Dodaj do ulubionych

Bogusław Baniak: Wszyscy mnie oczerniają

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 04:34
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: rufus71 Re: Bogusław Baniak: Wszyscy mnie oczerniają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 06:44
      klamiesz ty cwaniaku.zobaczymy czy awansujesz z ch..awiakiem.w Łodzi ŁKS was
      rozjebie bez pomocy sedziego.nie klam ze sedzia w meczu z ŁKS nie dostal kasy.do
      paki !!!
      • Gość: dP Boguś, trzymaj się !!! IP: 195.85.249.* 05.08.05, 12:01
        Prawdziwi kibice wiedzą, że mówisz prawdę.
        Oni wszyscy opócz Ciebie są ch***e !!!

P.S. Żartuję oczywiście. Myślę Boguś, że jednak się szmacisz za pieniądze
        • Gość: pajac michał Jaki SKROMNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 14:08
          Zemsta fryzjera - mówi to coś panu, panie "dobry trener" Baniak?
          • Gość: fire OSTATNI MOHIKANIN IP: *.bphpbk.pl 05.08.05, 15:40
            najlepszy żart jaki słyszałem - może to sygnał dla środowiska, że Boguś nie
            będzie sypał aż do końca.
            Tacy ludzie jak Baniak czy Broniszewski nigdy nie mieli pojęcia o trenerce.
            Wygwizdamy ich w najbliższej kolejce.
            • Gość: kasia Re: OSTATNI MOHIKANIN IP: *.instytut.com.pl / *.instytut.com.pl 05.08.05, 16:25
              to jest boskie!!! mysle, ze taki tytul powinien miec ten wywiad: OSTATNI
              MOHIKANIN!!! az - cytuje - "lza sie w oku kreci"!!! buahahahahahahahaha
    • Gość: Pepe Re: Bogusław Baniak: Wszyscy mnie oczerniają IP: 202.147.44.* 05.08.05, 07:05
      A ja go polubilem. Chyba powinien zostac selekcjonerem kadry. Co wy nato?
      • kiminohikari Re: Bogusław Baniak: Wszyscy mnie oczerniają 05.08.05, 11:26
        ja go tez polubilem... taki krysztalowo uczciwy talent...
        gdy mu "sie lza w oku zakrecila", to ja sie z miejsca
        poplakalem... pomawiany, rodzina cierpi przez jego prace...
        nic tylko mu pomnik zbudowac...
        poza kadra dalbym mu jeszcze galacticos do prowadzenia...
        niech chlop ma za trudy zycia...

swoja droga... ciekawe jest to, kto - z pewna doza niesmialosci -
        pojdzie w slady dziurowicza...
        rolnictwo staje sie wzorem"

"MIS! MIS! SWINSKA RURA A NIE MIS"
      • Gość: Wawi :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 12:47
        Baniak na prezesa PZPN, bo chyba tylko on mógł by jeszcze więcej na kraść!!!
        Baniak "zapraszamy" do Białegostoku, wtedy zostaniesz oczerniony!!!
    • Gość: OLO Lecha awanas tez był zrobiony.. niech sobie ktoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 08:05
      policzy ile karnych wtedy dla lecha podyktowano w 2 lidze :)
    • Gość: kaos Re: Bogusław Baniak: Wszyscy mnie oczerniają IP: *.nat1.net.btsnet.pl 05.08.05, 08:06
      ciekawym dlaczego drużyny z baniakiem na ławce często awansują do I ligi a
      potem wywalają go na zbity ryj. pewnie dlatego, że jest takim świetnym trenerem
    • Gość: mac x Re: Bogusław Baniak: Wszyscy mnie oczerniają IP: *.lot.pl 05.08.05, 09:15
      jestem kibicem lecha-baniak go wprowadzil do 1 ligi,ale takiej sciemy jaka on
      napisal nie jestem w stanie zniesc-wszyscy ( oprocz pzpn)od dawna wiedza jak
      wygladaja jego sukcesy w 2 lidze i dlaczego nagle okazuje sie potem ze w 1
      lidze to nie potrafi nic ugrac-czyzby nie "niewlasciwi"sedziowie??????????
    • lukka12 Re: Bogusław Baniak: Wszyscy mnie oczerniają 05.08.05, 09:32
      Biedactwo! Serce się kraje... Drugi porządny po Broniszewskim. Już mu skrzydełka
      rosną, już aureola jaśnieje... Niedługo obaj żywcem do nieba pójdą, bo niegodna
      ta ziemia dźwigać takich uczciwych, porządnych ludzi.

