Gość: docent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 07:37 Może C+ coś wskura, bo przecież "miodowe towarzystwo" samo się nie oczyści!!! Poleci głowa albo dwie i za parę miesięcy wszystko wróci do normy!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafaello_forum Re: Canal+: Wyczyścić za wszelką cenę 05.08.05, 08:10 Juz widzę te uśmiechy satysfakcji na twarzach kierownictwa Ery. Że sie nie władowali w taki interes oczywiście. Pan rzecznik Idei robi dobrą minę do złej gry. To nas nie dotyczy... itd. Ale na wizerunek firmy wpływa, tym bardziej że juz sama liga nazywa się Idea Ekstraklasa [Korupcji]. Firmujecie bagno i ludzie Wam to zapamiętają. Gratuluje i tylko zastanawiam się, czy Era tak mądrze grała z Ideą czy po prostu "niechcący" im tak wyszło? Bo w 2008 przecież oni moga przejąć sponsoring nad ligą, ale już czystszą ligą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo Re: Canal+: Wyczyścić za wszelką cenę IP: 212.160.172.* 05.08.05, 08:25 masz chłopie rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listek Re: Canal+: Wyczyścić za wszelką cenę IP: *.coig.pl 05.08.05, 08:30 popieram w pełni teraz idea chowa głowe w piasek mam dla nich rade public relations to dbanie o swój wizerunek niech walna w stół!! to otrzezwi towarzystwo Odpowiedz Link Zgłoś
tyggg Idea (była część TP S.A.) już taka jest.Im krę- 05.08.05, 13:29 tactwo nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivulspirit IDEA? Jaka BYŁA CZĘŚĆ??? IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.05, 14:11 IDEA->PTK CENTERTEL->SEPSA->FRANCA TELECOM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sceptyk Teraz jacne. To francuski sabotaż... IP: *.wroclaw.mm.pl 05.08.05, 14:15 ...aby zniszczyc polską piłkę. Nasi lekarzo-sędziowie są niewinni to żabojady ich wrobili! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gelimer A na Interii wszelkie negatywne wypowiedzi... IP: *.wroclaw.mm.pl 05.08.05, 15:43 ...na temat Pana Tomaszewskiego są kasowane. No cóż...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sceptyk Re: A na Interii wszelkie negatywne wypowiedzi... IP: *.wroclaw.mm.pl 05.08.05, 15:47 Mało tego. Wśród głownych tematów na Interii nie ma słowa o korupcji w lidze. Ciekawe dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic IDEA popiera kretaczy ? IP: *.ght.iadfw.net 05.08.05, 15:49 To niesamowite ze ta firma jest taka przyzwalajaca na lapownictwo. Czym sie ta firma zajmuje ? Moze warto sprawdzic ich papiery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator33 KUPUJCIE DEKODERY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 20:01 Canal + postanowił zmienić trochę profil swojego produktu, ponieważ ten który mają jest cholernie drogi i ponadprzeciętnie wybrakowany to... postanowili rozszerzyć ofertę: na niedzielę do studia zaproszono Listkiewicza z Dziurowiczem. Ci Panowie ponoć się nie znają, Listkiewicz mówił, że minęli się może parę razy na jakiejś trybunie czy w korytarzu. Ciekawe czy Listkiewicz przyjdzie bo chce przyjść, czy przyjdzie bo musi przyjść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnm Re: Canal+: Wyczyścić za wszelką cenę IP: *.chello.pl 05.08.05, 15:26 Idei to zwisa, bo zmieniają nazwę Odpowiedz Link Zgłoś
holtze TOTALNY BOJKOT CANAL+ i IDEA 05.08.05, 14:27 TOTALNY BOJKOT CANAL+ i IDEA to jedyny sposob na szybka reorganizcje PZPN, ja juz kupilem nowa karte sim w erze i zlikwidowalem abonament w C+.... to sponsorzy powinni w pierwszej kolejnosci naciskac na prokurature aby usunac to bagno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic ..........I.D.E.A. lub pomysl ... na lapownictwo ? IP: *.ght.iadfw.net 05.08.05, 15:52 Jak szukacie pomyslu lub idei na lapownictwo to ja macie, hahahaha. A swojo drogo bardzo mnie dziwi stanowisko IDEI. Nawet nie pogrozili paluszkiem ze lapownictwo to cos zlego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Canal+: Wyczyścić za wszelką cenę IP: *.tele2.pl 05.08.05, 11:32 Centertel ma szanse: w koncu jeszcze w tym roku ma sie zmienic z Idei na Orange, to zawsze moze zostawic nazwe ligi Idea Ekstraklasa :) Inna sprawa, ze rzecznik sie zachowal beznadziejnie - zamiast odciac sie od calej sprawy gruba linia tak jak Canal+, postraszyc sadami, postawic sie w roli oszukanej strony to daje ciche przyzwolenie na wszystko co sie w lidze dzieje, moim zdaniem zupelnie bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek Re: Canal+: Wyczyścić za wszelką cenę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.08.05, 14:30 Pomyśl trochę. Przy tym przetargu kapusta musiała iść pod stołem aż furczało !!! ERA od początku mówiła że stoi na straconej pozycji bo widziała co się dzieje. Wałkonie z IDEI i PZPN dogadali się za grubą kapustę, więc teraz "bracia" muszą trzymać się razem !!!! W Polsce jest taka degrangolada że masakra. Układy i układziki. Wały jeden na drugim. wszędzie korupcja. Nie fantazjuję. Po ukazaniu się tych wywiadów coś we mnie pękło i bardzo poważnie myślę o wyjeździe z tego kraju. Najlepiej gdzieś na Alaskę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rebel Re: Canal+: Wyczyścić za wszelką cenę IP: *.inteligo.com.pl 05.08.05, 09:45 Chowanie głowy w piasek przez sponsora tytualarnego Ideę nic nie pomoże. Po pierwsze uwagi typu "Nie widzimy problemu" albo "Opisywane zdarzenia miały miejsce zanim zostaliśmy sponsorem ligi" są infantylne i głupawe. Jeśli teraz Idea, Canal+ i najważniejsi właściciele (CUpiał, Filipia, Drzymała, ITI) nie przycisną PZPN i nie wymuszą (groźba stworzenia zamkniętych rozgrywek oddzielnych od PZPN) wycięcia wszystkich patologii to nic się nie zmieni w sprawie korupcji. Przycichnie na chwilę, a potem się podniesie. Dlatego droga Ideo jeśli nic nie będziesz robić to za chwilę będziesz cała umazana syfem polskij piłki ligowej w obecnym wydaniu. I słusznie obciążana winą za grzech przyzwolenia na korupcję. Może 32 mln zł za sponsorowanie ligi przez 4 lata to niezbyt wiele (zaledwie parę procent budżetu reklamowego na ten okres) - ale opinię sobie zszargacie. Ja powiem jedno - jeśli nic nie zrobicie w tej sprawie, nie pomożecie niszczyć patologii polskiej piłki ligowej - ja i moi znajomi, rodzina, koledzy z pracy nie będziemy korzystać z Waszych usług, choćby były najtańsze na rynku. I będziemy piętnować Wasze tchórzliwe i głupie zachowanie wszędzie i przy każdej okazji. Bo pozycja sponsora piłki nożnej to nie tylko profity z promocji - to również obowiązki. Chyba że wszyscy decydujący o tej sprawie w Centertelu macie takie same pojęcie o obowiązku i moralności co nasza klasa polityczna. Wtedy szkoda z Wami gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rdr Re: Canal+: Wyczyścić za wszelką cenę IP: *.delta.furrynet.org 05.08.05, 23:21 popieram ! i agituję! A MOC JEST ZE MNĄ OGROMNA !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Re: Canal+: Wyczyścić za wszelką cenę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 09:51 nawet jak skończycie tak jak idea to przynajmniej macie dobry PR:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: Canal+: Wyczyścić za wszelką cenę IP: *.inforia.net / *.inforia.net 05.08.05, 09:59 Mam nadzieję, że Canal+ będzie o wszelkich swoich poczynaniach na tym polu informować na bieżąco. Nie chcę kolejny raz przeczytać za rok lub dwa, że "zrobiliśmy wiele", niech udowodnią, że się starają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris*** Re: Canal+: Wyczyścić za wszelką cenę IP: 85.124.181.* 05.08.05, 10:06 ogladam ten caly C+ i musze powiedziec, ze jestem zawiedziony. zwlaszcza prezenteremi w studio. polska lige prowadzi dwoch mlokosow, ktorzy chyba bardziej zainteresowani sa tym kto z kim i gdzie, anizeli podaniem szczegolowych statystyk pilkarskich i informacji po fachu. atmosfera w studio przypomina mi rozmowy z kolegami w szkole podstawowej. ligi europejskie prowadzi jakas kobieta(?) o fatalnej prezencji, a jej dykcja wola o pomste do nieba. jingle, a zwlaszcza ten idei to w ogole jakas kompromitacja!!! ludzie, ogladnijcie angielskie, czy niemieckie programy pilkarskie, a przekonacie sie co mam na mysli. P.S cyfre kupilem tylko ze wzgledu na reprezentacje polski Odpowiedz Link Zgłoś
szczepan2 Re: Canal+: Wyczyścić za wszelką cenę 05.08.05, 10:26 > cyfre kupilem tylko ze wzgledu na reprezentacje polski * I tyle w kwestii tych pierdół, które napisałeś. Co ma C+ do reprezy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris*** Re: Canal+: Wyczyścić za wszelką cenę IP: 85.124.181.* 05.08.05, 11:11 poniewaz nie mieszkam w polsce, kwadratowy wazonie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Nie ma gry - nie ma emocji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 17:06 A ty byś się wysilał jak byś wiedział, że i tak wszystko jest dawno ustawione? Po co mają pieprzyć farmazony o składzie itp. skoro to nie ma żadnego związku z piłką na boisku? Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: Canal+: Wyczyścić za wszelką cenę 05.08.05, 10:25 Czekam na ostrą jak brzytwa wypowiedź rzecznika Sportfive Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadgajowy Re: Canal+: Wyczyścić za wszelką cenę IP: 81.80.218.* 05.08.05, 12:09 gromek1 napisał: > Czekam na ostrą jak brzytwa wypowiedź rzecznika Sportfive Sportfive ??? pzreciesz to stary ubek który właśnie jest "Ojcem chrzestnym" tych układów !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hotorod404 CANAL+ CANAL+ CANAL+ jaki sponsor takie rozgrywki 05.08.05, 10:27 po prostu KANAŁ!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yan Re: Canal+: Wyczyścić za wszelką cenę IP: *.ifd.uni.wroc.pl 05.08.05, 10:28 Podobnie totalizator powinien zaskarzyc te bande. To dawno przekroczylo granice rozsadku. Jesli teraz sie tego nie zmieni, mysle o Listkiewiczu i tym kregu skorumpowanych adoratorow, to juz nie zrobi sie nigdy. A na skorumpowanych jedyne lekarstwo to zabrac kase i stolek.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzx jaki sponsor takia liga po prostu KANAŁ IP: 195.8.101.* 05.08.05, 10:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: jaki sponsor takia liga-ale ty jesteś żenujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 11:36 kolejny debil, co myśli, że zabłyśnie pseudointeligencją na poziomie gimnazjum. kup sobie lepiej dekoder, może zrozumiesz, jak powinno się pokazywać piłkę matole. Odpowiedz Link Zgłoś
hotrod404 Re: jaki sponsor takia liga-ale ty jesteś żenując 05.08.05, 15:38 wszystkie marki to fajne chłop... buraki!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hotrod404 Re: jaki sponsor takia liga po prostu KANAŁ 05.08.05, 15:39 żeczywiście pachnie francusko, czyli g....nem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telefon "To nas nie dotyczy" - to ja pie*dolę taką IDEĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 10:35 i zrywan umnowę skoro z mojego abonamentu wspieracie mafie Listka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hasy Re: Canal+: Wyczyścić za wszelką cenę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 10:35 Skoro sytuacja nie dotyczy Ideii, to ja powiem tak - niedługo kończy mi się umowa w Plusie i wiem, że następnym moim operatorem na pewno nie bedzie Idea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telefon "To nas nie dotyczy" - jaja sobie z nas robicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 10:37 za mój abonament wspieracie korupcje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMA Re: Canal+: Wyczyścić za wszelką cenę IP: 195.117.26.* 05.08.05, 10:43 piszmy wszyscy maile do pzpn, niech chociaż poczty nie mają!!!!!!!! dość złodziejstwa, nie po to płacę za karnet, żeby oglądać ustawione mecze i Listkiewicza w TV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marioninho Piszmy !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 10:55 Popieram, zaraz im poślę parę o charakterze mało przyjaznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BylyUserPoPa DO IDEII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 10:56 Nie wydam ani zlotowki na wasza siec, poki szanowna IDEA woli wywalac moje pieniadze na mafijne uklady w pilce, zamiast obnizyc ceny uslug lub je poprawic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Golek do szefów Canal+ IP: *.choszczno.sdi.tpnet.pl 05.08.05, 11:19 Na Waszym miejscu już bym poszedł do sądu... Z przestępcami nie negocjuje się, trzeba działać zdecydowanie. Żądać w tej chwili od PZPN-u zmian, to tak, jak grzecznie prosić kieszonkowca o oddanie ukradzionego portfela... Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster Canal+,Idea,SportFive,telewizje,media,prasa,GW... 05.08.05, 11:29 Wszyscy razem i kazdy z osobna musimy walczyc o oczyszczenie pilki noznej.Postawa Canal+podoba sie i ja akceptujemy.Idea to oczywiscie dziady i tak ja trzeba traktowac,tzn,zmieniac operatora na normalnego,olewac Idee az do zmiany na Orange i dalej tez.To samo ze SportFive.Musza sie wypowiedziec. Co do poziomu Canal+ mam oczywiscie to samo zdanie.Przedszkolaki prowadzacy programy nie maja zielonego pojecia o pilce,a ich gaworzenie przypomina MTv.Belkot.Tam powinni robic zawodowcy,ktorzy mowia o pilce,a nie o swoich odczuciach.Kogo obchodza odczucia 20-latka,kiedy oglada sie zawodowa lige... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Dziecko a widziałeś kiedyś Smoka i Twaroga w ogóle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 11:38 Pitolisz farmazony i tyle. Wątpię, żebyś kiedykolwiek oglądał cokolwiek ze zrozumieniem w C+, bo jeśli twierdzisz, że nie mają pojęcia o piłce, to ty nie masz o czymkolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster 20 lat pisalem o pilce w gazecie sportowej 05.08.05, 16:24 Dlatego nie moge sluchac,jak tych dwoch zasmarkancow pitoli glupstwa na wizji.To poziom Szpaka z TvP.Zero faktow,zalosna ocena,przypuszczenia i domysly... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat To dziecko ma rację impotencie umysłowy/nt IP: *.aster.pl 05.08.05, 20:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mu Re: Canal+,Idea,SportFive,telewizje,media,prasa,G IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 13:50 Narzekania starych pierdól, którym dupe sciska, ze sa w tv mlodzi i zdolni. Pewnie wolalbys Szaranowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABeCe Re: Canal+,Idea,SportFive,telewizje,media,prasa,G IP: *.chello.pl 05.08.05, 13:56 pewnie ogladasz kodowany canal+ gdzie dzwiek jest znieksztalcony a obraz to poziome czarno-biale paski ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Canal+: Wyczyścić za wszelką cenę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 11:30 To moze przy tej okazji dowiemy sie dlaczego IDEA, a nie ERA sponsoruje lige. Tam tez byly niezle przewaly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C+ CANAL+ STRUGA WARIATA ? IP: 82.139.8.* 05.08.05, 11:38 Pokazuja ekstraklase od tylu lat i nie wiedza nic o korupcji? Przeciez to nawet slepy widzial (nie obrazajac niewidomych). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sceptyk Przynajmniej będzie, że nie grają bo ich zawiesili IP: *.wroclaw.mm.pl 05.08.05, 11:58 ...a nie znowu zrobili z siebie pośmiewisko w pucharach. Odpowiedz Link Zgłoś
pterodaktyl59 Re: Canal+: Wyczyścić za wszelką cenę 05.08.05, 11:59 CANAL+ w Was cała nadzieja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kravzubi Re: Canal+: Wyczyścić za wszelką cenę 05.08.05, 12:01 droga redakcjo sportowa C+ - panowie Smokowski,Twarowski,Rosłoń - piłkarz Legii, syn prezesa Liskiewicza i Rafał Janasa - syn trenera... naprawdę nic nie wiedzieliście o korupcji ??? ... żałosne tłumaczenia, oszukujecie ludzi i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lorenzo Re: Canal+: Wyczyścić za wszelką cenę IP: 194.24.232.* 05.08.05, 12:19 Idea: To nas nie dotyczy... ??!! Typowo polskie nieprofesjonalne podejscie, w wolnym tlumaczeniu "dajemy kase nie obchodzi nas komu i na co czyli tez mamy z tego dole". Oczywiste jest, jak pokazuje C+, ze kiedy wychodzi na wierzch cale to gowno porzadny sponsor nie przyklada do tego reki. Brawo Idea Orange Banan. Wyczyscic za wszelka cene! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Canal+: Wyczyścić za wszelką cenę IP: *.devs.futuro.pl 05.08.05, 12:29 Na pewno będą próbowali. Dużo ludzi płaci za kupę forsy C+ a nie za dużo tańszy Polsat tylko dla tego, że tam jest liga. Jak się nic nie zmieni, to C+ bardzo na tym straci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kafka Re: Canal+: Wyczyścić za wszelką cenę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 12:45 podajcie prosze na forum maile: -do idei -do pzpn -do c+ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadgajowy Re: Canal+: Wyczyścić za wszelką cenę IP: 81.80.218.* 05.08.05, 12:54 Już teraz wiem dlaczego mamy na stadionach tylu psedokibicoof !! Dlaczego ich nie interesuje wynik meczu ?? Bo go znają przed meczem wiec po co mają się interesować gra ??? !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike To ja nigdy IDEI nie kupie skoro im wszystko jedno IP: 62.233.129.* 05.08.05, 12:55 Skoro daja przyzwolenie na korupcje i popadaja w relatywizm. Za faszyzmu tez dostarczaliby jedynie lacznosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Redaktor do szkoly IP: *.axelspringer.com.pl / *.axelspringer.com.pl 05.08.05, 13:30 Idea ma placic 38 milionow zlotych rocznie a nie do 2008. Cos Ci sie znowu pokickalo. Co artykul to blad. Kto Cie tam wstawil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adr. Re: Canal+: Wyczyścić za wszelką cenę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 13:33 Korupcja w piłce(głowne danie Canal+)to powód, dla którego nie kupuję tej telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś