Gość: a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 04:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rufus71 Re: Bogusław Baniak: Wszyscy mnie oczerniają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 06:44 klamiesz ty cwaniaku.zobaczymy czy awansujesz z ch..awiakiem.w Łodzi ŁKS was rozjebie bez pomocy sedziego.nie klam ze sedzia w meczu z ŁKS nie dostal kasy.do paki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dP Boguś, trzymaj się !!! IP: 195.85.249.* 05.08.05, 12:01 Prawdziwi kibice wiedzą, że mówisz prawdę. Oni wszyscy opócz Ciebie są ch***e !!! P.S. Żartuję oczywiście. Myślę Boguś, że jednak się szmacisz za pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajac michał Jaki SKROMNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 14:08 Zemsta fryzjera - mówi to coś panu, panie "dobry trener" Baniak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fire OSTATNI MOHIKANIN IP: *.bphpbk.pl 05.08.05, 15:40 najlepszy żart jaki słyszałem - może to sygnał dla środowiska, że Boguś nie będzie sypał aż do końca. Tacy ludzie jak Baniak czy Broniszewski nigdy nie mieli pojęcia o trenerce. Wygwizdamy ich w najbliższej kolejce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: OSTATNI MOHIKANIN IP: *.instytut.com.pl / *.instytut.com.pl 05.08.05, 16:25 to jest boskie!!! mysle, ze taki tytul powinien miec ten wywiad: OSTATNI MOHIKANIN!!! az - cytuje - "lza sie w oku kreci"!!! buahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pepe Re: Bogusław Baniak: Wszyscy mnie oczerniają IP: 202.147.44.* 05.08.05, 07:05 A ja go polubilem. Chyba powinien zostac selekcjonerem kadry. Co wy nato? Odpowiedz Link Zgłoś
kiminohikari Re: Bogusław Baniak: Wszyscy mnie oczerniają 05.08.05, 11:26 ja go tez polubilem... taki krysztalowo uczciwy talent... gdy mu "sie lza w oku zakrecila", to ja sie z miejsca poplakalem... pomawiany, rodzina cierpi przez jego prace... nic tylko mu pomnik zbudowac... poza kadra dalbym mu jeszcze galacticos do prowadzenia... niech chlop ma za trudy zycia... swoja droga... ciekawe jest to, kto - z pewna doza niesmialosci - pojdzie w slady dziurowicza... _______________________________________________________ "Na konferencji nawet padla informacja, ze w Polsce naliczono 40 tys. aktywnych gniazd bocianich podczas gdy w calej Unii Europejskiej 50 tys. Tak wiec nasze rolnictwo staje sie wzorem" "MIS! MIS! SWINSKA RURA A NIE MIS" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawi :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 12:47 Baniak na prezesa PZPN, bo chyba tylko on mógł by jeszcze więcej na kraść!!! Baniak "zapraszamy" do Białegostoku, wtedy zostaniesz oczerniony!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO Lecha awanas tez był zrobiony.. niech sobie ktoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 08:05 policzy ile karnych wtedy dla lecha podyktowano w 2 lidze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaos Re: Bogusław Baniak: Wszyscy mnie oczerniają IP: *.nat1.net.btsnet.pl 05.08.05, 08:06 ciekawym dlaczego drużyny z baniakiem na ławce często awansują do I ligi a potem wywalają go na zbity ryj. pewnie dlatego, że jest takim świetnym trenerem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac x Re: Bogusław Baniak: Wszyscy mnie oczerniają IP: *.lot.pl 05.08.05, 09:15 jestem kibicem lecha-baniak go wprowadzil do 1 ligi,ale takiej sciemy jaka on napisal nie jestem w stanie zniesc-wszyscy ( oprocz pzpn)od dawna wiedza jak wygladaja jego sukcesy w 2 lidze i dlaczego nagle okazuje sie potem ze w 1 lidze to nie potrafi nic ugrac-czyzby nie "niewlasciwi"sedziowie?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
lukka12 Re: Bogusław Baniak: Wszyscy mnie oczerniają 05.08.05, 09:32 Biedactwo! Serce się kraje... Drugi porządny po Broniszewskim. Już mu skrzydełka rosną, już aureola jaśnieje... Niedługo obaj żywcem do nieba pójdą, bo niegodna ta ziemia dźwigać takich uczciwych, porządnych ludzi. "Ja jestem uczciwy. Zapłacili za 3:0, będzie 3:0." :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OKS W Odrze Opole Baniak sprzedawał mecze!