Dodaj do ulubionych

Czerwona kartka za zdziwioną minę?

IP: *.osk.enformatic.pl 20.07.05, 23:06
Jednak tym krajem rządzą idioci.
Obserwuj wątek
    • Gość: JA Re: Czerwona kartka za zdziwioną minę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 23:20
      To jest ku.. jakaś kpina. Brak słów.
      • a_s_i_m_o Re: Czerwona kartka za zdziwioną minę? 20.07.05, 23:21
        PZPN walczy z korupcja, poprzez wyrzucanie kazdego kto sugeruje ze sedzia moze
        byc skorumpowany. Nie ma glosu sprzeciwu, nie ma sprzeciwu.

PZPN=PZPR
        • jasiek_natolin Re: Czerwona kartka za zdziwioną minę? 20.07.05, 23:30
          Tak więc chcemy posprzątać po sobie restrykcyjnymi regulaminami?
          Żałosne.
          Najlepiej jak piłkarze będą grać z zakneblowanymi ustami ( żeby nie obrazić
          Pana Sędziego), z zawiązanymi rękami ( żeby nie walnąć w łeb Pana Sędziego),ze
          spętanymi nogami ( żeby Pana Sędziego nie kopnąć)i z zawiązanymi oczyma( żeby
          krzywo na Pana Sędziego nie spojrzeć).
          A Pan Sędzia wyjdzie na boisko i powie: Wygrywają czerwoni.Koniec meczu.
          • Gość: niekibol mor den łeeeerdz ra ra ra ra ra ra ra rara rara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 23:51
            • Gość: ats -press vienna Re: mor den łeeeerdz ra ra ra ra ra ra ra rara ra IP: *.3.14.vie.surfer.at 21.07.05, 00:14
              to gazeta manipuluje wami.to nie gazeta to pelne oszustwo.jestem tu ostatni
              raz.wy popaprancy z gazety wyborczej h.w .w p s
              • s271 Re: mor den łeeeerdz ra ra ra ra ra ra ra rara ra 04.08.05, 12:36
                no chyba przesadziles troche
          • Gość: hi Re: Czerwona kartka za zdziwioną minę? IP: *.icpnet.pl 21.07.05, 04:05
            ale nie ma powodu do zmartwieeń, niedługo całe te przekupne pokolenie odejdzie
            ze sceny, i miejmy nadzieję, że będzie wtedy lepiej!
        • Gość: czepiacz A co z KONSTYTUCJA? IP: *.ukc.ac.uk / *.ukc.ac.uk 21.07.05, 13:02
          Nadrzednym aktem prawnym w Polsce jest Konstytucja, ktora kazdemu daje wolnosc
          wyrazania swojej opini! W zawiazku z tym karanie zawodnikow finansowo za
          wypowiedz dla mediow, czy pokazywanie czerwonej kartki za kazdy rodzaj
          zdziwienia, to przestepstwa, ktore prokuratura powinna scigac z urzedu. Niech
          PZPN schowa w miejscu gdzie slonce nie dochodzi takaie przepisy, wprowadzi
          zapis video (w rugby zadaje egzamin, a czesc zdarzen dzieje sie tam o wiele
          szybciej niz w pilce noznej) i wogole przestanie sie wyglupiac i klamac.
        • Gość: sss Re: Czerwona kartka za zdziwioną minę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 12:14
          Umiecie czytać? Jest napisane"(...) Wszelkie przejawy wyrażania posądzeń o
          charakterze korupcyjnym w stosunku do uczestników zawodów będą surowo karane
          przez PZPN." UCZESTNIKÓW ZAWODÓW" czyli równiez jeśli zawodnik powie dp innego
          zawodnika np. "Sprzedawczku" to ma być usuniety z boiska. Przepisy trzeba umieć
          czytać.
    • Gość: soccer1doc Re: Czerwona kartka za zdziwioną minę? IP: *.twcny.res.rr.com 20.07.05, 23:30
      Chyba trzeba jednak reforme PZPN zaczac od wyrzucenia wszystkich czlonkow
      zarzadu.
      Jak mozna tak bzdurnie sformulowac reguly, zwlaszcza gdy po latach"obrazliwych
      oskarzen" nagle sie okazuje ,ze sedziowie sprzedawali mecze i uczciwych
      eliminowali.
      Czy ten zarzad jest naprawde tak glupi?
      • Gość: zxy Czy za puszczenie tajniaczka w strone sędziego będ IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 21.07.05, 11:36
        zie żółta czy czerwna kartka bo rozumiem ze jak normalne pierdnięcie to czerwona.
    • repart Re: Czerwona kartka za zdziwioną minę? 20.07.05, 23:35
      Rany Julek... to sie ale ci idioci z PZPN-u nakombinowali... Na istniejący
      burdel, jaki mają u siebie i sami do niego doprowadzili, znależli środek na
      zamknięcie wszystki gęby. Jak kogoś zaboli noga po faulu, albo dostanie
      skurczu, a panu sedziemu się to wyda podejrzane, to takiego wyrzuci z boiska?
      No, qrwa, to już gorzej niż w dyktaturze... jakim prawem ci debile z PZPN-u
      łamią konstytucyjne prawo do wlności wypowiedzi? Gdyby nie yło udowodnionych
      afer sędziowskich, nie byłoby tego typu wypowiedzi. ale gdy wszyscy wiedzą, że
      się drukuje mecze, to znaleziono sposób, by o tym nie mówiono? Pogonic tą klikę
      na cztery wiatry... Listkiewicz, wstydź się Pan...
    • Gość: wuuj Kolator na prezydenta RP IP: *.npsp.com 20.07.05, 23:38
    • Gość: Fan Najśmieszniejsze jest to, że .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 23:42
      .... to TA Ryszka wnioskowała o ten przepis!

Jeden z najsłabszych arbitrów, który wielokrotnie "prowadził zawody w sposób
      sygnalizujący delikatne mijanie się z uczciwością". ***

*** Musiałem tak to sformułować - inaczej groźny PZPN gotów byłby mi wlepić
      czerwoną kartkę.
      • Gość: Shady O, kompetentny się znalazł... IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 21.07.05, 12:21
        Na pewno masz wszelkie kompetencje, żeby oceniać sędziego Ryszkę... a wiesz
        chociaż na pamięć jakie wymiary i ciśnienie musi mieć piłka zdatna do gry? Albo
        jak i z jakiego materiału musi byc zbudowana bramka? A jaką szerokość muszą
        mieć linie? I jakiego koloru?
        • Gość: czepiacz Re: O, kompetentny się znalazł... IP: *.ukc.ac.uk / *.ukc.ac.uk 21.07.05, 13:13
          Ciekawe jak sedzia R. (niedlugo pewnie tego fachowca zatrzymaja) sprawdza to
          cisnienie. Wklada palec w wentyl, czy siada na niej? Moze bierze aparat do
          pomiaru cisnienia od swojej babci?
          Nie pisz glupot. Pomijajac kompetencje tego sedziego na boisku, powiedz, jakim
          trzeba byc idiota, zeby wnioskowac o ten przepis. I jakim idiota by go
          zatwierdzic? Jesli to ma byc sport to ja dziekuje. Stalinowska atmosferka sie
          robi. Sedzia powinien byc przygotowany merytorycznie i mentalnie na prowadzenie
          spotkania pod presja kibicow, trenerow i ponad 20 pilkarzy. On jest od tego,
          zeby swoj autorytet udowodnic poprzez kompetentna prace wykonywana z godnoscia,
          a nie od tego, zeby oslabiac ktoras z druzyn bo sie poczul urazony. Sedzia
          powinien byc na boisku od regulowania relacji pomiedzy 2-ma druzynami, a nie ma
          stanowic kolejnego podmiotu gry. Jak nie umie, to nie powinien byc sedzia.
          • Gość: Shady Re: O, kompetentny się znalazł... IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 21.07.05, 13:27
            Sport polega na wyżyciu się owszem, ale idea sportu to również szacunek dla
            przeciwnika i dla innych ludzi. Kiedyś za komuny mnie uczyli, że sport ma
            wychowywać. Ten dzisiejszy sport niestety tej funkcji już nie pełni, co nie
            znaczy, że tak jest dobrze.
            Do sprawdzania cisnienia w piłce są manomentry, dostępne w sklepach sportowych
            chociażby.
            Rozumiem, że Twoim zdaniem piłkarz powinien mieć prawo zbluzgać sędziego,
            wyzwać go od najgorszych, a sędzia powinien potulnie przyjąć to jako dobrą
            monetę, bo piłkarz go chce tylko czegoś nauczyć. Kretynizm!
            • Gość: lancet UCZYLI GO "ZA KOMUNY"... IP: *.telia.com 24.07.05, 01:47
              Shady IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl
              Data: 21.07.2005 13:27

