Gość: hattrick.org IP: *.foxnet.com.pl 09.08.05, 19:03 a gdzie Dudek i Krzynówek???????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: głupek_hehehe brakuje mi tu Dźwigały (Polonia) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 19:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donPedroso Champions League to jakieś śmieciowe gry zabawy IP: 212.182.102.* 09.08.05, 23:58 tylko jeden piłkarz z tryumfatora ChL, to jakaś kpina... nie mam na myśli braku Dudiego (choć finał to był jego show), ale wsród obrońców mogli umieścić Carragher'a Ta lista wygląda bardziej jak lista życzeń Realu i Chelsea, niż faktycznie najlepszych piłkarzy P.S. O, przypomniał mi się jeszcze Riquelme, którego nie znajduję. I co tam robi "Grubas" Ronaldo ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek DUDEK i KRZYNOWEK SA TAM GDZIE BYC POWINNI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 19:06 Odpowiedz Link Zgłoś
stallorder Re: 55 kandydatów do piłkarskiej jedenastki świat 09.08.05, 19:24 10 piłkarzy Milanu. Coś niesamowitego. Z pierwszego składu brakuje tylko Seedorfa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POKi Moje typy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 19:28 Buffon - Zanetti, Nesta, Terry, Cole - Ronaldo, Ronaldinho, Makelele, Cole - Henry, Szewczenko Odpowiedz Link Zgłoś
balrock Re: Moje typy 09.08.05, 19:38 A ja myśle że musi to być tak: Bramkarz: Petr Czech (Czechy, Chelsea Londyn) Obrońcy: Ricardo Carvalho (Portugalia, Chelsea Londyn), Carles Puyol (Hiszpania, Barcelona) , John Terry (Anglia, Chelsea Londyn) , Ashley Cole (Anglia, Arsenal Londyn) Pomocnicy: Kaka (Brazylia, AC Milan), Claude Makelele (Francja, Chelsea Londyn), Joe Cole (Anglia, Chelsea Londyn), Steven Gerrard (Anglia, Liverpool FC ) Napastnicy: Hernan Crespo (Argentyna, AC Milan/Chelsea Londyn) , Didier Drogba (Wybrzeże Kości Słoniowej, Chelsea Londyn) Odpowiedz Link Zgłoś
777kasienka Re: Moje typy 09.08.05, 21:14 Iker Casillas-Carles Puyol, Lilian Thuram, Sol Campbell, Cafu-Michael Ballack, Frank Lampard, Ronaldinho, Pavel Nedved-Andrej Szewczenko, Wayne Roone. no to na tyle;) Odpowiedz Link Zgłoś
stallorder Re: Moje typy 09.08.05, 22:48 Nedved miał wyjątkowo słaby sezon z powodu kontuzji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luczemburgo Re: 55 kandydatów do piłkarskiej jedenastki świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 19:29 beckham?? a kto to i gdzie on gra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Davids Ja mam idealną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 19:42 Aktualna: Cassilas-A.Cole,Ferdinand,Nesta,Puyol(c)-Lampard,Kaka,Scholes,Xavi- Henry,Shevchenko Ogólna(Gdy wymienieni zawodnicy byli w najwyższej-życiowej formie):Buffon- R.Carlos,Maldini,Thuram,Cafu-Ronaldinho,Lampard(c),Zidane,Beckham-Ronaldo,Henry Wszechczasów:Roy Caroll-D.Traore,R.Huth,M.Pellegrino,G.Johnson- S.Effenberg,M.lewandowski(Lifetime Captain),R.Savage(ten Walijec),Nuńez- A.Charisteas,G.Rasiak Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: Ja mam idealną 09.08.05, 23:13 ooo.. co do listy wszechczasów to mala przesada: Glen Johnson to wg mnie megatalent, Effenberg (co by tam o nim nie pisac o postawie pozaboiskowej) to klasyka futbolu europejskiego, a Charisteas powinien dostawac czesciej szanse wystepu, bo tam jesli wystepowal to potrafil blysnac ! Co do reszty to popieram :D No, może na srodek obrony dorzucilbym filar Hannoveru, Dariusza "Darka (przydomek w Niemczech :D ) Zurawia :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bog Re: 55 kandydatów do piłkarskiej jedenastki świat IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 09.08.05, 19:46 niby kto to wybiera?? co tam figo robi gdzie jest carragher brakuje tez marqueza ktory mial swietny sezon w barcy podobnie jak giuliego czy romana riquelme i diego forlana Odpowiedz Link Zgłoś
stallorder Re: 55 kandydatów do piłkarskiej jedenastki świat 09.08.05, 22:52 Albo Samuel. A Cordoby z Interu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tedi Pokazali nam miejsce w szeregu - i wszystko jasne! IP: *.gd-ns.com 09.08.05, 20:33 Brakuje mi tu jeszcze Riquelme i Robinho (ale ten sie wkrotce wszystkim da poznac). Patrzac na ten zestaw latwo zauwazyc kto sie NAPRAWDE dzis liczy w swiatowym futbolu: Chelsea, Arsenal, Man Utd., Real, Barcelona, AC Milan, Inter, Juventus, Bayern i .... dlugo dlugo nic ! REPA Brazylii, Anglii, Argentyny, Niemiec - czyli w zasadzie zadnych niespodzianek. Dla machajacych szabelka (przed rozgrywkami eliminacji MS) kibicow polskiej REPY prosta rada - zrobcie sobie zestaw z tej listy: po jednej stronie kartki ilosc reprezentanow Anglii, po drugiej - ilosc zawodnikow z polskiej Repy. Nie tylko ze nie ma tu zadnych Polakow, nie jest nawet wymieniony zaden klub, w ktorym graja Polacy (bo niestety o Dudku w Liverpoolu to juz mozemy zapomniec) Tak wiec troche pokory, panowie na tych Forach ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek co na tej liście robi WALTER SAMUEL !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 22:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzechura Ale walek:( IP: 80.51.250.* 10.08.05, 00:04 Walter Samuel, David Beckham, Luis Figo, Kaka, Arjen Robben, Paul Scholes, Zinedine Zidane, Hernan Crespo , Ruud van Nistelrooy czy oni cos pokazali w ubieglym sezonie takiego nadzwyczajnego zeby byli kandydatami do 11 swiata??? to jest chyba sztuka dla sztuki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: 55 kandydatów do piłkarskiej jedenastki świat IP: *.devs.futuro.pl 10.08.05, 00:00 bramka-Petr CechRicardo Carvalho,John Terry,Carles Puyol,Rio Ferdinand, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konot Re: 55 kandydatów do piłkarskiej jedenastki świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 01:51 A Szewa i tak jest najlepszy (Dudkowi nie strzelił, tak, pamiętam...). Odpowiedz Link Zgłoś