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 10:08 moze nie kupowales, ale tego co zrobiles w Odrze nie darujemy. Sprzedawczyk!!! Jasne, najlepiej sie wszystkiego wyprzec, ale wszyscxy wiedza ze ty nie jestes trenerem tylko kretaczem! Aha, a z ta ponadprzecietnoscia to Boguś tez nie przesadzaj, bo to nie na miejscu:) Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: Bogusław Baniak: Wszyscy mnie oczerniają 05.08.05, 10:22 Baniak. Co ty k...a wiesz o trenowamiu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Illney Re: Bogusław Baniak: Wszyscy mnie oczerniają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 10:27 Rany! Prawie się popłakałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferwfg Re: Bogusław Baniak: Wszyscy mnie oczerniają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 10:51 on mnie poprostu rozpier..... , ostatni mochikanin , gnida Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti kłamiesz Baniak IP: 80.51.254.* 05.08.05, 10:55 nie wiem jak w innych ale w lechu i pogoni na stówę grałeś nieczysto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Na co komuś Baniak przy korycie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 11:20 Pamietam jak Lech P-n spadl do 2 ligi i przyszedl nowy austryjacki szkoleniowiec Adi Pinter. Facet nie majacy ukladow a malo tego nie znajacy jezyka polskiego. Otoz ten gosciu malo co nie spuscilby lecha do 3 ligii. W wywidach pomeczowych zawsze narzekal na sedziow. Hmmm... dziwne? Wtedy sie nad tym nie zastanawialem. Pilkarze tez jakos nie chcieli grac wiec moze to byl skutek tak slabych wystepow. I wreszcie Zarzad ktoremu widmo spadku nizej zajrzało w oczy doszedl do wniosku ze trzeba cos zrobic. No i zatrudnili BANIAKA. I o dziwo ten sam skład ten sam sprzet a wyniki zaskakujaco lepsze. Lech zaczal wygrywac mecz za meczem (wiekszosc goli zdobyta karnymi) az w koncu za swa postawe awansowal wyzej czyli do extraklasy!! A tam juz niestety trener Baniak nie mial ukladow i w ciagu zaledwie kilku kolejek inni pokazali mu gdzie jest jego miejsce - w 2 lidze!!! W tym czasie w 1 lidze rzadził BOBO i do korytka Baniaczka nie potrzebował bo po co komus przy korytku baniak. Bo extraklasa to extra pieniazki ktore trzeba klasc na stoliczek. BOBO miał zalatwic Groclinowy gre w pucharach europy. I załatwił!! Z tym ze nie przewidzial jednej rzeczy. Ze w pucharach nie bedzie potrzebny prezesowi Drzymale. Doszli do tego wniosku razem bo BOBO bez ukladow w europie, wiedzial ze nic nie zdziała i sie skompromituje. Dlatego tez wzieli swiezego slowaka, ktoremu podwaliny w 1 lidze zrobil juz wczesniej BOBO. BOBo w grodzisku jest wielbiony i zawsze ma swoje miejsce bo to on wlasnie przetarl szlak druzynie z malego miasteczka. W tej chwili Groclin jest firma z ktora wszyscy sie licza. W zeszlym roku koalicja pierwszoligowa chciala dac pstryczka w nos i pokazac kto tu rzadzi. Wydymali Groclin z Pucharow Europy!!! Puchar Polski dla lecha w ułozonym meczu z legia - komedia!! Dało to Groclinowi wiele do myslenia i wnioski wyniesli w tym roku - PP i 2 miejsce w lidze, poprostu weszli wczesniej w koalicje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domin Precz szmato!!! IP: *.nespo.pl / *.w-net.pl 05.08.05, 12:03 Gardzę tymi wszystkimi szmatami baniakami. Oj, będzie się działo w następnych kolejkach. Niech każdy gwiżdże ile sił na meczach, niech wiedzą o naszej nienawiści to krętactwa i sku..syństwa!!! Wyplenić tą chołotę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YJKM TAKI DOBRY TRENER A PRACUJE TYLKO W 2. LIDZE. IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 05.08.05, 12:11 TEN KOLEŚ MA O OSOBIE WIELKIE MNIEMANIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koszmar Ciekawe czemu biedaczku się wszyscy czepiają? IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.05, 12:25 Ciekawe czemu biedaczku się wszyscy czepiają? Ty taki niewinny jesteś, to jakaś mistyfikacja przeciwko tobie. Biedaczku nie denerwuj sie bo znowu zawału dostaniesz. A prawda taka: Sprzedam, kupię, zamienie - dom wyjazd. Byle dobrze i cicho!!! Też pójdziesz siedzieć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jedynka-101-b po co oczerniać! przestańcie! 05.08.05, 12:39 on już jest czarną owcą polskiej piłki.... nie on jeden.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Ny Jaki skromny - pajac IP: *.dyndns.org / 217.96.57.