Sport polega na wyżyciu się owszem, ale idea sportu to również szacunek dla
              przeciwnika i dla innych ludzi.
              -------------------------------------------------------------------------------

Co ma picie w Szczawnicy do szczania w piwnicy? - SEDZIA nie jest
              zadnym "PRZECIWNIKIEM", a kiedy ARBITER(sedzia) NIEUCZCIWIE wykonuje swoja
              prace, to oznacza to matolku iz NIE MA SZACUNKU DLA INNYCH LUDZI.. Dla siebie
              tez nie ma zreszta..

Kiedyś za komuny mnie uczyli (...)
              -------------------------------------------------------------------------------

- Tych "DZIALACZY"(klubowych i PZPNu), jak i wiekszosci SEDZIOW i
              tzw. "KLASYFIKATOROW-OBSERWATOROW" - tak jak i ciebie - TEZ za komuny uczyli..
              Z jakim skutkiem.. Widac po tym co sie dzieje.. Nie dziw wiec iz ty, "uczony za
              komuny", natychmiast stajesz po stronie tych "uczciwych inaczej"..
              ===============================================================================

Do sprawdzania cisnienia w piłce są manomentry, dostępne w sklepach sportowych
              chociażby.
              --------------------------------------------------------------------------------

Kibnica sprawą nie jest wiedza o rozmiarach bramki, szerokosci i kolorze linii
              czy tez jakie cisnienie panuje we wnetrzu pilki.. Kibic jest od ogladania
              widowiska i od oceniania pracy aktorow widowiska, a wiec i ZAWODNIKOW, ale tez
              i SEDZIEGO PROWADZACEGO ZAWODY - tani cwaniaku..

A "w sklepie" mozna kupic i plaster na odciski (na mozgu).. i packe na muchy,
              hulajnoge i cieple kalesonki na ten przyklad - a nie tylko "manometr" i trudno
              by kibic na mecz pilkarski wybieral sie z z packa na muchy, plastrem na odciski
              przylepionym do czola, i wjezdzal na stadion na hulajnodze, ubrany w cieple
              kalesonki i z manometrem w kieszeni na dodatek, by latac co chwila na murawe i
              mierzyc cisnienie w pilce..
              ===============================================================================

Rozumiem, że Twoim zdaniem piłkarz powinien mieć prawo zbluzgać sędziego,
              wyzwać go od najgorszych, a sędzia powinien potulnie przyjąć to jako dobrą
              monetę, bo piłkarz go chce tylko czegoś nauczyć. Kretynizm!
              ------------------------------------------------------------------------------

- Ja zas rozumiem iz sedzia POWINIEN RZETELNIE i UCZCIWIE oraz OBIEKTYWNIE
              wykonywac swoja robote na boisku, a wowczas BEZ TRUDU UNIKNIE "BLUZGOW"
              i "WYZWISK", a zasluzy na uznanie i OKLASKI.. - Kretynie..