"Ja jestem uczciwy. Zapłacili za 3:0, będzie 3:0." :-)
    • Gość: OKS W Odrze Opole Baniak sprzedawał mecze!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 10:08
      moze nie kupowales, ale tego co zrobiles w Odrze nie darujemy. Sprzedawczyk!!!
      Jasne, najlepiej sie wszystkiego wyprzec, ale wszyscxy wiedza ze ty nie jestes
      trenerem tylko kretaczem! Aha, a z ta ponadprzecietnoscia to Boguś tez nie
      przesadzaj, bo to nie na miejscu:)
    • gromek1 Re: Bogusław Baniak: Wszyscy mnie oczerniają 05.08.05, 10:22
      Baniak. Co ty k...a wiesz o trenowamiu!
      • Gość: Illney Re: Bogusław Baniak: Wszyscy mnie oczerniają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 10:27
        Rany! Prawie się popłakałem.
        • Gość: ferwfg Re: Bogusław Baniak: Wszyscy mnie oczerniają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 10:51
          on mnie poprostu rozpier..... , ostatni mochikanin , gnida
          • Gość: arti kłamiesz Baniak IP: 80.51.254.* 05.08.05, 10:55
            nie wiem jak w innych ale w lechu i pogoni na stówę grałeś nieczysto!!!
    • Gość: obserwator Na co komuś Baniak przy korycie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 11:20
      Pamietam jak Lech P-n spadl do 2 ligi i przyszedl nowy austryjacki
      szkoleniowiec Adi Pinter. Facet nie majacy ukladow a malo tego nie znajacy
      jezyka polskiego. Otoz ten gosciu malo co nie spuscilby lecha do 3 ligii. W
      wywidach pomeczowych zawsze narzekal na sedziow. Hmmm... dziwne? Wtedy sie nad
      tym nie zastanawialem. Pilkarze tez jakos nie chcieli grac wiec moze to byl
      skutek tak slabych wystepow. I wreszcie Zarzad ktoremu widmo spadku nizej
      zajrzało w oczy doszedl do wniosku ze trzeba cos zrobic. No i zatrudnili
      BANIAKA. I o dziwo ten sam skład ten sam sprzet a wyniki zaskakujaco lepsze.
      Lech zaczal wygrywac mecz za meczem (wiekszosc goli zdobyta karnymi) az w koncu
      za swa postawe awansowal wyzej czyli do extraklasy!! A tam juz niestety trener
      Baniak nie mial ukladow i w ciagu zaledwie kilku kolejek inni pokazali mu gdzie
      jest jego miejsce - w 2 lidze!!! W tym czasie w 1 lidze rzadził BOBO i do
      korytka Baniaczka nie potrzebował bo po co komus przy korytku baniak. Bo
      extraklasa to extra pieniazki ktore trzeba klasc na stoliczek. BOBO miał
      zalatwic Groclinowy gre w pucharach europy. I załatwił!! Z tym ze nie
      przewidzial jednej rzeczy. Ze w pucharach nie bedzie potrzebny prezesowi
      Drzymale. Doszli do tego wniosku razem bo BOBO bez ukladow w europie, wiedzial
      ze nic nie zdziała i sie skompromituje. Dlatego tez wzieli swiezego slowaka,
      ktoremu podwaliny w 1 lidze zrobil juz wczesniej BOBO. BOBo w grodzisku jest
      wielbiony i zawsze ma swoje miejsce bo to on wlasnie przetarl szlak druzynie z
      malego miasteczka. W tej chwili Groclin jest firma z ktora wszyscy sie licza. W
      zeszlym roku koalicja pierwszoligowa chciala dac pstryczka w nos i pokazac kto
      tu rzadzi. Wydymali Groclin z Pucharow Europy!!! Puchar Polski dla lecha w
      ułozonym meczu z legia - komedia!! Dało to Groclinowi wiele do myslenia i
      wnioski wyniesli w tym roku - PP i 2 miejsce w lidze, poprostu weszli wczesniej
      w koalicje.
      • Gość: domin Precz szmato!!! IP: *.nespo.pl / *.w-net.pl 05.08.05, 12:03
        Gardzę tymi wszystkimi szmatami baniakami. Oj, będzie się działo w następnych
        kolejkach. Niech każdy gwiżdże ile sił na meczach, niech wiedzą o naszej
        nienawiści to krętactwa i sku..syństwa!!! Wyplenić tą chołotę!
    • Gość: YJKM TAKI DOBRY TRENER A PRACUJE TYLKO W 2. LIDZE. IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 05.08.05, 12:11
      TEN KOLEŚ MA O OSOBIE WIELKIE MNIEMANIE.
    • Gość: koszmar Ciekawe czemu biedaczku się wszyscy czepiają? IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.05, 12:25
      Ciekawe czemu biedaczku się wszyscy czepiają?
      Ty taki niewinny jesteś, to jakaś mistyfikacja przeciwko tobie.
      Biedaczku nie denerwuj sie bo znowu zawału dostaniesz.
      A prawda taka:
      Sprzedam, kupię, zamienie - dom wyjazd. Byle dobrze i cicho!!!
      Też pójdziesz siedzieć!!!
    • jedynka-101-b po co oczerniać! przestańcie! 05.08.05, 12:39
      on już jest czarną owcą polskiej piłki.... nie on jeden....