* 05.08.05, 13:00 Takich ciuli to powinni na pal powbijać, a te jego wypociny:Bzdura, nie prawada, to sedzia dal czerwona kartke.hehehehehe Kto ogladał w TV Kujawiak - Widzew moze sobie przypomni jakie odrywał tam sceny,normalnie lepszy z niego aktor niz 2 Pazurów razem wziętych.Baniak kłamczuch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: Bogusław Baniak: Wszyscy mnie oczerniają IP: *.pomorzany.v.pl 05.08.05, 13:20 Szkoda, ze wybrali juz Papierza. Baniak bylby idealnym kandydatem. Nieskazitelna postac, idealy jakich kazdy moze mu pozazdroscic. Godny nastepca JPII. Wzor do nasladowania, za ktorym pewnie teraz, po tym sprostowaniu pojdzie caly narod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sqnx Bogunio kasiorka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 14:13 A kasiorke za granko od pilkarzykow to kto bral Boguś? Musiałem Ci bulić, zeby mnie mamusia w TV ogladała. Drogo nie było, ale u Ciebie za darmo nie było nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lysy Spórz w lustro... IP: *.dyndns.org / 217.96.57.* 05.08.05, 15:48 ... dzwine uczicie patrzeć w trarz takiemu człowiekowi prawda.Sprawiedloiwść istnieje przekonasz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mf Re: Spórz w lustro... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 18:17 lustro miało dość i pękło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapi (Odra Opole) boguś, ale Ci nosek rosnie, Pinokio IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 05.08.05, 16:15 pozdro z Opola, łachudro Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shawn Baniak bezczelnie kłamie. IP: 212.14.53.* 05.08.05, 17:14 Tak oto Bogusław Baniak mówił o Forbrichu kilka lat temu, gdy jeszcze był trenerem Lecha Poznań: "Ale jest moim przyjacielem, kolegą i jeżeli ten pasjonat chce być na stadionie Lecha, to i przecież dla niego są bramy tego stadionu otwarte." czat.gazeta.pl/czat/1,48880,726017.html To jak to w końcu jest? "Przyjaciel, kolega, pasjonat futbolu" zmienia się w międzyczasie w kawał chama, z którym stosunki są chłodne? Dziwne to, szczególnie że ponoć Baniak z Forbrichem nie rozmawiał od czasu wylotu z Amiki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaki Bogusław Baniak: Wszyscy mnie oczerniają IP: *.ps.net.pl 05.08.05, 17:42 coś w tym jest mam kolegę który mocno siedzi w piłce, i z tego co wiem dostawał informacje wczesniej jakie mogą być wyniki poszczególnych spotkań. Zaczął nawet zarabiać niezłą kasę w zakładach bukmacherskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt trzeba zrobić statystykę karnych za kolejne lata, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 18:06 trzeba zrobić statystykę karnych za kolejne lata, I i II liga Odpowiedz Link Zgłoś
dupek.jak.kazdy.facet Re: Bogusław Baniak: Wszyscy mnie oczerniają 05.08.05, 18:26 Ale coś w tym jest, że zespół, którego piłkarze dobrze sobie radzą w rozgrywkach nagle zwalnia trenera na jednego z wymienionych przez Dziurowicza. Tak było również w przypadku Kujawiaka - dlaczego Czesław Jakołcewicz został zwolniony gdy zespół był w czołówce tabeli? Widocznie chcieli zamienić go na takiego, który zna kogo trzeba. A oprócz Baniaka dziurowicz wymienił m.in. Kowalskiego i Broniszewskiego - a ci od lat są postrzegani jako tzw. strażacy, którzy obejmują zespół pod koniec sezonu by pomóc mu w utrzymaniu. Znajomości w kręgach handlarzy i drukarzy mogłyby być im przydatne w spełnianiu takiej roli, więc wszystko, nawet jeśli nieprawda, to przynajmniej trzyma się kupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GSpot NYC Baniak Cw..u IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 05.08.05, 23:08 Ciebie juz dawno powinni na sibir wywiezc. W wagonie z weglem, krowami, penisami (tam bys pasowal) czy czos tam. Takiego krentacza jak ty to mam nadzieje polska pilka sie nie do czeka. "Jestem oburzony" powinien jechac i trenowac jakies drurzyny ze 3ciego swiata. Tam bys byl bogiem. Idz wspomorz AlQaida terrorysto polskiego futbolu. Ciebie benda nosic na rekach, pajacu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Baniak winny IP: *.kana.gliwice.pl 08.08.05, 09:03 wiem ze uczestniczyl w aferach korupcyjnych!!!! jego tez "posadza" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Banjak Banjaczek, Banjaczek, wszyscy kochają Banjaczka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 16:40 Banjaczek, Banjaczek, wszyscy kochają Banjaczka! Banjaczek, Banjaczek, wszyscy kochają Banjaczka! Banjaczek, Banjaczek, wszyscy kochają Banjaczka! Odpowiedz Link Zgłoś