 w nowym otoczeniu, znaj siebie Odpowiedz Link Zgłoś
znawca_tematu Rzetelność GW bywa porażająca. 16.07.05, 20:44 //W 81. minucie Sean Maloney podał do Żurawskiego, ten wpadł w pole karne Fulham, gdzie sfaulował go bramkarz Mark Crossley. Do rzutu karnego przystąpił sam poszkodowany, ale strzelił niepewnie i Walijczyk obronił.// Cóż, według innego źródła: Celtic's best chance came when Mark Crossley brought down Shaun Maloney, but Zurawski's spot kick was saved. news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/4689631.stm Żuraw dlatego wypadł nieźle, bo podał do Maloneya, który był faulowany potem i stąd karny... Za słabo strzelił, ale to pewnie nerwy debiutu, cóż, jak mawiają pierwsze śliwki robaczywki, na pewno będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbbb Re: Rzetelność GW bywa porażająca. IP: *.range86-129.btcentralplus.com 16.07.05, 21:15 Karny nie byl po faulu na Zurawskim. Zurawski b.ladnie podal prostopadle do wychodzacego sam na sam Celta (nie pamietam kto to byl), ten juz mijal bramkarza, kiedy ten go sfaulowal. Mozna bylo odniesc wrazenie ze faulowany i Zurawski dogaduja sie kto bedzie strzalal jedenastke, w koncu pilke wzial Polak. Ustawil ja na wapnie, rozbieg zrobil na dwa tempa, liczac ze wyczeka bramkarza, ale nic z tego, golkiper rzucil sie dokladnie tam gdzie Zuraw strzelil - nisko przy slupku - i wybronil. Kibice Celtiku mimo tego wydaja sie miec nienajgorsza opinie o Zurawskim, przyjeli go cieplo. Boruc nie zagral, ale w sumie niewiele stracil, Fulham nie oddalo bodaj jednego celnego strzalu na bramke gosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Rzetelność GW bywa porażająca. IP: *.aster.pl 16.07.05, 22:09 każdy rozsądnyn kibic przyjmuje ciepło nowego gracza swojej drużyny debile natomiast przeszkadzają nowemu graczowi a tym samym swojej(?) drużynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacprer Re: Rzetelność GW bywa porażająca. IP: *.ippt.gov.pl 18.07.05, 13:58 pijesz do Legii i Kaczorowskiego? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czacha5 Wrazenie z meczu IP: *.range86-135.btcentralplus.com 16.07.05, 22:00 PO pierwsze to Zuraw podał do Crossleya a tego sfaulowali. Gdy poszkodowany chciał strzelać, podszedl do niego Maciek i poprosił czy może strzelić! chciał zmylić bramkarza ale to ten zmylił jego:) strzał był może i precyzyjny ale za lekki! Nim Zurawski podał do partnera z ataku, przejął bezpańskąpiłke wykorzystując swoja szybkośc! a podanie miedzyobrońców było pierwszej klasyt! Ogólnie mecz nudny!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Ale z was mundrole :) IP: *.aster.pl 17.07.05, 08:22 Fajna dyskusja, tylko warto zauważyć, że to nie jest informacja Gazety, lecz PAP-u. O tym świadczą te trzy literki "pap" pod tytułem notki. PAP nie po raz pierwszy wciska takie babole. Oczywiście można powiedzieć że "GW" powinna cytowaną informację zweryfikować. Ale z drugiej strony tak sobie myślę że jeśli płaci się za serwis newsowy ciężkie pieniądze jakiejś agencji prasowej, to w zamian można liczyć na jej rzetelność. Zwłaszcza jeśli to agencja z takimi tradycjami jak PAP. Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skreem! Nowi z ławki IP: *.chello.pl 16.07.05, 21:10 Swoją drogą, jako że kibicuje Legii, pomyślałem sobie, że tak właśnie się wprowadza nowych zawodników do zespołu - z ławki, a nie jak Zielek od razu do pierwszego składu, jak to miało miejsce z Klattem i Szałachowskim w sparingu z Bayerem. Miejsce w składzie trzeba sobie wywalczyć, choćby trener był przekonany, że nowy zawodnik jest dwa razy lepszy od dotychczasowych. Przynajmniej jest szansa, że grajek je wtedy doceni. Natomiast zawodnik testowany (jak Jańczyk w Legii) powinien z kolei grać nieco dłużej niż końcowe 5 minut meczu, bo inaczej co to za sprawdzian... Ech, polska myśl szkoleniowa czasami przyprawia mnie o palpitacje. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skreem! Nowi z ławki IP: *.chello.pl 16.07.05, 21:10 Swoją drogą, jako że kibicuje Legii, pomyślałem sobie, że tak właśnie się wprowadza nowych zawodników do zespołu - z ławki, a nie jak Zielek od razu do pierwszego składu, jak to miało miejsce z Klattem i Szałachowskim w sparingu z Bayerem. Miejsce w składzie trzeba sobie wywalczyć, choćby trener był przekonany, że nowy zawodnik jest dwa razy lepszy od dotychczasowych. Przynajmniej jest szansa, że grajek je wtedy doceni. Natomiast zawodnik testowany (jak Jańczyk w Legii) powinien z kolei grać nieco dłużej niż końcowe 5 minut meczu, bo inaczej co to za sprawdzian... Ech, polska myśl szkoleniowa czasami przyprawia mnie o palpitacje. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps dobrze - w debiucie bramka nie przynosi szczęścia! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 21:23 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stachu Re: dobrze - w debiucie bramka nie przynosi szczę IP: *.b-ras1.srl.dublin.eircom.net 16.07.05, 21:51 Polecam forum kibicow Celtic'u www.talkceltic.net, watek "Maciej Zurawski missed a pen". Tam jakos nikt nie placze tylko u nas zle... Stachu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miko Re: Żurawski przestrzelił w debiucie karnego IP: 84.13.28.* 16.07.05, 22:56 Tak sie zlozylo ze to piekne lipcowe popoludnie mialem okazje spedzic na Craven Cottage ogladajac debiut Macka na zywo.Warto bylo wydac 15 funtow, bo stadion byl pelen, a wiekszosc kibicow zalozyla koszulki Celtiku.Zuraw wypadl dobrze, po jego podaniu(a nia po faulu na nim!)Celtic wywalczyl karnego.Zurawski sam poprosil o wykonanie jedenastki, lecz jego strzal nie byl zbyt mocny i bramkarz nie mial klopotow z wylapaniem pilki.Maciek mial dwa dobr springi, jedno znakomite podanie, dosrodkowanie i blysnal boiskowa inteligencja.Bedzie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stachu zurawski w akcji IP: *.b-ras1.srl.dublin.eircom.net 17.07.05, 02:57 Mam akcje zurawskiego i nieszczesnego karnego w pliku *.wmv (17MB), udostepnie bym ale ie bardzo wiem jak. Chetnie przesle mailem komus kto by to udostepnil szerzej. Stachu (staccu.wytnij@wytnij.o2.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: zurawski w akcji 18.07.05, 14:40 spokojnie to tylko sparing po krótkim okresie trewningów i aklimatyzacji w nowym otoczeniu ,jestem pewien że żurawski bedzie pierwszoplanową postacią w tym klubie zreszta podobno ogólnie zaprezentował sie nieżle i trener był bardzo zadowolony z niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kula bylem na tym meczu!! IP: *.range81-153.btcentralplus.com 18.07.05, 17:37 jestem kibicem fulham ale dopoingowalem po cichu zurawia szkoda karnego ale remis jest sprawiedliwy! Odpowiedz Link Zgłoś