lancet
    • Gość: kane kolejna pomysł, kolejny głupi IP: *.compower.pl 20.07.05, 23:44
      Jak Ci coś wymyślą to ziemniaki uciekają z piwnicy. Wygląda mi to na chęć
      przypodobania się arbitrom, czy wynagrodzenia za polowanie na czarownice
      Wielkiego Inkwizytora Janka T..
      • Gość: Normalny To nie o to chodzi!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 00:00
        To nie mina, a posądzanie o korupcję. Minę możesz zrobić, ale nie możesz
        powiedzieć, że ustawiasz czarny mecz. Nie przesadzajcie już!
    • Gość: fred Re: Czerwona kartka za zdziwioną minę? IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 20.07.05, 23:59
      nie koniecznie piłkarz ma grac nie filozofowac i nadrabiać braki bluzgami do
      sedziego aby coc w ten sposób przypasc do gustu kibolom
    • Gość: da silva www.spokorowery.pl sprawdz to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 00:05
      aa
    • Gość: Obserwator Powtórka z finału PP Amica - Aluminium tam Kowl- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 00:08
      czyk sprowokował piłkarzy swoim przekręctwem i o mało nie doszło do rękoczynów.
      Ten człowiek jest teraz na piedestale w PZPN. To świństwo do kwadratu. Macki
      albo jakaś sześciornica albo inna fran ca opanowała PZPN. Tak być nie może,
      ten mecz w poznaniu ogladały setki tysięcy ludzi i nikt nie da się oszukać. To
      był przewał, a PZPN trwa przy jakiejś chorej diagnozie tego mecu. Kowalczyk won
      z piłki.
      • Gość: marcin Re: Powtórka z finału PP Amica - Aluminium tam Ko IP: *.sympatico.ca 21.07.05, 00:20
        Kocham PZPN wiecej takich regulaminow a w pilke beda grac sami "czarni"
        z "czarnymi w sukienkach" przeciez klecha sedziego nie obrazi. Co za wielkie
        G.... lepiej zeby Listkiewicz posprzatal u sedziow a nie bnral sie za
        sprzatanie wsrod pilkazy
      • tede5 Re: Powtórka z finału PP Amica - Aluminium tam Ko 21.07.05, 08:48
        Na tym meczu pierwszy raz zetknąłem sie z wielkim szwindlem w polskim futbolu.
        Jak teraz widze że ten ... z Lublina zasiada we władzach PZPN TO ODECHCIEWA mi
        się być kibicem. Przecież to było wielkie świństwo. A Pan Misiu słodki Listek
        oczywiście nie widzi problemu. A ten zapis o kartkach za miny to nadajes się do
        Ksiegi Gunessa za szczyt debilizmu. Pzdr wszsystkich którym mimo dzaiłań tej
        szarańczy kibicowanie jeszcze nie obrzydło
        Ps. Wtedy w Poznaniu na finale PP Amica (łapówkara) - Aluminium na pewno nie
        było setek tycięcy :) Ale ze 20 tys. na pewno
        • Gość: jimmy Re: Powtórka z finału PP Amica - Aluminium tam Ko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 13:07
          Ale była transmisja w telewizji, wiem, bo oglądałem. A o Kowalczyku słyszałem,
          że teraz jest szychą i wymądrza się na sędziowskich zebraniach sporzedawczyk,
          to chyba tylko w Polsce jest możliwe.
    • Gość: faraon [...] IP: *.UNUSED.EPIX.NET 21.07.05, 00:22
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: zeo Re: A ILE KU..KIEGO ŻYDOSTWA WCHODZI IP: *.pl 21.07.05, 08:31
        żydostwo??? coś ci sie pogrzało ty stara rasistowska nie umyta pało
    • Gość: klakier Re: Czerwona kartka za zdziwioną minę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 00:36
      brawo listkiewicz, złodzieju!
    • Gość: Bartek Re: Czerwona kartka za zdziwioną minę? IP: *.netvisao.pt 21.07.05, 00:39
      Czerwona kartka powinna byc przede wszystkim dla PZPN. To oni sa
      odpowiedziedzialni za lata oszustw i lajdactw w polskiej pilce. Afery,
      przekupstwa, cwaniactwo, buta. Mamy tego dosc. Nie chcemy degradacji druzyn do
      nizszej ligi, ale zmiany dzialaczy.
      Pilka moze byc uczciwa i piekna. Precz ze zlodziejami i lapownikami!
      • Gość: aigel BANDA KRETYNÓW!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 00:45
        O rany!!! Ci ludzie to do końca postradali zmysły!!!

Panie Listkiewicz, proponuję najbliższe wynagrodzenie z PZPN-u przeznaczyć na
        wizytę u dobrego psychiatry.
        • Gość: Ewa Re: BANDA KRETYNÓW!!! IP: *.netvisao.pt 21.07.05, 00:52
          To nie kretyni! To oszusci, zlodzieje, lapownicy! Prokuratora to toleruje,
          fiskus tez, dziwne!
          • 2aigel Re: BANDA KRETYNÓW!!! 21.07.05, 01:03
            Ale niestety prawdziwe
            Wiecie co, sam grałem w piłkę w niższych klasach i wiem, co tam się dzieje.
            Przekupstwa, obradki i drobne łapówki są na porządku dziennym. Mdli mnie, jak
            widzę, co siędzieje. A żeby zamknąć gęby piłkarzom (też nie gorszym handlarzom
            niż sędziowie), żeby wszystko zatuszować, to teraz jeszcze ten kretyński
            przepis. Skandal.
            Zastanawai mnie ilość głupków w tym zasranym PZPN-ie. Takie coś to chyba tylko
            u nas jest możliwe... Ehhh
      • Gość: Edek czerwona kartka dla PZPN IP: *.netvisao.pt 21.07.05, 00:46
        Brawo Bartek! Nawet komuchy sie oczyszczaja, przeganiaja Jaskiernie i innych
        cwaniakow. Dzialacze-ustawiacze pilkarscy wprawdzie az tyle chyba nie chapneli,
        ale tez nalezy ich przegonic za lajdactwa. Gdzie jest izba skarbowa i
        prokuratura? Zrobcie cos z tymi oszustami i lapownikami, ale nie kosztem
        przypadkowo wylosowanych kozlow ofiarnych. Wszedzie jest bagno, wiemy o tym
        wszyscy! PZPN do dymisji! Prokuratura i Fiskus do roboty!
    • Gość: TOM Re: Czerwona kartka za zdziwioną minę? IP: *.swiatniki.sdi.tpnet.pl 21.07.05, 00:43
      Fajnie widac ze w PZPNie sami DEBILE siedza
      • Gość: Tomek Re: Czerwona kartka za zdziwioną minę? IP: *.netvisao.pt 21.07.05, 00:50
        Tomciu, debile to nie sa skoro tak dobrze sie ustawili. Cwaniaki, lapowniki,
        oszusci, lapowkarze! Ohyda! Jutro pokaza co potrafia, znajda kozla ofiarnego:
        biednego Piasta Gliwice i zabiora 10 pkt na poczatek rozgrywek. Ma to na
        uspokoic. Nie uciszycie nas taka zagrywka. Co za bagno!
        • Gość: Pies Re: Czerwona kartka za zdziwioną minę? IP: *.netvisao.pt 21.07.05, 00:54
          Znowu o tym biednym Piascie. Wzrusze sie zaraz. Niech sie naucza krasc i dawac
          lapowki od innych. W pilce panuja twarde zasady, patalachy niech spadaja.
        • Gość: Ewa Re: Czerwona kartka za zdziwioną minę? IP: *.netvisao.pt 21.07.05, 00:56
          A gdyby tak Twoja druzyna byla kozlem ofiarnym? Problem jest szeroki, korupcja
          jest nawet w Sejmie. Ktos fajnie napisal o komuchach, ktorzy sie oczyszczaja z
          aferzystow. Ciekawe, czy srodowisko pilkarskie to zrobi. Kto zna odpowiedz?
          • Gość: Pies Re: Czerwona kartka za zdziwioną minę? IP: *.netvisao.pt 21.07.05, 00:57
            Od kiedy kobiety interesuja sie pilka?
            • Gość: Ewa Re: Czerwona kartka za zdziwioną minę? IP: *.netvisao.pt 21.07.05, 01:00
              Pilka sie srednio interesuje. wole afery i aferzystow. Chyba napisze o tym
              prace doktorska. Afery polskie na poczatku 21 wieku! PZPN jest czysty jak lza,
              tylko ten wredny PIAST GLIWICE wszystko psuje :-)
              • Gość: zaskoczony Re: Czerwona kartka za zdziwioną minę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 06:16
                Prace doktorską z czego ???
                Z języka polskiego ?
                Kiedy nawet nie wiesz jak napisać XXI wiek ?
                Niedawno widziałem doktoranta, który pisał o Papieżu JP2.
                Żenada
          • 2aigel Ja znam odpowiedź 21.07.05, 00:58
            nie zrobi bo sie nie opłaca
            • Gość: Ewa Re: Ja znam odpowiedź IP: *.netvisao.pt 21.07.05, 01:00
              Dziekuje, pozdrawiam.
            • Gość: Ford Re: Ja znam odpowiedź IP: *.netvisao.pt 21.07.05, 01:03
              Podoba mi sie ten watek: czerwona kartka dla PZPN! Kto jeszcze za?
              • 2aigel Re: Ja znam odpowiedź 21.07.05, 01:06
                Dziex i wzajemnie.
                A tak na marginesie to Piast na pewno nie jest czysty. Nie masz pojęcia jakich
                kapitalnie obrotnych i wygimnastykowanych w "finansowych" akcjach działaczy
                mają nasze rodzime kluby. To się w ogóle w pale nie mieści. MAFIA DZIAŁACZY
                JEST O WIELE GORSZA NIŻ MAFIA SĘDZIOWSKA!!!
                • Gość: Obcypasażerapłasko Re: Ja znam odpowiedź IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 21.07.05, 01:28
                  W tym kraju, nie da sie żyć na trzeźwo.Wasze zdrówko, normalnie myślący ludzie
                  (Rum z kompotem,MASAKRA!)

POLITYCY DO KOSTNICY!( I wszystkie inne urzędnicze,związkowe i pokrewne
                  złodziejskie gówna )Nie obrażając 1% uczciwych.
    • Gość: Rysiek Cwaniaki IP: *.netvisao.pt 21.07.05, 01:09
      Troche przesadzasz. Idioci, to oni nie sa. Pilka rzadza cwaniaki, zlodzieje,
      lapownicy, oszusci, ale leb maja na karku. A honor?
      • Gość: Liskiewicz :-) Re: Cwaniaki IP: *.netvisao.pt 21.07.05, 01:10
        Sorki kochani kibice, wybaczcie. Ale dajcie jeszcze treoche porobic jaja w
        polskiej pilce! Dziekuje za zaufanie :-)
    • Gość: loc WCALE NIE IDIOCI!!!! IP: *.brda.net 21.07.05, 01:28
      ten przepis znakomicie ułatwi ustawianie meczów. po prostu, gdy wynik nie będzie
      sie "zgadzał" to sędzia wyrzuci 1 lub 2 graczy za "minę" i gotowe.
    • Gość: kiejo Re: Czerwona kartka za zdziwioną minę? IP: *.mia.bellsouth.net 21.07.05, 02:37
      parodia
    • Gość: Qswiecony Re: Czerwona kartka za zdziwioną minę? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 21.07.05, 02:40
      Nic dodac nic ujac! najpierw trzeba sprawdzic czy ci sedziowie i ta reszta
      choloty z PZPN ma przynajmniej mature! Za mine czerwona kartka? No napewno nie
      ma takiego drugiego kraju na swiecie, jestesmy liderami i chyba szybko nikt nam
      nie odbierze pierwszenstwa w debilizmie! Teraz powinni nam zaproponowac
      organizacje Mistrzostw Swiata w 2012! Listkiewicz chlopie puknij ty sie w te
      durna lepetyne! Kozy pasc..........
    • Gość: kralik Re: Czerwona kartka za zdziwioną minę? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 21.07.05, 03:41
      Ten przepis obrazuje jak PZPN zwalcza korupcje wsrod sadziow w Polsce.
      Niedosc, ze sam przepis jest totalnie niedorzeczny, to jeszcze bardzo
      korupcjogenny, bo kazdy sedzie w ten sposob bedzie mogl bez zadnego problemu
      wydrukowac kazdy jeden mecz:(
      • Gość: anti Re: Czerwona kartka za zdziwioną minę? IP: *.icpnet.pl 21.07.05, 04:01
        ja pi......lę!!!k...a!!! piłka nożna w Polsce schodzi na psy! przecież najpierw
        trzeba by wymieniś cały skład sędziowski na ligę, a dopiero karać piłkarz za
        złe zachowanie!
    • Gość: HWDPZPN Mecze w polskiej lidze beda wygladaly teraz tak IP: *.cable.mindspring.com 21.07.05, 04:16
      Przed meczem sedzia dostanie koperte z wyznaczonym z gory wynikiem meczu i gotowka. W czasie
      mecz gdy cos bedzie szlo nie tak, pokaze dwie czerwone kartki za "mine" i po sprawie. I tak wlasnie
      idoci z PZPN zwalczaja korupcje. Banda nierobow, smierdzacych oszustow bez podstawowki.
    • Gość: Wak Re: Czerwona kartka za zdziwioną minę? IP: *.metal.agh.edu.pl 21.07.05, 07:40
      Nonsensowna i uchwała, niezgodna z normalnym myśleniem Jaka mina zawodnika może
      być arbitralnie uznana przez sędziego za niesportowe zachowanie!Kto to
      zweryfikuje.W skrajnym przypadku ( oczywiście niezalecam absolutnie) za błędną
      decyzję lub wyraźnie stronniczą zawowdnikowi zamiast miny niezadowolenia i
      sprzeciwu olaciłoby się dać w pysk takiemu sędziemu- też dostanie czerwoną
      kartkę!.Co do pyskówek na boisku jestem za ich eliminacją, rzeczywiście za
      obraźliwe epitety pod adresm sędziego czerwona kartka ale w obie strony to zn.
      sędziowe nie mogą też słownie obrażać zawodników, a to ma często miejsce na
      boisku.W takich przypadkach zawodnicy powinni zgłosić do protokołu niewłasciwe
      zachowanie się sędziego,potwierdzone podspiasami np. 3 naocznych świadków-
      zawodników.
    • Gość: maks czarna mafia kontratakuje! IP: 5.2.* / 217.8.167.* 21.07.05, 08:02
      PZPN nie ukarał jeszcze z własnej inicjatywy żadnego sędziego, a juz staje w
      ich obronie!
    • Gość: Andrzej Re: Czerwona kartka za zdziwioną minę? IP: *.igo.wroc.pl 21.07.05, 08:11
      To nie kpiny, tylko zawsze musi wygrać ten co zapłacił a nie jakaś przypadkowa
      drużyna. Sędziowie ułatwiają sobie sterowanie meczami.
    • Gość: gosc Re: Czerwona kartka za zdziwioną minę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 08:14
      no cóż najpierw była tylko jedna czarna owca...później zrobiło się całe
      stado... no i teraz ...bez komentarza...
    • Gość: q Re: Czerwona kartka za zdziwioną minę? IP: *.pl / *.smsnet.pl 21.07.05, 08:16
      nieeeee nooo oni bez qtu nie maja co robic z wolnym czasem stadko emerytow i
      wymyslaja takie wlasnie beznadziejne ustawy
      a moze niedlugo to juz nawet prasa ie bedzie mogla krytykowac a pozniej kibice
      co jest do jasnej cholery grane pilka to nie jest przeciez gra dla grzecznych
      chlopcow
      jak ja zobacze na meczu mojejj pogoni ze taki cwe. wyrzuca mi gracza za to ze
      mu jezyk pokazal to chyba sam na murawe wejde i zatluke drania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka