Gość: Agusia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 21:10 ojejej a myślałam że juz dziś znowu zaczną wygrywać, ale za każdym razem mam coraz większą nadzieję że następnym razem będzie lepiej..... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sofia Re: Real przegrał :'( IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.09.05, 23:04 Założe się dziewucho, że masz naście lat i kibicujesz Realowi bo np. Beckham ma ładną buźkę lub oczka a Raul ładną pupkę.... Pfu... Żal mi takich ludzi, ale z tego co wiem większość "sympatyków" Realu to właśnie taka żenada! Zresztą, jaki klub (3 porażki z rzędu) tacy kibice!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiek Re: Real przegrał :'( IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.09.05, 23:52 Nie martw się,ja kibicuję Realowi od 17 lat,pamiętam czasy ,kiedy w ataku grali Sanchez z Butragueno,pamiętam pierwsze kroki wielkiego Fernando R.Hierro,który dla mnie zawsze był najważniejszym piłkarzem w każdej drużynie,w jakiej występował.To nie przypadek,że kłopoty Realu zaczęły się z chwilą jego odejścia.Ale może Sergio Ramos będzie umiał go zastąpić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusia Re: Real przegrał :'( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 07:14 Przykro mi, a może i nie, że muszę Cię rozczarować, a raczej po prostu uświadomić. Że mam naście lat to akurat masz rację - 19, nie podobają mi się tacy faceci jak Beckham i wcale nie rozumiem, dlaczego tyle dziewczyn ma fioła na jego punkcie, ale mimo tak wielkiej krytyki Davida B., uwazżam go za niezłego piłkarza, choć juz może nie tak genialnie gra jak kiedyś. A na pupkę Rula jakoś nie zwracałam uwagi, ale skoro twierdzisz, że ma ładną, wierzę Ci na słowo. Kocham tą drużynę, bo zaimponowała mi swoją grą kilka lat temu i ciągle potrafi zaimponować. Mimo małego mam nadzieję kryzysu, jaki przechodzi, to ciągle pozostaję kibicem, bo przecież nie kocha się tylko za coś, ale także mimo wszystko :) Hala Madrid! :) Odpowiedz Link Zgłoś