    • Gość: Łysy Ny Jaki skromny - pajac IP: *.dyndns.org / 217.96.57.* 05.08.05, 13:00
      Takich ciuli to powinni na pal powbijać, a te jego wypociny:Bzdura, nie
      prawada, to sedzia dal czerwona kartke.hehehehehe
      Kto ogladał w TV Kujawiak - Widzew moze sobie przypomni jakie odrywał tam
      sceny,normalnie lepszy z niego aktor niz 2 Pazurów razem wziętych.Baniak
      kłamczuch
    • Gość: eee Re: Bogusław Baniak: Wszyscy mnie oczerniają IP: *.pomorzany.v.pl 05.08.05, 13:20
      Szkoda, ze wybrali juz Papierza. Baniak bylby idealnym kandydatem.
      Nieskazitelna postac, idealy jakich kazdy moze mu pozazdroscic. Godny nastepca
      JPII. Wzor do nasladowania, za ktorym pewnie teraz, po tym sprostowaniu pojdzie
      caly narod.
    • Gość: Sqnx Bogunio kasiorka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 14:13
      A kasiorke za granko od pilkarzykow to kto bral Boguś? Musiałem Ci bulić, zeby
      mnie mamusia w TV ogladała. Drogo nie było, ale u Ciebie za darmo nie było nic.
      • Gość: lysy Spórz w lustro... IP: *.dyndns.org / 217.96.57.* 05.08.05, 15:48
        ... dzwine uczicie patrzeć w trarz takiemu człowiekowi prawda.Sprawiedloiwść
        istnieje przekonasz sie.
        • Gość: mf Re: Spórz w lustro... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 18:17
          lustro miało dość i pękło
    • Gość: kapi (Odra Opole) boguś, ale Ci nosek rosnie, Pinokio IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 05.08.05, 16:15
      pozdro z Opola, łachudro Ty.
    • Gość: shawn Baniak bezczelnie kłamie. IP: 212.14.53.* 05.08.05, 17:14
      Tak oto Bogusław Baniak mówił o Forbrichu kilka lat temu, gdy jeszcze był
      trenerem Lecha Poznań:
      "Ale jest moim przyjacielem, kolegą i jeżeli ten pasjonat chce być na stadionie
      Lecha, to i przecież dla niego są bramy tego stadionu otwarte."
      czat.gazeta.pl/czat/1,48880,726017.html
      To jak to w końcu jest? "Przyjaciel, kolega, pasjonat futbolu" zmienia się w
      międzyczasie w kawał chama, z którym stosunki są chłodne? Dziwne to,
      szczególnie że ponoć Baniak z Forbrichem nie rozmawiał od czasu wylotu z Amiki.
    • Gość: jaki Bogusław Baniak: Wszyscy mnie oczerniają IP: *.ps.net.pl 05.08.05, 17:42
      coś w tym jest mam kolegę który mocno siedzi w piłce, i z tego co wiem dostawał
      informacje wczesniej jakie mogą być wyniki poszczególnych spotkań. Zaczął nawet
      zarabiać niezłą kasę w zakładach bukmacherskich
    • Gość: zgrzyt trzeba zrobić statystykę karnych za kolejne lata, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 18:06
      trzeba zrobić statystykę karnych za kolejne lata, I i II liga
    • dupek.jak.kazdy.facet Re: Bogusław Baniak: Wszyscy mnie oczerniają 05.08.05, 18:26
      Ale coś w tym jest, że zespół, którego piłkarze dobrze sobie radzą w rozgrywkach
      nagle zwalnia trenera na jednego z wymienionych przez Dziurowicza. Tak było
      również w przypadku Kujawiaka - dlaczego Czesław Jakołcewicz został zwolniony
      gdy zespół był w czołówce tabeli? Widocznie chcieli zamienić go na takiego,
      który zna kogo trzeba. A oprócz Baniaka dziurowicz wymienił m.in. Kowalskiego i
      Broniszewskiego - a ci od lat są postrzegani jako tzw. strażacy, którzy obejmują
      zespół pod koniec sezonu by pomóc mu w utrzymaniu. Znajomości w kręgach
      handlarzy i drukarzy mogłyby być im przydatne w spełnianiu takiej roli, więc
      wszystko, nawet jeśli nieprawda, to przynajmniej trzyma się kupy.
    • Gość: GSpot NYC Baniak Cw..u IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 05.08.05, 23:08
      Ciebie juz dawno powinni na sibir wywiezc. W wagonie z weglem, krowami, penisami
      (tam bys pasowal) czy czos tam. Takiego krentacza jak ty to mam nadzieje polska
      pilka sie nie do czeka. "Jestem oburzony" powinien jechac i trenowac jakies
      drurzyny ze 3ciego swiata. Tam bys byl bogiem. Idz wspomorz AlQaida terrorysto
      polskiego futbolu. Ciebie benda nosic na rekach, pajacu.
    • Gość: anonim Baniak winny IP: *.kana.gliwice.pl 08.08.05, 09:03
      wiem ze uczestniczyl w aferach korupcyjnych!!!! jego tez "posadza"
    • Gość: Banjak Banjaczek, Banjaczek, wszyscy kochają Banjaczka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 16:40
      Banjaczek, Banjaczek, wszyscy kochają Banjaczka!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka