Gość: Grzegorz IP: *.noname.net.icm.edu.pl 22.08.02, 14:16 Bez sensu, zamiast sprowadzic bocznych pomocnikow podpisuje sie kontrakty z kolejnym srodkowym pomocnikiem. Chyba ze trener Lenczyk zamierza zrobic z Kulawika lewego obronce... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Edziu Re: Tomasz Kulawik w Ruchu Chorzów IP: *.cchp-pan.zabrze.pl 22.08.02, 14:34 Masz racje Grzegorz - nie potrzebny jest Ruchowi kolejny srodkowy pomocnik. otrzebni sa skrajni pomocnicy, bo Bizacki i Gorawski (z calym szacunkiem dla tych Panow) nie nadaja sie na te pozycje. Sprowadzono Narwojsza jako napastnika, a on gral jako pomocnik ... Cale szczescie, ze ostatnio zagral na swojej pozycji i od razu strzelil bramke. Sceptycznie patrze na poczynania pana Lenczyka. Nie chce byc zly prorokiem, ale keidys juz Lenczyk prowadzil Ruch i skonczylo sie to o tragicznie!!! Obym sie mylil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pescobar Re: Tomasz Kulawik w Ruchu Chorzów IP: *.net.icm.edu.pl 22.08.02, 14:48 Szkoda, bo przeciez Kulawik to legenda krakowskiej Wisly. Nie moglby tam zakonczyc pilkarskiej kariery? Ja pamietam go jak Wiselka grala jeszcze w II lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Tomasz Kulawik w Ruchu Chorzów IP: 213.17.234.* 22.08.02, 15:56 Działacze Ruchu od kilku lat przerabiają ten klub ze "śląskiego" na "małopolski" i robią stałe postępy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AZ Re: Tomasz Kulawik w Ruchu Chorzów IP: *.chorzow-srodmiescie.sdi.tpnet.pl 22.08.02, 18:04 Za mało jeszcze Krakusów w Ruchu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anghel Szanujcie Kulawika!!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.02, 13:47 Jako kibic Wisełki muszę przyznać, że 33-letni Kulawik był już dla tego klubu za słaby. Mimo to w Ruchu może się wam jeszcze bardzo przydać. A poza tym apeluję do kibiców "Niebieskich" aby godnie przyjęli "Kulę", bo to po prostu wspaniały facet, a dla Krakusów niemal człowiek-legenda. Jeżeli go polubicie, to on polubi was, i będziecie jeszcze z niego mieli sporo radości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AZ Re: Szanujcie Kulawika!!! Szanuję,ale... IP: *.pik / 213.186.84.* 23.08.02, 15:00 Wiem,że to fajny gość,ale ważniejsza jest dla mnie jednak identyfikacja z klubem. Nie żądam,aby tak jak w latach dwudziestych, grali w Ruchu wyłącznie chłopcy z Hajduk Wielkich,ale w ostatnich latach coraz częstsze są mecze, które "niebiescy" zaczynają bez choćby jednego rodowitego Ślązaka w składzie. Pozdrowienia dla fanów Wisły. Odpowiedz Link Zgłoś
anghel Re: Szanujcie Kulawika!!! Szanuję,ale... 23.08.02, 22:38 Mam propozycję. Zdaje się, że Baszczyński jest wychowankiem Ruchu. Ponieważ na jego pozycji w Wiśle równie dobrze może grać Kamil Kuzera, więc wejście sobie Baszcza z powrotem, a nam dajcie w zamian Jana Wosia, który bynajmniej nie jest Chorzowianinem, a moim zdaniem zasługuje na sprawdzenie się w lepszym klubie. Przy takiej transakcji Cupiał mógłby wam w ramach promocji darować stare długi. Także pozdrawiam Ruch. Odpowiedz Link Zgłoś