slovas Re: Trwa mecz Wisła - Vitoria 29.09.05, 22:08 No panowie, jeszcze tylko 5 goli. Śmiało. Jedna minuta, jeden gol... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loko Sagan naszych oszukał! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 22:10 Miał z nimi rozmawiać, a on zaczął gole strzelać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Pozdrowienia od Legiuni hahahahahahahahahahahaha IP: 206.47.220.* 29.09.05, 22:12 Sagan lubi wiselke... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bernstein Nie chcę się czepiać, IP: *.magma-net.pl 29.09.05, 22:27 ale Legiunia odpadła już dawno. Mówiąc wprost - Legia jest cieńka jak cała polska liga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legia?a fe! Re: Pozdrowienia od Legiuni hahahahahahahahahahah IP: *.stanet.pl / *.stanet.pl 30.09.05, 06:43 a legiunia lubi FC Zurich...psy ogrodnika! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfeusz Re: Sagan naszych oszukał! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.09.05, 22:15 Panowie muszę zacząć grać w totka,już wczoraj zamieściłem post z komentarzem,pod wywiadem z Markiem Saganowskim pt.Marek nie bądź taki dyplomata - polecam - sprawdziło się w 200% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woy POLSKA LIGA NAJSŁABSZA od kilkunastu LAT!!!!!!!!!! IP: *.azpexim.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 22:13 Taka JEST PRAWDA!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wit Re: Trwa mecz Wisła - Vitoria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 22:13 Lepiej, żeby nasi zrezygnowali z występów w pucharach. Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAGAN DO KADRY JESTEM SZCZESLIWY...MAREK DO KADRY!!! IP: *.aster.pl 29.09.05, 22:18 ciesze sie ze Marek Saganowski im pokazal miejsce w szyku,nienawidze wisly Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: JESTEM SZCZESLIWY...MAREK DO KADRY!!! 29.09.05, 22:22 zazdrosc sciska dupy warszawiakow, legia jest tam gdzie powinna - duzo nizej od wisly Gość portalu: SAGAN DO KADRY napisał(a): > ciesze sie ze Marek Saganowski im pokazal miejsce w szyku,nienawidze wisly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAGAN DO KADRY Re: JESTEM SZCZESLIWY...MAREK DO KADRY!!! IP: *.aster.pl 29.09.05, 22:27 a czego mamy wam niby zazdroscic??frajerskiej gry??powolnej smierci druzyny?? moze idolow Zurawskiego i Frankowskiego??jeden stwierdzil ze kibice Celticu sa o niebo lepsi od waszych,drugi mial dosyc wiselki...chyba to jednak wy nam zazdroscicie bo spiewacie nasze przyspiewki "Mistrzem Polski jest Legia" czy "w tramwaju jest tlok,kibice na Legie jada" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neolit Re: JESTEM SZCZESLIWY...MAREK DO KADRY!!! IP: 5.6.1D* / *.alcatel.fr 30.09.05, 10:04 Jesli gra Wisly jest frajerska to gra Legii to juz prawdziwy cyrk. A wasze miejsce w lidze jest dokladnie tam gdzie teraz jestescie. Dobra Wisla zaprezentowala sie zalosnie z tym portugalskim gownem. Ale wy sie prezentujecie zalosnie nawet z Polonia. (karny z kapelusza) Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: JESTEM SZCZESLIWY...MAREK DO KADRY!!! 30.09.05, 12:18 Kibice celtów sa też chyba lepsi od Ległonistów, wyluzuj brachu troszeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: JESTEM SZCZESLIWY...MAREK DO KADRY!!! IP: 204.52.187.* 30.09.05, 15:25 Boruc powiedział, że najlepsi kibice są na Legii i kibice Celticu mogą co najwyżej pucować im buty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIGA TO GÓWNO SPOTKAŁY SIĘ DWIE KUPY PIŁKARSKIE I IP: *.chello.pl 30.09.05, 01:13 WYGRAŁA TA MNIEJ CUCHNĄCA Odpowiedz Link Zgłoś
emperor SAGANOWSKI!!!!!!! 29.09.05, 22:18 WBILES SOBIE GWOZDZIA DO TRUMNY !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp ale z nich lole !! IP: *.crowley.pl 29.09.05, 22:18 przeciez oni nawet nie pokazali ze potrafia grac w pilke !! za co oni kase dostaja !! jak sie nie potrafi grac to sie nie gra !! bez jaj !! co oni robia na tym boisku !! nastepny sponsor sie dwa razy zastanowi zanim wpompuje kase w wisle. era juz dala sobie z nimi spokoj browary wielkopolskie tez dlugo nie wytrzymaja. jedyna osoba ktorej mi zal to cupial, tyle lat juz proboje zmusic te polskie dupy do grania i nic, placi najwiecej w polsce i nic, sciaga najlepszych w polsce i nic !! miejmy nadzieje ze sie nie podda, wywali engela i sciagnie trenera z zagranicy !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp4 Mecz Wisła - Vitoria IP: 212.194.115.* 29.09.05, 22:21 Uspic Engela lub wyslac do Mongolii i rozpedzic to towarzystwo. Wziasc porzadnego trenera z wynikami miedzynardowymi i budowac wszystko od zera. Inna mozliwosc : nie startowac w pucharach - przynajminej nie bedzie wstydu. Pilka nozna to nie wszystko - mozna przeciez byc dobrym w szachach, w brydzu albo w wedkarstwie sportowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mich Re: Mecz Wisła - Vitoria IP: 80.48.189.* 29.09.05, 22:29 Ja rozumiem - przegrac po walce...Ale oni zagrali tak jak w 1 meczu,kompletnie ZERO...Walenie glowa w mur.Prawda jest taka ,ze ta smieszna druzyna z Portugalii padnie w nastepnej rundzie z pierwszym lepszym przeciwnikiem na kogo trafi.Nic nie zagrali,a Wisle dokopali w dwumeczu 4-0. Dziwie sie Cupialowi ,ze daje kase na ta Wisle.Podobnie Browary Wielkopolskie.Mieli wypromowac marke w Europie...Wisla osmieszyla swoich reklamodawcow,ta druzyna gra bez ladu i skladu,najlepiej bedzie rozsprzedac to towarzystwo i zaczac wszystko od zera,bo inaczej znow beda wygrywac mistrzostwo Polski,a w 1 rundzie pucharu padna tak jak dzis. Tak jak ktos napisal.Polska pilka klubowa jeszcze nigdy nie upadla tak nisko jak dzis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bernstein Elimonawały nas potęgi z Czeczenii, Gruzji, IP: *.magma-net.pl 29.09.05, 22:24 Norwegii, Wysp Owczych (Pogoń), Łotwy... Przy tych krajach Portugalia była dla nas nie do przejścia jak Brazylia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danny Z choinki sie urwałeś? IP: 217.153.84.* 29.09.05, 22:30 Co ty bredzisz człowieku??..poprostu bełkot pijanego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszczuch Re: A co ci się nie zgadza? IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 22:43 NIE jest tak, źle. U nas n.p. otwarli McDonalds!! Hura, hura! Ale zlikwidowali pociągi... łeeee... Ale wyremontowali lodowisko hura, hura! Ale zamknęli basen łeeeee... Ale za to mamy supermarket hura, hura!! Ale roboty ni ma i ni ma za co kupować... łeeeee.... ale naprawili chodnik! hura, hura!! ale się ulica zapadła... łeeeee.... ale mamy ładny stadion!! hura, hura!! ale ławek nie ma... łeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubek Re: A co ci się nie zgadza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 23:09 Heniu, wróć!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: A co ci się nie zgadza? 30.09.05, 12:20 Pogoń odpadła z Islandczykami, zapomniałeś jeszcze o Cementarnicy Skopije (Macedonia), która wyropała Gieksę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doc Marek Saganowski-goooooooooooooooooooool !!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.09.05, 22:27 j.w. buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Trwa mecz Wisła - Vitoria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 22:28 To jest bardzo istotny problem, że 40 milionowy kraj nie może wprowadzić do poważnych pucharowych rozgrywek swoich drużyn. Tu trzeba wprowadzić zmiany w szkoleniu i organizacji piłki w Polsce. Inaczej Polska będzie pośmiewiskiem na arenie piłki międzynarodowej. Myślę, że to się łączy z indolencją Polski w innych dziedzinach życia, jak edukacja , rozwój naukowy, opika zdrowotna, opieka społeczna itp. Jak kraj fatalny to i piłka taka sama (dlaczego miałaby być wyjątkiem?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Trwa mecz Wisła - Vitoria IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 23:40 ilość nie zawsze przechodzi w jakość:) Co z tego, że 40-to milionowy? Trzeba przypomnieć sobie te wszelkie reformy gospodarcze, monetarne, "terapioe szokową" i inne niewypały, nasze kluby, żeby przetrwać często rezygnowały właśnie ze szkolenia młodzieży i dzieciaków, albo ograniczały na to nakłady - teraz są efekty. Mamy najstarszą reprezentację, gdy się rozsypie futbol będzie dla nas tak samo egzotyczną dyscypliną jaką stał się hokej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Trwa mecz Wisła - Vitoria IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 23:41 wszystkie te chybione pomysły na uzdrowienie gospodarki odbiły się (bo niby jak miały się nie odbić) na stanie polskiego sportu. Odpowiedz Link Zgłoś
brus.li Re: Trwa mecz Wisła - Vitoria 29.09.05, 23:49 według takiekiego myślenia to mistrzem swiata powinny byc chiny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRWAWE DZIĄSŁO [...] IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.05, 22:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romano wstyd!!! sprzedać tych wszystkich gnojów! IP: 83.17.28.* / *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 22:28 i już!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOLA Re: wstyd!!! sprzedać tych wszystkich gnojów! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.09.05, 22:32 PRAWDZIWY KIBIC NIE OPUSZCZA SWOJEJ DRUŻYNY NAWET WTEDY, KIEDY TA PRZEGRYWA. JAZDA! JAZDA! JAZDA! BIAŁA GWIAZDA!!! NIECH ŻYCJE! CUPIAŁ, JESTEŚMY Z TOBĄ A PSEUDOKIBICOM DZIEKUJEMY!!!!! JOLA I DOMINIK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: wstyd!!! sprzedać tych wszystkich gnojów! IP: *.aster.pl 29.09.05, 22:34 heheh tylko prawdziwi kibice sa na stadionie,a nie przy kompie tak jak ty.poza tym wisla nie ma prawdziwych kibicow,to sa lajzy z hutnika kupione za pieniadze cupiala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOLA Re: wstyd!!! sprzedać tych wszystkich gnojów! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.09.05, 22:37 JEŚLI JUŻ JESTEM ŁAJZĄ, TO Z WARSZAWY. A Z RESZTĄ ARGUMENTÓW NIE DYSKUTUJĘ, BO NIE MA SENSU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy kibic Re: wstyd!!! sprzedać tych wszystkich gnojów! IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 22:44 Nic sie nie stało! Łamagi, nic się nie stało!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOLA Re: wstyd!!! sprzedać tych wszystkich gnojów! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.09.05, 22:51 :)RACJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: wstyd!!! sprzedać tych wszystkich gnojów! IP: *.crowley.pl 29.09.05, 22:54 heh, racja, ze lamagi :) a najwieksza lamaga to ten lewy trener engel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOLA Re: wstyd!!! sprzedać tych wszystkich gnojów! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.09.05, 22:56 ENGEL I KRYSZAŁOWICZ DO ZWOLNIENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: wstyd!!! sprzedać tych wszystkich gnojów! IP: *.crowley.pl 29.09.05, 22:59 no prosze... jaka nagla zmiana pogladow, a kryszalowicz to rzeczywiscie niech wraca do amiki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOLA Re: wstyd!!! sprzedać tych wszystkich gnojów! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.09.05, 23:01 JAKA ZMIANA POGLĄDÓW? PO PROSTU MAMY W DOMU POJĘCIE O PIŁCE, A WISŁA I TAK NAJLEPSZA W ŚWIECIE JEST, TYLKO I TAK POTRZEBNE SĄ ZMIANY. A TO AKURAT W SPORCIE CHYBA NIE SZOKUJE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfeusz Re: wstyd!!! sprzedać tych wszystkich gnojów! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.09.05, 23:06 Chyba ,,Płock" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: wstyd!!! sprzedać tych wszystkich gnojów! IP: *.reynet.pl 29.09.05, 23:48 JOLA, chyba moge Cie zrozumiec. Tez potrafie miec sentyment do rzeczy zupelnie mi niepotrzebnej, totalnego zloma, ktory juz dawno nie spelnia swojej roli, jest zupelnie zdezelowany, wlasciwie WSZYSTKIE czesci nalezaloby wymienic (czyli zrobic ta rzecz na nowo) ale jakos nie moge jej sie pozbyc.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOLA Re: wstyd!!! sprzedać tych wszystkich gnojów! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.09.05, 00:50 BROŹKA TEŻ BYŚ WYMIENIŁ? BO JA -NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: wstyd!!! sprzedać tych wszystkich gnojów! IP: *.reynet.pl 30.09.05, 00:59 jedna czesc moge zostawic ale bardzo bym sie bal czy aby nie zepsula sie od zlego dzialania innych czesci... Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: wstyd!!! sprzedać tych wszystkich gnojów! 29.09.05, 23:02 a co engel ich uczyl pilki od podstaw? czemu zescie sie tak jego uwzieli wszyscy Co prawda sprowadzenie Kryszalowicza bylo fatalnym posunieciem ale nie mozna calej porazki zrzucac na trenera.Zawodnicy maja wytrenowane jakies tam swoje umiejetnosci i powinni to wykorzystac.Nie jestem zwolennikiem wisły i zwisa mi czy awansowala czy nie nawet sie ciesze ze nie.Nie jestem tez zwolennikiem Engela,ale takie usprawiedliwieni z zrucanie calej winy na nigeo jest zwykłą głupotą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: wstyd!!! sprzedać tych wszystkich gnojów! IP: *.crowley.pl 29.09.05, 23:10 jak sie nie potrafi grac to rola trenera jest wpojenie w tych durni schematow dzieki ktorym stworza zagrozenie pod bramka rywala !! a ja w tym meczu nie widzialem ani schematow, ani zagrozenia, ani tym bardziej kogokolwiek kto by potrafil grac w pilke !! tak po stronie wisly jak i vittorii. engel jest po prostu do bani !! zmeczyl sie juz po awansie do mistrzostw swiata i moim zdaniem juz sie do niczego nie nadaje !! jedyny ratunek dla wisly to trener z zagranicy. dziwie sie dlaczego cupial jeszcze zadnego nie sprowadzil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: wstyd!!! sprzedać tych wszystkich gnojów! IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 23:44 Wisła oddała 1 celny strzał na bramkę zdaje się, ale bardzo lekki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek_ Re: wstyd!!! sprzedać tych wszystkich gnojów! IP: *.trentn01.nj.comcast.net 30.09.05, 00:27 zeby nie skrzywdzic bramkarza :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: wstyd!!! sprzedać tych wszystkich gnojów! 30.09.05, 12:35 Wiemy, wiemy, wy w Gieksie macie swoje metody motywowania. Spuścić łajzom lanie i niech grają. A co do Engela. Wisła za Kasperczaka grała dobrze, za Liczki słabiej, a za Engela beznadziejnie. Gdy się podejmował pracy deklarował Ligę Mistrzów lub rozstawienie w przyszłym sezonie po nagraniu punktów do rankingu w UEFA. Nic z tego nie wyszło. Z normalnej pracy by go wypieprzyli. Odpowiedz Link Zgłoś
brus.li Re: wstyd!!! sprzedać tych wszystkich gnojów! 30.09.05, 00:15 może to i racja i niestety muszę przestac być "prawdziwym" kibicem bo mam DOŚĆ przegrywania .postanowiłem ,ze zgodnie z przysłowiem 'jak kuba bogu , tak bóg kubie " bede kibicował naszym zwycieskim drużynom tak wiec w tym temacie pozostaja siatkarki , no i ewentualnie reprezentacja janasa Odpowiedz Link Zgłoś
yansen9 Brawoooo!!!! 29.09.05, 22:30 A kibice i tak zadowoleni (tylko z czego?)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stęk Wisła, Wisła i tylko Wisła IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 22:30 Cupiał robi, a przede wszystkim inwestuje w piłkę własne pieniądze. Zatrudnia najlepszych dostępnych trenerów (Kasperczak, Liczka, Engel) i ściąga najlepszych graczy, którzy zebrani w jednym miejscu uczą się ze sobą grać, i to uczą się pod okiem nie lada fachowców. Żurawski, Frankowski (całe szczęście, że Janas się opamiętał i zaczął go powoływać), Szymkowiak oraz Kosowski wiedzą o sobie wszystko, wiedzą, jak razem zdobywać bramki dzięki latom spędzonym w Krakowie. A do reprezentacji przez "Białą Gwiazdę" wciąż dołączają następni - Baszczyński, Sobolewski, Gorawski, który wspaniale się w Wiśle rozwinął, Zieńczuk, wkrótce być może Paweł Brożek. Klub spod Wawelu jest w polskim futbolu zjawiskiem wyjątkowym, kusi mnie wręcz, by prowokacyjnie ogłosić, że poza nim nasza piłka niemal nie istnieje, że opuścić mistrza kraju to jak bawić się w rosyjską ruletkę - zaryzykować całą karierę, całe swoje futbolowe życie. Przecież jak Żurawski poleciał do Glasgow, to Celtic poniósł najbardziej bolesną pucharową klęskę w historii i do Ligi Mistrzów nie awansował. Przecież jak Szymkowiak wyprawił się niemal pod iracką granicę, to było z góry wiadomo, że do Ligi Mistrzów też nie awansuje. Przecież jak Kosowski, Uche czy Kuźba poszli sobie precz za granicę, to ich kariery musiały się załamać. W Wiśle być może nie rozwinie się jedna - Arkadiusza Głowackiego, ale i jego przypadek przypomina, iż w polskiej piłce liczy się Wisła, Wisła i tylko Wisła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: Wisła, Wisła i tylko Wisła IP: *.crowley.pl 29.09.05, 22:42 hahaha i wlasnie ta twoja wisla pokazala co potrafi z beznadziejnym portugalskim zespolem. Odpowiedz Link Zgłoś
brykawojtka Re: Trwa mecz Wisła - Vitoria 29.09.05, 22:30 Takiego dna jak gra Wisła nie da się normalnie oglądać, brak podstawowych umiejętności technicznych jest przerażająca. Czy nie powinno się zakazać gry w pucharach takim kalekom, którzy nabijają w balona kolejnych kibiców? Już czas aby Listkiewicz przeprowadził radykalną reformę szkolenia piłkarzy, wymusił na klubach organizację szkółek piłkarskich , szkolenie techniki, zaprosić do współpracy jakieś autorytety piłkarskie (Urban, Warzycha, Trzeciak którzy szkolą młodzież dla zagranicy),a nie tylko pięknie się uśmiechał i ładnie wypadał w telewizji. Rusz się Pan z jakimś pomysłem, albo rezygnuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek_ Wisla Drewienka Krakow IP: *.trentn01.nj.comcast.net 29.09.05, 22:34 jak oni grali...szkoda slow...za co Cupial im placi? tak to i ja potrafie grac. przeciez oni mieli problemy , zeby pilke przyjac! nie mowiac o podaniach! zawsze te same tlumaczenia! bo druzyne buduja, albo zmeczeni po sezonie, albo jeszcze w sezon nie weszli, co roku te druzyny buduja! tylko kiedy je wybuduja? jesli tylko gdy druzyna wygra pare meczow, zawodnik zagra kilka lepszych spotkan to od razu jest sprzedawany. w taki sposob polska druzyna nigdy nie osiagnie niczego w pucharach. no moze raz na pare lat zdarzy sie cud i jakis klub przejdzie dwie, trzy rundy. az mi sie odechciewa tej polskiej ligi ogladac, przeciez to wszystko bez sensu jest. coz z tego ze wisla wygra w lidze 5:1 czy 3:0 ? jak trafia znowu na jakas ostatnia druzyne w pucharach i dostana tak jak teraz z jedna z najslabszych druzyn portugalskich...tylko nerwy sie traci...o teraz tlumaczenia slysze...to juz smiac mi sie z tego chce...teraz okazuje sie, ze portugalczycy nie maja przerwy wiec caly czas sa w gazie i mieli wieksze szanse na wygrana...nie oszukujmy sie! wlasnie maciek szczesny bardzo dobrze mowi! wisla po prostu byla bardzo slaba! i nie potrafila dotrzymac kroku bardzo bardzo przecietnej druzynie, zeby nie powiedziec slabej, bo co ci portugalczycy pokazali ? moim zdaniem bardzo niewiele, ale jak widac na taka wisle to wystarczy...niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp4 Trwa mecz Wisła - Vitoria IP: 212.194.115.* 29.09.05, 22:35 "- Byliśmy słabsi - podsumował Jerzy Engel." Kto pdsumuje Jerzego Engela? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe Re: Trwa mecz Wisła - Vitoria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 22:39 Po raz pierwszy zgadzam sie z gościem o nicku jebacwisle - to jest żałosne - jeden i to na dodatek kontuzjowany Brożek walczy dwóch cos tam próbuje a reszta zadowolona z kontraktów ma wszystko w dupie - szmaciarze, zycze wam najwyzej 5 miejsca w lidze i odejścia Ciupała do innego klubu. SYF!!!!! KIŁA I MOGIŁA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Trwa mecz Wisła - Vitoria IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 00:11 nie gloryfikujcie tak tego cupiała w tym roku nieźle zarobił na Frankowskich, Żurawskim, Uche, a także Kosowskim, poza tym weźcie pod uwagę, że Wisła jest zadłużona w przedsiębiorstwie Cupiała, zawsze to podkreśla, więc pewnie te transfery zasiliły jego konto, a nie klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shogun Tragiczne!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 29.09.05, 22:40 Tragiczne jest to, że czołowy zespół POLSKIEJ ;-) ligii przegrywa z ostatnim zespolem ligii portugalskiej, a to swiadczy o wszystkim: o PZPNie, o WP Listkiewiczu, o naszych piłkarzach ucieknierach i o czywiscie o naszych "kasiastych" prezesach. I na koniec muszę również przyznać, że sam chyba jestem pomylony bo wierzylem w zwycięstwo wisły (z małej litery). Dzięki Bogu jednak, że mamy chociaż nasze ZŁOTKA. Pozdrawiam wszystkich ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja DNO !!! IP: *.nyc2.dsl.speakeasy.net 29.09.05, 22:42 tak fatalnego sezonu dawno juz nie bylo, polskie kluby to obraz nedzy i rozpaczy, nie pomoga pieniadze kiedy nie ma checi do gry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brawo Re: DNO !!! IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 22:47 o co wam chodzi? Dzieki temu w przyszłym roku 1 drużyna w PUEFA mniej, a dzięki temu mniej kompromitacji i nerwów. Odpowiedz Link Zgłoś
atc104 Przyrowski wpadł z piłką do siatki 29.09.05, 22:43 Przyrowski wpadł z piłką do siatki = tak wyglada stan naszej pilki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MANOLO Engel zostań !!!! IP: *.crowley.pl 29.09.05, 22:55 KŁOS CO ???????? KÓŁECZKO !!!!! HEJ SAGAN GOOOOOLL SAGAN GOOOOOLL SAGAN GOOOOLL SAGAN GOOOOOLLL LALALALALALALALALALALALALALALAL I HEJ SAGAN GOOOOLLL SAGAN GOOLLLL SAGAN GOOOOLLLL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MANOLO HEJ SAGAN GOOOOLLLL !!!!! IP: *.crowley.pl 29.09.05, 22:56 HEJ SAGAN GOOOOLL SAGAN GOOOOLL SAGAN GOOOOOLL SAGAN GOOOOOLLL ENGEL CO ????? DNO !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Kto sie zalozy, ze Polska... IP: *.toya.net.pl 29.09.05, 23:02 ze Polska nie awansuje do Mistrzostw Swiata? Ja jestem w stanie polozyc na szali wakacje na Kanarach. Jade za 1,5 miesiaca. I stawiam te wakacje, jesli Polska zagra za rok w Niemczech. Jestem pewien, ze sie nie uda... A tak bylo blisko... Odpowiedz Link Zgłoś
brus.li Re: Kto sie zalozy, ze Polska... 29.09.05, 23:54 ja bym spróbował , daj namiary porozumiemy się co do warunków zakładu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Kto sie zalozy, ze Polska... IP: *.toya.net.pl 30.09.05, 00:02 GG 3900189 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Golum Re: Trwa mecz Wisła - Vitoria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 23:01 Gratuluje wisle 8 punktow zdobytych w fazie grupowej pucharu UEFA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Trwa mecz Wisła - Vitoria IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 01:07 Wisła miała zdobyć 8 punktów, a Polska mistrzostwo świata. Odpowiedz Link Zgłoś